REAL ESTATE

Συνεχίζει τις πωλήσεις ακινήτων η Trastor – Ποιά ακίνητα σε Πειραιά και Χαλάνδρι πούλησε

Published

on

Συνεχίζει τις πωλήσεις ακινήτων η Trastor αποεπενδύοντας σε κτίρια σε Πειραιά και Χαλάνδρι.

Η πώληση κτιρίου στο Χαλάνδρι

Η Trastor ανακοίνωσε την πώληση αυτοτελούς κτηρίου γραφείων και καταστημάτων στο Χαλάνδρι επί της Λεωφόρου Κηφισίας 194, συνολικής επιφανείας 1.588,20 τ.μ. έναντι συνολικού τιμήματος €2.650.000.

Το ακίνητο είχε αποκτηθεί το 2018 έναντι €1.600.000.

H εν λόγω πώληση τεκμηριώνει, σύμφωνα με την Trastor, εκ νέου τη δυνατότητα της εταιρείας να κατοχυρώνει μεσοπρόθεσμα υψηλές υπεραξίες για τους μετόχους της βάσει της επενδυτικής της στρατηγικής, ενώ φανερώνει και την έντονη ζήτηση για ακίνητα πρώτης προβολής, κλάδος στον οποίο κατεξοχήν δραστηριοποιείται η εταιρεία.

Η πώλησης καταστήματος στον Πειραιά

Πρίν λίγο καιρό επίσης, η Trastor ανακοίνωσε την πώληση ενός εμπορικού καταστήματος στον Πειραιά επί των οδών Κουντουριώτου, Σωτήρος Διός 29 και Πραξιτέλους, συνολικής επιφανείας 332,53 τ.μ. έναντι συνολικού τιμήματος 1.750.000 εκατ. ευρώ. Το ακίνητο είχε αποκτηθεί το 2020 έναντι 1.465.000 εκατ. ευρώ.

Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, η εν λόγω πώληση αποτελεί μέρος της στρατηγικής αποεπένδυσης της Εταιρείας από συγκεκριμένα ακίνητα, κατοχυρώνοντας πρωτίστως σημαντικές υπεραξίες για τους μετόχους της, και είναι σύμφωνη με τη διαμόρφωση του βέλτιστου επενδυτικού χαρτοφυλακίου ακινήτων σύμφωνα με τον οικονομικό κύκλο της κτηματαγοράς.

Advertisement

TRENDING