VIDEOS

[VIDEO] Δείτε πώς έγινε το νέο εμπορικό πάρκο Piraeus Retail Park στην Πειραιώς

Published

on

Piraeus Retail Park - Φωτό: Trade Estates

Σε λειτουργία βρίσκεται πλέον το νέο εμπορικό πάρκο Piraeus Retail Park στο Νέο Φάληρο.

Στα 14 καταστήματα που στεγάζονται συμπεριλαμβάνονται AAA (Triple-A) μισθωτές όπως ΑΒ Βασιλόπουλος, LCWaikiki, Μουστάκας, Mc Donald’s κλπ.

To νέο εμπορικό πάρκο έχει κατασκευασθεί σε έκταση σχεδόν 61 στρεμμάτων στην οδό Πειραιώς, συμβολή με τον Κηφισό, δημιουργώντας έναν ακόμη εμπορικό πόλο στην ευρύτερη περιοχή, που διαθέτει ήδη αρκετούς ακόμη σε απόσταση αναπνοής.

Το Εμπορικό Πάρκο εκτείνεται σε μια επιφάνεια 14.895 τ.μ., με εμπορικές επιφάνειες 14.555,46 τ.μ. και 400 υπόγειες θέσεις στάθμευσης.

Η εξαγορά του από τον Όμιλο Φουρλή

H TRADE ESTATES ΑΕΕΑΠ, εταιρεία του Ομίλου FOURLIS, ανακοίνωσε την υπογραφή του συμφωνητικού αγοράς μετοχών της εταιρείας BERSENCO ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΚΑΙ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ, ιδιοκτήτριας του νέου Εμπορικού Πάρκου στην οδό Πειραιώς έναντι €18,3 εκατ.

To συνολικό τίμημα για την αγορά των μετοχών της εταιρείας «BERSENCO ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΚΑΙ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» από τον Όμιλο ΤΕΝ BRINKE ανέρχεται σε €18,3 εκατ. και αποτελεί μέρος μιας ευρύτερης συνεργασίας μεταξύ των δυο μερών.

Μέσω της νέας επένδυσης η TRADE ESTATES ΑΕΕΑΠ στοχεύει στην περαιτέρω διεύρυνση της εμπορικής δραστηριότητας που αναπτύσσεται στην διασταύρωση των οδών Κηφισού και Πειραιώς.

Σε συνδυασμό με το υπάρχον συγκρότημα όπου ήδη λειτουργεί η εταιρεία στην περιοχή του Ρέντη, αλλά και με τα δύο Big Box καταστήματα κορυφαίων ομίλων λιανικής, δημιουργείται ένας κορυφαίος εμπορικός προορισμός με εύκολη πρόσβαση και από τις δύο κατευθύνσεις της οδού Πειραιώς.

Στα άμεσα σχέδια της Trade Estates είναι η εκμετάλλευση των συνεργειών μεταξύ των δυο συγκροτημάτων.

Στα σκαριά 3 νέα retail parks από την Trade Estates – Πού θα γίνουν & ποιός ο ρόλος των IKEA

TRENDING