VIDEOS

[VIDEO – ΦΩΤΟ] Ολοκληρώνεται σταδιακά το νέο One & Only Aesthesis στα Αστέρια Γλυφάδας – Πότε ανοίγει

Published

on

Πηγή: Grivalia Hospitality

Ολοκληρώνεται σταδιακά το νέο One & Only Aesthesis στα Αστέρια Γλυφάδας με το opening να προγραμματίζεται για αργότερα μέσα στο 2023.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα σχέδια ήθελαν το νέο πολυτελές ξενοδοχείο να ανοίξει έγκαιρα για τη νέα τουριστική σεζόν. Ωστόσο η επίσημη ενημέρωση θέλει το άνοιγμα το καλοκαίρι του 2023 ενώ το σύστημα κρατήσεων “ανοίγει” αργότερα, για κρατήσεις από 1η Οκτωβρίου 2023.

Σημειώνεται ότι τον Αύγουστο 2023 ανοίγει και το έτερο υπερπολυτελές resort της Kerzner στην Κέα, το One & Only Kea Island, με βίλλες και μια μοναδική συλλογή ιδιωτικών σπιτιών.

Η νέα μεγάλη τουριστική επένδυση με 5άστερο ξενοδοχείο στα Αστέρια της Γλυφάδας

Πώς θα γίνει το νέο One & Only Aesthesis στη Γλυφάδα

Το έργο της Grivalia Hospitality αφορά την επανάχρηση και εκσυγχρονισμό της ξενοδοχειακής μονάδας 5 αστέρων, δυναμικότητας 400 κλινών, στην έκταση της επένδυσης όπου βρίσκονταν τα ιστορικά Αστέρια Γλυφάδας.

Σύμφωνα με την αρχιτεκτονική μελέτη, προβλέπεται η δημιουργία 127 πολυτελών δωματίων, σουιτών και βιλών, καθώς και εκθεσιακός χώρος και αίθουσα πολλαπλών χρήσεων, 2 εστιατόρια, αρχαιολογικοί περίπατοι, χώροι δραστηριοτήτων για παιδιά και εφήβους, κέντρο αναζωογόνησης.

Η νέα μεγάλη τουριστική επένδυση με 5άστερο ξενοδοχείο στα Αστέρια της Γλυφάδας

Στην τουριστική επένδυση προβλέπεται επίσης η δημιουργία δικτύου για χρήση μικρών ηλεκτρικών αυτοκινήτων με σταθμούς φόρτισης, δικτύου πεζοδρόμων, δύο αρχαιολογικών περιπάτων καθώς και υπαίθριων καλλιτεχνικών εκθέσεων.

Τόσο στα καταλύματα, τα κτίσματα και τις βοηθητικές εγκαταστάσεις, όσο και στον περιβάλλοντα χώρο χρησιμοποιούνται φιλικά προς το περιβάλλον υλικά και επαναχρησιμοποιείται ό,τι μπορεί να αξιοποιηθεί.

Η νέα μεγάλη τουριστική επένδυση με 5άστερο ξενοδοχείο στα Αστέρια της Γλυφάδας

Υπογραμμίζεται ότι κατά κύριο λόγο θα χρησιμοποιηθούν τα υφιστάμενα κτίρια που βρίσκονται στην έκταση.

Η συνολική κάλυψη κτιρίων θα είναι μικρότερη από το 1% της έκτασης, λιγότερο από 28.000 τ.μ. εκ των οποίων τα 20.000 τ.μ. αφορούν ήδη υφιστάμενα κτίρια.

Η επένδυση υπολογίζεται σε 60 εκ. ευρώ και θα δημιουργήσει 1.000 θέσεις εργασίας.

[ΦΩΤΟ] Δείτε πώς θα γίνει το νέο υπερπολυτελές Glamping στη Βούλα

TRENDING