Connect with us

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Κάλεσμα Μητσοτάκη σε Γάλλους επενδυτές μέσω της «Le Figaro»

Newsroom

Published

on

«Η Ελλάδα θα είναι η ευχάριστη έκπληξη της Ευρωζώνης για τα επόμενα χρόνια» τονίζει σε συνέντευξή του στη γαλλική εφημερίδα Le Figaro και τη δημοσιογράφο Alexia Kefalas ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, στο πλαίσιο της επίσκεψής του Παρίσι και της συνάντησής του με τον Γάλλο Πρόεδρο κ. Emmanuel Macron.

Στη συνέντευξη, η οποία συνοδεύεται από αφιέρωμα της εφημερίδας στον Έλληνα πρωθυπουργό, ο κ. Μητσοτάκης σύμφωνα με ενημέρωση από το Μέγαρο Μαξίμου, τονίζει ότι μετά τις εκλογές της 7ης Ιουλίου η χώρα μας γύρισε σελίδα από την εποχή της ανασφάλειας στην εποχή της ανάπτυξης και απευθύνει κάλεσμα στους Γάλλους επενδυτές να εμπιστευτούν την Ελλάδα. «Καλώ τους επενδυτές της Γαλλίας να συμμετάσχουν στις προοπτικές που ανοίγονται στην Ελλάδα. Και να το κάνουν τώρα για να βρεθούν μπροστά από τις εξελίξεις» τονίζει χαρακτηριστικά.

Ο Πρωθυπουργός προαναγγέλλει ότι τον Σεπτέμβριο θα παρουσιαστεί μια συνεκτική φορολογική μεταρρύθμιση, η οποία θα προβλέπει τη μείωση της φορολογίας των επιχειρήσεων από το 28% στο 24% το 2020 για τα εισοδήματα του 2019. Στη συνέχεια, το 2021 ο συντελεστής θα υποχωρήσει περαιτέρω στο 20%. Με αυτό τον τρόπο, μετά την εμπροσθοβαρή μείωση του ΕΝΦΙΑ, ο κ. Μητσοτάκης κάνει πράξη με απολύτως συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα μια ακόμη από τις βασικές δεσμεύσεις της νέας κυβέρνησης.

Αναφερόμενος στο μεγάλο ζήτημα της κλιματικής αλλαγής και στα ακραία φαινόμενα που τη συνοδεύουν, ο Κυριάκος Μητσοτάκης σημειώνει: «Θα προτείνω στον πρόεδρο Μακρόν να βρεθούμε στην πρώτη γραμμή της προσπάθειας στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο, ώστε ο Ευρωπαϊκός Μηχανισμός Πολιτικής Προστασίας (RescEU) να αποκτήσει τις μόνιμες, σταθερές και αναγκαίες δομές που χρειάζεται, για να συνδράμει σε έκτακτες καταστάσεις».

Ο κ. Μητσοτάκης ξεκινάει τη μίνι ευρωπαϊκή περιοδεία του από τη Γαλλία και στη συνέχεια θα επισκεφθεί τη Γερμανία και την Ολλανδία. «Μοιραζόμενος σε μεγάλο βαθμό το όραμα του Προέδρου Macron για την Ευρώπη επιθυμεί», όπως αναφέρει η εφημερίδα, ώστε να καταστήσει την Ελλάδα χώρα ευκαιριών για τους επενδυτές.

Επίσης το ενημερωτικό σημείωμα του Μεγάρου Μαξίμου προσθέτει ότι σε άρθρο που συνοδεύει τη συνέντευξη η γαλλική εφημερίδα σημειώνει ότι «ο νέος Έλληνας πρωθυπουργός έχει θέσει πολύ ψηλά τον πήχη για να μπει γρήγορα η χώρα του σε αναπτυξιακή τροχιά. Θεωρεί ότι πρέπει να αποκαταστήσει την εικόνα της χώρας του ανοίγοντας όλα τα μέτωπα των μεταρρυθμίσεων: εκπαίδευση, δημόσια διοίκηση, εκλογικό σύστημα και φορολογία. Δυο μόλις εβδομάδες μετά την εκλογή του, υιοθετήθηκαν τρία νομοσχέδια και τρία ακόμη αναμένεται να υιοθετηθούν στις αρχές Σεπτεμβρίου».

 

Ακολουθεί το κείμενο της συνέντευξης στα Ελληνικά:

-Κύριε Πρωθυπουργέ, το απόγευμα θα συναντηθείτε με τον κ. Macron, τι περιμένετε από εκείνον;

«Οι ελληνογαλλικές σχέσεις έχουν βαθιές και ιστορικές ρίζες. Βγαίνουμε από μια δεκαετή οικονομική κρίση και αναγνωρίζουμε την αλληλεγγύη της Γαλλίας. Οι σημερινές περιστάσεις είναι τόσο κρίσιμες, που καθεμία από τις αποφάσεις μας θα καθορίσει το περίγραμμα του νέου κόσμου. Ως πρωθυπουργός, επιθυμώ να εργαστώ μαζί με τον Πρόεδρο Macron για τους κοινούς μας στόχους, τόσο πολιτικούς όσο και πολιτιστικούς, και γνωρίζω ότι αυτό είναι ένα προνομιακό πεδίο για το κοινό ευρωπαϊκό μας μέλλον. Για μια Ευρώπη που θα απαντά στα κρίσιμα ερωτήματα όπως η κλιματική αλλαγή και θα αντιμετωπίζει τις ανάγκες του κάθε πολίτη της. Μια Ευρώπη που θα εμπνέεται από το παρελθόν μας και θα εγγυάται το κοινό μας μέλλον. Έχω μια πολύ καλή προσωπική σχέση με τον Πρόεδρο Μακρόν και συμφωνώ με πολλά στοιχεία της ευρωπαϊκής του ατζέντας, όπως ο κοινός προϋπολογισμός, η ενίσχυση της αμυντικής συνεργασίας αλλά και άλλοι τομείς, όπως τα καινούργια προγράμματα Erasmus».

-Μία από τις προτεραιότητές σας για την ανάκαμψη της οικονομίας είναι οι επενδύσεις. Έχετε συναντηθεί με επενδυτές; Και σε ποιους τομείς;

«Η Ελλάδα θα είναι η ευχάριστη έκπληξη της Ευρωζώνης για τα επόμενα χρόνια. Το 40% των Ελλήνων μας ψήφισε για το σχέδιό μας: το σχέδιο μιας μεταρρυθμιστικής κυβέρνησης, η οποία καταπολέμησε τα άκρα -καταφέραμε να βγουν οι νεοναζί της Χρυσής Αυγής από τη Βουλή- και θέλει να γυρίσει σελίδα από την εποχή της ανασφάλειας στην εποχή της ανάπτυξης. Τα πρώτα βήματα της κυβέρνησής μας εξασφάλισαν την έγκριση των Ελλήνων, των ξένων επενδυτών και των αγορών. Θέλουμε να δράσουμε γρήγορα για να ενισχύσουμε την αναπτυξιακή τροχιά, κυρίως σε ό,τι αφορά τις μειώσεις στη φορολογία. Έτσι, το Σεπτέμβριο, θα παρουσιάσουμε μια φορολογική μεταρρύθμιση, η οποία προβλέπει τη μείωση της φορολογίας των επιχειρήσεων από το 28% στο 24% για τα εισοδήματα του 2019, και στο 20% από το 2021. Την ίδια στιγμή, μειώνουμε το φόρο μερισμάτων από το 10% στο 5%. Το ενδιαφέρον των Γάλλων επενδυτών είναι σημαντικό και καλύπτει σειρά τομέων όπως η ενέργεια, οι κατασκευές και ο τουρισμός. Καλώ τους επενδυτές της Γαλλίας να συμμετάσχουν στις προοπτικές που ανοίγονται στην Ελλάδα. Και να το κάνουν τώρα για να βρεθούν μπροστά από τις εξελίξεις».

-Η έρευνα και εκμετάλλευση των υδρογονανθράκων στην αποκλειστική οικονομική ζώνη της Ελλάδας βρίσκεται στο επίκεντρο των εντάσεων με την Τουρκία. Δεδομένου ότι θα ξεκινήσουν άμεσα οι εργασίες στα νότια της Κρήτης από την κοινοπραξία στην οποία συμμετέχει η Total, ανησυχείτε για μια αναζωπύρωση των εντάσεων;

«Η παρουσία της Total δείχνει το ενδιαφέρον που παρουσιάζει η ενεργειακή διάσταση στην Ανατολική Μεσόγειο και τις δυνατότητες επενδύσεων και συνεργασίας στο πεδίο αυτό. Η παρουσία μεγάλων ευρωπαϊκών εταιρειών από σύμμαχες χώρες συμβάλλει στη διατήρηση ενός περιβάλλοντος ασφάλειας και σταθερότητας στην περιοχή. Όσον αφορά τις εντάσεις, η Ελλάδα παραμένει σταθερά υπέρμαχος της ειρηνικής συνύπαρξης στη βάση των κανόνων της καλής γειτονίας και του διεθνούς δικαίου. Αυτός είναι ο ακρογωνιαίος λίθος της εξωτερικής μας πολιτικής. Ισχύει έναντι όλων και φυσικά και έναντι της Τουρκίας, που αποτελεί σημαντικό γείτονα και Νατοϊκό εταίρο. Προσβλέπουμε σε συνεργασία με τον Πρόεδρο Ερντογάν για την αντιμετώπιση κοινών προκλήσεων όπως π.χ. το μεταναστευτικό. Ωστόσο, το διεθνές δίκαιο αποτελεί πάντοτε πυξίδα των πράξεών μας. Η προάσπιση των ελληνικών κυριαρχικών δικαιωμάτων είναι υποχρέωση της κάθε ελληνικής κυβέρνησης. Σήμερα, ο ελληνικός λαός είναι ενωμένος και η εθνική ομοψυχία δεδομένη».

-Η Κυβέρνησή σας επιδεικνύει αποφασιστικότητα όσον αφορά το μεταναστευτικό. Η κατάσταση βρίσκεται εκτός ελέγχου;

«Το μεταναστευτικό είναι κρίσιμο θέμα και είναι ευρωπαϊκό θέμα. Αφορά ολόκληρη την ΕΕ και είναι λάθος να αντιμετωπίζεται ως ζήτημα των χωρών πρώτης γραμμής, των χωρών που λόγω γεωγραφικής θέσης φέρουν εκ των πραγμάτων το βάρος της πρώτης υποδοχής. Το μεταναστευτικό είναι η λυδία λίθος της ευρωπαϊκής αλληλεγγύης και της κοινής αντιμετώπισης κρίσεων. Επαναλαμβάνω: αφορά όλους μας εξίσου. Κατά τη διάρκεια της κρίσης του 2015, δεν υπήρξε επαρκής ευρωπαϊκή αλληλεγγύη. Υπήρξαν χώρες, ειδικά της Κεντρικής Ευρώπης, οι οποίες έλεγαν ότι το πρόβλημα αυτό αφορούσε μόνο τις χώρες που αποτελούν εξωτερικά σύνορα της Ευρώπης. Χρειαζόμαστε ευρωπαϊκή συμμετοχή στη φύλαξη των εξωτερικών συνόρων και στηρίζω τις πρωτοβουλίες της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για την ανάπτυξη μιας ευρωπαϊκής συνοριοφυλακής. Θα επιμείνω και για την ανάγκη αλλαγών στις πολιτικές ασύλου και την αναμόρφωση του καθεστώτος του Δουβλίνου. Θα πρέπει να έχουμε ενιαίες πολιτικές χορήγησης ασύλου σε όλη την ΕΕ. Σε πρώτη φάση, βέβαια, επειδή αυτό δεν είναι εφικτό να υλοποιηθεί άμεσα, θα αλλάξουμε την εθνική μας πολιτική ως προς τη χορήγηση ασύλου και θα απλοποιήσουμε πολύ τις διαδικασίες ως προς την ταχύτητα λήψης απόφασης. Και αυτοί οι οποίοι δικαιούνται άσυλο έχουν προφανώς κάθε δικαίωμα να παραμείνουν στην Ελλάδα, ενώ αυτοί οι οποίοι δεν δικαιούνται άσυλο θα πρέπει να επιστρέφουν στην Τουρκία, όπως ορίζει η Συμφωνία ΕΕ – Τουρκίας».

-Με τον κ. Macron θα μιλήσετε σχετικά με το περιβάλλον. Τι θα του προτείνετε;

«Πρέπει να δράσουμε επειγόντως για την αντιμετώπιση των επιπτώσεων της κλιματικής αλλαγής. Η ευαισθησία μου στα ζητήματα του περιβάλλοντος είναι μεγάλη. Η Ελλάδα είναι μια χώρα μοναδικού φυσικού πλούτου. Και αντιμετωπίζουμε, όπως κι εσείς, μεγάλες προκλήσεις. Σήμερα που μιλάμε, βρισκόμαστε ακόμη εντός της αντιπυρικής περιόδου και αντιμετωπίζουμε καθημερινά τα προβλήματα που προκύπτουν από τις πυρκαγιές. Θα προτείνω στον πρόεδρο Μακρόν να βρεθούμε στην πρώτη γραμμή της προσπάθειας στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο ώστε ο Ευρωπαϊκός Μηχανισμός Πολιτικής Προστασίας (RescEU) να αποκτήσει τις μόνιμες, σταθερές και αναγκαίες δομές που χρειάζεται, για να συνδράμει σε έκτακτες καταστάσεις. Βέβαια η προσπάθεια μας στον τομέα του περιβάλλοντος δεν μπορεί να εξαντλείται στην πρόληψη και την αντιμετώπιση αυτών των φαινομένων. Είναι απαραίτητα ένα ευρύτερο σχέδιο και μια ευρύτερη προσέγγιση των σύγχρονων προκλήσεων. Ελλάδα και Γαλλία, μπορούμε να αναπτύξουμε συνέργειες που θα εκτείνονται από τις ανανεώσιμες πηγές ενέργειες, την ανακύκλωση και τη διαχείριση των απορριμμάτων ως την ορθολογική αξιοποίηση των φυσικών πόρων, την καινοτομία και την ηλεκτροκίνηση στις πόλεις».

 

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Advertisement Ergon Tzanidakis
Advertisement Macon
Advertisement
Advertisement Ergon Tzanidakis
Advertisement TÜV Austria
Advertisement Aecom
Πηγή: Prodea Investments
LOGISTICS8 ώρες ago

Ξεκινά τη διαδικασία απόσχισης του κλάδου logistics η Prodea – Σε ποιά θυγατρική θα “περάσει”

Εικόνα αρχείου - Design by Canva Pro
Χωρίς κατηγορία12 ώρες ago

Κερδίζει “έδαφος” και στην Ελλάδα το νέο μοντέλο συνιδιοκτησίας στα ακίνητα – Τι σημαίνει για την αγορά real estate

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ13 ώρες ago

Επενδύσεις 126 εκατ. ευρώ για επέκταση και αναβάθμιση ξενοδοχείων της σχεδιάζει η Bluegr Hotels & Resorts έως το 2030

Ο Πύργος Κατοικιών στη μεγάλη επένδυση της ΣΤΑΝΤΑ στο ακίνητο των πρώην Κεραμείων Αλλατίνη στη Θεσσαλονίκη - Πηγή: AVAX
REAL ESTATE13 ώρες ago

“Πλώρη” για χαρτοφυλάκιο ακινήτων 350 εκατ. ευρώ για τον Όμιλο AVAX – Οι 5 στρατηγικές για περαιτέρω επέκταση στο real estate

Το νέο συγκρότημα κατοικιών και supermarket της Μασούτης στις Τρεις Γέφυρες - Πηγή: Google Maps
REAL ESTATE13 ώρες ago

Γιατί κερδίζουν “έδαφος” και στην Ελλάδα οι μικτές αναπτύξεις; Το παράδειγμα του Μασούτη με supermarket και κατοικίες στις Τρεις Γέφυρες

Voria Project - Πηγή: North Star Entertainment
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ14 ώρες ago

Και επίσημα στη ΜΕΤΚΑ η κατασκευή της mega τουριστικής επένδυσης Voria στο Μαρούσι

REAL ESTATE3 ημέρες ago

Υπερκαλύφθηκε κατά 1,4 φορές το νέο ομόλογο 150 εκατ. ευρώ της Premia Properties

Φωτογραφία αρχείου - Πηγή: Canva
ΚΤΙΡΙΑ ΓΡΑΦΕΙΩΝ3 ημέρες ago

Στην πώληση κτιρίου γραφείων στο Ελληνικό προχώρησε η ΙΝΤΕΡΤΕΚ

Design by Canva
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ4 ημέρες ago

Εγκρίθηκε νέο έργο ανακαίνισης και αναβάθμισης ξενοδοχείου στο Ρέθυμνο

Το νέο mega εμπορικό ακίνητο της Μασούτης στις 3 Γέφυρες
RESIDENTIAL4 ημέρες ago

Ολοκληρώθηκε το νέο mega εμπορικό ακίνητο της ΜΑΣΟΥΤΗΣ στις 3 Γέφυρες – Εντός του 2026 ολοκληρώνεται και η οικιστική επένδυση

Ιωάννινα - Φωτογραφία αρχείου - Φωτό: ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΥΠ. ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ/EUROKINISSI
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ3 εβδομάδες ago

3 νέες ξενοδοχειακές επενδύσεις “στα σκαριά” στην Ήπειρο- Πού θα γίνει νέο 5άστερο ξενοδοχείο

Η επένδυση της Dimand στο Βοτανικό - Πηγή: Dimand
ΚΤΙΡΙΑ ΓΡΑΦΕΙΩΝ3 εβδομάδες ago

Προχωρά σταδιακά από τη Dimand το Votanikos Business Park στο πρώην ακίνητο της Softex στον Ελαιώνα – Το 2027 η πρώτη παράδοση κτιρίου

Το κτίριο της Αγοράς Μοδιάνο στη Θεσσαλονίκη - Πηγή: Bizness.gr
ΕΜΠΟΡΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ & ΠΑΡΚΑ2 εβδομάδες ago

Εντός του 2026 το reopening της ιστορικής Αγοράς Μοδιάνο στη Θεσσαλονίκη – Τι σχεδιάζει η Εrgon που ανέλαβε το ακίνητο

Πολυτελές θέρετρο και ιδιωτικές κατοικίες της Four Seasons στο Πόρτο Χέλι - Πηγή: Four Seasons
RESIDENTIAL3 εβδομάδες ago

Ανοίγει ο “δρόμος” για το οικιστικό σκέλος της 5άστερης επένδυσης στο Hinitsa Bay στην Αργολίδα

Πηγή: Lamda Development
ΕΜΠΟΡΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ & ΠΑΡΚΑ1 εβδομάδα ago

Ξεκινά εντός του 2026 η κατασκευή του νέου retail park της Trade Estates στο The Ellinikon – Πού θα γίνει και τι θα περιλαμβάνει

Πάρος - Φωτογραφία αρχείου - Φωτό: EUROKINISSI/PANORAMAPRESS/ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ3 εβδομάδες ago

7 νέες επενδύσεις σε ξενοδοχεία βρίσκονται στα “σκαριά” στις Κυκλάδες – Σε ποιά νησιά θα γίνουν

To logistics hub της INTERIKEA στον Ασπρόπυργο - Πηγή: Ten Brinke
LOGISTICS3 εβδομάδες ago

[VIDEO] Ολοκληρώθηκε η mega επένδυση logistics για την IKEA στον Ασπρόπυργο

Πηγή: Canva
LOGISTICS5 ημέρες ago

Προς Στρατηγική Επένδυση το νέο mega logistics center της ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ στον Ασπρόπυργο

Πηγή: Canva
LOGISTICS5 ημέρες ago

Νέα επένδυση logistics 110,4 εκατ. ευρώ σχεδιάζει στη Δυτική Αττική η LIDL – Σε ποιά περιοχή θα γίνει

Το νέο ΦΙΞ στη Θεσσαλονίκη - Πηγή: Dimand Real Estate
RESIDENTIAL3 εβδομάδες ago

FIX Thessaloniki: ηχηρό όνομα brand για το νέο ξενοδοχείο και μοναδικό προϊόν οι κατοικίες στο συγκρότημα

To logistics hub της INTERIKEA στον Ασπρόπυργο - Πηγή: Ten Brinke
LOGISTICS3 εβδομάδες ago

[VIDEO] Ολοκληρώθηκε η mega επένδυση logistics για την IKEA στον Ασπρόπυργο

Promenade Heights - Πηγή: 314 Architecture Studio / Lamda Development
RESIDENTIAL4 εβδομάδες ago

[VIDEO] Προχωρά η κατασκευή της οικιστικής επένδυσης Promenade Heights στο The Ellinikon

Το νέο Δικαστικό Μέγαρο Πειραιά όταν ολοκληρωθεί - Πηγή: Dimand Real Estate
ΚΤΙΡΙΑ ΓΡΑΦΕΙΩΝ1 μήνα ago

[VIDEO] Ολοκληρώνεται έως τέλος του 2026 από την Dimand το νέο Δικαστικό Μέγαρο του Πειραιά

The Syndesis Hub - Πηγή: Ten Brinke
ΚΤΙΡΙΑ ΓΡΑΦΕΙΩΝ1 μήνα ago

[VIDEO] Λίγο πριν την ολοκλήρωση το μεγάλο έργο γραφείων Syndesis Hub στο Ελληνικό

To πρώην ξενοδοχείο Civitel Olympic στο Μαρούσι - Πηγή: Google Maps
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ2 μήνες ago

[VIDEO] Ανοίγει την 1η Μαρτίου το νέο The Fiction Athens στο Μαρούσι – Πώς μεταμορφώθηκε το γνωστό ξενοδοχείο Civitel

Η Riviera Galleria στο The Ellinikon - Πηγή: Lamda Development
ΕΜΠΟΡΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ & ΠΑΡΚΑ2 μήνες ago

[VIDEO] The Ellinikon: προχωρούν τα έργα κατασκευής του εμπορικού κέντρου Riviera Galleria στο Ελληνικό

To νέο data center στα Σπάτα - Πηγή: Ten Brinke
ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΑ ΚΤΙΡΙΑ2 μήνες ago

[VIDEO] Πώς προχωρούν τα έργα για το νέο data center στα Σπάτα

To πρώην ξενοδοχείο Βέρμιον στη Νάουσα - Πηγή: Δήμος Ηρωικής Πόλης Νάουσας
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ2 μήνες ago

Προς αξιοποίηση το ακίνητο του πρώην ξενοδοχείου “Βέρμιον” στη Νάουσα – Τι αφορά ο διαγωνισμός παραχώρησης 48 εκατ. ευρώ

Etolikou 11- Πηγή: MIBS Group
RESIDENTIAL2 μήνες ago

Δύο νέες οικιστικές επενδύσεις από την MIBS στον Πειραιά – Ποιό πρώην βιομηχανικό κτίριο με ιστορία θα μεταμορφωθεί σε κατοικίες

Το νέο οικιστικό έργο της Ten Brinke στην οδό Λαζαράκη στη Γλυφάδα - Πηγή: Ten Brinke
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ2 μήνες ago

[VIDEO] Ξεκίνησε η νέα οικιστική επένδυση της Ten Brinke στη Γλυφάδα

TRENDING

Επικοινωνία

Copyright © 2019-2024 Bizness.gr

Bizness.gr - Ταυτότητα
Ιδιοκτήτρια εταιρεία: «INFRA MEDIA M.I.K.E.» Διακριτικός τίτλος: «INFRA MEDIA» - Έδρα: Δήμος Αθηναίων, Αριστείδου αρ. 10-12, Τ.Κ. 10559 - ΑΦΜ: 801478591 Δ.Ο.Υ.: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ. - Τηλ. επικοινωνίας: 2130405600 - E-mail: contact@ypodomes.com Νόμιμος Εκπρόσωπος: Καραγιάννης Νικόλαος, Νόμιμος Εκπρόσωπος - Δικαιούχος του ονόματος τομέα (bizness.gr): INFRA MEDIA M.I.K.E. - Διευθυντής/Διαχειριστής: Καραγιάννης Νικόλαος - Διευθυντής Σύνταξης: Κατερίνα Παναγέα
Η Εταιρεία δηλώνει ότι έχει συμμορφωθεί με τη Σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της Επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L 63).
Μ.Η.Τ.
Αριθμός Μ.Η.Τ. 242890