ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

To νέο όνομα του καινούριου 5άστερου ξενοδοχείου στην Παλιά Βουλή – Πότε θα ανοίξει

Published

on

Το νέο Xenodocheio Milos στην Παλιά Βουλή

Ιδού το νέο όνομα του νέου ξενοδοχείου που κατασκευάζει η Intrakat στην περιοχή πλησίον της Παλαιάς Βουλής. Αρχικά το όνομα του ξενοδοχείου είχε οριστεί σε Athens Townhouse, που πλέον δεν ισχύει καθώς βρέθηκε το νέο όνομα το οποίο συνδυάζεται με ένα άλλο γνωστό brand του παγκόσμιου κλάδου εστίασης.

Xenodocheio Milos θα είναι το νέο όνομα του ξενοδοχείου, το οποίο θα αποτελέσει την πρώτη ξενοδοχειακή μονάδα στον κόσμο που θα λειτουργήσει ως «συνέχεια» του Estiatorio Milos, του πλέον φημισμένου γαστρονομικού προορισμού για τους λάτρεις της ψαροφαγίας και όχι μόνο, με 7 εστιατόρια στις πιο κοσμοπολίτικες πόλεις του κόσμου (Νέα Υόρκη, Μαϊάμι, Λας Βέγκας, Μόντρεαλ, Λονδίνο αλλά και Αθήνα). 

Το νέο 5άστερο Xenodocheio Milos, 45 δωματίων, της Epoque Collection, θα ανοίξει την άνοιξη στην οδό Κολοκοτρώνη 3-5 στην Αθήνα, δίπλα από την Παλιά Βουλή.

Το 3ώροφο διατηρητέο κτίριο, ιδιοκτησίας του Μετοχικού Ταμείου Στρατού, έχει ανακατασκευαστεί για να στεγάσει το νέο πολυτελές boutique ξενοδοχείο. Η Intrakat μίσθωσε το εν λόγω ακίνητο μετά από σχετικό διαγωνισμό το 2017. Το κόστος της επένδυσης αγγίζει τα 7 εκ. ευρώ.

Δείτε τις 9 νέες ξενοδοχειακές αφίξεις της Αθήνας το 2021

Advertisement

TRENDING