ΚΤΙΡΙΑ ΓΡΑΦΕΙΩΝ

Τα 2 νέα σύγχρονα συγκροτήματα γραφείων που ολοκληρώνονται στην Αθήνα το 2022

Published

on

Φωτογραφία αρχείου - Πηγή: Canva

Δύο νέα συγκροτήματα γραφείων στα Βόρεια και τα Νότια του κέντρου της Αθήνας παραδίδονται το 2022, αναβαθμίζοντας το κτιριακό δυναμικό γραφείων της πρωτεύουσας.

Και στα δύο έργα κοινός παρονομαστής είναι η Dimand Real Estate που υλοποιεί τις συγκεκριμένες μεγάλες γραφειακές αναπτύξεις στη Συγγρού και το Μαρούσι.

Το πρώτο έργο αφορά το Syggrou Office Complex στην αρχή της Λεωφόρου Συγγρού προς τα Νότια Προάστια, και το δεύτερο το νέο Kaizen Campus πολύ κοντά στο The Mall Athens, στο Μαρούσι.

Το νέο Kaizen Campus στο Μαρούσι

Το υπερσύγχρονο τριώροφο κτίριο γραφείων στο Μαρούσι, πολύ κοντά στο εμπορικό κέντρο The Mall Athens, όπως έχει κάνει ήδη γνωστό η Dimand θα φιλοξενεί από το 2022 τα κεντρικά γραφεία Kaizen Gaming. Το κτίριο θα αναπτύσσεται σε τρεις πτέρυγες, συνολικού εμβαδού 7.500 τμ.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Dimand, Δημήτρης Ανδριόπουλος, είχε αναφέρει ότι το νέο κτίριο «θα έχει πρωτοποριακό σχεδιασμό και υψηλού επιπέδου περιβάλλον εργασίας, και θα είναι ένα από τα πιο εντυπωσιακά κτίρια που έχει υλοποιήσει η Dimand».

Το νέο εντυπωσιακό συγκρότημα γραφείων θα παραδοθεί έως το τέλος του καλοκαιριού.

Τα σχέδια για το νέο σύγχρονο κτίριο γραφείων Kaizen Campus στο Μαρούσι – Πηγή: ASPA Design

Το συγκρότημα γραφείων Syggrou Office Complex

Ένα ακόμη έργο μεγάλης κλίμακας κι εντυπωσιακής αρχιτεκτονικής βαίνει προς ολοκλήρωση με την υπογραφή των αρχιτεκτονικών γραφείων Bennetts Associates και Divercity Architects αλλά και των δύο συνεργαζόμενων κολοσσών Dimand και Prodea.

Η επένδυση στην αρχή της Λεωφόρου Συγγρού περιλαμβάνει δύο κτίρια συνολικής επιφάνειας 15.600 τμ υψηλών προδιαγραφών που θα ακολουθούν αυστηρά περιβαλλοντικά πρότυπα. Το πρώτο κτίριο έχει ήδη πωληθεί στην Generali, ενώ το δεύτερο βρίσκεται στο στάδιο των μισθώσεων.

Το έργο έχει αρχικό ορίζοντα ολοκλήρωσης την άνοιξη του 2022. Πρώτα μέσα στην άνοιξη θα παραδοθεί το πρώτο από τα δύο κτίρια στην Generali ενώ το καλοκαίρι θα παραδοθεί και το δεύτερο κτίριο.

Μετά την ολοκλήρωση του συγκροτήματος, αυτό θα περάσει στην ιδιοκτησία της Prodea Investments, με την οποία έχει ήδη υπογραφεί προσύμφωνο αγοράς.

Το νέο συγκρότημα κτιρίων γραφείων στη Λ. Συγγρού και Λαγουμιτζή – Φωτό: Divercity Architects & Bennetts Associates

 

[VIDEO] Ποιά είναι τα 5 νέα “πράσινα” κτίρια της Dimand

Advertisement

TRENDING