LOGISTICS

“Πράσινο φως” για 4 νέες επενδύσεις logistics στην Αττική – Σε ποιές περιοχές δρομολογούνται

Published

on

Φωτογραφία αρχείου - Design by Canva Pro

“Πράσινο φως” δόθηκε για 4 επενδύσεις logistics στην Αττική.

Συγκεκριμένα, με αποφάσεις του το Κεντρικό Συμβούλιο Αρχιτεκτονικής ενέκρινε τις αρχιτεκτονικές μελέτες για τα παρακάτω έργα που αφορούν νέες εγκαταστάσεις αποθήκευσης και μεταφοράς (logistics):

  • Στην Ελευσίνα, εγκρίθηκε η μελέτη για την ανέγερση νέου ισόγειου κέντρου αποθήκευσης και διανομής, στη θέση Λάκκα – Στάμου, φερόμενης ιδιοκτησίας της ΑΝΕΔΗΚ ΚΡΗΤΙΚΟΣ Α.Ε.
  • Στα Οινόφυτα, εγκρίθηκε η μελέτη για την ανέγερση νέου Logistics center με περίφραξη σε ακίνητο φερόμενης ιδιοκτησίας της « Γρ. Σαράντης Α.Β.Ε.Ε.» στη θέση «Λύσια» ή «Τεμπέλι» της κτηματικής περιοχής Δ.Ε. Οινοφύτων , Δήμου Τανάγρας.  
  • Στον Ασπρόπυργο, εγκρίθηκε η μελέτη που αφορά στην 2η αναθεώρηση της Α/Α πράξης 477166 ως προς την προσθήκη κατ΄ επέκταση του Logistics center στη θέση Κύριλλο, του Δήμου Ασπροπύργου. Σημειώνεται ότι στην θέση αυτή σχεδιάζεται επένδυση logistics από την Premia Properties, όπως είχε αποφασίσει πέρυσι η Γενική Συνέλευση της εταιρείας.
  • Στον Ασπρόπυργο, εγκρίθηκε η μελέτη αφορά στην ανέγερση ισογείου κτιρίου εφοδιαστικής αλυσίδας (Logistics) με τριώροφο τμήμα γραφείων, πατάρια και υπόγειο στη θέση «Λυσία ή Βαριμάτσι».

Advertisement

TRENDING