Connect with us

ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

Στην Capital H το ξενοδοχείο The Editor Hotel Athens στο κέντρο της πόλης

Newsroom

Published

on

To The Editor Hotel Athens - Πηγή: The Editor Hotel Athens
To The Editor Hotel Athens - Πηγή: The Editor Hotel Athens

Στο χαρτοφυλάκιο της νέας εταιρείας διαχείρισης ξενοδοχείων Capital H εντάχθηκε το ξενοδοχείο The Editor Hotel Athens, κοντά στην πλατεία Αγίας Ειρήνης.

Το «The Editor Hotel Athens» είναι δημιουργημένο με απόλυτο σεβασμό στην ιστορία του κτιρίου. Βρίσκεται στην καρδιά της Αθήνας και αντανακλά την ψυχή ενός μέρους, όπου γεννήθηκαν, γράφτηκαν και εκτυπώθηκαν εμβληματικές ιστορίες.

Η προηγούμενη χρήση του κτιρίου, που φιλοξενούσε τη γνωστή εφημερίδα “Αθλητική Ηχώ”, είναι απόλυτα συνεπής με το όνομα και concept του ξενοδοχείου. Η Αθλητική Ηχώ ιδρύθηκε το 1945 και αποτελούσε μία από τις πιο διαδεδομένες αθλητικές εφημερίδες στην Ελλάδα. Μετά από 62 συναπτά έτη, το τυπογραφείο έκλεισε οριστικά τις μηχανές του τον Απρίλιο του 2007.

Διαθέτει 40 δωμάτια εξαιρετικής, σύγχρονης αισθητικής που προσφέρουν άνεση και διακριτική πολυτέλεια. Οι τύποι των δωματίων διακρίνονται σε Standard, Classic, Superior Roof Garden, Junior Suite, Executive Suite και φυσικά Master Suite.

Ο Θεοδόσης Αλεξόπουλος, Co-Owner του The Editor, επισημαίνει «Χαιρόμαστε ιδιαίτερα για τη συνεργασία μας με την Capital H. Θεωρούμε ότι η αξιοπιστία, η τεχνογνωσία και η εμπειρία χρόνων που φέρουν στη διαχείριση ξενοδοχειακών μονάδων θα έχει πολλαπλά οφέλη στην περαιτέρω ανάπτυξη του The Editor. Η συνεργασία αυτή, είναι στρατηγικής σημασίας για εμάς και είμαστε σίγουροι ότι θα μας βοηθήσει ώστε να καθιερωθεί το The Editor ως η απόλυτη επιλογή για τους επισκέπτες που θέλουν να βρίσκονται και να ζουν στην καρδιά της Αθήνας, απολαμβάνοντας την άνεση και τις υπηρεσίες ενός σύγχρονου ξενοδοχείου.»

O Ευγένιος Βασιλικός, Partner της Capital H, αναφέρει: «Είναι τιμή μας που το The Editor επιλέγει την Capital H ως στρατηγικό συνεργάτη και ξεκινάμε μαζί τη φετινή τουριστική σεζόν, σε μία χρονιά γεμάτη προκλήσεις. Είναι ένα σύγχρονης αρχιτεκτονικής και εξαιρετικής αισθητικής ξενοδοχείο, που βρίσκεται σε μία αδιαμφισβήτητα κομβική τοποθεσία της πόλης. Δεσμευόμαστε να αξιοποιήσουμε τα πλεονεκτήματά του στο μέγιστο, ώστε σε συνδυασμό με τη στρατηγική κατεύθυνση και τη συμβουλευτική μας προσέγγιση να προκύψουν τα επιθυμητά αποτελέσματα.»

Το ξενοδοχείο αναμένεται να ξεκινήσει τη λειτουργία του για τη φετινή σεζόν στις αρχές Ιουνίου.

To προφίλ της Capital H

Η Capital H αποτελεί εταιρεία διαχείρισης ξενοδοχείων, που παρέχει εξειδικευμένες υπηρεσίες Hospitality Management, Hospitality Support Management και Hospitality Investment Management & Consulting, σε όλο το φάσμα ξενοδοχείων, Resorts και Private Clubs, απευθυνόμενη σε ιδιοκτήτες και επενδυτές που αναζητούν ευέλικτες και αποδοτικές λύσεις για τις ανάγκες τους.

Η Capital H δημιουργήθηκε από τη συνεργασία της Santikos Collection και της Airotel Group, με σκοπό να ενώσουν τις δυνάμεις και την πολύχρονη εμπειρία τους στο χώρο του hospitality και να εξελίξουν περαιτέρω την έννοια της ποιοτικής φιλοξενίας για τις επιχειρήσεις του κλάδου.

Advertisement Macon
Advertisement
Advertisement TÜV Austria
Advertisement Aecom
Το ακίνητο logistics της Premia Properties στη θέση Ψάρι στον Ασπρόπυργο - Πηγή: Premia Properties
REAL ESTATE7 ώρες ago

Σε αξία επενδύσεων 1 δισ. ευρώ σε 5 χρόνια στοχεύει η Premia Properties – “Στα σκαριά” η Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου 40 εκατ. ευρώ

REAL ESTATE7 ώρες ago

Στο 99,99% η συμμετοχή της PRODEA στο μετοχικό κεφάλαιο της MHV

Ρόδος - Φωτό: ΑΡΓΥΡΩ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ/EUROKINISSI
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ10 ώρες ago

“Πράσινο φως” σε επένδυση για νέο ξενοδοχείο στη Ρόδο – Εγκρίθηκαν οι περιβαλλοντικοί όροι

Hull Logistics Park - Πηγή: Streem Global Real Estate Developments
LOGISTICS11 ώρες ago

Σε δημόσια διαβούλευση η mega επένδυση logistics στον Ασπρόπυργο – Τι θα περιλαμβάνει το νέο Hull Logistics Park

Το ακίνητο στη συμβολή των οδών Καρυάτιδων 16 και Ροβέρτου Γκάλλι 7 στο Μακρυγιάννη - Πηγή: Google Maps
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ11 ώρες ago

Νέο 5άστερο ξενοδοχείο “στα σκαριά” στην περιοχή του Μακρυγιάννη

Το νέο IKEA στο εμπορικό πάρκο Top Parks Ηρακλείου - Πηγή: Όμιλος Φουρλή
ΕΜΠΟΡΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ & ΠΑΡΚΑ11 ώρες ago

Ολοκληρώθηκε το νέο retail park του Ομίλου Φουρλή στο Ηράκλειο – Εγκαινιάστηκε και το νέο IKEA

Aθηναϊκή Ριβιέρα - Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ
REAL ESTATE1 ημέρα ago

Άγγιξαν τα 2,8 δισ. ευρώ οι ξένες επενδύσεις στο ελληνικό real estate το 2024 – Ποιές περιοχές προσελκύουν επενδυτές και ποιός ο ρόλος των υποδομών

Κέρκυρα - Φωτογραφία αρχείου - Φωτό: ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ / EUROKINISSI
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ1 ημέρα ago

“Στα σκαριά” επένδυση επέκτασης ξενοδοχείου 4 αστέρων στην Κέρκυρα

Το νέο κτίριο γραφείων της Deloitte στο Μαρούσι - Πηγή: BRIGHTaddvalue
ΚΤΙΡΙΑ ΓΡΑΦΕΙΩΝ1 ημέρα ago

Νέα επένδυση για σύγχρονο κτίριο γραφείων βρίσκεται “στα σκαριά” στο Μαρούσι – Ποιά μεγάλη εταιρεία αφορά

Φωτό: Γιώργος Κονταρίνης / Eurokinissi
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ1 ημέρα ago

3 νέα ξενοδοχεία δρομολογούνται στο κέντρο της Αθήνας – Πού θα γίνουν και ποιές εταιρείες επενδύουν

TRENDING

Επικοινωνία

Copyright © 2019-2024 Bizness.gr

Bizness.gr - Ταυτότητα
Ιδιοκτήτρια εταιρεία: «INFRA MEDIA M.I.K.E.» Διακριτικός τίτλος: «INFRA MEDIA» - Έδρα: Δήμος Αθηναίων, Αριστείδου αρ. 10-12, Τ.Κ. 10559 - ΑΦΜ: 801478591 Δ.Ο.Υ.: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ. - Τηλ. επικοινωνίας: 2130405600 - E-mail: contact@ypodomes.com Νόμιμος Εκπρόσωπος: Καραγιάννης Νικόλαος, Νόμιμος Εκπρόσωπος - Δικαιούχος του ονόματος τομέα (bizness.gr): INFRA MEDIA M.I.K.E. - Διευθυντής/Διαχειριστής: Καραγιάννης Νικόλαος - Διευθυντής Σύνταξης: Κατερίνα Παναγέα
Η Εταιρεία δηλώνει ότι έχει συμμορφωθεί με τη Σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της Επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L 63).