RESIDENTIAL

[VIDEO] Προχωρά η οικιστική επένδυση στο Ελληνικό

Published

on

Η οικιστική επένδυση της Ten Brinke στην οδό Καλλιπόλεως στο Ελληνικό - Πηγή: Ten Brinke

Προχωρά η οικιστική επένδυση της Ten Brinke στο Ελληνικό, σε οικόπεδο πολύ κοντά στο Μετρό “Ελληνικό” και τη μεγάλη επένδυση στο Ελληνικό.

Το συγκεκριμένο οικόπεδο βρίσκεται στην οδό Καλλιπόλεως.

Οι κατασκευαστικές εργασίες προχωρούν στο έργο, το οποίο όταν τελειώσει θα αποτελεί ένα σύγχρονο κτίριο κατοικιών (διαμερίσματα) που θα διαθέτουν συστήματα κλιματισμού VRV και ενεργειακά τζάκια.

Επιπλέον, στην οροφή του κτιρίου θα τοποθετηθούν φωτοβολταϊκά πάνελ με στόχο την παραγωγή της κοινόχρηστης ηλεκτρικής ενέργειας για τη χρήση του κτιρίου.

Η στόχευση της Ten Brinke στα κτίρια κατοικιών

Η Ten Brinke Hellas αναδεικνύεται στους πλέον δυνατούς «παίκτες» του εγχώριου real estate, δεδομένου ότι δραστηροποιείται σε όλες τις κατηγορίες ακινήτων, επεκτεινόμενη πλέον με ταχείς ρυθμούς στα οικιστικά ακίνητα αλλά και στις εξοχικές κατοικίες.

Στα οικιστικά ακίνητα κατασκευάζει νέα κτίρια γραφείων σε Ελληνικό και Γλυφάδα, ενώ έχει αγοράσει οικόπεδα στα Νότια Προάστια για την ανέγερση νέων κτιρίων πολυτελών κατοικιών.

Δυναμικό είναι το «άνοιγμα» που επιχειρεί ο όμιλος και στις εξοχικές κατοικίες, κάνοντας γνωστό ότι έχει ήδη εξαγοράσει μεγάλη έκταση για την ανάπτυξη σχετικού project στα Χανιά.

[VIDEO] Οι 2 νέες οικιστικές επενδύσεις στη Γλυφάδα

TRENDING