REAL ESTATE

Ποιά 3 ακίνητα της Τράπεζας Πειραιώς σε Αθήνα, Χαλάνδρι και Παιανία αποκτά η Trastor

Published

on

Τράπεζα Πειραιώς - Πηγή: EUROKINISSI/ ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ

Αποκτά 3 ακίνητα της Τράπεζας Πειραιώς η Trastor ενώ βρίσκεται στα σκαριά νέο μετατρέψιμο ομολογιακό δάνειο 55 εκατομμυρίων ευρώ.

Στην Έκτακτη Γενική Συνέλευση που προγραμματίστηκε για την 13η Ιανουαρίου 2023, θα συζητηθεί το θέμα απόκτησης των ακινήτων.

Συγκεκριμένα, το Διοικητικό Συμβούλιο της Trastor εισηγείται προς τη Γενική Συνέλευση την παροχή ειδικής άδειας, για την απόκτηση από την Εταιρεία συνολικά τριών (3) ακινήτων που ανήκουν σε εταιρείες του ομίλου της μετόχου πλειοψηφίας, ήτοι της «Τράπεζα Πειραιώς Ανώνυμος Εταιρεία», και πιο συγκεκριμένα:

  • Ενός πολυώροφου κτηρίου (το οποίο έχει χαρακτηριστεί ως διατηρητέο κτίσμα), το οποίο έχει ανεγερθεί επί οικοπέδου ευρισκόμενου στο Δήμο Αθηναίων Αττικής και το οποίο περικλείεται από τις οδούς Κοραή, Σταδίου, Πεσματζόγλου και Πανεπιστημίου και επί της οδού Κοραή, στην οποία φέρει τον αριθμό 5, από την εταιρεία με την επωνυμία «NEW UP DATING DEVELOPMENT ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΚΤΗΜΑΤΙΚΗ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» και το διακριτικό τίτλο «NEW UP DATING DEVELOPMENT Μ.Α.Ε.», εδρεύουσα στην οδό Κοραή αρ. 5, στην Αθήνα Αττικής, και με Α.Φ.Μ. 998937932, έναντι τιμήματος Ευρώ Επτά Εκατομμυρίων Πεντακοσίων Σαράντα Χιλιάδων (€7.540.000,00),
  • Ενός πολυώροφου κτηρίου καταστημάτων και γραφείων, κτισμένου επί οικοπέδου που βρίσκεται στο Δήμο Χαλανδρίου Αττικής, στη θέση «Αγία Άννα», εντός του υπ’ αριθμόν 3 οικοδομικού τετραγώνου, το οποίο περικλείεται από τις οδούς Βασιλέως Γεωργίου, Συγγρού, Κηφισίας και Κ. Παλαιολόγου και επί της συμβολής των οδών Βασιλέως Γεωργίου επί της οποίας φέρει τον αριθμό 47 και Συγγρού, από την εταιρεία με την επωνυμία «ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ Ανώνυμος Εταιρεία» και το διακριτικό τίτλο «Τράπεζα Πειραιώς», εδρεύουσα στην οδό Αμερικής αρ. 4, στην Αθήνα Αττικής, και με Α.Φ.Μ. 996763330, έναντι τιμήματος Ευρώ Ενός Εκατομμυρίου Τριακοσίων Δέκα Χιλιάδων (€1.310.000,00), και
  • Ενός αγροτεμαχίου με το επί αυτού επαγγελματικό κτήριο, το οποίο βρίσκεται στο Δήμο Παιανίας Αττικής, στη θέση «Άγιος Αθανάσιος – Μπακαλιάρος» και επί της Εθνικής Οδού Σταυρού – Παιανίας επί της οποίας φέρει τον αριθμό 165, επίσης από την εταιρεία με την επωνυμία «ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ Ανώνυμος Εταιρεία» και το διακριτικό τίτλο «Τράπεζα Πειραιώς», εδρεύουσα στην οδό Αμερικής αρ. 4, στην Αθήνα Αττικής, και με Α.Φ.Μ. 996763330, έναντι τιμήματος Ευρώ Ενός Εκατομμυρίου Πεντακοσίων Πενήντα Χιλιάδων (€1.550.000,00).

Θεαματικές επιδόσεις για την Trastor στο 9μηνο – Πόσο αυξήθηκε το χαρτοφυλάκιο επενδύσεων

Advertisement

TRENDING