Connect with us

ΚΤΙΡΙΑ ΓΡΑΦΕΙΩΝ

[VIDEO] Πώς προχωρά το μεγάλο έργο της Dimand για τα νέα Δικαστήρια του Πειραιά

Newsroom

Published

on

Δείτε στο παραπάνω video πώς προχωρά η μεγάλη επένδυση της Dimand για τα νέα Δικαστήρια του Πειραιά.

Σημειώνεται ότι τον Ιούλιο έδωσε το ΤΑΧΔΙΚ το “πράσινο φως” για την αίτηση έκδοσης της οικοδομικής άδειας για το έργο, ενώ τον Αύγουστο εγκρίθηκε η αναθεώρηση της οικοδομικής άδειας.

Το ιστορικό & προφίλ του έργου της Dimand

Μετά από διαγωνισμό του Ταμείου Χρηματοδότησης Δικαστικών Κτιρίων (ΤΑΧΔΙΚ), η Dimand “κέρδισε” το έργο και έχει ήδη ξεκινήσει τη διαδικασία για την αδειοδότησή του, προκειμένου να ξεκινήσουν τα έργα.

Το Δικαστικό Μέγαρο Πειραιά αναπτύσσεται, όσον αφορά στην αδειοδότηση και κατασκευή του, από την θυγατρική εταιρεία της Dimand, HUB 204 M.A.E., που αποτελεί και τον Φορέα υλοποίησης του Έργου.

Κατόπιν της ανέγερσης του υπό μελέτη έργου από τον Φορέα υλοποίησης, και της ολοκλήρωσης όλων των συμβατικών υποχρεώσεων που προκύπτουν από την κατακύρωση του σχετικού διαγωνισμού, το σύνολό του (ακίνητο & κτιριακές εγκαταστάσεις) θα μεταβιβαστούν στο Ελληνικό Δημόσιο / Υπουργείο Δικαιοσύνης, το οποίο θα αποτελεί τον Φορέα λειτουργίας του Έργου και θα αναλάβει πλήρως τις σχετικές υποχρεώσεις που προκύπτουν για την ορθή Περιβαλλοντική Διαχείριση του Έργου.

Το νέο Δικαστικό Μέγαρο Πειραιά όταν ολοκληρωθεί - Πηγή: Dimand Real Estate

Το νέο Δικαστικό Μέγαρο Πειραιά όταν ολοκληρωθεί – Πηγή: Dimand Real Estate

Τι προβλέπει η ΑΕΠΟ

Το Δικαστικό Μέγαρο Πειραιά βρίσκεται εντός σχεδίου πόλεως στον Δήμο Πειραιά της Περιφερειακής Ενότητας Πειραιά της Περιφέρειας Αττικής και συγκεκριμένα εντός της ζώνης ανάπλασης στην περιοχή του Αγίου Διονυσίου.

Χωροθετείται βόρεια του επιβατικού λιμένα και δυτικά των σιδηροδρομικών γραμμών του Προαστιακού και Ηλεκτρικού Σιδηροδρόμου του Πειραιά.

Ειδικότερα, το έργο, ιδιοκτησίας της εταιρείας HUB 5204 M.A.E., βρίσκεται στο Ο.Τ. 204/Τ.25 συνολικής επιφανείας 17.137,89 m2 και το οποίο περικλείεται από τις οδούς Χαϊδαρίου, Μεθώνης, Φωκίωνος και Παπαστράτου του Δήμου Πειραιά.

Το τμήμα του οικοπέδου του Ο.Τ. 204 όπου θα χωροθετηθεί το κτίριο χώρων γραφείων με ειδική χρήση την εξυπηρέτηση της λειτουργίας Δικαστικού Μεγάρου και αποτελεί την περιοχή του έργου ανέρχεται σε 12.350 m2.

Εντός του οικοπέδου του έργου, στην συμβολή των οδών Χαϊδαρίου και Παπαστράτου, βρίσκεται διώροφο κτίριο πρώην γραφείων κλωστοϋφαντουργίας, ιδιοκτησίας Δημ. Δασκαλάκη, επιφάνειας 375,17 m2 με υπόγειο 63,85 m2.

Το ως άνω κτίριο έχει χαρακτηριστεί ως ιστορικό διατηρητέο μνημείο και ορίζεται εντός ζώνης προστασίας από την αρμόδια αρχή, σύμφωνα με την υπ’ αριθμ. ΥΠΠΟ/ΔΙΛΑΠ/Γ/1168/26308/09.05.1994 Απόφαση του Υπουργείου Πολιτισμού (ΦΕΚ 473/Β’/1994).

Το διατηρητέο κτίριο, για το οποίο έχει ήδη εκπονηθεί Μελέτη Αποκατάστασης, εντάσσεται στο σύνολο της νέας εγκατάστασης του Δικαστικού Μεγάρου Πειραιά.

Η όψη του διατηρητέου κτίσματος επί της οδού Χαϊδαρίου, επεκτείνεται σε μήκος 84,80 m2 με πέτρινη τοιχοποιία, τμήμα υφιστάμενης αποθήκης, η οποία διατηρείται και επισκευάζεται ως τμήμα μνήμης της παλαιάς εγκατάστασης και συνέχειας της διατηρητέας όψης.

Η παλιά βιομηχανική εγκατάσταση καταλάμβανε το σύνολο του Ο.Τ. Τα παλιά βιομηχανικά κτίρια, με τις βοηθητικές τους λειτουργίες, όπως αποθηκευτικοί χώροι και χώροι φορτοεκφόρτωσης, εκτείνονταν σε όλη την έκταση του Ο.Τ. 204 περιμετρικά, η δε εξωτερική τους τοιχοποιία αποτελούσε και την περίφραξη του ακινήτου.

Στην παρούσα φάση, το σύνολο των εγκαταστάσεων πρόκειται να κατεδαφιστεί, εκτός του διατηρητέου μνημείου και της εξωτερικής τοιχοποιίας που παραμένει ως περίφραξη.

Στη θέση της κεντρικής μονάδας κατασκευάσθηκε μεταλλική αποθήκη (παλιό τελωνείο) που παραμένει έως σήμερα και η οποία πρόκειται επίσης να κατεδαφιστεί πλήρως.

Με βάση τον προτεινόμενο σχεδιασμό προβλέπεται:

• Η διατήρηση και ανάδειξη του διατηρητέου μνημείου και η επανάχρησή του ως κτίριο γραφείων.

• Η διατήρηση τμήματος του περιμετρικού τοίχους του παλαιού εργοστασίου επί της οδού Χαϊδαρίου για μήκος περίπου 80m από το διατηρητέο κτίριο.

• Η πλήρης κατεδάφιση της υπάρχουσας αποθήκης.

• Η κατασκευή του νέου πολυώροφου Δικαστικού Μεγάρου.

Το νέο Δικαστικό Μέγαρο Πειραιά - Πηγή: Dimand Real Estate

Το νέο Δικαστικό Μέγαρο Πειραιά – Πηγή: Dimand Real Estate

Πρόκειται για ένα πολυώροφο κτίριο σε διάταξη “Π” με βαθμιαία κλιμάκωση των ορόφων, τριγύρω από το διατηρητέο κτίριο. Ο σχηματισμός του συγκροτήματος δημιουργεί έναν εσωτερικό ακάλυπτο χώρο που ενοποιεί τις επί μέρους χρήσεις, ενώ ταυτόχρονα ενισχύει και το αίσθημα της ασφάλειας. Σε τμήματα του σώματος του κτιρίου δημιουργούνται διαμπερείς στοές για την εκτόνωση του εσωτερικού ακάλυπτου, μέσω των οπτικών φυγών προς τις περιμετρικές οδούς.

Οι τρείς πτέρυγες του κτιρίου, όπως αναφέρθηκε, έχουν κλιμακωτό ύψος και αριθμό επιπέδων και πλαισιώνουν αρμονικά τον χαμηλό όγκο του διατηρητέου κτιρίου. Ειδικότερα, ακριβώς πίσω από το διατηρητέο, παράλληλα με την οδό Χαϊδαρίου, αναπτύσσεται ο τριώροφος όγκος του Δικαστικού Μεγάρου, ακολουθεί ο πενταώροφος όγκος παράλληλα με το εσωτερικό όριο του οικοπέδου και συνεχίζει ο εξαώροφος όγκος επί της οδού Φωκίωνος.

Με βάση το κτιριολογικό πρόγραμμα, οι χώροι χωρίζονται σε δύο μεγάλες ενότητες,

(α) τις αίθουσες ακροατηρίων, δικαστών και αναμονής μαρτύρων και

(β) τους γραφειακούς χώρους.

Οι δύο ενότητες είναι διακριτές στο κτίριο με σκοπό να εξυπηρετούνται καλύτερα λειτουργικά, αλλά και να διατηρούν την αυτονομία τους σε περίπτωση ανάγκης. Για το λόγο αυτό όλες οι αίθουσες των ακροατηρίων τοποθετήθηκαν στο ισόγειο και τον 1ο όροφο του συγκροτήματος, με άμεση πρόσβαση του κοινού του ακροατηρίου από τον εσωτερικό αύλειο χώρο και πρόσβαση των δικαστών από ανεξάρτητη είσοδο στο πίσω μέρος των αιθουσών. Οι υπόλοιποι γραφειακοί χώροι τοποθετήθηκαν στους ορόφους, για μεγαλύτερη αυτονομία κινήσεων.

Στο κτίριο προβλέπεται η δημιουργία ενός (1) υπογείου συνολικής έκτασης 9.631,76m2 με χρήση χώρου θέσεων στάθμευσης, χωρητικότητας 303 θέσεων, και εντός αυτού πατάρι Η/Μ εγκαταστάσεων και Computer room.

Μακέτες με τα νέα Δικαστήρια Πειραιά στο ακίνητο της Dimand στον Άγιο Διονύσιο - Πηγή: Δήμος Πειραιά

Μακέτες με τα νέα Δικαστήρια Πειραιά στο ακίνητο της Dimand στον Άγιο Διονύσιο – Πηγή: Δήμος Πειραιά

Συνολικά εντός του μεγάρου χωροθετούνται 27 χώροι ακροατηρίων και ολομέλειας με τους αντίστοιχους χώρους αναμονής τους, 24 αίθουσες συσκέψεων δικαστών, 8 χώροι αναμονής μαρτύρων, 2 αίθουσες πολλαπλών χρήσεων, 2 βιβλιοθήκες, 319 γραφεία, γραφεία συνάντησης δικαστών και κατηγορουμένων, χώροι κλιμακίων μεταγωγών και βοηθητικοί χώροι αποθηκών, αρχείων, computer room, κυλικείων, μικρών κουζινών εξυπηρέτησης εργαζομένων, χώροι υγιεινής, με πρόβλεψη για ΑΜΕΑ ανά επίπεδο και ανά τμήμα κτιρίου, χώροι στάθμευσης συνολικά 365 ΙΧ οχημάτων, τόσο εντός υπογείου (303 θέσεις) όσο και στον περιβάλλοντα χώρο (62 θέσεις).

Όσον αφορά στο διατηρητέο κτίριο, αυτό θα ανακαινισθεί στην κατάσταση και τη μορφή που είχε, χωρίς καμία αλλαγή, προσθήκη ή μεταβολή στη μορφή και το χαρακτήρα του, για την τοποθέτηση γραφείων δικηγόρων, ώστε να έχουν μεγαλύτερη ιδιωτικότητα, ασφάλεια, αλλά και αισθητική. Παράλληλα, θα αναπλασθεί ο σημερινός υποβαθμισμένος περιβάλλοντας χώρος του διατηρητέου μνημείου, προκειμένου αυτό να αναβαθμιστεί και να αναδειχθεί.

Επιπλέον, το υπό εξέταση έργο περιλαμβάνει την διατήρηση και αποκατάσταση του παλαιού τοίχους του εργοστασίου σε όλο το μήκος των 84,80 m από την οικοδομική γραμμή, καθώς αυτό αποτελεί ενδιαφέρον δείγμα της όψης του παλαιού εργοστασίου και ίχνος της ιστορικής συνέχειας της περιοχής.

Το διατηρητέο μνημείο σε συνδυασμό με τον τοίχο αποτελούν σημείο αναφοράς και διαχρονικό δείγμα βιομηχανικής αρχιτεκτονικής, τα οποία πλέον καθίστανται ορατά στον εξωτερικό χώρο δεδομένου ότι κατεδαφίζονται οι περιμετρικοί τοίχοι και επιτρέπεται η ελεύθερη κίνηση εντός του Ο.Τ..

Μακέτες με τα νέα Δικαστήρια Πειραιά στο ακίνητο της Dimand στον Άγιο Διονύσιο - Πηγή: Δήμος Πειραιά

Μακέτες με τα νέα Δικαστήρια Πειραιά στο ακίνητο της Dimand στον Άγιο Διονύσιο – Πηγή: Δήμος Πειραιά

Στον περιβάλλοντα χώρο του κτιριακού συγκροτήματος, συνολικής έκτασης περίπου 6.295 m2, δημιουργούνται:

• Περιοχές πρασίνου επιφάνειας 3.300,00 m2 στο ισόγειο επίπεδο και επιπλέον 200,00 m2 σε δώμα, για την διασφάλιση του μικροκλίματος του συγκροτήματος.

• Περιοχές ειδικά διαμορφωμένες με καθιστικά για στάση των χρηστών, που αποτελούν προέκταση των χώρων αναμονής του κτιρίου.

• Περιοχές καθιστικών με αντίστοιχο εξοπλισμό, κατάλληλα ενταγμένους στον περιβάλλοντα χώρο και στεγασμένους πλήρως ή με πέργκολα, ώστε να εξυπηρετούνται και από το κυλικείο.

• Περιοχές με σκληρή επιφάνεια για τη διέλευση των επισκεπτών και για την είσοδο στους χώρους του Δικαστικού Μεγάρου.

• Περιοχές με υπαίθριες θέσεις στάθμευσης προς την οδό Παπαστράτου, με είσοδο και έξοδο από την οδό Φωκίωνος, χωρητικότητας 62 θέσεων, με υπόβαση φυτεμένου κυβόλιθου και φύτευση ψηλών δέντρων περιμετρικά.

Advertisement Macon
Advertisement
Advertisement Ergon Tzanidakis
Advertisement TÜV Austria
Advertisement Aecom
Design by Canva Pro
ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΑ ΚΤΙΡΙΑ5 ώρες ago

Άλλαξε “χέρια” γνωστό βιομηχανικό ακίνητο στο Σχηματάρι – Ποιά εταιρεία το πούλησε

Φωτογραφία αρχείου - Design by Canva Pro
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ16 ώρες ago

“Πράσινο φως” για νέο ξενοδοχείο 5 αστέρων στο Ρέθυμνο

Ίος - Φωτογραφία αρχείου - Φωτό: ΑΠΕ ΜΠΕ/ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΣΑΪΤΑΣ
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ17 ώρες ago

Εγκρίθηκε έργο για νέο ξενοδοχείο 4 αστέρων στην Ίο – Σε ποιά περιοχή του νησιού θα γίνει

Το ιστορικό βιομηχανικό ακίνητο Τεγόπουλου στη Νέα Φιλαδέλφεια που θα αξιοποιηθεί - Πηγή: The Prosperity Group
RESIDENTIAL18 ώρες ago

Αλλάζει “χέρια” το ιστορικό βιομηχανικό ακίνητο Τεγόπουλου στη Νέα Φιλαδέλφεια – Ποιά εταιρεία από την Κύπρο θα υλοποιήσει την μεγάλη επένδυση με κατοικίες και μουσείο

Κεφαλονιά - Φωτογραφία αρχείου - Φωτό: ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ/EUROKINISSI
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ18 ώρες ago

Νέα επένδυση για 5άστερο ξενοδοχείο βρίσκεται στα “σκαριά” στην Κεφαλονιά – Πού θα γίνει

Φωτογραφία αρχείου - Designed by Canva
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ18 ώρες ago

“Στα σκαριά” επένδυση για νέο ξενοδοχείο 5 αστέρων στα Χανιά

Τα κεντρικά γραφεία της Prodea Investments - Πηγή: Prodea Investments
REAL ESTATE18 ώρες ago

Νέο mega deal της PRODEA για την πώληση ακινήτων μισού δισ. ευρώ στην Εθνική Τράπεζα

REAL ESTATE1 ημέρα ago

Ποιά 2 ακίνητα σε Αθήνα και Βόλο πούλησε η BriQ Properties και γιατί

Η οικιστική επένδυση της Ten Brinke στην οδό Κολχίδος στο Ελληνικό - Πηγή: Ten Brinke
RESIDENTIAL2 ημέρες ago

[VIDEO] Προχωρά η νέα οικιστική επένδυση της Ten Brinke στο Ελληνικό

Little Athens Project, Ελληνικό - Πηγή: Lamda Development
REAL ESTATE2 ημέρες ago

The Ellinikon: πώς προχωρούν όλα τα μεγάλα κτιριακά έργα – Πότε ολοκληρώνονται τα κτίρια κατοικιών, τα ξενοδοχεία και τα malls

Green Haven Melissia - Πηγή: Ten Brinke
RESIDENTIAL2 εβδομάδες ago

Ξεκίνησε η νέα μεγάλη οικιστική επένδυση της Ten Brinke στα Μελίσσια – Πού κατασκευάζεται και τι περιλαμβάνει

Κεφαλονιά - Φωτογραφία αρχείου - Φωτό: ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ/EUROKINISSI
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ6 ημέρες ago

Στα “σκαριά” 4 νέες ξενοδοχειακές επενδύσεις στο Ιόνιο – Σε ποια νησιά θα γίνουν

Η ανανεωμένη Στοά Αρσακείου - Πηγή: Legendary Food
ΕΜΠΟΡΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ & ΠΑΡΚΑ2 εβδομάδες ago

Προς ολοκλήρωση η μεγάλη εμπορική επένδυση στη Στοά Αρσακείου – Ποιοί χώροι έχουν ήδη ξεκινήσει να λειτουργούν

Sound of the Sea Karpathos, Tapestry Collection by Hilton - Πηγή: Hilton
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ2 εβδομάδες ago

Ψήφος εμπιστοσύνης στην Ελλάδα από 3 ξενοδοχειακές αλυσίδες – κολοσσούς – Πού και πότε θα ανοίξουν 34 νέα ξενοδοχεία από Hilton, Wyndham και Fattal

Το νέο "πράσινο" κτίριο γραφείων στη Λεωφόρο Κηφισίας 199 στο Μαρούσι - Πηγή: Noval Property
REAL ESTATE3 εβδομάδες ago

Από το Μαρούσι έως την Πειραιώς: πότε ολοκληρώνονται 3 μεγάλα έργα της Noval Property

ΚΤΙΡΙΑ ΓΡΑΦΕΙΩΝ2 εβδομάδες ago

Στα “σκαριά” και το δεύτερο κτίριο “πράσινων” γραφείων MOB2 της Hellenic Properties στο Μαρούσι – Προχωρά και το MOB1

Sokio Piraeus, BW Premier Collection - Πηγή: Sokio Hotels
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ2 εβδομάδες ago

Ανοίγει νέα ξενοδοχεία σε Αττική και Μύκονο η Best Western – Στόχος ο διπλασιασμός των ξενοδοχείων της στην Ελλάδα έως το 2030

Φωτογραφία αρχείου - Πηγή: Canva
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ2 εβδομάδες ago

“Πράσινο φως” για το έργο για νέο ξενοδοχείο 5 αστέρων στην Αιτωλοακαρνανία – Με ποιές αλλαγές προχωρά η επένδυση

Little Athens Project, Ελληνικό - Πηγή: Lamda Development
REAL ESTATE2 ημέρες ago

The Ellinikon: πώς προχωρούν όλα τα μεγάλα κτιριακά έργα – Πότε ολοκληρώνονται τα κτίρια κατοικιών, τα ξενοδοχεία και τα malls

ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ2 εβδομάδες ago

Προχωρά η επένδυση για το νέο ξενοδοχείο των Electra Hotels & Resorts στη Θεσσαλονίκη – Ποιές άλλες επενδύσεις σχεδιάζονται σε Αττική και Ρόδο

Green Haven Melissia - Πηγή: Ten Brinke
RESIDENTIAL6 ημέρες ago

[VIDEO] Σε εξέλιξη η νέα μεγάλη οικιστική επένδυση Green Haven στα Μελίσσια

Πηγή: Dimand Real Estate
REAL ESTATE7 ημέρες ago

[VIDEO] Παρουσιάστηκε το masterplan για τη μεγάλη επένδυση της Dimand στο ΦΙΞ στη Θεσσαλονίκη – Τι θα περιλαμβάνει

Conrad Athens The Ilisian - Πηγή: Hilton
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ3 εβδομάδες ago

Τους πρώτους μήνες του 2026 θα ξεκινήσει τη λειτουργία του το νέο 5άστερο Conrad Athens The Ilisian

Piraeús Gate - Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
RESIDENTIAL1 μήνα ago

[VIDEO] Δείτε πώς θα γίνουν τα νέα “πράσινα” κτίρια κατοικιών και γραφείων στο Piraeus Gate Project

Το νέο Δικαστικό Μέγαρο Πειραιά όταν ολοκληρωθεί - Πηγή: Dimand Real Estate
ΚΤΙΡΙΑ ΓΡΑΦΕΙΩΝ1 μήνα ago

[VIDEO] Προχωρούν από την Dimand τα έργα κατασκευής του νέου Δικαστικού Μεγάρου Πειραιά

Το νέο Μινιόν, φωταγωγημένο - Πηγή: DIMAND - Φωτογραφίες: ΝΙΚΟΣ ΔΑΝΙΗΛΙΔΗΣ
VIDEOS2 μήνες ago

[VIDEO] Το όραμα της Dimand για τις πόλεις του σήμερα και του αύριο μέσα από 20 εμβληματικά έργα

Τα έργα σε εξέλιξη στον νέο Riviera Tower στο The Ellinikon - Πηγή: Bizness.gr
VIDEOS2 μήνες ago

[VIDEO] The Ellinikon: προχωρούν τα κτιριακά έργα για τις μεγάλες οικιστικές, εμπορικές και τουριστικές επενδύσεις στο Ελληνικό

Φωτογραφία αρχείου - Πηγή: Canva
LOGISTICS2 μήνες ago

[VIDEO] Προχωρά η mega επένδυση logistics της ΙΚΕΑ στον Ασπρόπυργο

Το νέο κτίριο γραφείων στην Πλατεία Μαβίλη - Πηγή: Ten Brinke
ΚΤΙΡΙΑ ΓΡΑΦΕΙΩΝ2 μήνες ago

[VIDEO] Δείτε πώς μεταμορφώθηκε παλιό κτίριο γραφείων στην Πλατεία Μαβίλη

Eleusis Project - Πηγή: Karpathios Development
LOGISTICS3 μήνες ago

[VIDEO] Πώς θα γίνει το νέο έργο logistics Eleusis Project στον Ασπρόπυργο – Ποιά εταιρεία επενδύει

TRENDING

Επικοινωνία

Copyright © 2019-2024 Bizness.gr

Bizness.gr - Ταυτότητα
Ιδιοκτήτρια εταιρεία: «INFRA MEDIA M.I.K.E.» Διακριτικός τίτλος: «INFRA MEDIA» - Έδρα: Δήμος Αθηναίων, Αριστείδου αρ. 10-12, Τ.Κ. 10559 - ΑΦΜ: 801478591 Δ.Ο.Υ.: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ. - Τηλ. επικοινωνίας: 2130405600 - E-mail: contact@ypodomes.com Νόμιμος Εκπρόσωπος: Καραγιάννης Νικόλαος, Νόμιμος Εκπρόσωπος - Δικαιούχος του ονόματος τομέα (bizness.gr): INFRA MEDIA M.I.K.E. - Διευθυντής/Διαχειριστής: Καραγιάννης Νικόλαος - Διευθυντής Σύνταξης: Κατερίνα Παναγέα
Η Εταιρεία δηλώνει ότι έχει συμμορφωθεί με τη Σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της Επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L 63).