ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

Στη νέα Ellinikon Hospitality Investments οι επενδύσεις της Lamda για τα ξενοδοχεία στο Ελληνικό

Published

on

Στη νέα Ellinikon Hospitality Investments οι τουριστικές επενδύσεις της Lamda για τα ξενοδοχεία στο Ελληνικό.

Συγκεκριμένα, στη σύσταση της “Ellinikon Hospitality Investments” προχώρησε η Lamda Development.

Η νέα εταιρεία είναι θυγατρική της “Ελληνικό Α.Ε.”, ενώ σκοπός της ίδρυσης της είναι οι εργασίες κατασκευής οικιστικών συγκροτημάτων αλλά και οι αγοραπωλησίες ακινήτων.

Η εταιρεία έχει επίσημη σύσταση στις 15/06/2023, ενώ ως διεύθυνση της έδρας της φαίνεται η Λεωφόρος Κηφισίας 37Α στο Μαρούσι.

Πρόεδρος της εταιρείας ορίστηκε ο κ. Οδυσσέας Αθανασίου, ο οποίος κατέχει και τη θέση του CEO στην Lamda Development, με αντιπρόεδρο τον κ. Ιωάννη Γιαννακόπουλο, νομικός και Chief Legal Counsel, Company Secretary και Chief Compliance Officer της Lamda Development.

Ως μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου έχουν οριστεί η κ. Κωνσταντίνα Καρατοπούζη (Chief Operating Officer της Lamda Development),  ο κ. Χαράλαμπος Γκορίτσας (Οικονομικός διευθυντής της Lamda Development) και ο κ. Θεόδωρος Γαβριηλίδης (Chief Investment Officer της Lamda Development).

Στην”Ellinikon Hospitality Investments” θα εισφέρει τις μετοχές της στις εταιρείες BELT Riviera και ΜALT Riviera η Lamda Development.

Κύριοι μέτοχοι των δύο αυτών εταιρειών είναι η T.Ε.ΜΕΣ Α.Ε. με ποσοστό 70% και η Lamda Development με ποσοστό 30%.

Θυμίζουμε πως προχωρούν με γοργούς ρυθμούς τα μεγάλα έργα real estate στο Ελληνικό, με τις οικιστικές επενδύσεις να έχουν φτάσει ήδη από τις αρχές του 2023 στην έκδοση οικοδομικών αδειών.

Παράλληλα, οι πρόδρομες εργασίες για τον εντυπωσιακό Riviera Tower βρίσκονται σε ικανοποιητικό σημείο, ενώ μέσα στο καλοκαίρι αναμένεται και η έκδοση οικοδομικής άδειας για το Vouliagmenis Mall, το πρώτο mall που θα αποκτήσει την πιστοποίηση LEED Gold, καθώς ήδη έχει λάβει την προ-πιστοποίηση.

Υπεγράφησαν οι συμφωνίες Lamda – ΤΕΜΕΣ για τα δύο 5άστερα ξενοδοχεία στο Ελληνικό

Advertisement

TRENDING