REAL ESTATE

Νέα επένδυση σε ακίνητο του ΕΦΚΑ στο Κολωνάκι – Πού βρίσκεται & πώς θα αξιοποιηθεί

Published

on

Το ακίνητο του ΕΦΚΑ στην οδό Διδότου 30 στο Κολωνάκι

Νέα επένδυση σε ακίνητο – φιλέτο του ΕΦΚΑ στο Κολωνάκι βρίσκεται στα σκαριά, με το κτίριο να μπορεί να αξιοποιηθεί για πολλές χρήσεις, μεταξύ των οποίων και ξενοδοχείο ή κτίριο κατοικιών.

Πρόκεται για το ακίνητο στην οδό Διδότου 30, στο Κολωνάκι, ιδιοκτησίας ΕΦΚΑ.

Ο ΕΦΚΑ ενέκρινε την υπομίσθωση από την μισθώτρια εταιρεία ΘΕΡΙΣΣΟ – ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ, ολόκληρου του αυτοτελούς ακινήτου στην εταιρεία ΚLΚ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ – ΕΜΠΟΡΙΚΗ Ο.Ε..

Πρόκειται για αυτοτελές 6ώροφο κτίριο του ΕΦΚΑ με υπόγειο βοηθητικών χώρων, 3 ισόγεια καταστήματα με πατάρια και διαμερίσματα στους ορόφους.

Το ακίνητο αποτελούσε την έδρα των υπηρεσιών του τέως Ταμείου Επικουρικής Ασφάλισης Ηλεκτρολόγων Ελλάδος (Τ.Ε.Α.Η.Ε.) που ήταν ο αρχικός ιδιοκτήτης του από το 1948 μέχρι 2011 όταν εκκενώθηκε.

Η ευρύτερη γειτονιά του ακινήτου χαρακτηρίζεται από την πλατεία Ομονοίας και Κλαυθμώνος και την Ακαδημία/ Πανεπιστήμιο/ Βιβλιοθήκη, επί της οδού Πανεπιστημίου.

Η επιτρεπόμενη χρήση του ακινήτου, αναφέρεται σε διαμερίσματα, καταλύματα φιλοξενίας ή γραφεία στους ορόφους και κάθε εμπορική δραστηριότητα στο ισόγειο.

Advertisement

TRENDING