Connect with us

ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

Ξενοδοχειακή κοσμογονία στην Κέρκυρα – Οι νέες ξενοδοχειακές επενδύσεις 5 αστέρων

Newsroom

Published

on

Το νέο 5άστερο Angsana Corfu της Banyan Tree Hotels & Resorts - Πηγή: Banyan Tree Hotels & Resorts
Το νέο 5άστερο Angsana Corfu της Banyan Tree Hotels & Resorts - Πηγή: Banyan Tree Hotels & Resorts

Η Κέρκυρα αποτελούσε παραδοσιακά ένα από τα πιο δημοφιλή ελληνικά νησιά, ειδικά για τους τουρίστες της Δυτικής Ευρώπης, αλλά τα τελευταία χρόνια με την άνοδο του τουρισμού και της οικονομίας το ξενοδοχειακό τοπίο του νησιού αλλάζει άρδην με νέες πολυτελείς ξενοδοχειακές αφίξεις και επενδύσεις 5 αστέρων.

Η νέα 5άστερη ξενοδοχειακή άφιξη του 2021

Το πρώτο ξενοδοχείο της Banyan Tree Hotels & Resorts στην Ευρώπη άνοιξε φέτος το καλοκαίρι στην Κέρκυρα. To πρώην ξενοδοχείο San Stefano ανακαινίστηκε πλήρες και μετατράπηκε σε πολυτελές resort που θα ανοίξει τις πύλες του τον Ιούλιο.

Σε μια μοναδική τοποθεσία στις Μπενίτσες, μόλις 11 χλμ. νότια από την πόλη της Κέρκυρας, το Angsana Corfu δεσπόζει σε ένα καταπράσινο τοπίο με πανοραμική θέα στη θάλασσα του Ιονίου, συνθέτοντας ένα μεσογειακό “καταφύγιο” ανεπανάληπτης ομορφιάς.

Το Angsana Corfu απλώνεται σε μια έκταση 210 στρεμμάτων και αποτελείται από 159 δωμάτια και σουίτες καθώς και 37 pool villas με θέα στη θάλασσα, χτισμένες αμφιθεατρικά στον λόφο.

Η mega – τουριστική επένδυση στην Κασσιόπη

Η μεγάλη επένδυση στη Βόρεια Κέρκυρα, το Kassiopi Project, της NCH Capital, προχωράει σιγά σιγά με την ολοκλήρωση των προπαρασκευαστικών εργασιών, ώστε να ξεκινήσει σύντομα το κύριο κατασκευαστικό έργο.

Έχει, ήδη, ολοκληρωθεί το 90% των εργασιών αποψίλωσης και καθαρισμού της πολεοδομούμενης ζώνης στην οποία προβλέπεται η κατασκευή της ξενοδοχειακής μονάδας και των διαμερισμάτων ενώ σε εξέλιξη βρίσκονται και οι αντίστοιχες εργασίες στην πολεοδομούμενη ζώνη όπου προβλέπεται η κατασκευή πολυτελών κατοικιών (Hill Side Villas).

Παράλληλα έχουν ξεκινήσει και έχουν ολοκληρωθεί οι τοπογραφικές εργασίες οριοθέτησης των πολεοδομούμενων εκτάσεων του οικοπέδου.

Υπενθυμίζουμε ότι η mega τουριστική επένδυση εγκαινιάστηκε με κάθε επισημότητα τον Ιούλιο του 2020 ενώ λίγο νωρίτερα το καλοκαίρι είχε εγκριθεί από το Κεντρικό Συβμούλιο Αρχιτεκτονικής η μελέτη ανάπτυξης της επένδυσης και ξεκίνησαν οι πρώτες προπαρασκευαστικές εργασίες.

Η επένδυση στην Κασσιόπη θα χωριστεί σε δύο φάσεις. Κατά την πρώτη, που χρονικά θα διαρκέσει δύο χρόνια, αναμένεται να κατασκευαστούν το ξενοδοχείο κατηγορίας 5 αστέρων (δυναμικότητας 90 δωματίων, 76 σουιτών), καθώς και οι βασικές υποδομές του project.

Στη δεύτερη φάση, θα προχωρήσει η κατασκευή για τις πολυτελείς βίλες, με ορίζοντα παράδοσης αυτού του έργου την τριετία. Επομένως μέσα σε μία πενταετία, συνολικά, η εμβληματική επένδυση θα έχει ολοκληρωθεί σε απόλυτο βαθμό.

Η επένδυση είναι υψηλή και το κατασκευαστικό σκέλος αυτής, προβλέπεται να ανέλθει σε επίπεδο κόστους στα 120-130 εκατ. ευρώ.

Σύμφωνα με το πλάνο της επενδύτριας εταιρείας, το έργο στην Κασσιόπη θα πραγματοποιηθεί σε έκταση 500 στρεμμάτων. Από την έκταση αυτή, το 7% προβλέπεται να αξιοποιηθεί για τη δόμηση εγκαταστάσεων τουρισμού πολυτελείας όπως προείπαμε, με το υπόλοιπο 93% να συνιστά χώρο πράσινου. Ουσιαστικά μία δασική έκταση, που θα επιστρέψει στο ελληνικό κράτος.

Το Costa Botanica

Σε μια νέα επενδυτική κίνηση – ματ στο ελληνικό τουριστικό real estate προχώρησε ο Όμιλος Δασκαλαντωνάκη – Grecotel, εξαγοράζοντας 5 ξενοδοχεία resort, 1.800 κλινών, σε Μύκονο και Κέρκυρα, έναντι 61 εκ. ευρώ.

Τα ξενοδοχεία που εξαγοράστηκαν στην Κέρκυρα είναι Nostos, Vassilia, Gelina και το Aqua Park Υδρόπολις. Οι ξενοδοχειακές μονάδες είναι σε λειτουργούσα κατάσταση και η προσθήκη τους αναμένεται να δημιουργήσει 1.000 νέες θέσεις εργασίας.

Στην Κέρκυρα τα νέα ξενοδοχεία θα αποτελέσουν μέρος ενός μεγαλύτερου παραθαλάσσιου resort έκτασης 350.000 τ.μ. με την ονομασία Grecotel Costa Botanica. Πρωταγωνιστής -όπως σημειώνεται- θα είναι το νοσταλγικό τοπίο και η εμπειρία στη φύση, όπως στις αρχές του 20ου αιώνα.

Πρόκειται για στρατηγική απόφαση διεύρυνσης της παρουσίας του Ομίλου στην Κέρκυρα, όχι μόνο με την προσθήκη ενός μοναδικού θερέτρου, αλλά επιπλέον με την αναγέννησή του σε παγκόσμιο πολυτελή τουριστικό προορισμό σύμφωνα με τις τάσεις του σύγχρονου lifestyle.

Τo Costa Botanica βρίσκεται στην Αχαράβη, σε απόσταση 25 χλμ. από το διεθνές αεροδρόμιο. Είναι χτισμένο σε έκταση 350.000 στρεμμάτων υπέροχης ελληνικής φύσης με παρθένα αμμουδιά μήκους 1.000 μέτρων.

Η λιμνοθάλασσα Αντινιώτη βρίσκεται σε πολύ κοντινή απόσταση και αποτελεί ένα από τα πιο εντυπωσιακά τοπία στην Κέρκυρα, με πολυποίκιλο οικοσύστημα που φιλοξενεί πάνω από 90 είδη αποδημητικών πουλιών, σπάνιες χελώνες, τις μοναδικές Κερκυραϊκές βίδρες, αμμοθίνες με κρινάκια, άγριες ορχιδέες, ελαιώνες και συγκλονιστική βλάστηση.

Το νέο 5άστερο IKOS Odisia

Μια σημαντική τουριστική επένδυση στην Κέρκυρα, το νέο πολυτελές IKOS Odisia, της SANI / IKOS Resorts, προχωρά στην υλοποίησή της, με μια σημαντική τροποποίηση, η οποία μάλιστα έχει εγκριθεί και από το αρμόδιο για τις περιβαλλοντικές επιπτώσεις Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας.

Σύμφωνα με απόφασή του, το Υπουργείο ουσιαστικά εγκρίνει την μετατροπή του σύνθετου τουριστικού καταλύματος στη θέση Ύψος στην Κέρκυρα σε 5άστερο ξενοδοχείο και άρα τη Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (ΜΠΕ) της επένδυσης, εφόσον δεν έχει αλλάξει κάτι σημαντικά, που να επιβάλει άλλη μελέτη.

Παράλληλα, προβλέπεται αύξηση της δυναμικότητας του νέου ξενοδοχείου κατά 70 κλίνες, από 734 κλίνες, όπως προβλεπόταν στο αρχικό σχέδιο, σε 804 κλίνες.

Πλέον η επένδυση θα αφορά την κατασκευή 5άστερου ξενοδοχείου με εστιατόρια, χώρους πελατών και βοηθητικοούς χώρους, 2 διώροφες πτέρυγες δωματίων, 27 διώροφα bungalows τύπου standard, 9 ισόγεια bungalows τύπου deluxe με ατομικές πισίνες, 13 διώροφα bungalows τύπου deluxe, 7 διώροφες βίλες με ατομικές πισίνες, τέσσερα ισόγεια κτίρια εστιατορίων και ένα ισόγειο κέντρο αναζωογόνησης με εσωτερική πισίνα.

Δε θα περιλαμβάνονται δηλαδή τουριστικές επιπλωμένες κατοικίες, όπως προβλέπει και η υπαγωγή ενός καταλύματος στο καθεστώς των σύνθετων τουριστικών καταλυμάτων.

Η επένδυση θα λάβει χώρα σε έκταση 245 στρεμμάτων, κοντά στο υφιστάμενο IKOS Dassia. Φορέας του έργου είναι η CORFU GARDENS Α.Κ.ΤΕ.ΞΕ. ΑΕ.

Ανακαινίσεις 5άστερων ξενοδοχείων

  • Πράσινο φως από το Υπουργείο Περιβάλλοντος για το μεγάλο έργο ανακαίνισης και επέκτασης του υφιστάμενου 5άστερου ξενοδοχείου Roda Beach Resort στη βόρεια Κέρκυρα. Σύμφωνα με πληροφορίες, το ξενοδοχείο 5 αστέρων θα επεκταθεί με την προσθήκη επιπλέον family δωματίων ενώ η συνολική του δυναμικότητα θα αυξηθεί στις 1.214 κλίνες. Παράλληλα, θα γίνει ανακαίνιση στα 520 υφιστάμενα δωμάτια, με στόχο την καλύτερη κάλυψη των αναγκών των επισκεπτών του. Υπενθυμίζουμε ότι το ξενοδοχείο θεωρείται από τους tour operators ένα από τα καλύτερα Family Resorts στην Ελλάδα το οποίο είναι Best Family Club της TUI και Jettours Club του Thomas Cook.
  • Το πολυτελές Domes Miramare Corfu, η μοναδική πλέον επένδυση του πρώην Εμίρη του Κατάρ, Αλ Θάνι, στην Ελλάδα, αναμένεται να υποδεχθεί τους επισκέπτες του ακόμη πιο ανανεωμένο το φετινό καλοκαίρι καθώς σε προχωρημένο στάδιο βρίσκονται οι εργασίες στην παλιά πτέρυγα του ξενοδοχείου. Η πτέρυγα αυτή χρησιμοποιούνταν για τις ανάγκες διαμονής του προσωπικού αλλά πλέον το κτίριο ανακαινίζεται με στόχο να ενσωματωθεί στο κυρίως ξενοδοχείο, που λειτουργεί στην άλλη πλευρά του δρόμου. Σημειώνεται ότι ανάμεσα στα δύο κτίρια μεσολαβεί δρόμος αλλά θα υπάρξει υπόγεια διάβαση που θα τα συνδέει. Η επένδυση υπολογίζεται σε 15 εκ. ευρώ και αφορά μεταξύ άλλων τη ριζική ανακαίνιση της πτέρυγας με τη δημιουργία πολυτελούς spa center και 10 σουιτών. Αναμένονται να παραδοθούν το καλοκαίρι του 2021.
  • Εν τω μεταξύ ξεκίνησε και το επενδυτικό πρόγραμμα της HIP, του επενδυτικού fund Blackstone, στα ξενοδοχεία που αγόρασε από την Louis Hotels το 2019 σε μια συναλλαγή που “τάραξε” τότε τα νερά της τουριστικής αγοράς. Πρώτο στη σειρά μπαίνει το 4άστερο ξενοδοχείο Grand Hotel Glyfada, καθώς πρόσφατα εγκρίθηκε η οικοδομική άδεια για τις εργασίες που αφορούν την ανακαίνιση και αναβάθμισή του σε πολυτελές ξενοδοχείο 5 αστέρων, 440 κλινών. Υπενθυμίζεται ότι το 2019 η Blackstone αγόρασε με μια κίνηση – ματ 5 ξενοδοχεία της Louis Hotels σε Κρήτη, Κέρκυρα και Ζάκυνθο, μέσω της εταιρείας Leonidas Holdco S.A.r. έναντι ποσού 178,6 ε. ευρώ.
  • Εγκρίθηκε για υπαγωγή στον Αναπτυξιακό Νόμο η μεγάλη επένδυση ανακαίνιση και εκσυγχρονισμό του μεγάλου 4άστερου ξενοδοχείου της Louis στη Γουβιά. Το ξενοδοχείο, δυναμικότητας 373 δωματίων / 711 κλινών, θα ανακαινιστεί ριζικά, με μια επένδυση ύψους 17,5 εκ ευρώ. Φορέας της επένδυσης είναι η εταιρεία ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΛΟΥΗΣ.

Advertisement Macon
Advertisement
Advertisement Ergon Tzanidakis
Advertisement TÜV Austria
Advertisement Aecom
Κέρκυρα - Φωτογραφία αρχείου - Φωτό: ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ / EUROKINISSI
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ23 ώρες ago

“Στα σκαριά” νέο έργο ανακαίνισης και επέκτασης ξενοδοχείου στην Κέρκυρα

Λουτράκι - Design by Canva Pro
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ24 ώρες ago

Εγκρίθηκε έργο για νέο ξενοδοχείο στο Λουτράκι – Σε ποιά περιοχή θα γίνει

Το νέο ξενοδοχείο της ΜΠΛΕ ΚΕΔΡΟΣ στην οδό Ζεύξιδος στη Θεσσαλονίκη - Πηγή: ΜΠΛΕ ΚΕΔΡΟΣ
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ1 ημέρα ago

“Πράσινο φως” για το νέο ξενοδοχείο της Μπλε Κέδρος στη Θεσσαλονίκη – Πού θα γίνει

Πηγή: ΓΑΙΑΟΣΕ / Υπερταμείο (Growthfund)
REAL ESTATE1 ημέρα ago

Ξεκίνησε η διαδικασία για την αξιοποίηση των Σταθμών Λαρίσης και Πελοποννήσου – Πώς σχεδιάζεται να αξιοποιηθούν τα ακίνητα

To νέο data center στα Σπάτα - Πηγή: Ten Brinke
ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΑ ΚΤΙΡΙΑ1 ημέρα ago

[VIDEO] Πώς προχωρούν τα έργα για το νέο data center στα Σπάτα

Aθηναϊκή Ριβιέρα - Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ
REAL ESTATE1 ημέρα ago

Αθηναϊκή Ριβιέρα VS Βόρεια Προάστια – Δύο περιοχές με διαφορετικό αγοραστικό DNA για κατοικίες

Πήλιο - Φωτογραφία αρχείου - Φωτό: ΓΙΩΡΓΟΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ/ EUROKINISSI
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ2 ημέρες ago

“Πράσινο φως” για νέο ξενοδοχείο στο Πήλιο

Ζάκυνθος - Φωτογραφία αρχείου - Φωτό: ΑΠΕ-ΜΠΕ/ Διονύσης Παπαντώνης
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ2 ημέρες ago

Προχωρά έργο για νέο ξενοδοχείο στην Ζάκυνθο

Το πολυώροφο κτίριο στη συμβολή των οδών Παπαστράτου και Αγίου Δημητρίου στον Πειραιά - Πηγή: Google Maps
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ2 ημέρες ago

Προς ολοκλήρωση η μεγάλη επένδυση της ZEUS στον Πειραιά – Ποιό εμβληματικό κτίριο κοντά στο λιμάνι “μεταμορφώνεται”

The Syndesis Hub - Πηγή: Ten Brinke
ΚΤΙΡΙΑ ΓΡΑΦΕΙΩΝ2 ημέρες ago

Παραδίδεται από το Μάρτιο το νέο σύγχρονο κτίριο γραφείων Syndesis Hub στο Ελληνικό

Το ακίνητο στην οδό Γρ. Λαμπράκη 136 στον Πειραιά - Πηγή: Google Maps
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ2 εβδομάδες ago

Νέο ξενοδοχείο δρομολογείται στο κέντρο του Πειραιά – Σε ποιόν κεντρικό δρόμο θα γίνει

The Syndesis Hub - Πηγή: Ten Brinke
ΚΤΙΡΙΑ ΓΡΑΦΕΙΩΝ2 ημέρες ago

Παραδίδεται από το Μάρτιο το νέο σύγχρονο κτίριο γραφείων Syndesis Hub στο Ελληνικό

Το νέο κτίριο με seviced apartments στην οδό Πειραιώς και Γερανίου - Πηγή: Blend Development
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ2 εβδομάδες ago

Ολοκληρώθηκε το νέο κτίριο serviced apartments της Blend Development στην Ομόνοια – Ποιό γνωστό κτίριο μεταμορφώθηκε σε κατοικίες

Το ξενοδοχείο President στη Λεωφόρο Κηφισίας - Πηγή: President Hotel Athens
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ3 ημέρες ago

[ΦΩΤΟ] Ολοκληρώνονται τον Απρίλιο τα έργα ανανέωσης του ξενοδοχείου President στη Λεωφόρο Κηφισίας

Το πολυώροφο κτίριο στη συμβολή των οδών Παπαστράτου και Αγίου Δημητρίου στον Πειραιά - Πηγή: Google Maps
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ2 ημέρες ago

Προς ολοκλήρωση η μεγάλη επένδυση της ZEUS στον Πειραιά – Ποιό εμβληματικό κτίριο κοντά στο λιμάνι “μεταμορφώνεται”

Το Κτήμα Τατοΐου από ψηλά - Φωτό: Λ. Μάλαμας
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ3 εβδομάδες ago

Παράταση για το μεγάλο διαγωνισμό για το πρώην βασιλικό κτήμα στο Τατόι – Ποιά γνωστή εταιρεία real estate θα δηλώσει “παρών”

Χιονοδρομικό Κέντρο Βελουχίου στο Καρπενήσι - Φωτό: Χρήστος Μπόνης / Eurokinissi
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ1 εβδομάδα ago

Σε τροχιά αναβάθμισης το Χιονοδρομικό Κέντρο Βελουχίου στην Ευρυτανία με τη δημιουργία ξενοδοχείου

Η οδός Αισχύλου στην περιοχή του Ψυρρή - Πηγή: Google Maps
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ5 ημέρες ago

Δύο νέα ξενοδοχεία στο κέντρο της Αθήνας σχεδιάζει η Fattal – Σε ποιό γνωστό δρόμο θα γίνουν

To νέο data center στα Σπάτα - Πηγή: Ten Brinke
ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΑ ΚΤΙΡΙΑ4 ημέρες ago

Με “φουλ μηχανές” για νέες επενδύσεις σε data centers η Ten Brinke – “Στα σκαριά” 4 νέα έργα

Το νέο κτίριο γραφείων MOB1 της Hellenic Properties στο Μαρούσι - Πηγή: Hellenic Properties
ΚΤΙΡΙΑ ΓΡΑΦΕΙΩΝ5 ημέρες ago

Ολοκληρώνεται το έργο γραφείων της Hellenic Properties στη Λεωφόρο Κηφισίας στο Μαρούσι – Ποιές ακόμη επενδύσεις σε γραφεία υλοποιεί

To νέο data center στα Σπάτα - Πηγή: Ten Brinke
ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΑ ΚΤΙΡΙΑ1 ημέρα ago

[VIDEO] Πώς προχωρούν τα έργα για το νέο data center στα Σπάτα

To πρώην ξενοδοχείο Civitel Olympic στο Μαρούσι - Πηγή: Google Maps
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ1 εβδομάδα ago

[VIDEO] Ανοίγει την 1η Μαρτίου το νέο The Fiction Athens στο Μαρούσι – Πώς μεταμορφώθηκε το γνωστό ξενοδοχείο Civitel

To πρώην ξενοδοχείο Βέρμιον στη Νάουσα - Πηγή: Δήμος Ηρωικής Πόλης Νάουσας
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ1 εβδομάδα ago

Προς αξιοποίηση το ακίνητο του πρώην ξενοδοχείου “Βέρμιον” στη Νάουσα – Τι αφορά ο διαγωνισμός παραχώρησης 48 εκατ. ευρώ

Etolikou 11- Πηγή: MIBS Group
RESIDENTIAL2 εβδομάδες ago

Δύο νέες οικιστικές επενδύσεις από την MIBS στον Πειραιά – Ποιό πρώην βιομηχανικό κτίριο με ιστορία θα μεταμορφωθεί σε κατοικίες

Το νέο οικιστικό έργο της Ten Brinke στην οδό Λαζαράκη στη Γλυφάδα - Πηγή: Ten Brinke
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ2 εβδομάδες ago

[VIDEO] Ξεκίνησε η νέα οικιστική επένδυση της Ten Brinke στη Γλυφάδα

Η νέα επένδυση Voria στο Μαρούσι - Όμιλος Regency
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ3 εβδομάδες ago

[VIDEO] Δείτε πώς προχωρούν τα έργα για το Project VORIA στο Μαρούσι

Το νέο συγκρότημα κατοικιών και supermarket της Μασούτης στις Τρεις Γέφυρες - Πηγή: Google Maps
RESIDENTIAL4 εβδομάδες ago

[VIDEO] Προχωρά το mega project 30 εκατ. ευρώ με κατοικίες και εμπορικό κατάστημα της Μασούτης στις Τρεις Γέφυρες – Πότε θα ολοκληρωθεί

Τα έργα σε εξέλιξη στον νέο Riviera Tower στο The Ellinikon - Πηγή: Bizness.gr
RESIDENTIAL2 μήνες ago

[VIDEO] The Ellinikon: προχωρούν τα μεγάλα κτιριακά έργα – “Ψήλωσαν” και άλλο Riviera Tower, IRC και τα κτίρια κατοικιών

Green Haven Melissia - Πηγή: Ten Brinke
RESIDENTIAL2 μήνες ago

[VIDEO] Σε εξέλιξη η νέα μεγάλη οικιστική επένδυση Green Haven στα Μελίσσια

Πηγή: Dimand Real Estate
REAL ESTATE2 μήνες ago

[VIDEO] Παρουσιάστηκε το masterplan για τη μεγάλη επένδυση της Dimand στο ΦΙΞ στη Θεσσαλονίκη – Τι θα περιλαμβάνει

TRENDING

Επικοινωνία

Copyright © 2019-2024 Bizness.gr

Bizness.gr - Ταυτότητα
Ιδιοκτήτρια εταιρεία: «INFRA MEDIA M.I.K.E.» Διακριτικός τίτλος: «INFRA MEDIA» - Έδρα: Δήμος Αθηναίων, Αριστείδου αρ. 10-12, Τ.Κ. 10559 - ΑΦΜ: 801478591 Δ.Ο.Υ.: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ. - Τηλ. επικοινωνίας: 2130405600 - E-mail: contact@ypodomes.com Νόμιμος Εκπρόσωπος: Καραγιάννης Νικόλαος, Νόμιμος Εκπρόσωπος - Δικαιούχος του ονόματος τομέα (bizness.gr): INFRA MEDIA M.I.K.E. - Διευθυντής/Διαχειριστής: Καραγιάννης Νικόλαος - Διευθυντής Σύνταξης: Κατερίνα Παναγέα
Η Εταιρεία δηλώνει ότι έχει συμμορφωθεί με τη Σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της Επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L 63).