Connect with us

ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

Ξενοδοχειακή κοσμογονία στην Κέρκυρα – Οι νέες ξενοδοχειακές επενδύσεις 5 αστέρων

Newsroom

Published

on

Το νέο 5άστερο Angsana Corfu της Banyan Tree Hotels & Resorts - Πηγή: Banyan Tree Hotels & Resorts
Το νέο 5άστερο Angsana Corfu της Banyan Tree Hotels & Resorts - Πηγή: Banyan Tree Hotels & Resorts

Η Κέρκυρα αποτελούσε παραδοσιακά ένα από τα πιο δημοφιλή ελληνικά νησιά, ειδικά για τους τουρίστες της Δυτικής Ευρώπης, αλλά τα τελευταία χρόνια με την άνοδο του τουρισμού και της οικονομίας το ξενοδοχειακό τοπίο του νησιού αλλάζει άρδην με νέες πολυτελείς ξενοδοχειακές αφίξεις και επενδύσεις 5 αστέρων.

Η νέα 5άστερη ξενοδοχειακή άφιξη του 2021

Το πρώτο ξενοδοχείο της Banyan Tree Hotels & Resorts στην Ευρώπη άνοιξε φέτος το καλοκαίρι στην Κέρκυρα. To πρώην ξενοδοχείο San Stefano ανακαινίστηκε πλήρες και μετατράπηκε σε πολυτελές resort που θα ανοίξει τις πύλες του τον Ιούλιο.

Σε μια μοναδική τοποθεσία στις Μπενίτσες, μόλις 11 χλμ. νότια από την πόλη της Κέρκυρας, το Angsana Corfu δεσπόζει σε ένα καταπράσινο τοπίο με πανοραμική θέα στη θάλασσα του Ιονίου, συνθέτοντας ένα μεσογειακό “καταφύγιο” ανεπανάληπτης ομορφιάς.

Το Angsana Corfu απλώνεται σε μια έκταση 210 στρεμμάτων και αποτελείται από 159 δωμάτια και σουίτες καθώς και 37 pool villas με θέα στη θάλασσα, χτισμένες αμφιθεατρικά στον λόφο.

Η mega – τουριστική επένδυση στην Κασσιόπη

Η μεγάλη επένδυση στη Βόρεια Κέρκυρα, το Kassiopi Project, της NCH Capital, προχωράει σιγά σιγά με την ολοκλήρωση των προπαρασκευαστικών εργασιών, ώστε να ξεκινήσει σύντομα το κύριο κατασκευαστικό έργο.

Έχει, ήδη, ολοκληρωθεί το 90% των εργασιών αποψίλωσης και καθαρισμού της πολεοδομούμενης ζώνης στην οποία προβλέπεται η κατασκευή της ξενοδοχειακής μονάδας και των διαμερισμάτων ενώ σε εξέλιξη βρίσκονται και οι αντίστοιχες εργασίες στην πολεοδομούμενη ζώνη όπου προβλέπεται η κατασκευή πολυτελών κατοικιών (Hill Side Villas).

Παράλληλα έχουν ξεκινήσει και έχουν ολοκληρωθεί οι τοπογραφικές εργασίες οριοθέτησης των πολεοδομούμενων εκτάσεων του οικοπέδου.

Υπενθυμίζουμε ότι η mega τουριστική επένδυση εγκαινιάστηκε με κάθε επισημότητα τον Ιούλιο του 2020 ενώ λίγο νωρίτερα το καλοκαίρι είχε εγκριθεί από το Κεντρικό Συβμούλιο Αρχιτεκτονικής η μελέτη ανάπτυξης της επένδυσης και ξεκίνησαν οι πρώτες προπαρασκευαστικές εργασίες.

Η επένδυση στην Κασσιόπη θα χωριστεί σε δύο φάσεις. Κατά την πρώτη, που χρονικά θα διαρκέσει δύο χρόνια, αναμένεται να κατασκευαστούν το ξενοδοχείο κατηγορίας 5 αστέρων (δυναμικότητας 90 δωματίων, 76 σουιτών), καθώς και οι βασικές υποδομές του project.

Στη δεύτερη φάση, θα προχωρήσει η κατασκευή για τις πολυτελείς βίλες, με ορίζοντα παράδοσης αυτού του έργου την τριετία. Επομένως μέσα σε μία πενταετία, συνολικά, η εμβληματική επένδυση θα έχει ολοκληρωθεί σε απόλυτο βαθμό.

Η επένδυση είναι υψηλή και το κατασκευαστικό σκέλος αυτής, προβλέπεται να ανέλθει σε επίπεδο κόστους στα 120-130 εκατ. ευρώ.

Σύμφωνα με το πλάνο της επενδύτριας εταιρείας, το έργο στην Κασσιόπη θα πραγματοποιηθεί σε έκταση 500 στρεμμάτων. Από την έκταση αυτή, το 7% προβλέπεται να αξιοποιηθεί για τη δόμηση εγκαταστάσεων τουρισμού πολυτελείας όπως προείπαμε, με το υπόλοιπο 93% να συνιστά χώρο πράσινου. Ουσιαστικά μία δασική έκταση, που θα επιστρέψει στο ελληνικό κράτος.

Το Costa Botanica

Σε μια νέα επενδυτική κίνηση – ματ στο ελληνικό τουριστικό real estate προχώρησε ο Όμιλος Δασκαλαντωνάκη – Grecotel, εξαγοράζοντας 5 ξενοδοχεία resort, 1.800 κλινών, σε Μύκονο και Κέρκυρα, έναντι 61 εκ. ευρώ.

Τα ξενοδοχεία που εξαγοράστηκαν στην Κέρκυρα είναι Nostos, Vassilia, Gelina και το Aqua Park Υδρόπολις. Οι ξενοδοχειακές μονάδες είναι σε λειτουργούσα κατάσταση και η προσθήκη τους αναμένεται να δημιουργήσει 1.000 νέες θέσεις εργασίας.

Στην Κέρκυρα τα νέα ξενοδοχεία θα αποτελέσουν μέρος ενός μεγαλύτερου παραθαλάσσιου resort έκτασης 350.000 τ.μ. με την ονομασία Grecotel Costa Botanica. Πρωταγωνιστής -όπως σημειώνεται- θα είναι το νοσταλγικό τοπίο και η εμπειρία στη φύση, όπως στις αρχές του 20ου αιώνα.

Πρόκειται για στρατηγική απόφαση διεύρυνσης της παρουσίας του Ομίλου στην Κέρκυρα, όχι μόνο με την προσθήκη ενός μοναδικού θερέτρου, αλλά επιπλέον με την αναγέννησή του σε παγκόσμιο πολυτελή τουριστικό προορισμό σύμφωνα με τις τάσεις του σύγχρονου lifestyle.

Τo Costa Botanica βρίσκεται στην Αχαράβη, σε απόσταση 25 χλμ. από το διεθνές αεροδρόμιο. Είναι χτισμένο σε έκταση 350.000 στρεμμάτων υπέροχης ελληνικής φύσης με παρθένα αμμουδιά μήκους 1.000 μέτρων.

Η λιμνοθάλασσα Αντινιώτη βρίσκεται σε πολύ κοντινή απόσταση και αποτελεί ένα από τα πιο εντυπωσιακά τοπία στην Κέρκυρα, με πολυποίκιλο οικοσύστημα που φιλοξενεί πάνω από 90 είδη αποδημητικών πουλιών, σπάνιες χελώνες, τις μοναδικές Κερκυραϊκές βίδρες, αμμοθίνες με κρινάκια, άγριες ορχιδέες, ελαιώνες και συγκλονιστική βλάστηση.

Το νέο 5άστερο IKOS Odisia

Μια σημαντική τουριστική επένδυση στην Κέρκυρα, το νέο πολυτελές IKOS Odisia, της SANI / IKOS Resorts, προχωρά στην υλοποίησή της, με μια σημαντική τροποποίηση, η οποία μάλιστα έχει εγκριθεί και από το αρμόδιο για τις περιβαλλοντικές επιπτώσεις Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας.

Σύμφωνα με απόφασή του, το Υπουργείο ουσιαστικά εγκρίνει την μετατροπή του σύνθετου τουριστικού καταλύματος στη θέση Ύψος στην Κέρκυρα σε 5άστερο ξενοδοχείο και άρα τη Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (ΜΠΕ) της επένδυσης, εφόσον δεν έχει αλλάξει κάτι σημαντικά, που να επιβάλει άλλη μελέτη.

Παράλληλα, προβλέπεται αύξηση της δυναμικότητας του νέου ξενοδοχείου κατά 70 κλίνες, από 734 κλίνες, όπως προβλεπόταν στο αρχικό σχέδιο, σε 804 κλίνες.

Πλέον η επένδυση θα αφορά την κατασκευή 5άστερου ξενοδοχείου με εστιατόρια, χώρους πελατών και βοηθητικοούς χώρους, 2 διώροφες πτέρυγες δωματίων, 27 διώροφα bungalows τύπου standard, 9 ισόγεια bungalows τύπου deluxe με ατομικές πισίνες, 13 διώροφα bungalows τύπου deluxe, 7 διώροφες βίλες με ατομικές πισίνες, τέσσερα ισόγεια κτίρια εστιατορίων και ένα ισόγειο κέντρο αναζωογόνησης με εσωτερική πισίνα.

Δε θα περιλαμβάνονται δηλαδή τουριστικές επιπλωμένες κατοικίες, όπως προβλέπει και η υπαγωγή ενός καταλύματος στο καθεστώς των σύνθετων τουριστικών καταλυμάτων.

Η επένδυση θα λάβει χώρα σε έκταση 245 στρεμμάτων, κοντά στο υφιστάμενο IKOS Dassia. Φορέας του έργου είναι η CORFU GARDENS Α.Κ.ΤΕ.ΞΕ. ΑΕ.

Ανακαινίσεις 5άστερων ξενοδοχείων

  • Πράσινο φως από το Υπουργείο Περιβάλλοντος για το μεγάλο έργο ανακαίνισης και επέκτασης του υφιστάμενου 5άστερου ξενοδοχείου Roda Beach Resort στη βόρεια Κέρκυρα. Σύμφωνα με πληροφορίες, το ξενοδοχείο 5 αστέρων θα επεκταθεί με την προσθήκη επιπλέον family δωματίων ενώ η συνολική του δυναμικότητα θα αυξηθεί στις 1.214 κλίνες. Παράλληλα, θα γίνει ανακαίνιση στα 520 υφιστάμενα δωμάτια, με στόχο την καλύτερη κάλυψη των αναγκών των επισκεπτών του. Υπενθυμίζουμε ότι το ξενοδοχείο θεωρείται από τους tour operators ένα από τα καλύτερα Family Resorts στην Ελλάδα το οποίο είναι Best Family Club της TUI και Jettours Club του Thomas Cook.
  • Το πολυτελές Domes Miramare Corfu, η μοναδική πλέον επένδυση του πρώην Εμίρη του Κατάρ, Αλ Θάνι, στην Ελλάδα, αναμένεται να υποδεχθεί τους επισκέπτες του ακόμη πιο ανανεωμένο το φετινό καλοκαίρι καθώς σε προχωρημένο στάδιο βρίσκονται οι εργασίες στην παλιά πτέρυγα του ξενοδοχείου. Η πτέρυγα αυτή χρησιμοποιούνταν για τις ανάγκες διαμονής του προσωπικού αλλά πλέον το κτίριο ανακαινίζεται με στόχο να ενσωματωθεί στο κυρίως ξενοδοχείο, που λειτουργεί στην άλλη πλευρά του δρόμου. Σημειώνεται ότι ανάμεσα στα δύο κτίρια μεσολαβεί δρόμος αλλά θα υπάρξει υπόγεια διάβαση που θα τα συνδέει. Η επένδυση υπολογίζεται σε 15 εκ. ευρώ και αφορά μεταξύ άλλων τη ριζική ανακαίνιση της πτέρυγας με τη δημιουργία πολυτελούς spa center και 10 σουιτών. Αναμένονται να παραδοθούν το καλοκαίρι του 2021.
  • Εν τω μεταξύ ξεκίνησε και το επενδυτικό πρόγραμμα της HIP, του επενδυτικού fund Blackstone, στα ξενοδοχεία που αγόρασε από την Louis Hotels το 2019 σε μια συναλλαγή που “τάραξε” τότε τα νερά της τουριστικής αγοράς. Πρώτο στη σειρά μπαίνει το 4άστερο ξενοδοχείο Grand Hotel Glyfada, καθώς πρόσφατα εγκρίθηκε η οικοδομική άδεια για τις εργασίες που αφορούν την ανακαίνιση και αναβάθμισή του σε πολυτελές ξενοδοχείο 5 αστέρων, 440 κλινών. Υπενθυμίζεται ότι το 2019 η Blackstone αγόρασε με μια κίνηση – ματ 5 ξενοδοχεία της Louis Hotels σε Κρήτη, Κέρκυρα και Ζάκυνθο, μέσω της εταιρείας Leonidas Holdco S.A.r. έναντι ποσού 178,6 ε. ευρώ.
  • Εγκρίθηκε για υπαγωγή στον Αναπτυξιακό Νόμο η μεγάλη επένδυση ανακαίνιση και εκσυγχρονισμό του μεγάλου 4άστερου ξενοδοχείου της Louis στη Γουβιά. Το ξενοδοχείο, δυναμικότητας 373 δωματίων / 711 κλινών, θα ανακαινιστεί ριζικά, με μια επένδυση ύψους 17,5 εκ ευρώ. Φορέας της επένδυσης είναι η εταιρεία ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΛΟΥΗΣ.

Advertisement Macon
Advertisement
Advertisement Ergon Tzanidakis
Advertisement TÜV Austria
Advertisement Aecom
ΜΙΝΙΟΝ - Πηγή: DIMAND
REAL ESTATE4 ώρες ago

Στην Alpha Bank πούλησε το Μινιόν η Dimand – Ποιό το τίμημα της συναλλαγής

Ζάκυνθος - Φωτογραφία αρχείου - Φωτό: ΑΠΕ-ΜΠΕ/ Διονύσης Παπαντώνης
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ16 ώρες ago

Εγκρίθηκε νέο έργο ανακαίνισης ξενοδοχείου στην Ζάκυνθο

Το νέο ξενοδοχείο της ΜΠΛΕ ΚΕΔΡΟΣ στην οδό Ζεύξιδος στη Θεσσαλονίκη - Πηγή: ΜΠΛΕ ΚΕΔΡΟΣ
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ16 ώρες ago

Σε αδειοδοτική διαδικασία το νέο ξενοδοχείο της Μπλε Κέδρος στη Θεσσαλονίκη – Σε ποιά περιοχή θα γίνει

Design by Canva
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ17 ώρες ago

“Πράσινο φως” για νέο έργο ανακαίνισης ξενοδοχείου στη Βόνιτσα

Φωτό: Γιώργος Κονταρίνης / Eurokinissi
REAL ESTATE18 ώρες ago

Στην τελική φάση ο διαγωνισμός για τη δημιουργία του νέου Φορέα Απόκτησης και Επαναμίσθωσης Ακινήτων

Πάρος - Φωτογραφία αρχείου - Φωτό: EUROKINISSI/PANORAMAPRESS/ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ2 ημέρες ago

“Στα σκαριά” έργο για νέο ξενοδοχείο στην Πάρο – Πού θα γίνει

Ηράκλειο Κρήτης - Φωτογραφία αρχείου - Φωτό: ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ / EUROKINISSI
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ2 ημέρες ago

Νέο ξενοδοχείο δρομολογείται στην πόλη του Ηρακλείου – Σε ποιά περιοχή θα γίνει

Η περιοχή που θα αναπτυχθεί το Cape Tholos - Πηγή: ΜΠΕ / Metaxa Hospitality Group
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ2 ημέρες ago

Πρώτο “πράσινο φως” για τη mega τουριστική επένδυση Cape Tholos στο Λασίθι – Τι περιλαμβάνει το έργο

Βουλιαγμένη - Φωτογραφία αρχείου - ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI
REAL ESTATE2 ημέρες ago

Ποιά μεγάλα deals και έργα real estate “σημάδεψαν” το 2025

Αργολική Ριβιέρα - Πηγή: Canva Pro
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ2 ημέρες ago

Σε τροχιά αδειοδότησης η 5άστερη τουριστική επένδυση Hydra Rock στην Ερμιονίδα – Απο πού πήρε το πρώτο “πράσινο φως”

ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ2 εβδομάδες ago

Νέο ξενοδοχείο “στα σκαριά” στο κέντρο του Πειραιά – Ποιά εταιρεία επενδύει

Project VORIA - Πηγή: North Star Entertainment
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ2 εβδομάδες ago

Με ορίζοντα ολοκλήρωσης το 2028 ξεκίνησαν τα έργα για τη μεγάλη τουριστική επένδυση Project Voria στο Μαρούσι

Φωτορεαλιστική απεικόνιση του νέου έργου γραφείων της Hellenic Properties στον Ταύρο - Πηγή: Hellenic Properties
ΚΤΙΡΙΑ ΓΡΑΦΕΙΩΝ2 εβδομάδες ago

“Στα σκαριά” νέα επένδυση γραφείων σε γνωστό ακίνητο στον Ταύρο – Ποιά εταιρεία επενδύει

ViOS Autograph Psychiko - - Πηγή: ViOS
ΚΤΙΡΙΑ ΓΡΑΦΕΙΩΝ3 εβδομάδες ago

Σε εξέλιξη έργο για νέο κτίριο σύγχρονων γραφείων στο Ψυχικό – Ποιό γνωστό κτίριο στη Λεωφόρο Κηφισίας μεταμορφώνεται

Agora Modiano - Φωτό: ΜΟΤΙΟΝΤΕΑΜ/ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ
ΕΜΠΟΡΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ & ΠΑΡΚΑ3 εβδομάδες ago

Αλλαγή “σελίδας” για την ιστορική Αγορά Μοδιάνο στη Θεσσαλονίκη – Πώς θα ανοίξει εκ νέου το 2026 ανανεωμένη

Skyline Havens - Hellenic Estates / Lamda Development
RESIDENTIAL2 εβδομάδες ago

Ξεκινούν τα έργα για το νέο οικιστικό έργο Skyline Havens στο Ελληνικό – Ποιά εταιρεία επενδύει

ΜΙΝΙΟΝ - Πηγή: DIMAND
REAL ESTATE2 εβδομάδες ago

Έτος δημιουργίας νέας αξίας το 2026 για τη Dimand – Από ποιά μεγάλα έργα real estate θα κάνει exit φέτος και το 2026

Sitia Bay Resort - Πηγή: ΙΚΤΙΝΟΣ
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ2 εβδομάδες ago

Νέα “εποχή” για τη mega τουριστική επένδυση Sitia Bay Resort – Τι θα περιλαμβάνει το έργο και πώς θα προχωρήσει

Τo Διοικητικό Μέγαρο του ΟΤΕ στο Μαρούσι - Πηγή: COSMOTE
ΚΤΙΡΙΑ ΓΡΑΦΕΙΩΝ2 εβδομάδες ago

Προχωρούν τα έργα real estate της OTE Estate σε όλη την Ελλάδα – Σε εξέλιξη το mega project στην Πατησίων

To ακίνητο προς αξιοποίηση στην Ιερά Οδό 61 - Πηγή: Ten Brinke
ΕΜΠΟΡΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ & ΠΑΡΚΑ2 εβδομάδες ago

“Στα σκαριά” νέα εμπορική επένδυση της Ten Brinke στο Ηράκλειο – Σε ποιά περιοχή θα γίνει

Τα έργα σε εξέλιξη στον νέο Riviera Tower στο The Ellinikon - Πηγή: Bizness.gr
RESIDENTIAL2 εβδομάδες ago

[VIDEO] The Ellinikon: προχωρούν τα μεγάλα κτιριακά έργα – “Ψήλωσαν” και άλλο Riviera Tower, IRC και τα κτίρια κατοικιών

Green Haven Melissia - Πηγή: Ten Brinke
RESIDENTIAL4 εβδομάδες ago

[VIDEO] Σε εξέλιξη η νέα μεγάλη οικιστική επένδυση Green Haven στα Μελίσσια

Πηγή: Dimand Real Estate
REAL ESTATE4 εβδομάδες ago

[VIDEO] Παρουσιάστηκε το masterplan για τη μεγάλη επένδυση της Dimand στο ΦΙΞ στη Θεσσαλονίκη – Τι θα περιλαμβάνει

Conrad Athens The Ilisian - Πηγή: Hilton
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ1 μήνα ago

Τους πρώτους μήνες του 2026 θα ξεκινήσει τη λειτουργία του το νέο 5άστερο Conrad Athens The Ilisian

Piraeús Gate - Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
RESIDENTIAL2 μήνες ago

[VIDEO] Δείτε πώς θα γίνουν τα νέα “πράσινα” κτίρια κατοικιών και γραφείων στο Piraeus Gate Project

Το νέο Δικαστικό Μέγαρο Πειραιά όταν ολοκληρωθεί - Πηγή: Dimand Real Estate
ΚΤΙΡΙΑ ΓΡΑΦΕΙΩΝ2 μήνες ago

[VIDEO] Προχωρούν από την Dimand τα έργα κατασκευής του νέου Δικαστικού Μεγάρου Πειραιά

Το νέο Μινιόν, φωταγωγημένο - Πηγή: DIMAND - Φωτογραφίες: ΝΙΚΟΣ ΔΑΝΙΗΛΙΔΗΣ
VIDEOS2 μήνες ago

[VIDEO] Το όραμα της Dimand για τις πόλεις του σήμερα και του αύριο μέσα από 20 εμβληματικά έργα

Τα έργα σε εξέλιξη στον νέο Riviera Tower στο The Ellinikon - Πηγή: Bizness.gr
VIDEOS3 μήνες ago

[VIDEO] The Ellinikon: προχωρούν τα κτιριακά έργα για τις μεγάλες οικιστικές, εμπορικές και τουριστικές επενδύσεις στο Ελληνικό

Φωτογραφία αρχείου - Πηγή: Canva
LOGISTICS3 μήνες ago

[VIDEO] Προχωρά η mega επένδυση logistics της ΙΚΕΑ στον Ασπρόπυργο

Το νέο κτίριο γραφείων στην Πλατεία Μαβίλη - Πηγή: Ten Brinke
ΚΤΙΡΙΑ ΓΡΑΦΕΙΩΝ3 μήνες ago

[VIDEO] Δείτε πώς μεταμορφώθηκε παλιό κτίριο γραφείων στην Πλατεία Μαβίλη

TRENDING

Επικοινωνία

Copyright © 2019-2024 Bizness.gr

Bizness.gr - Ταυτότητα
Ιδιοκτήτρια εταιρεία: «INFRA MEDIA M.I.K.E.» Διακριτικός τίτλος: «INFRA MEDIA» - Έδρα: Δήμος Αθηναίων, Αριστείδου αρ. 10-12, Τ.Κ. 10559 - ΑΦΜ: 801478591 Δ.Ο.Υ.: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ. - Τηλ. επικοινωνίας: 2130405600 - E-mail: contact@ypodomes.com Νόμιμος Εκπρόσωπος: Καραγιάννης Νικόλαος, Νόμιμος Εκπρόσωπος - Δικαιούχος του ονόματος τομέα (bizness.gr): INFRA MEDIA M.I.K.E. - Διευθυντής/Διαχειριστής: Καραγιάννης Νικόλαος - Διευθυντής Σύνταξης: Κατερίνα Παναγέα
Η Εταιρεία δηλώνει ότι έχει συμμορφωθεί με τη Σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της Επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L 63).