ΕΜΠΟΡΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ & ΠΑΡΚΑ

Ολοκληρώνεται έως 15/12 η πώληση του Smart Park στην Trade Estates

Published

on

Smart Park - Πηγή: Eurokinissi

Ολοκληρώνεται έως 15/12 η πώληση του Smart Park στην Trade Estates.

Aυτό αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση της REDS με αφορμή τη διάθεση του Πληροφοριακού Σημειώματος για την πώληση του 100% των μετοχών της θυγατρικής εταιρείας «ΓΥΑΛΟΥ ΕΜΠΟΡΙΚΗ & ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ Μ.Α.Ε.»

Υπενθυμίζεται ότι στις αρχές Οκτωβρίου 2023, η Trade Estates ΑΕΕΑΠ, θυγατρική του Ομίλου FOURLIS, προχώρησε στην υπογραφή δεσμευτικής συμφωνίας με την REDS Α.Ε. (θυγατρική του Ομίλου ΕΛΛΑΚΤΩΡ), για την αγορά του 100% των μετοχών της «ΓΥΑΛΟΥ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡEΙΑ ΕΜΠΟΡΙΚΩΝ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ & ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗΣ ΑΚΙΝΗΤΩΝ» (η «ΓΥΑΛΟΥ Μ.Α.Ε.») ιδιοκτήτριας και διαχειρίστριας του SMART PARK.

Το SMART PARK βρίσκεται στη θέση Γυαλού, εντός του Επιχειρηματικού Πάρκου “Πέτρα-Γυαλού-Άγιος Δημήτριος-Πύργος”, στο Δήμο Σπάτων – Αρτέμιδος και εκτείνεται σε επιφάνεια περίπου 91.000 τ.μ. Διαθέτει μικτή εκμισθώσιμη επιφάνεια 50.592 τ.μ., χώρους πρασίνου περίπου 30.000 τ.μ. καθώς και 1.500 θέσεις στάθμευσης. Οι εμπορικές του επιφάνειες είναι κατά 100% μισθωμένες σε μεγάλες εταιρείες λιανικής στην Ελλάδα.

Η συγκεκριμένη επένδυση της Trade Estates εντάσσεται στο πλαίσιο της στρατηγικής εξειδίκευσης της εταιρείας στον τομέα των Εμπορικών Πάρκων και Κέντρων Logistics νέας γενιάς ως αναπόσπαστο κομμάτι της προσέγγισης Omnichannel που εξελίσσεται στο παγκόσμιο εμπόριο.

H ανακοίνωση της REDS

“Η σύνταξη και η διάθεση του Πληροφοριακού Σημειώματος έγινε σύμφωνα με τις διατάξεις της παραγράφου 4.1.3.12 του Κανονισμού του Χρηματιστήριου Αθηνών, καθώς και τις σχετικές διατάξεις της απόφασης 25 της Διοικούσας Επιτροπής Χρηματιστηριακών Αγορών του Χρηματιστηρίου Αθηνών, όπως ισχύουν κατά το χρόνο σύνταξής του.

Η ολοκλήρωση της Πώλησης τελεί υπό την έγκριση της ΕΓΣ των μετόχων της REDS, η οποία έχει συγκληθεί για την 31.10.2023, σύμφωνα με το άρθρο 125 του N.4548/2018, καθώς επίσης και υπό την αίρεση όλων των λοιπών κατά νόμον εγκρίσεων και αδειών.

Η ολοκλήρωση της Πώλησης αναμένεται έως τις 15.12.2023″

Advertisement

TRENDING