ΚΤΙΡΙΑ ΓΡΑΦΕΙΩΝ

Ολοκληρώνεται το 2025 το νέο “πράσινο” κτίριο γραφείων της BriQ στη Λεωφόρο Ποσειδώνος

Published

on

Πηγή: BriQ Properties

“Στα σκαριά” η μεγάλη επένδυση γραφείων της BriQ στη Λεωφόρο Ποσειδώνος.

Όπως επισημάνθηκε κατά την παρουσίαση των οικονομικών αποτελεσμάτων της εταιρείας για το 2023, η BriQ συνεχίζει την επενδυτική της στρατηγική προχωρώντας μεταξύ άλλων και την επένδυση στην Καλλιθέα.

Το έργο αφορά την κατεδάφιση υφιστάμενου κτιρίου σε οικόπεδο επιφάνειας 568 τ.μ. περίπου επί της Λεωφόρου Ποσειδώνος 42 και Αιγέως, και την ανέγερση νέου 5ώροφου “πράσινου” κτιρίου γραφείων υψηλών προδιαγραφών.

Το ακίνητο της BriQ Properties στη Λ. Ποσειδώνος που θα κατεδαφιστεί και στη θέση του θα γίνει νέο “πράσινο” κτίριο γραφείων – Φωτό: Google

Το νέο κτίριο θα διαθέτει 5 ορόφους γραφείων και 2 υπόγεια, με συνολική επιφάνεια 2.115 τ.μ., ενώ θα πιστοποιηθεί και με Leed.

Toν αρχιτεκτονικό σχεδιασμό έχει αναλάβει το γνωστό γραφείο MTARCHITECTS ενώ το κατασκευαστικό έργο η εταιρεία DIOLKOS.

Δείτε παρακάτω πώς θα γίνει το νέο “πράσινο” κτίριο γραφείων στην Ποσειδώνος (κάντε κλικ μέσα στις εικόνες για μεγαλύτερη ανάλυση).

To νέο “πράσινο” κτίριο γραφείων της BriQ Properties στη Λ. Ποσειδώνος – Πηγή: mtarchitects

To νέο “πράσινο” κτίριο γραφείων της BriQ Properties στη Λ. Ποσειδώνος – Πηγή: mtarchitects

Η κατασκευή εκτιμάται ότι θα έχει ολοκληρωθεί εντός του 2025.

Όσον αφορά τη χρηματοδότησή του, το 50% του επενδυτικού σχεδίου χρηματοδοτείται με σταθερό επιτόκιο 0,35% μέσω του Ταμείου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας.

Σημειώνεται ότι το 1/4 της επενδυτικής αξίας των ακινήτων της BriQ Properties στο τέλος τ0υ 2023 (26%) αφορούσε ακίνητα γραφείων, κλάδος στον οποίο η εταιρεία συνεχίζει να επενδύει στρατηγικά.

Αύξηση 14% στα έσοδα για την BriQ Properties το 2023 – Ποιές 4 επενδύσεις προχωρούν

Advertisement

TRENDING