Connect with us

ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Νέα παγκόσμια συνεργασία για την Accor και τη Visa

bizness.gr

Published

on

Παγκόσμια συνεργασία για Accor και Visa

Η Accor και η Visa ανακοίνωσαν μια νέα διεθνή συνεργασία, για να συστήσουν ανανεωμένες εμπειρίες πληρωμών στα μέλη του προγράμματος ανταμοιβής ALL-Accor Live Limitless.

Η συνεργασία θα συνδυάσει το πρόγραμμα ανταμοιβής της Accor με τις παγκόσμιες δυνατότητες πληρωμής της Visa για τη δημιουργία της καινούργιας κάρτας ALL Visa. Τα μέλη που κάνουν αίτηση για τη νέα κάρτα Visa θα μπορούν να τη χρησιμοποιούν για τις καθημερινές αγορές τους σε όλα τα σημεία τα οποία δέχονται Visa. H Accor θα συνεργάζεται με τα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα εταίρων της Visa και τράπεζες σε βασικές αγορές σε όλη την Ευρώπη, τη Βόρεια και Νότια Αμερική, τη Μέση Ανατολή και την Ασία – Ειρηνικό για την έκδοση της νέας κάρτας ALL Visa. Θα προσφέρει στα μέλη προσαρμοσμένες ανταμοιβές βασισμένες στις προτιμήσεις των πελατών και τη δυνατότητα να κερδίζουν περισσότερους πόντους επιβράβευσης όταν μένουν σε κάποιο από τα ξενοδοχεία της Accor ή όταν κάνουν τις αγορές τους.

Η Accor διαθέτει ένα portfolio από εμβληματικά brands όλων των κατηγοριών στις πιο υποσχόμενες αγορές σε όλο τον κόσμο. Μέσω στρατηγικών εξαγορών και συνεργασιών με πολυτελή και lifestyle brands μεγάλου κύρους όπως τα Raffles, Fairmont, Sofitel, Banyan Tree, Mondrian και Delano, ο Όμιλος προσφέρει μοναδικές εμπειρίες μέσα από 39 ξενοδοχειακά brands με περισσότερες από 5.000 μονάδες σε 110 προορισμούς.

Μέσω της συνεργασίας με τη Visa, η Accor ενισχύει τα προνόμια για τα 64 εκατ. μέλη και περισσότερα από 250 εκατ. πελάτες παγκοσμίως του προγράμματος ανταμοιβής ALL–Accor Live Limitless, το οποίο παρουσιάστηκε πρόσφατα. Η κάρτα ALL Visa θα προσφέρει τη δυνατότητα στον Όμιλο Accor να προσελκύσει πελάτες πέραν της διαμονής τους, μέσω ενός κορυφαίου προγράμματος ανταμοιβής, προσφέροντας στα μέλη του ALL τη δυνατότητα να κερδίζουν πόντους, να απολαμβάνουν νέες εμπειρίες και ακόμα περισσότερες διανυκτερεύσεις.

Με τη νέα αυτή κάρτα η Visa θα αποκτήσει πρόσβαση στο οικοσύστημα φιλοξενίας της Accor ώστε να προσελκύσει πελάτες πέραν της διαμονής, μέσω μοναδικών προνομίων και καινοτόμων ψηφιακών εμπειριών. Οι co-branded κάρτες θα δημιουργήσουν επιπρόσθετη δέσμευση των πελατών στα ξενοδοχεία, νέες ευκαιρίες για την εγγραφή περισσότερων μελών στο πρόγραμμα ALL καθώς και αύξηση των δαπανών.

Ο Sébastien Bazin, Πρόεδρος και CEO της Accor, δήλωσε:

“Η συνεργασία με τη Visa θα δώσει τεράστια ώθηση στην Accor καθώς ξεκινάμε μια κοινή πορεία για να αναπτύξουμε μια καινοτόμα co-branded κάρτα πληρωμών. Η νέα αυτή πρωτοβουλία θα προσφέρει απαράμιλλα προνόμια στα μέλη μας και θα ενισχύει την επιτυχία του προγράμματος ανταμοιβής ALL αυξάνοντας τη βάση των μελών μας, οδηγώντας σε πρόσθετη δέσμευση και παρέχοντας σε κάθε μέλος κίνητρα για να μένει μαζί μας πιο συχνά και πιο εύκολα. Η ανάπτυξη του ALL είναι ένα σημαντικό ορόσημο για εμάς και είμαστε ιδιαιτέρως ευτυχείς που βρήκαμε στη Visa έναν συνεργάτη που μοιράζεται το πάθος μας για να προσφέρουμε καθημερινά προνόμια και ανταμοιβή”.

Ο Al Kelly, Πρόεδρος και CEO της Visa, ανέφερε:

“Είμαστε ευτυχείς που συνεργαζόμαστε με την Accor και που υποστηρίζουμε την εισαγωγή ενός νέου προγράμματος ανταμοιβής. Οι σημερινοί καταναλωτές ζουν σε έναν ψηφιακό κόσμο και αναμένουν προνόμια τα οποία ανταποκρίνονται στις ανάγκες τους και τους προσφέρουν νέες και μοναδικές εμπειρίες. Είμαι ιδιαιτέρως ενθουσιασμένος με τη δύναμη που έχει η τεχνογνωσία της Accor στη φιλοξενία, η οποία συνδυάζεται με το παγκόσμιο δίκτυο και τις ψηφιακές δυνατότητες της Visa. O συνδυασμός αυτός μεταφράζεται σε ελκυστικά προϊόντα ανταμοιβής και πληρωμών τα οποία θα βρίσκονται στην πρώτη γραμμή του κλάδου της φιλοξενίας”.

ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Νέα Διευθύνουσα Σύμβουλος στην Αστήρ Παλάς Βουλιαγμένης

bizness.gr

Published

on

Astir Palace

Η Αστήρ Παλάς Βουλιαγμένης Μονοπρόσωπη Α.Ξ.Ε. «Αστέρας Βουλιαγμένης» βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι η κα. Πέννυ Ζαγλαρίδου αναλαμβάνει τη θέση της Διευθύνουσας Συμβούλου, με ισχύ από την 10η Απριλίου 2020.

Η κα. Πέννυ Ζαγλαρίδου εντάσσεται στο δυναμικό του Αστέρα Βουλιαγμένης μετά από έξι χρόνια συνεργασίας με το ξενοδοχείο Athens Marriott στο οποίο κατείχε τη θέση της Γενικής Διευθύντριας.

Η κα. Ζαγλαρίδου διαθέτει εκτενή επαγγελματική εμπειρία στους τομείς του asset management και της διαχείρισης ξενοδοχειακών μονάδων, σημειώνοντας επιτυχημένη σταδιοδρομία στο χώρο για περισσότερα από 35 χρόνια. Κατά τη διάρκεια της επαγγελματικής της καριέρας, κατείχε ανώτερες διοικητικές και διευθυντικές θέσεις με έμφαση στο asset management στον χώρο της φιλοξενίας και σε συναφείς κλάδους.

Στο portfolio της περιλαμβάνονται σημαντικές συνεργασίες, όπως η εταιρεία επενδύσεων και ανάπτυξης ακινήτων Yanis Group (με έδρα το Λονδίνο), οι ξενοδοχειακές αλυσίδες Bluegr hotels & resorts, Four Seasons, Hilton και Marriott International.

Continue Reading

ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Η PwC συνεισφέρει με 4 τρόπους στην αντιμετώπιση της πανδημίας

bizness.gr

Published

on

Το logo της PwC

H PwC Ελλάδας υποστηρίζει σε πολλαπλά επίπεδα την προσπάθεια αντιμετώπισης της πανδημίας του κορονοϊού στη χώρα μας. Ο σχεδιασμός και η υλοποίηση των δράσεων αξιολογούνται βάσει των εξελίξεων ώστε να ανταποκρίνονται στις άμεσες ανάγκες και αναπτύσσονται γύρω από 3 άξονες:

1. Υποστήριξη του Εθνικού Συστήματος Υγείας

Άμεσα ανταποκρινόμενη στο κάλεσμα του ΣΕΒ προς τα μέλη του, η εταιρεία συνεισφέρει στην ενίσχυση των νοσοκομείων προσφέροντας εξειδικευμένο τεχνολογικό εξοπλισμό για τους ασθενείς του κορονοϊού.

2. Ενίσχυση της εκστρατείας για την κοινωνική απόσταση και στήριξη των ευπαθών κοινωνικών ομάδων

Παράλληλα, η PwC Ελλάδας συμβάλλει δυναμικά στην προσπάθεια “Μένουμε σπίτι” και γίνεται αρωγός στη διάδοση του σημαντικού αυτού μηνύματος. Τον τελευταίο μήνα εφαρμόζει εργασία εξ αποστάσεως για το σύνολο των ανθρώπων της ενώ η πρόσοψη του κεντρικού κτιρίου επί της οδού Κηφισίας έχει “ντυθεί” με το επίσημο λογότυπο της εκστρατείας, προτρέποντας τους συνανθρώπους μας για τήρηση των σχετικών οδηγιών από την Πολιτεία.

Επιπλέον, οι εργαζόμενοί της εταιρείας προσφέρουν έκτακτη βοήθεια σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες. Οι τομείς συμβολής αφορούν στη σίτιση και παροχή εξοπλισμού σε 130 άστεγους σε συνεργασία με τον ΜΚΟ ΣΧΕΔΙΑ. Ταυτόχρονα σε συνεργασία με μια σειρά επιλεγμένων ΜΚΟ παρέχει υποστήριξη σε άτομα τρίτης ηλικίας, οικογένειες και παιδιά που βρίσκονται σε ανάγκη εξαιτίας των επιπτώσεων της πανδημίας.

3. Προστασία των εργαζομένων της εταιρείας

Προτεραιότητα αποτελεί από το αρχικό στάδιο εξέλιξης της πανδημίας η διασφάλιση της υγείας των εργαζομένων της εταιρείας. Βάσει ενός άρτια δομημένου προγράμματος επιχειρησιακής συνέχειας σχεδιάστηκαν από πολύ νωρίς στοχευμένες δράσεις ανταπόκρισης και εφαρμόστηκαν τα κατάλληλα μέτρα. Το πλάνο της εταιρείας στηρίχθηκε αρχικά στην ασφάλεια και υγιεινή στους χώρους εργασίας με συνεχείς απολυμάνσεις και λήψη μέτρων προφύλαξης και κατ’ επέκταση στην εργασία από το σπίτι. Ως προς το δεύτερο, καταλυτική ήταν η ετοιμότητα αξιοποίησης των τεχνολογικών εργαλείων επιτρέποντας την απρόσκοπτη εργασία εξ αποστάσεως.

Επιπλέον, εκτιμώντας τις ψυχολογικές προεκτάσεις της συγκεκριμένης περιόδου, η εταιρεία ενισχύει το υφιστάμενο πρόγραμμα ευεξίας των εργαζομένων και παρέχει 24ωρη τηλεφωνική γραμμή ψυχολογικής στήριξης για τους ανθρώπους της αλλά και τις οικογένειές τους. Το συγκεκριμένο πρόγραμμα έχει προσαρμοστεί ειδικά για τη διαχείριση της κρίσης και εμπλουτίζεται συνεχώς με πρωτοβουλίες που συμβάλλουν στην υιοθέτηση συνηθειών που δρουν θετικά στη σωματική αλλά και ψυχική υγεία των εργαζομένων.

Ο Μάριος Ψάλτης, CEO της PwC Ελλάδας δήλωσε σχετικά:

«Με αποκλειστικό ενδιαφέρον την προστασία της υγείας και την ασφάλεια όλων μας, συνεισφέρουμε στην πρωτόγνωρη κρίση που βιώνει η χώρα πάντα με γνώμονα τον σκοπό μας, που είναι η δημιουργία κλίματος εμπιστοσύνης και η επίλυση σημαντικών προβλημάτων. Είμαστε όλοι μαζί σε αυτό. Τον πρώτο λόγο έχει η επιστήμη και όλοι μαζί κράτος, κοινωνία και επιχειρήσεις οφείλουμε να ενισχύσουμε τα αποτελέσματα του έργου του ιατρικού, νοσηλευτικού και επιστημονικού προσωπικού της χώρας μας».

Continue Reading

ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Epsilon Net: Συμμετέχει στο Ειδικό Πρόγραμμα Τηλεκατάρτισης με το training voucher

bizness.gr

Published

on

Epsilon Net, logo

Ο Όμιλος της Epsilon Net , με αίσθημα ευθύνης και σωστό στρατηγικό σχεδιασμό ως Πιστοποιημένο Κέντρο δια Βίου Μάθησης επιπέδου 2, ανταποκρίνεται άμεσα στηρίζοντας όλους τους ελεύθερους επαγγελματίες και επιστήμονες. Στο πλαίσιο αυτό η Epsilon Net, συμμετέχει στο Ειδικό Πρόγραμμα Τηλεκατάρτισης με Πιστοποίηση για πληττόμενους από τον Covid-19 επιστήμονες – ελεύθερους επαγγελματίες, που εντάσσονται στους 6 βασικούς επιστημονικούς κλάδους της χώρας βάσει των οριζόμενων ΚΑΔ. Οι συμμετέχοντες θα λάβουν (training voucher) €600 και Πιστοποίηση στις ψηφιακές δεξιότητες.

Συγκεκριμένα, το πρόγραμμα περιλαμβάνει παρακολούθηση ασύγχρονης εκπαίδευσης 100 διδακτικών ωρών και πιστοποίηση γνώσεων και δεξιοτήτων από ειδικά διαπιστευμένους φορείς πιστοποίησης. Οι επιστήμονες – δικαιούχοι του προγράμματος θα μπορούν να επιλέξουν ένα από τα 10 προσφερόμενα σύγχρονα αντικείμενα κατάρτισης, τα οποία θα βοηθήσουν άμεσα στον εκσυγχρονισμό των δεξιοτήτων και των γνώσεων τους στο συνεχώς εξελισσόμενο ψηφιακό περιβάλλον.

Οι επιστήμονες – δικαιούχοι του προγράμματος είναι Οικονομολόγοι /Λογιστές, Δικηγόροι, Ιατροί (συμπεριλαμβανομένων οδοντιάτρων, ψυχιάτρων και λοιπού ιατρικού προσωπικού), Μηχανικοί / Αρχιτέκτονες, Εκπαιδευτικοί και Ερευνητές.

Ειδικότερα τα 10 αντικείμενα κατάρτισης σε θεματικούς τίτλους είναι τα εξής :

1. Προστασία προσωπικών δεδομένων (GDPR/DPO)
2. Δημόσιοι Ηλεκτρονικοί Διαγωνισμοί
3. Ηλεκτρονικό Εμπόριο-Ηλεκτρονικές Συναλλαγές, με σύγχρονα λογισμικά και εργαλεία
4. Βασικές Ψηφιακές Δεξιότητες, σε λογισμικά της πλέον πρόσφατης έκδοσης
5. Σύγχρονες ψηφιακές εφαρμογές/ Ψηφιακή υπογραφή – Ψηφιακά πιστοποιητικά – Ψηφιακή ανταπόκριση με το δημόσιο/ Τηλεργασία & Τηλεδιάσκεψη
6. Τεχνικός προγραμματισμού έξυπνων κτιρίων (SMART BUILDINGS)
7. Διαχείριση έργων (Financial Spreadsheets/ Xρηματοοικονομική χρήση/ Πρακτικές DEVOPS) & Διαδικτυακή Συνεργασία
8. Σύγχρονες εκπαιδευτικές τεχνικές σε ψηφιακό περιβάλλον
9. Μέτρα πρόληψης και ελέγχου λοιμώξεων που σχετίζονται με χώρους παροχής φροντίδας υγείας
10. Χρήση τεχνικών και εργαλείων προώθησης μέσα από τη χρήση μέσων κοινωνικής δικτύωσης (Social Media Marketing), με σύγχρονα εργαλεία και mobile εφαρμογές

Ο Όμιλος της Εpsilon Net βρίσκεται πάλι στην πρώτη γραμμή, με το πιστοποιημένο Κέντρο δια Βίου Μάθησης επιπέδου 2, και είναι για άλλη μια φορά δίπλα σας, με την εμπιστοσύνη και την υψηλή ποιότητα υπηρεσιών, που τον χαρακτηρίζει στα 20 και πλέον χρόνια λειτουργίας του.

Continue Reading
Advertisement

Trending