Connect with us

ΚΤΙΡΙΑ ΓΡΑΦΕΙΩΝ

[VIDEO] Στο νέο “πράσινο” κτίριο γραφείων The Grid στο Μαρούσι θα μετακομίσει η EY το 2026

Newsroom

Published

on

Σε νέες, σύγχρονες εγκαταστάσεις στο Μαρούσι ανακοίνωσε ότι θα μετακομίσει μέσα στα επόμενα χρόνια η ΕΥ Ελλάδος, ανταποκρινόμενη στη δέσμευσή της για παροχή υπηρεσιών εξαιρετικής ποιότητας και υψηλής προστιθέμενης αξίας στους πελάτες της, την εξασφάλιση της καλύτερης δυνατής εργασιακής εμπειρίας στους ανθρώπους της και την περαιτέρω βελτίωση του περιβαλλοντικού της αποτυπώματος.

Στο πλαίσιο αυτό, η ΕΥ Ελλάδος προχώρησε σε δεσμευτική συμφωνία μακροχρόνιας μίσθωσης δύο κτηρίων του υπό κατασκευή συγκροτήματος “The Grid”, που αναπτύσσεται από τις Noval Property και Brook Lane Capital.

Το νέο, βιοκλιματικό συγκρότημα γραφείων θα καταλαμβάνει ένα ολόκληρο οικοδομικό τετράγωνο επί της συμβολής των οδών Χειμάρρας και Αμαρουσίου-Χαλανδρίου στο Μαρούσι, και αναμένεται να παραδοθεί στο πρώτο μισό του 2025 για τις απαραίτητες εργασίες, ώστε η μετεγκατάσταση της εταιρείας να ξεκινήσει μέσα στο 2026. Η EY θα μισθώσει δύο από τα τέσσερα κτήρια του συγκροτήματος, συνολικής επιφάνειας άνω των 12.230 τ.μ.

The Grid - Πηγή: EY

The Grid – Πηγή: EY

Ο άνθρωπος στο επίκεντρο

Η απόφαση για τα νέα γραφεία, έρχεται ως αποτέλεσμα συνεχόμενων ετών αξιοσημείωτης ανάπτυξης της EY στην Ελλάδα, καθώς και πολύ σημαντικής αύξησης του αριθμού του ανθρώπινου δυναμικού της. Στο διάστημα των δέκα ετών από τη μετακόμιση της EY Ελλάδος στο τωρινό της κτήριο στο Μαρούσι, το 2014, οι άνθρωποί της αυξήθηκαν περισσότερο από 240%. Σήμερα, η EY Ελλάδος απασχολεί 2.500 ανθρώπους σε όλη τη χώρα, με γραφεία σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Πάτρα, ενώ σχεδιάζεται και περαιτέρω επέκτασή της με γραφεία στο Ηράκλειο της Κρήτης.

Τα νέα γραφεία στο Μαρούσι, σχεδιάζονται ώστε να ανταποκρίνονται στις προσδοκίες και τις δυναμικές ανάγκες, τόσο των ανθρώπων, όσο και των πελατών της EY, και καθοδηγούνται από τις αξίες της – όπως η βιώσιμη ανάπτυξη, το wellbeing, η ευελιξία, και η διαφορετικότητα, η ισότητα και η συμπερίληψη – καθώς και τις σύγχρονες αρχές σχεδιασμού βιώσιμων γραφειακών συγκροτημάτων.

Θέτοντας τους ανθρώπους της στο επίκεντρο, η ΕΥ αφουγκράστηκε τις προσδοκίες τους γύρω από το ιδανικό περιβάλλον εργασίας, μέσα από τη διοργάνωση focus groups. Οι συναντήσεις αυτές, ανέδειξαν την ανάγκη για ένα ζεστό και οικείο περιβάλλον που θα συνδέει το «εξωτερικό» με το «εσωτερικό» τοπίο, με περισσότερο πράσινο και πρόσβαση σε φυσικό φως, εξασφαλίζοντας μεγαλύτερη ευελιξία με έναν προσβάσιμο και συμπεριληπτικό σχεδιασμό. Παράλληλα, αναδείχθηκε η ανάγκη για περισσότερους χώρους που τροφοδοτούν τη δημιουργικότητα και καλλιεργούν μία ισχυρή αίσθηση κοινότητας και του «ανήκειν», καθώς και για χώρους που θα προσφέρουν ευκαιρίες αποφόρτισης από το καθημερινό στρες, όπως δωμάτιο ευεξίας (wellness room) και χώροι σιωπηλής συγκέντρωσης (silent focus areas) και διαλειμμάτων.

Τον εσωτερικό σχεδιασμό των νέων γραφείων της EY Ελλάδος, έχει αναλάβει η αρχιτεκτονική εταιρεία A&M Architects.

The Grid - Πηγή: EY

The Grid – Πηγή: EY

Αυξημένη επιχειρηματική αξία για τους πελάτες

Ειδική έμφαση δόθηκε στη διαμόρφωση ενός εργασιακού περιβάλλοντος που τοποθετεί και τις ανάγκες των πελατών, αλλά και την καλύτερη δυνατή εμπειρία τους, στην καρδιά των καθημερινών διεργασιών, με νέους, ευέλικτους χώρους, που ενσωματώνουν προηγμένες τεχνολογίες, όπως το ανανεωμένο και ενισχυμένο hub συν-δημιουργίας και καινοτομίας EY wavespaceTM Athens και αίθουσες συν-εργασίας.

Οι νέοι χώροι στοχεύουν στη στενότερη διάδραση πελατών και ανθρώπων της EY, για τον από κοινού σχεδιασμό καινοτόμων λύσεων, προϊόντων και εμπειριών υψηλής προστιθέμενης αξίας, που θα ανταποκρίνονται ακόμη αποτελεσματικότερα στις δυναμικά μεταβαλλόμενες ανάγκες των πελατών και τις μελλοντικές επιχειρηματικές προκλήσεις, με την αξιοποίηση προηγμένων τεχνολογιών, όπως της τεχνητής νοημοσύνης και των data analytics, και μεθοδολογιών, όπως το design thinking.

Μέσα από τα νέα γραφεία της, η EY θα συνεχίσει να δημιουργεί προστιθέμενη αξία για επιχειρήσεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό, εξάγοντας τεχνογνωσία και καινοτομία, και αποτελώντας εργοδότη-προτίμησης για ταλέντα με κορυφαίες δεξιότητες. Ήδη, κατά την τελευταία δεκαετία απασχολεί εκατοντάδες εξειδικευμένους και πλέον έμπειρους επιστήμονες, μηχανικούς και επαγγελματίες – στο πλαίσιο εξειδικευμένων Κέντρων Αριστείας της EY σε σειρά από σημαντικά επιχειρηματικά αντικείμενα – οι οποίοι βοηθούν οργανισμούς σε περισσότερες από 30 χώρες, να υιοθετήσουν καινοτόμες και παραγωγικές λύσεις που απαντούν στις σύγχρονες προκλήσεις που αντιμετωπίζει ο επιχειρηματικός κόσμος και οι κυβερνήσεις παγκοσμίως.

Χαμηλότερο περιβαλλοντικό αποτύπωμα

Τα νέα γραφεία, που σχεδιάστηκαν από το διεθνώς αναγνωρισμένο αρχιτεκτονικό γραφείο Foster + Partners, φιλοδοξούν να αποτελέσουν σημείο αναφοράς για τα επαγγελματικά κτηριακά συγκροτήματα, στο Μαρούσι και, ευρύτερα, στην Αθήνα. Πρωταρχικός είναι ο στόχος της περαιτέρω μείωσης του περιβαλλοντικού αποτυπώματος της εταιρείας, σύμφωνα, μάλιστα, με τη δέσμευση του παγκόσμιου οργανισμού της EY για επίτευξη μηδενικής καθαρής κατανάλωσης άνθρακα (net zero) το 2025.

Στο πλαίσιο αυτό, τα γραφεία θα είναι πλήρως εναρμονισμένα με τις αρχές της βιώσιμης ανάπτυξης και του βιοκλιματικού σχεδιασμού, και αναμένεται να λάβουν τις κορυφαίες πιστοποιήσεις LEED Platinum (Leadership in Energy and Environmental Design) και WELL Building Standard. Παράλληλα, θα εξασφαλίζουν την επίτευξη ενεργειακής βαθμίδας Α+, κατά τον Κανονισμό Ενεργειακής Απόδοσης Κτηρίων, ενώ θα διαθέτουν υποδομές φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων και ξεχωριστούς χώρους στάθμευσης για ποδήλατα.

Τι λένε οι πρωταγωνιστές

Με αφορμή την ανακοίνωση του σχεδίου μετεγκατάστασης στα νέα γραφεία, ο κ. Γιώργος Παπαδημητρίου, Διευθύνων Σύμβουλος της ΕΥ Ελλάδος, δήλωσε: «Στην ΕΥ, έχουμε ορίσει ως αποστολή μας τη δημιουργία ενός καλύτερου εργασιακού κόσμου. Για εμάς, αυτό σημαίνει να ακούμε τους ανθρώπους μας και να τους εξασφαλίζουμε μία εξαιρετική και μοναδική εμπειρία εργασίας – αυτό που ονομάζουμε “the EY experience” – να παρέχουμε υψηλής ποιότητας και προστιθέμενης αξίας υπηρεσίες στους πελάτες μας και να αξιοποιούμε την αιχμή της τεχνολογίας, φροντίζοντας έμπρακτα για το περιβάλλον. Τα νέα μας γραφεία, επιβεβαιώνουν ενεργά τις δεσμεύσεις μας αυτές. Ως η μεγαλύτερη και ταχύτερα αναπτυσσόμενη εταιρεία επαγγελματικών υπηρεσιών – και εργοδότης προτίμησης – στην Ελλάδα, οφείλουμε να είμαστε και πρωτοπόροι στον σχεδιασμό των εργασιακών χώρων, αλλά και της εμπειρίας εργασίας, του μέλλοντος».

Εκ μέρους της Noval Property, ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας, κ. Παναγιώτης Καπετανάκος, σημείωσε: «Στη Noval Property μετά την επιτυχημένη εισαγωγή μας στο Χρηματιστήριο Αθηνών την προηγούμενη εβδομάδα, συνεχίζουμε δυναμικά την υλοποίηση του επενδυτικού μας προγράμματος. Σε αυτό το πλαίσιο, σχεδόν δύο χρόνια πριν την ολοκλήρωση του εμβληματικού μας έργου “The Grid”, με ιδιαίτερη χαρά προχωρήσαμε στην υπογραφή μακροχρόνιας μίσθωσης για δύο από τα τέσσερα κτήρια του συγκροτήματος γραφείων με την EY Ελλάδος. Η συνεργασία αυτή αποτελεί σημαντικό ορόσημο για την εταιρεία μας και επιβεβαιώνει το κοινό μας όραμα για την ανάπτυξη σύγχρονων γραφειακών χώρων που σχεδιάζονται και λειτουργούν με γνώμονα τις βέλτιστες πρακτικές βιώσιμης ανάπτυξης και εστιάζουν στην ευημερία των εργαζομένων. Επιπρόσθετα, η μίσθωση από την EY, σε συνδυασμό με την χρηματοδότηση της κατασκευής του έργου με πόρους από το Ταμείο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας, την ανάθεση της κατασκευής σε εργολάβο εγνωσμένης αξίας, και την αποδεδειγμένη εμπειρία μας και εξειδίκευση στη διαχείριση έργων, επιβεβαιώνει την ικανότητά μας να υλοποιούμε με επιτυχία την ανάπτυξης μεγάλης κλίμακας ακινήτων, όπως είναι το “The Grid”».

Εκπροσωπώντας την Brook Lane Capital, ο Ιδρυτής της, κ. Aziz Francis, σημείωσε: «Χαιρόμαστε ιδιαιτέρως για τη συνεργασία μας με την EY, η οποία είναι ενδεικτική της αφοσίωσής μας στην προσέλκυση καταξιωμένων ενοικιαστών παρέχοντας κορυφαίους χώρους γραφείων που ανταποκρίνονται στα υψηλότερα πρότυπα ποιότητας, βιωσιμότητας και καινοτομίας. Το όραμα μας πίσω από το “The Grid”, ήταν να δημιουργήσουμε μαζί με τους εγνωσμένου κύρους συνεργάτες μας, Noval Property και Foster + Partners, ένα εμβληματικό συγκρότημα γραφείων στην Αθήνα που διακρίνεται για τον υπερσύγχρονο σχεδιασμό του, τα βελτιωμένα χαρακτηριστικά βιωσιμότητας και τις προηγμένες ανέσεις του, συμβάλλοντας στην αναγέννηση του περιβάλλοντος και της κοινότητάς του. Με το έργο αυτό συνεχίζουμε να εδραιώνουμε τη φήμη μας ως κυρίαρχος στην αγορά εμπορικών ακινήτων και την αφοσίωσή μας να βρισκόμαστε στο προσκήνιο της δημιουργίας πρωτοποριακών ακινήτων που προσελκύουν ενοικιαστές αναγνωρισμένου κύρους».

Από την πλευρά της Foster + Partners, ο κ. Darron Haylock, Partner και αρχιτέκτονας, σχολίασε: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που η EY θα μετακομίσει στο “The Grid”, ένα συγκρότημα που αναμένεται να παράσχει εργασιακούς χώρους και υποδομές με τις πιο σύγχρονες προδιαγραφές, να δημιουργήσει συνδέσεις με το φυσικό περιβάλλον και να θέσει στο επίκεντρο την ευεξία των εργαζομένων».

Advertisement Macon
Advertisement
Advertisement Ergon Tzanidakis
Advertisement TÜV Austria
Advertisement Aecom
Άποψη του Πειραιά - Φωτογραφία αρχείου - Πηγή: Canva Pro
REAL ESTATE3 ώρες ago

Άνοιξε ο “δρόμος” για την πολεοδόμηση στο ακίνητο της πρώην βιομηχανίας Ρετσίνα στον Πειραιά

Sunwing Arguineguin - Πηγή: Premia Properties
REAL ESTATE3 ώρες ago

Ολοκληρώθηκε η εξαγορά ξενοδοχείου της NLTG στο εξωτερικό από την Premia Properties – Σε ποιά χώρα κάνει “ντεμπούτο” η εταιρεία

The Grid - Πηγή: ΤΕΡΝΑ
ΚΤΙΡΙΑ ΓΡΑΦΕΙΩΝ3 ώρες ago

Εντός του 2026 μετακομίζει στο The Grid στο Μαρούσι η EY – Νέα γραφεία και στη Θεσσαλονίκη

Νάξος - Φωτογραφία αρχείου - Φωτό: EUROKINISSI / ΧΑΣΙΑΛΗΣ ΒΑΪΟΣ
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ1 ημέρα ago

“Πράσινο φως” για νέο 5άστερο ξενοδοχείο στη Νάξο

Φωτογραφία αρχείου - Πηγή: ΜΟΤΙΟΝΤΕΑΜ/ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ
LOGISTICS1 ημέρα ago

Ολοκληρώθηκε το mega logistics center του Σκλαβενίτη στον Ασπρόπυργο – Ποιές άλλες επενδύσεις δρομολογεί

Το ακίνητο της Μπλε Κέδρος στην οδό Ασκληπιού 96 στα Εξάρχεια - Πηγή: Google Maps
RESIDENTIAL1 ημέρα ago

“Στα σκαριά” 8 μεγάλες επενδύσεις της Μπλε Κέδρος – Σε ποιές περιοχές επενδύει σε κατοικίες και ξενοδοχεία

Μήλος - Φωτογραφία αρχείου - Φωτό: Χρήστος Μπόνης / Eurokinissi
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ1 ημέρα ago

“Στα σκαριά” έργο για νέο ξενοδοχείο 5 αστέρων στη Μήλο – Σε ποιά περιοχή θα γίνει

Eleusis Project - Πηγή: Karpathios Development
LOGISTICS1 ημέρα ago

[VIDEO] Πώς θα γίνει το νέο έργο logistics Eleusis Project στον Ασπρόπυργο – Ποιά εταιρεία επενδύει

Ηγουμενίτσα - Φωτογραφία αρχείου - Φωτό: EUROKINISSI / ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ4 ημέρες ago

Εγκρίθηκε νέο έργο επέκτασης ξενοδοχείου στην Ηγουμενίτσα

Χίος - Φωτογραφία αρχείου - Φωτό: ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ/EUROKINISSI
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ4 ημέρες ago

Νέο ξενοδοχείο “στα σκαριά” στη Χίο – Σε ποιά περιοχή θα γίνει

Πηγή: Δήμος Χαλανδρίου
REAL ESTATE1 εβδομάδα ago

Ποιός είναι ο δεύτερος πιο περιζήτητος Δήμος στην Αττική για αγορά κατοικίας μετά το κέντρο της Αθήνας

Το ακίνητο στη συμβολή των οδών Εθνικής Αντιστάσεως και Οικονομίδου στην Τρίπολη όπου θα κατασκευαστεί νέο ξενοδοχείο - Πηγή: Google Maps
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ1 εβδομάδα ago

Ξεκινά σύντομα από τον Όμιλο AKTOR η κατασκευή του νέου ξενοδοχείου στην Τρίπολη

To Galini Wellness Spa & Resort στα Καμένα Βούρλα - Πηγή: Mitsis Hotels
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ2 εβδομάδες ago

Ανοίγει ο “δρόμος” για τις επενδύσεις του Ομίλου Μήτση στη Λουτρόπολη στα Καμένα Βούρλα

Voria Project - Πηγή: North Star Entertainment
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ1 εβδομάδα ago

Ξεκινούν από τη ΜΕΤΚΑ τα έργα για τη μεγάλη επένδυση VORIA στο Μαρούσι – Εκδόθηκαν οι οικοδομικές άδειες

Το ακίνητο στην οδό Ερμού 98 - Πηγή: Google Maps
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ3 εβδομάδες ago

Άνοιξε ο “δρόμος” για νέο ξενοδοχείο σε διατηρητέο της Ερμού – Ποιό γνωστό ακίνητο θα αξιοποιηθεί

H περιοχή που θα υλοποιηθεί το Triopetra Project - Πηγή: Εmerald Developments
RESIDENTIAL2 εβδομάδες ago

“Πράσινο φως” για το πολυτελές Triopetra Project στο Ρέθυμνο – Πού βρίσκεται και τι θα περιλαμβάνει το οικιστικό έργο

Το νέο κτίριο γραφείων MOB1 της Hellenic Properties στο Μαρούσι - Πηγή: Hellenic Properties
ΚΤΙΡΙΑ ΓΡΑΦΕΙΩΝ4 ημέρες ago

Προχωρά η κατασκευή του νέου “πράσινου” κτιρίου γραφείων MOB1 στο Μαρούσι – Που βρίσκεται το ακίνητο

To Ξενία Κύθνου - Πηγή: ΕΤΑΔ
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ1 εβδομάδα ago

Προχωρά η διαδικασία για την έναρξη της μεγάλης επένδυσης για τη μεταμόρφωση του πρώην Ξενία Κύθνου – Ποιός είναι ο επενδυτής

Τα Μεσόγεια από ψηλά - Design by Canva Pro
ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΑ ΚΤΙΡΙΑ2 εβδομάδες ago

Προχωρά η αδειοδοτική διαδικασία για το νέο Data Center στα Μεσόγεια – Ποιές εταιρείες επενδύουν

Τα σχέδια για το νέο πολυτελές ξενοδοχείο της Μπλε Κέδρος στην περιοχή του Μακρυγιάννη - Πηγή: Ble Kedros
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ3 εβδομάδες ago

Άλλαξε “χέρια” το νέο υπό κατασκευή ξενοδοχείο της Μπλε Κέδρος στο Κουκάκι – Ποιά είναι η Vivium Holding

Eleusis Project - Πηγή: Karpathios Development
LOGISTICS1 ημέρα ago

[VIDEO] Πώς θα γίνει το νέο έργο logistics Eleusis Project στον Ασπρόπυργο – Ποιά εταιρεία επενδύει

Voria Project - Πηγή: North Star Entertainment
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ1 εβδομάδα ago

Ξεκινούν από τη ΜΕΤΚΑ τα έργα για τη μεγάλη επένδυση VORIA στο Μαρούσι – Εκδόθηκαν οι οικοδομικές άδειες

Η οικιστική επένδυση της Vita Estate Development στην οδό Ιάσονος 42 στη Νέα Σμύρνη - Πηγή: Vita Estate Development
RESIDENTIAL2 εβδομάδες ago

[VIDEO] Προχωρά η νέα οικιστική επένδυση στη Νέα Σμύρνη – Σε ποιά περιοχή κατασκευάζεται

Η οικιστική επένδυση της Ten Brinke στην οδό Εθνάρχου Μακαρίου 80 στην Αργυρούπολη - Πηγή: Ten Brinke
RESIDENTIAL2 εβδομάδες ago

[VIDEO] Ολοκληρώνεται η οικιστική επένδυση της Ten Brinke στην Αργυρούπολη – Πού βρίσκεται το ακίνητο

Το νέο Hard Rock Hotel & Casino Athens στο Ελληνικό - Φωτό: Γιάννης Παναγόπουλος / Eurokinissi
RESIDENTIAL2 εβδομάδες ago

[VIDEO] The Ellinikon: προχωρούν τα έργα σε Riviera Tower, IRC και Little Athens

Filoxenia Kalamata - Πηγή: Grecotel
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ3 εβδομάδες ago

Ολοκληρώθηκε η πρώτη φάση ανακαίνισης στο εμβληματικό Filoxenia Kalamata της Grecotel – “Στα σκαριά” και η επόμενη φάση

Piraeús Gate - Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
RESIDENTIAL1 μήνα ago

[VIDEO] Δείτε πώς θα γίνουν τα νέα “πράσινα” κτίρια κατοικιών και γραφείων στο Piraeus Gate Project

Το project Nea Polis στο Περιγιάλι Καβάλας - Πηγή: Όμιλος Κουρτίδη
RESIDENTIAL1 μήνα ago

[VIDEO] Σε εξέλιξη η μεγάλη οικιστική επένδυση Nea Polis στην Καβάλα – Πώς θα αναβαθμίσει την περιοχή με 7 νέους σύγχρονους οικισμούς με κατοικίες

KERANIS Residences - Πηγή: Mercan Greece
RESIDENTIAL1 μήνα ago

[VIDEO] Στη “γραμμή εκκίνησης” το Keranis Residences με κατοικίες, γραφεία και καταστήματα στον Πειραιά – Ποιά εταιρεία επενδύει στο ιστορικό ακίνητο

The Grid - Πηγή: EY
ΚΤΙΡΙΑ ΓΡΑΦΕΙΩΝ2 μήνες ago

[VIDEO] Προχωρά η κατασκευή του νέου “πράσινου” συγκροτήματος γραφείων The Grid στο Μαρούσι – Πότε θα ολοκληρώσει την επένδυση η Noval Property

TRENDING

Επικοινωνία

Copyright © 2019-2024 Bizness.gr

Bizness.gr - Ταυτότητα
Ιδιοκτήτρια εταιρεία: «INFRA MEDIA M.I.K.E.» Διακριτικός τίτλος: «INFRA MEDIA» - Έδρα: Δήμος Αθηναίων, Αριστείδου αρ. 10-12, Τ.Κ. 10559 - ΑΦΜ: 801478591 Δ.Ο.Υ.: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ. - Τηλ. επικοινωνίας: 2130405600 - E-mail: contact@ypodomes.com Νόμιμος Εκπρόσωπος: Καραγιάννης Νικόλαος, Νόμιμος Εκπρόσωπος - Δικαιούχος του ονόματος τομέα (bizness.gr): INFRA MEDIA M.I.K.E. - Διευθυντής/Διαχειριστής: Καραγιάννης Νικόλαος - Διευθυντής Σύνταξης: Κατερίνα Παναγέα
Η Εταιρεία δηλώνει ότι έχει συμμορφωθεί με τη Σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της Επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L 63).