RESIDENTIAL

[VIDEO – ΦΩΤΟ] Ολοκληρώνονται οι 2 οικιστικές επενδύσεις της AVAX Development στα Χανιά – Στα σκαριά νέα projects στην Κρήτη

Published

on

Φωτογραφία αρχείου - Design by Canva Pro

Ολοκληρώνονται οι δύο οικιστικές επενδύσεις της AVAX Development στα Χανιά ενώ στα σκαριά βρίσκονται και νέα projects στην Κρήτη.

Η AVAX Development, ο βραχίονας του ομίλου AVAX για την ανάπτυξη ακινήτων, δραστηριοποιείται τα τελευταία χρόνια σημαντικά με τις οικιστικές επενδύσεις πολυτελείας με τουριστικό πρόσημο.

Πολλές από τις κατοικίες που αναπτύσσει, ειδικά στις τουριστικές περιοχές, είναι ιδανικές (όπως τις προωθεί η εταιρεία) για ίδια χρήση (ως κύρια ή εξοχική κατοικία) ή επένδυση.

Προς ολοκλήρωση βρίσκεται τόσο η οικιστική επένδυση Panorama Village στη Σούδα, αλλά και η έτερη οικιστική επένδυση στα Χανιά, με την ονομασία Olealand, ενώ στα σκαριά βρίσκονται δύο νέα πρότζεκτ στη “Νέα Μύκονο της Κρήτης” όπως ονομάζουν πολλοί τον κόλπο της Κισσάμου.

Panorama Village

Το νέο Panorama Village, ένα συγκρότημα με 19 διαμερίσματα, βρίσκεται στον όρμο της Σούδας, στο χωριό Καλύβες στον Αποκόρωνα Χανίων.

Η νέα γειτονιά αναπτύσσεται σε έκταση 2.385 τ.μ.

Το συγκρότημα, κτισμένο σε δυο επίπεδα, πετυχαίνει με τους αυτόνομους χώρους αναψυχής και πρασίνου, να τηρήσει πιστά τις αρχές της ιδιωτικότητας, ακόμα και στο πιο χαρισματικό κοινόχρηστο κόσμημά του, μία infinity πισίνα, έκτασης μεγαλύτερης από 100 τετραγωνικά μέτρα.

Δείτε φωτογραφίες από το οικιστικό συγκρότημα.

Olealand Residences

Προς ολοκλήρωση βρίσκεται και το νέο οικιστικό συγκρότημα Olealand Residences, που βρίσκεται στην περιοχή Μάλεμε των Χανίων.

To συγκρότημα, που θα διαθέτει 16 σύγχρονες κατοικίες, αναπτύσσεται σε έκταση 1.305 τ.μ..

Ο σχεδιασμός του Olealand είναι εμπνευσμένος από την τοπική αρχιτεκτονική και την τυπική διάταξη των κρητικών αγροτικών σπιτιών, που περιστοιχίζονται από την παραδοσιακή αυλή με τη χαρακτηριστική στέρνα. Οι κατοικίες προσφέρουν ιδιωτικότητα και ταυτόχρονα συνδέονται με την κεντρική κοινόχρηστη αυλή με την μεγάλη πισίνα.

Δείτε φωτογραφίες από το νέο οικιστικό συγκρότημα στα Χανιά.

Οι νέες οικιστικές επενδύσεις στην Κρήτη

Στα σκαριά βρίσκονται όμως και νέα πρότζεκτ κατοικιών της AVAX Development στην Κρήτη. Συγκεκριμένα, σχεδιάζονται δύο ακόμη επενδύσεις στον κόλπο της Κισσάμου.

  • Thalassa Residences. Το έργο θα αναπτυχθεί σε ένα οικόπεδο 1200 τ.μ. επάνω στη θάλασσα, στο χωριό Κίσσαμος, δυτικά της πόλης των Χανίων. Συνολικά 14 κατοικίες σε διαφορετικά επίπεδα, συμπληρώνονται από ειδικά διαμορφωμένους εξωτερικούς χώρους και θα προσφέρουν μοναδική θέα στη θάλασσα.
  • Kasteli Project. Πρόκειται για παραθαλάσσιο οικόπεδο 3.500 τ.μ. που βρίσκεται στον Κίσσαμο, δυτικά της πόλης των Χανίων, όπου η AVAX Development σχεδιάζει την ανάπτυξη ενός πολυτελούς συγκροτήματος εξοχικών κατοικιών.

Advertisement

TRENDING