Connect with us

ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ

Στόχευση και στη Γερμανία για νέες μεγάλες επενδύσεις στην Ελλάδα

Newsroom

Published

on

Στο μεταρρυθμιστικό σχέδιο της κυβέρνησης, ώστε η Ελλάδα να προσελκύσει περισσότερες νέες ξένες επενδύσεις, αναφέρθηκε ο υφυπουργός Οικονομικής Διπλωματίας και Εξωστρέφειας του Υπουργείου Εξωτερικών, Κώστας Φραγκογιάννης, μιλώντας στη σημερινή, ψηφιακή, εκδήλωση του Ελληνογερμανικού Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου με τίτλο: «Ελληνογερμανική Ημέρα για την Οικονομία και τις Επενδύσεις».

Στην ίδια εκδήλωση, ο γενικός διευθυντής του ΙΟΒΕ και καθηγητής στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Νίκος Βέττας, «αξιολογώντας» την ελληνική οικονομία, σημείωσε ότι προσφέρει τεράστιες επενδυτικές δυνατότητες και την περίοδο αυτή πραγματοποιεί μια θετική στροφή για την προσέλκυση νέων επενδυτών.

Οι ανωτέρω αναφορές έγιναν στο πλαίσιο του πάνελ με τίτλο «Ελκυστικοί κλάδοι της ελληνικής οικονομίας για ξένες επενδύσεις – Μελέτη του ΙΟΒΕ» που συντόνισε ο γενικός διευθυντής του Ελληνογερμανικού Επιμελητηρίου, Δρ. Αθανάσιος Κελέμης. Ειδικότερα, ο κύριος Φραγκογιάννης, τοποθετούμενος στην εκδήλωση που πραγματοποιείται υπό την αιγίδα της πρεσβείας της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας στην Αθήνα και της Κεντρικής Ένωσης Εμπορικών και Βιομηχανικών Επιμελητηρίων Γερμανίας (DIHK), αφού υπογράμμισε το κλίμα πολιτικής σταθερότητας που χαρακτηρίζει τη χώρα, τόνισε ότι στην Ελλάδα υπάρχει και συνεχώς ενισχύεται το πλαίσιο για την υποδοχή νέων επενδύσεων. Πιο συγκεκριμένα, αναφέρθηκε στις προσπάθειες που καταβάλλονται για την ψηφιοποίηση του Δημοσίου, την ενίσχυση των κινήτρων για νέες επενδύσεις, όπως και στο ανθρώπινο κεφάλαιο που παραμένει ισχυρό, ώστε να βοηθήσει τη γενικότερη προσπάθεια στήριξης του επενδυτικού ρεύματος στην Ελλάδα.

Ο υφυπουργός, ανέδειξε, επίσης, τη σημασία των γερμανών επενδυτών για την ελληνική οικονομία, χαρακτηρίζοντας τη Γερμανία ως τον πρώτο ξένο επενδυτή για τη χώρα, ενώ σε άλλο σημείο των αναφορών του σημείωσε ότι μόλις ο κύκλος της πανδημίας κλείσει, θα ενεργοποιηθούν σημαντικά έργα, που είχαν προγραμματιστεί πριν ξεσπάσει ο Covid-19. Ο κ. Φραγκογιάννης πρόσθεσε, τέλος, ότι η Ελλάδα καταρτίζει ένα action plan για τη Γερμανία, προκειμένου να προβάλλει την εικόνα της Ελλάδα σε υποψήφιους επενδυτές και να περάσει το μήνυμα για τη νέα επενδυτική υπόσταση της χώρας.

Από την πλευρά του, ο γενικός διευθυντής του ΙΟΒΕ, Δρ. Νίκος Βέττας, βασιζόμενος σε μελέτη που κατάρτισε το ΙΟΒΕ για λογαριασμό του Ελληνογερμανικού Επιμελητηρίου, επεσήμανε ότι η Ελλάδα έχει πολλά και ισχυρά συγκριτικά πλεονεκτήματα έναντι άλλων χωρών για την προσέλκυση νέων επενδύσεων και περιέγραψε τέσσερις ευκαιρίες, που θα μπορούσαν να δημιουργηθούν με τη διάθεση ιδιωτικών κεφαλαίων και την υλοποίηση δημόσιων παρεμβάσεων. Ειδικότερα, ανέφερε:

– Tην κλιματική αλλαγή αλλά και την κυκλική οικονομία.

– Τις τεχνολογικές εξελίξεις και ειδικότερα την πληροφορική.

– Την αλλαγή του παραγωγικού υποδείγματος σε πεδία, όπως η αγροδιατροφή, η μεταποίηση, οι διεθνώς εμπορεύσιμες υπηρεσίες, τα Start-ups και η τεχνολογική εκπαίδευση.

– Τις κοινωνικές προκλήσεις για ζητήματα σχετικά με την υγεία, τις υπηρεσίες κατάρτισης, την προσχολική εκπαίδευση και τις κοινωνικές υπηρεσίες.

Στην Ελλάδα υπάρχει εργατικό δυναμικό υψηλής ποιότητας, που θα μπορούσε να αποτελέσει δεξαμενή για όσους θα θελήσουν να επενδύσουν στη χώρα, τόνισε ο κ. Βέττας, για να επισημάνει αμέσως μετά τον εξορθολογισμό του εργασιακού περιβάλλοντος, τη δυνατότητα που έχει πλέον η χώρα να εξυπηρετήσει το δημόσιο χρέος, τις ροές ιδιωτικών καταθέσεων που έχουν επανέλθει, το κόστος χρηματοδότησης το οποίο μειώνεται, την πιστωτική επέκταση που δειλά κινείται σε θετικό έδαφος, τη μείωση των μη εξυπηρετούμενων δανείων και την ενίσχυση του δυναμικού της οικονομίας από τις δρομολογούμενες μεταρρυθμίσεις και την υλοποίηση του προγράμματος ιδιωτικοποιήσεων. Ο κ. Βέττας, διευκρίνισε ότι με εξαίρεση την πανδημία, το οικονομικό κλίμα στην Ελλάδα βελτιώνεται συστηματικά το τελευταίο διάστημα, ενώ πολλά θα εξαρτηθούν από τη διάρκεια της υγειονομικής κρίσης. Σε άλλο σημείο των αναφορών του υπογράμμισε ότι η κυβέρνηση καταστρώνει ένα νέο αναπτυξιακό σχέδιο, το οποίο θα συμφωνήσει με τους θεσμούς κι ότι μέσω μιας ανεξάρτητης επιτροπής θα καταδείξει τις προτεραιότητες, διαμορφώνοντας ένα νέο παραγωγικό μοντέλο, που θα αναμορφώσει το συνολικό προφίλ της χώρας και θα κρίνει τις μελλοντικές επενδύσεις. Τέλος, αξιολογώντας τις προοπτικές της ελληνικής οικονομίας, ο γενικός διευθυντής του ΙΟΒΕ, προσέγγισε τις προοπτικές μιας σειράς τομέων της ελληνικής οικονομίας όπως η αγροτική παραγωγή, η βιομηχανία, οι κατασκευές, οι μεταφορές – αποθήκευση, ο τουρισμός και οι επικοινωνίες, τονίζοντας ότι παράγουν το 38,7% της ακαθάριστης προστιθέμενης αξίας της ελληνικής οικονομίας και απασχολούν το 40,9% των εργαζόμενων στη χώρα.

Ο γενικός διευθυντής του Ελληνογερμανικού Επιμελητηρίου, Δρ. Αθανάσιος Κελέμης, ο οποίος συντόνισε το πάνελ, καλωσορίζοντας τους τρεις ομιλητές, επεσήμανε ότι «η Ελληνική οικονομία, περισσότερο από κάθε άλλη περίοδο, έχει σήμερα ανάγκη τις επενδύσεις και ιδιαίτερα τις ξένες επενδύσεις, ώστε εξερχόμενη της πανδημικής κρίσης να διατηρήσει υψηλούς ρυθμούς ανάπτυξης. Στην εξέλιξη αυτή», όπως σημείωσε, «σημαντική θα είναι η συμβολή των κοινοτικών κονδυλίων, με τα οποία θα στηριχθεί η Ελλάδα και που σε βάθος επταετίας θα φθάσουν τα 72 δισ. ευρώ».

Νίκος Παπαθανάσης: Οι οικονομικές σχέσεις Ελλάδας – Γερμανίας βρίσκονται στο υψηλότερο επίπεδο ιστορικά

Την αισιοδοξία τους ότι θα υπάρξει μεγαλύτερο ενδιαφέρον για γερμανικές επενδύσεις στην Ελλάδα, εξέφρασαν ο πρέσβης της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας, Dr. Ernst Reichel και ο επικεφαλής Εξωτερικού Εμπορίου και μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της Κεντρικής Ένωσης Εμπορικών και Βιομηχανικών Επιμελητηρίων Γερμανίας (DIHK), Dr. Volker Treier, τοποθετούμενοι στη σημερινή, ψηφιακή, εκδήλωση του επιμελητηρίου, στο πλαίσιο της οποίας ο αναπληρωτής υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Νίκος Παπαθανάσης, επεσήμανε ότι οι οικονομικές σχέσεις των δύο χώρων βρίσκονται στο υψηλότερο επίπεδο ιστορικά.

Ειδικότερα, ο κ. Παπαθανάσης σχολίασε ως ελκυστικούς για τους γερμανούς επενδυτές τομείς της ελληνικής οικονομίας: την ενέργεια και ειδικότερα τις ΑΠΕ, τη διαχείριση αποβλήτων, τα logistics, τις υποδομές, την αγροδιατροφή, τη βιομηχανία φαρμάκων και τις τεχνολογίες, ενώ αναφερόμενος στις στρατηγικές επενδύσεις, σημείωσε ότι μέχρι σήμερα έχουν εγκριθεί από την κυβέρνηση 14 ενεργειακά και τουριστικά έργα συνολικής αξίας 1,8 δισ. ευρώ και στο διάστημα που ακολουθεί, όπως αποκάλυψε, θα εγκριθούν ακόμη 3 ενεργειακά έργα συνολικού ύψους 1,6 δισ. ευρώ. Σύμφωνα με τον ίδιο, «βασική επιδίωξή της κυβέρνησης είναι η αύξηση της συμμετοχής της βιομηχανίας στο ΑΕΠ της χώρας από το 9,5%, που είναι σήμερα, στο 12% την επόμενη 3ετία και στο 15% μακροπρόθεσμα».

Από την πλευρά του, ο πρέσβης της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας, Dr. Ernst Reichel, δήλωσε ότι «η Ελλάδα και η Γερμανία συνεργάζονται στενά για να επανέλθει η ανάπτυξη. Χαίρομαι που το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο παρέχει με τη σημερινή «Ημέρα για την οικονομία και τις επενδύσεις» μια πλατφόρμα σε μια σειρά γερμανικών επιχειρήσεων από τους τομείς της πράσινης οικονομίας, της υγείας και της καινοτομίας, οι οποίες δραστηριοποιούνται ήδη με επιτυχία στην Ελλάδα» ανέφερε ο Dr. Ernst Reichel, για να προσθέσει: «Είμαι αισιόδοξος ότι θα υπάρξει περαιτέρω ενδιαφέρον για γερμανικές επενδύσεις στην Ελλάδα».

Ο επικεφαλής Εξωτερικού Εμπορίου και Μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της Κεντρικής Ένωσης Εμπορικών και Βιομηχανικών Επιμελητηρίων Γερμανίας, κεντρικός ομιλητής της εκδήλωσης, ανέδειξε το γεγονός ότι πολυάριθμες γερμανικές εταιρείες συμμετέχουν σε σημαντικά έργα εκσυγχρονισμού των ελληνικών υποδομών, καθώς και στον τομέα παροχής ενέργειας και IT, σημειώνοντας πως «σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς είναι σημαντικό να συνεχίσουμε τη συνεργασία και να διατηρήσουμε την επικοινωνία». Όπως ανέφερε ο Dr. Volker Treier, «το συνέδριο μπορεί να συμβάλει στο να ξεκινήσουμε πάλι μαζί μετά τον Covid-19 και να οικοδομήσουμε τις ελληνογερμανικές οικονομικές σχέσεις, που είχαν αναπτυχθεί σημαντικά πριν από το ξέσπασμα της πανδημίας».

Ανοίγοντας τις εργασίες της «Ελληνογερμανικής Ημέρας», ο πρόεδρος του Ελληνογερμανικού Επιμελητηρίου, Κωνσταντίνος Μαραγκός τόνισε ότι «διαχρονικά, υπήρξαν πολλές, σημαντικές και το κυριότερο μακρόπνοες γερμανικές επενδυτικές δράσεις στην Ελλάδα». Σύμφωνα με τον κ. Μαραγκό, «οι όμιλοι γερμανικών συμφερόντων κράτησαν τη θέση τους στην εγχώρια αγορά στηρίζοντας την οικονομία τη διάρκεια της 10ετούς κρίσης χρέους της χώρας, ενώ επέμειναν επενδυτικά και μετά την έξοδο της Ελλάδας από τα μνημόνια». Περιγράφοντας τη «θέση» της Γερμανίας στην Ελληνική Οικονομία επεσήμανε ότι, κατατάσσεται στην πρώτη θέση ως χώρα προέλευσης άμεσων ξένων επενδύσεων προς την Ελλάδα με μερίδιο 23% επί του συνολικού αποθεματικού επενδεδυμένου κεφαλαίου και πρόσθεσε πως κατά τη χρονική περίοδο 2007-2018 οι καθαρές άμεσες γερμανικές επενδύσεις ανήλθαν σε 6,3 δισ. ευρώ. «Το 2018 δραστηριοποιούνταν στην Ελλάδα 162 επιχειρήσεις γερμανικών συμφερόντων, με περίπου 29.000 εργαζομένους και ετήσιο κύκλο εργασιών 8,7 δισ. ευρώ» συμπλήρωσε ο κ. Μαραγκός.

Advertisement Macon
Advertisement
Advertisement Ergon Tzanidakis
Advertisement TÜV Austria
Advertisement Aecom
INNSiDE Elounda - Πηγή: Melia International
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ51 λεπτά ago

Ντεμπούτο στην Κρήτη από το 2026 για το νέο 5άστερο lifestyle resort INNSiDE – Πού θα ανοίξει το νέο ξενοδοχείo των ZEUS Hotels και Meliá

Το Χιονοδρομικό Κέντρο Βασιλίτσας στα Γρεβενά - EUROKINISSI/KOSTAS VILLA
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ2 ώρες ago

Στην U Resort από 1η Απριλίου το Χιονοδρομικό Κέντρο Βασιλίτσας στα Γρεβενά – Πώς θα αναπτυχθεί με τουριστικές κατοικίες

Το νέο κέντρο logistics της Trastor στον Ασπρόπυργο - Πηγή: Karpathios Development
LOGISTICS2 ώρες ago

Εγκαταστάθηκε ο Σκλαβενίτης στο νέο mega logistics center στον Ασπρόπυργο ενώ σχεδιάζει νέες επενδύσεις logistics στη Δυτική Αττική

Το κτίριο φοιτητικών εστιών της Premia Properties στην οδό Ελ. Βενιζέλου 34 στο Βόλο - Πηγή: Premia Properties
RESIDENTIAL2 ώρες ago

Σε 5 νέα κτίρια φοιτητικών εστιών εντός και εκτός Αττικής επενδύει η Premia Properties – Σε ποιές πόλεις τα επόμενα openings το 2026

Ikos Kissamos - Πηγή: SANI/IKOS
REAL ESTATE1 ημέρα ago

Σε νέα “εποχή” η διοίκηση της Sani/Ikos – Νέος CEO και αλλαγή ρόλου για τον Ανδρέα Ανδρεάδη

Πηγή: Enterprise Greece
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ1 ημέρα ago

“Πράσινο φως” για την mega επένδυση της Sani/Ikos στη Χαλκιδική – Τι θα περιλαμβάνει το νέο IKOS Kassandra

Φωτογραφία αρχείου - Designed by Canva
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ1 ημέρα ago

Εγκρίθηκε το έργο για το νέο ξενοδοχείο στη Λεωφόρο Συγγρού – Σε ποιό ύψος θα γίνει

Hilton Garden Inn Athens Syggrou Avenue - Πηγή: Hilton
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ1 ημέρα ago

Ολοκληρώθηκε η εξαγορά του ακινήτου του Hilton Garden Inn Athens στη Λ. Συγγρού – Ποιός μεγάλος όμιλος το απέκτησε

Το ιστορικό κτίριο γραφείων στην οδό Καραγιώργη Σερβίας 6-8 στο Σύνταγμα - Πηγή: Google Maps
ΚΤΙΡΙΑ ΓΡΑΦΕΙΩΝ2 ημέρες ago

Ξεκινά ριζική ανακαίνιση σε ιστορικό κτίριο γραφείων στο Σύνταγμα – Ποιά εταιρεία ανέλαβε το έργο

ViOS Autograph Psychiko - - Πηγή: ViOS
ΚΤΙΡΙΑ ΓΡΑΦΕΙΩΝ2 ημέρες ago

Σε εξέλιξη έργο για νέο κτίριο σύγχρονων γραφείων στο Ψυχικό – Ποιό γνωστό κτίριο στη Λεωφόρο Κηφισίας μεταμορφώνεται

Το νέο ξενοδοχείο της ΜΠΛΕ ΚΕΔΡΟΣ στην οδό Ζεύξιδος στη Θεσσαλονίκη - Πηγή: ΜΠΛΕ ΚΕΔΡΟΣ
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ1 εβδομάδα ago

Σε αδειοδοτική διαδικασία το νέο ξενοδοχείο της Μπλε Κέδρος στη Θεσσαλονίκη – Σε ποιά περιοχή θα γίνει

Φωτογραφία αρχείου - Designed by Canva
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ1 ημέρα ago

Εγκρίθηκε το έργο για το νέο ξενοδοχείο στη Λεωφόρο Συγγρού – Σε ποιό ύψος θα γίνει

ViOS Autograph Psychiko - - Πηγή: ViOS
ΚΤΙΡΙΑ ΓΡΑΦΕΙΩΝ2 ημέρες ago

Σε εξέλιξη έργο για νέο κτίριο σύγχρονων γραφείων στο Ψυχικό – Ποιό γνωστό κτίριο στη Λεωφόρο Κηφισίας μεταμορφώνεται

Το ιστορικό κτίριο γραφείων στην οδό Καραγιώργη Σερβίας 6-8 στο Σύνταγμα - Πηγή: Google Maps
ΚΤΙΡΙΑ ΓΡΑΦΕΙΩΝ2 ημέρες ago

Ξεκινά ριζική ανακαίνιση σε ιστορικό κτίριο γραφείων στο Σύνταγμα – Ποιά εταιρεία ανέλαβε το έργο

To νέο 5άστερο smart ONOMA Hotel στη Θεσσαλονίκη - Φωτό: onomahotel.com
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ4 ημέρες ago

“Κατεβαίνει” Αθήνα η Anatolia Hospitality – Ποιό γνωστό κτίριο στο Σύνταγμα θα μετατρέψει σε 5άστερο ξενοδοχείο

Riviera Tower - Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
RESIDENTIAL2 εβδομάδες ago

The Ellinikon: στα 150 μέτρα ύψος “σκαρφαλώνει” ο Riviera Tower – Στα 200 μέτρα το 2026, σε λειτουργία από το 2027

Νάξος - Φωτογραφία αρχείου - Φωτό: EUROKINISSI / ΧΑΣΙΑΛΗΣ ΒΑΪΟΣ
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ3 εβδομάδες ago

9 νέες ξενοδοχειακές επενδύσεις δρομολογούνται στις Κυκλάδες – Σε ποιά νησιά θα γίνουν

Dunes Nissos Resort - Πηγή: NESOS CORFU / ΜΠΕ
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ3 εβδομάδες ago

“Στα σκαριά” νέα 5άστερη τουριστική επένδυση στην Κέρκυρα – Πού θα γίνει και ποιά εταιρεία επενδύει

Φωτογραφία αρχείου - Designed by Canva
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ2 εβδομάδες ago

Δρομολογεί νέα οικιστικά και ξενοδοχειακά έργα η Goldair – Σε ποιές περιοχές αναζητά επενδυτικές ευκαιρίες

Hilton Garden Inn Chania City - Πηγή: Hilton
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ2 εβδομάδες ago

Άνοιξε το νέο ξενοδοχείο της Hilton στα Χανιά – Τι περιλαμβάνει το νέο Hilton Garden Inn Chania City

Τα έργα σε εξέλιξη στον νέο Riviera Tower στο The Ellinikon - Πηγή: Bizness.gr
RESIDENTIAL3 εβδομάδες ago

[VIDEO] The Ellinikon: προχωρούν τα μεγάλα κτιριακά έργα – “Ψήλωσαν” και άλλο Riviera Tower, IRC και τα κτίρια κατοικιών

Green Haven Melissia - Πηγή: Ten Brinke
RESIDENTIAL1 μήνα ago

[VIDEO] Σε εξέλιξη η νέα μεγάλη οικιστική επένδυση Green Haven στα Μελίσσια

Πηγή: Dimand Real Estate
REAL ESTATE1 μήνα ago

[VIDEO] Παρουσιάστηκε το masterplan για τη μεγάλη επένδυση της Dimand στο ΦΙΞ στη Θεσσαλονίκη – Τι θα περιλαμβάνει

Conrad Athens The Ilisian - Πηγή: Hilton
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ2 μήνες ago

Τους πρώτους μήνες του 2026 θα ξεκινήσει τη λειτουργία του το νέο 5άστερο Conrad Athens The Ilisian

Piraeús Gate - Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
RESIDENTIAL2 μήνες ago

[VIDEO] Δείτε πώς θα γίνουν τα νέα “πράσινα” κτίρια κατοικιών και γραφείων στο Piraeus Gate Project

Το νέο Δικαστικό Μέγαρο Πειραιά όταν ολοκληρωθεί - Πηγή: Dimand Real Estate
ΚΤΙΡΙΑ ΓΡΑΦΕΙΩΝ2 μήνες ago

[VIDEO] Προχωρούν από την Dimand τα έργα κατασκευής του νέου Δικαστικού Μεγάρου Πειραιά

Το νέο Μινιόν, φωταγωγημένο - Πηγή: DIMAND - Φωτογραφίες: ΝΙΚΟΣ ΔΑΝΙΗΛΙΔΗΣ
VIDEOS3 μήνες ago

[VIDEO] Το όραμα της Dimand για τις πόλεις του σήμερα και του αύριο μέσα από 20 εμβληματικά έργα

Τα έργα σε εξέλιξη στον νέο Riviera Tower στο The Ellinikon - Πηγή: Bizness.gr
VIDEOS3 μήνες ago

[VIDEO] The Ellinikon: προχωρούν τα κτιριακά έργα για τις μεγάλες οικιστικές, εμπορικές και τουριστικές επενδύσεις στο Ελληνικό

Φωτογραφία αρχείου - Πηγή: Canva
LOGISTICS3 μήνες ago

[VIDEO] Προχωρά η mega επένδυση logistics της ΙΚΕΑ στον Ασπρόπυργο

Το νέο κτίριο γραφείων στην Πλατεία Μαβίλη - Πηγή: Ten Brinke
ΚΤΙΡΙΑ ΓΡΑΦΕΙΩΝ3 μήνες ago

[VIDEO] Δείτε πώς μεταμορφώθηκε παλιό κτίριο γραφείων στην Πλατεία Μαβίλη

TRENDING

Επικοινωνία

Copyright © 2019-2024 Bizness.gr

Bizness.gr - Ταυτότητα
Ιδιοκτήτρια εταιρεία: «INFRA MEDIA M.I.K.E.» Διακριτικός τίτλος: «INFRA MEDIA» - Έδρα: Δήμος Αθηναίων, Αριστείδου αρ. 10-12, Τ.Κ. 10559 - ΑΦΜ: 801478591 Δ.Ο.Υ.: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ. - Τηλ. επικοινωνίας: 2130405600 - E-mail: contact@ypodomes.com Νόμιμος Εκπρόσωπος: Καραγιάννης Νικόλαος, Νόμιμος Εκπρόσωπος - Δικαιούχος του ονόματος τομέα (bizness.gr): INFRA MEDIA M.I.K.E. - Διευθυντής/Διαχειριστής: Καραγιάννης Νικόλαος - Διευθυντής Σύνταξης: Κατερίνα Παναγέα
Η Εταιρεία δηλώνει ότι έχει συμμορφωθεί με τη Σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της Επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L 63).