ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

Νέο ξενοδοχείο κοντά στην Ομόνοια για την Brown Hotels

Published

on

Πηγή: Pythagorio Hotel Athens

Νέο ξενοδοχείο κοντά στην Ομόνοια για την Brown Hotels.

Αφορά το υφιστάμενο ξενοδοχείο Best Western Pythagorio Hotel που βρίσκεται στην οδό Αγίου Κωνσταντίνου 26, κοντά στην Πλατεία Ομονοίας.

Η συγκεκριμένη κίνηση αποτελεί αποτέλεσμα της συμφωνίας με την Hotels of Athens Group για ανάληψη 4 ξενοδοχείων της από την Brown.

Ο ΕΦΚΑ ενέκρινε την υπομίσθωση του ξενοδοχείου από τον τωρινό μσθωτή, που είχε αναδειχθεί κατόπιν διαγωνισμού, στην Brown Hotels.

Συγκεκριμένα, το ακίνητο στο οποίο λειτουργεί σήμερα το ξενοδοχείο ανήκει κατά 75% στον Κλάδο Επικουρικής Ασφάλισης του ΕΦΚΑ και κατά 25% στον Κλάδο Εφάπαξ Παροχών του οργανισμού.

Μέχρι σήμερα το ακίνητο είχε μισθωθεί στην εταιρεία ΠΥΘΑΓΟΡΕΙΟΝ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ενώ πλέον με την έγκριση του ΕΦΚΑ η μίσθωση περνάει στην εταιρεία BROWN PYTHAGORIO HOTEL M.A.E., συμφερόντων της Brown Hotels.

To ξενοδοχείο 4 αστέρων, με δυναμικότητα 56 δωματίων, λειτουργεί μέχρι σήμερα ως Best Western και αναμένεται σύντομα να ενταχθεί στο χαρτοφυλάκιο ξενοδοχείων της Brown.

Ποιά 4 νέα ξενοδοχεία εντάσσει στο χαρτοφυλάκιό της η ισραηλινή Brown Hotels

Advertisement

TRENDING