RESIDENTIAL

[VIDEO] The Ellinikon: δείτε πώς προχωρούν τα μεγάλα έργα υποδομών & το Riviera Tower

Published

on

Δείτε στο παραπάνω video πώς προχωρούν τα μεγάλα έργα υποδομών & το Riviera Tower στο The Ellinikon.

Παράλληλα με το μεγάλο έργο υπογειοποίησης της Λεωφόρου Ποσειδώνος, προχωρούν οι νέες οικιστικές επενδύσεις της Lamda Development στο Ελληνικό, με την κορωνίδα όλων, το νέο ουρανοξύστη κατοικιών Riviera Tower, να βρίσκεται σε πλήρεις ρυθμούς κατασκευής μετά και την εντυπωσιακή θεμελίωσή του πριν λίγο καιρό.

Riviera Tower

Η μεγαλύτερη συνεχής, με διάρκεια 40 ωρών, σκυροδέτηση που έχει γίνει ποτέ στην Ελλάδα, πραγματοποιήθηκε στο έργο του Ελληνικού για τη θεμελίωση του Riviera Tower. Το σύστημα της θεμελίωσης του πρώτου «πράσινου» οικιστικού ουρανοξύστη στη χώρα μας ακολούθησε τα πρότυπα μελετών και κατασκευών των ψηλότερων και πιο εντυπωσιακών κτιρίων στον κόσμο, όπως των Petronas Towers και Burj Khalifa.

Η σχεδίαση του Riviera Tower έχει γίνει από το διεθνώς φημισμένο αρχιτεκτονικό γραφείο Foster+Partners και η κατασκευή του έχει ανατεθεί στην κοινοπραξία Bouygues Bâtiment International και Intrakat. Οι εργασίες στον Riviera Tower συνεχίζονται με τη σκυροδέτηση των υπογείων και της πλάκας δαπέδου ισογείου, που είναι ήδη ορατή σε όλους από τη Λεωφόρο Ποσειδώνος. Ο Riviera Tower θα ολοκληρωθεί εντός του 2026.

TRENDING