Connect with us

ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

12 νέες 5άστερες ξενοδοχειακές επενδύσεις δρομολογούνται σε ολόκληρη την Ελλάδα – Δείτε σε ποιές περιοχές

Κατερίνα Παναγέα

Published

on

Ζάκυνθος - Φωτογραφία αρχείου - Φωτό: ΑΠΕ-ΜΠΕ/ Διονύσης Παπαντώνης
Ζάκυνθος - Φωτογραφία αρχείου - Φωτό: ΑΠΕ-ΜΠΕ/ Διονύσης Παπαντώνης

Δώδεκα νέες 5άστερες ξενοδοχειακές επενδύσεις δρομολογούνται σε ολόκληρη την Ελλάδα. Οι επενδύσεις είτε έχουν ήδη αδειοδοτηθεί είτε βρίσκονται σε διαδικασία προέγκρισης οικοδομικής άδειας.

Δείτε περισσότερα για τις 12 νέες επενδύσεις σε ξενοδοχεία 5 αστέρων από τις αρχές του 2026, σύμφωνα με στοιχεία που συνέλεξε το bizness.gr:

  1. Εγκρίθηκε επένδυση για νέο ξενοδοχείο 5 αστέρων στο Κολωνάκι. Το έργο αφορά στην αλλαγή χρήσης 4ώροφου κτιρίου γραφείων με ημιυπόγειο σε ξενοδοχείο 5 αστέρων καθώς και σε εσωτερικές διαρρυθμίσεις. Το νέο 5άστερο ξενοδοχείο θα αναπτυχθεί σε ακίνητο που βρίσκεται επί της οδού Χάρητος 3, στο Κολωνάκι. Δείτε περισσότερα για το έργο εδώ.
  2. “Πράσινο φως” δόθηκε για τη νέα 5άστερη ξενοδοχειακή επένδυση του Ομίλου Μήτση στα Ιωάννινα. Ο λόγος για τη νέα τουριστική επένδυση που αφορά την κατασκευή νέου ξενοδοχείου 5 αστέρων σε περιοχή κοντά στην πόλη των Ιωαννίνων. Σύμφωνα με πληροφορίες, η επένδυση θα ανέλθει σε 50 εκατ. ευρώ. Το νέο ξενοδοχείο θα έχει δυναμικότητα 300 κλινών και θα αναπτυχθεί σε έκταση 36 στρεμμάτων περίπου, στην περιοχή Βοτανικός. Δείτε περισσότερα για το έργο εδώ.
  3. Νέα επένδυση 5 αστέρων προχωρά στη Ζάκυνθο. Το έργο αφορά στην ανέγερση νέου ξενοδοχείου 5 αστέρων, δύο ορόφων. Το νέο 5άστερο ξενοδοχείο θα αναπτυχθεί σε έκταση 4,1 περίπου στρεμμάτων, στην περιοχή “Μπούκα” Τραγακίου, στη Ζάκυνθο. Για το έργο έχει ήδη εκδοθεί η σχετική οικοδομική άδεια από την αρμόδια Υπηρεσία Δόμησης του Δήμου Ζακυνθίων. Δείτε περισσότερα για το έργο εδώ.
  4. Το “πράσινο φως” έλαβε νέα 5άστερη ξενοδοχειακή επένδυση στην Κέρκυρα. Για το έργο έχει ήδη εκδοθεί η σχετική οικοδομική άδεια από την ΥΔΟΜ του Δήμου Κεντρικής Κέρκυρας & Διαποντίων Νήσων. Το έργο αφορά στην ανακαίνιση και επέκταση υφιστάμενου κεντρικού κτιρίου, και ανέγερση νέων κτιρίων δωματίων ξενοδοχείου 5 αστέρων, δυναμικότητας 45 δωματίων / 90 κλινών, με κολυμβητικές δεξαμενές και διαμορφώσεις του περιβάλλοντα χώρου. Δείτε περισσότερα για το έργο εδώ.
  5. “Στα σκαριά” βρίσκεται νέο έργο ανακαίνισης ξενοδοχείου στη Χερσόνησο Ηρακλείου. Το έργο αφορά σε 5άστερο ξενοδοχειακό συγκρότημα που βρίσκεται σε έκταση 26 περίπου στρεμμάτων, στην περιοχή Ανισσαράς, στη Χερσόνησο και έχει λάβει προέγκριση οικοδομικής άδειας από την Υπηρεσία Δόμησης του Δήμου Ηρακλείου. Δείτε περισσότερα για το έργο εδώ.
  6. Νέο έργο ανακαίνισης ξενοδοχείου 5 αστέρων δρομολογείται στο Ηράκλειο. Το έργο, που έχει προεγκριθεί από την ΥΔΟΜ του Δήμου Ηρακλείου, αφορά σε 5άστερο ξενοδοχείο, 6 ορόφων και δυναμικότητας 73 κλινών, που βρίσκεται επί της οδού Σκορδύλων 26, εντός των Τειχών Ηρακλείου. Δείτε περισσότερα για το έργο εδώ.
  7. “Πρόσω ολοταχώς” για την επέκταση του 5άστερου Domes Zeen στα Χανιά καθώς έτοιμη να ξεκινήσει είναι η μεγάλη κοινή επένδυση με την Brookfield. Για το έργο έχει ήδη εκδοθεί η σχετική οικοδομική άδεια από την αρμόδια Υπηρεσία Δόμησης του Δήμου Χανίων. Η επέκταση αφορά την ανέγερση νέων ξενοδοχειακών εγκαταστάσεων 5 αστέρων δυναμικότητας 99 κλινών, με 9 ισόγεια και 7 υπόσκαφα κτίρια, την αλλαγή χρήσης υφιστάμενου κτιρίου και την προσθήκη μιας μεγάλης και 28 μικρών κολυμβητικών δεξαμενών. Δείτε περισσότερα για το έργο εδώ.
  8. “Στα σκαριά” βρίσκεται έργο για νέο ξενοδοχείο στα Χανιά. Το έργο αφορά στην ανέγερση νέου 5άστερου ξενοδοχείου με υπόγεια, δυναμικότητας 269 κλινών, την κατασκευή κολυμβητικών δεξαμενών, καθώς και την αλλαγή χρήσης υφιστάμενων διώροφων κτιρίων δυναμικότητας 12 κλινών. Η συνολική δυναμικότητα του συγκροτήματος ανέρχεται σε 291 κλίνες. Το νέο ξενοδοχείο θα αναπτυχθεί σε έκταση 78,9 στρεμμάτων, στην περιοχή ”Επάνω Βόθωνας” Ανατολικού Σελίνου, στα Χανιά. Δείτε περισσότερα για το έργο εδώ.
  9. Δρομολογείται νέο έργο αναβάθμισης ξενοδοχείου στη Ρόδο. Το έργο αφορά στην αναβάθμιση κατηγορίας του ξενοδοχειακού καταλύματος 4 αστέρων “ΑΚΤΗ ΚΑΜΑΡΙ” σε κύριο ξενοδοχειακό κατάλυμα 5 αστέρων και έχει ήδη λάβει τη σχετική προέγκριση οικοδομικής άδειας από την ΥΔΟΜ του Δήμου Ρόδου. Το 5άστερο ξενοδοχείο θα αναπτυχθεί σε ακίνητο που βρίσκεται σε έκταση 29,7 περίπου στρεμμάτων, στην περιοχή Παραλία Λάρδου, στη Ρόδο. Δείτε περισσότερα για το έργο εδώ.
  10. Επένδυση για νέο ξενοδοχείο 5 αστέρων βρίσκεται “στα σκαριά” στην Τήνο. Το έργο αφορά στην ανέγερση νέου ξενοδοχείου 5 αστέρων, με εμβαδό δόμησης 2016 τ.μ. Το νέο 5άστερο ξενοδοχείο θα αναπτυχθεί σε έκταση 12,14 περίπου στρεμμάτων, στην περιοχή “ΖΑΡΗ”, στην Τήνο. Για το έργο έχει ήδη εκδοθεί η σχετική προέγκριση οικοδομικής άδειας από την αρμόδια Υπηρεσία Δόμησης του Δήμου Τήνου.  Δείτε περισσότερα για το έργο εδώ.
  11. Δρομολογείται έργο για νέο ξενοδοχείο στην Αρκαδία. Το έργο αφορά στην ανέγερση νέου ξενοδοχείου 5 αστέρων, 90 κλινών, με εστιατόριο και κοινόχρηστη πισίνα. Το νέο ξενοδοχείο θα αναπτυχθεί σε έκταση 23,9 στρεμμάτων, στην περιοχή Πυργάκι/Θέση “Κεφαλόβρυσο”, στην Βυτίνα. Για το έργο έχει ήδη εκδοθεί η σχετική προέγκριση οικοδομικής άδειας από την Υπηρεσία Δόμησης του Δήμου Γορτυνίας. Δείτε περισσότερα για το έργο εδώ.
  12. “Πράσινο φως” δόθηκε για το έργο που αφορά στο νέο ξενοδοχείο 5 αστέρων στις Αλκυονίδες Νήσους. Πρόκειται για την ανέγερση νέας ξενοδοχειακής μονάδας 40 κλινών με υπόγειο και κολυμβητικές δεξαμενές, καθώς και την επισκευή & αλλαγή χρήσης υφιστάμενων κτιρίων κατοικίας σε ξενοδοχείο 5 αστέρων. Το νέο 5άστερο ξενοδοχείο θα αναπτυχθεί σε ακίνητο που βρίσκεται σε έκταση 145,9 περίπου στρεμμάτων, στη Νήσο Δασκαλειό του Συμπλέγματος Αλκυονίδων Νήσων. Δείτε περισσότερα για το έργο εδώ.

Advertisement Macon
Advertisement
Advertisement Ergon Tzanidakis
Advertisement TÜV Austria
Advertisement Aecom
Κέρκυρα - Φωτογραφία αρχείου - Φωτό: ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ / EUROKINISSI
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ11 λεπτά ago

Προχωρά νέο έργο ανακαίνισης και επέκτασης ξενοδοχείου στην Κέρκυρα

Χανιά - Φωτογραφία αρχείου - Πηγή: ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ/EUROKINISSI
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ1 ώρα ago

“Πράσινο φως” για νέο ξενοδοχείο 4 αστέρων στα Χανιά – Σε ποιά περιοχή θα γίνει

Rosewood Blue Palace - Πηγή: Rosewood Hotels & Resorts
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ2 ώρες ago

Οι 2+2 νέες ξενοδοχειακές επενδύσεις της PHAEA στην Κρήτη – Σε ποιές περιοχές δρομολογούνται

The Grid - Πηγή: ΤΕΡΝΑ
ΚΤΙΡΙΑ ΓΡΑΦΕΙΩΝ2 ώρες ago

Κορυφαία προτεραιότητα της Noval η ολοκλήρωση του The Grid στο Μαρούσι – Ποιοί οι μισθωτές που έχουν ήδη “κλείσει”

ΚΤΙΡΙΑ ΓΡΑΦΕΙΩΝ2 ώρες ago

[ΦΩΤΟ] Προχωρά η επένδυση για το νέο κτίριο “πράσινων” γραφείων MOB2 στο Μαρούσι – Ποιά εταιρεία επενδύει

Ζάκυνθος - Φωτογραφία αρχείου - Φωτό: ΑΠΕ-ΜΠΕ/ Διονύσης Παπαντώνης
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ3 ώρες ago

12 νέες 5άστερες ξενοδοχειακές επενδύσεις δρομολογούνται σε ολόκληρη την Ελλάδα – Δείτε σε ποιές περιοχές

Design by Canva
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ2 ημέρες ago

Νέα ξενοδοχειακή επένδυση στα “σκαριά” στη Γλυφάδα

Φωτογραφία αρχείου - Designed by Canva
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ3 ημέρες ago

Δρομολογείται έργο για νέο ξενοδοχείο 4 αστέρων στη Φωκίδα

Τήνος - Φωτογραφία αρχείου - Φωτό: ΚΩΣΤΑΣ ΤΖΟΥΜΑΣ/EUROKINISSI
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ3 ημέρες ago

“Στα σκαριά” έργο για νέο ξενοδοχείο 5 αστέρων στην Τήνο – Σε ποιά περιοχή θα γίνει

Πηγή: IDM Kalamata
RESIDENTIAL3 ημέρες ago

“Στα σκαριά” mega τουριστική και οικιστική επένδυση 136,5 εκατ. ευρώ στην Καλαμάτα – Προς υπαγωγή στις Στρατηγικές Επενδύσεις

Το νέο συγκρότημα κατοικιών και γραφείων Skyway στο Piraeus Gate - Πηγή: DKG Development
RESIDENTIAL2 εβδομάδες ago

[ΦΩΤΟ] Ξεκίνησε η κατασκευή της νέας επένδυσης κατοικιών και γραφείων Skyway στον Πειραιά – Πώς εντάσσεται στο mega project PIRAEUS GATE

Το ακίνητο στην οδό Χάρητος 3 στο Κολωνάκι - Πηγή: Google Maps
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ2 εβδομάδες ago

“Στα σκαριά” νέο ξενοδοχείο 5 αστέρων στο Κολωνάκι – Ποιό κτίριο θα αξιοποιηθεί

Το ιστορικό Μέγαρο Αλμυράντη στην Παλιά Βουλή, που θα μετατραπεί σε πολυτελές ξενοδοχείο
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ3 εβδομάδες ago

Ολοκληρώνεται η επένδυση για το νέο boutique ξενοδοχείο σε ιστορικό ακίνητο κοντά στην Παλιά Βουλή – Ποιά εταιρεία επενδύει

Φωτογραφία αρχείου - Πηγή: Canva Pro
LOGISTICS2 εβδομάδες ago

Νέα ακίνητα στην Αττική αναζητά η Σκλαβενίτης – Σε ποιές περιοχές εστιάζει και ποιές οι προδιαγραφές

Η μεγάλη αστική ανάπλαση και επένδυση real estate της Noval Property στην Πειραιώς - Πηγή: Noval Property
RESIDENTIAL1 εβδομάδα ago

Ξεκινά από το 2028 η μεγάλη real estate επένδυση της Noval στο ακίνητο της Πειραιώς – Πότε αναμένεται να ολοκληρωθεί το έργο

Το ακίνητο του ΕΦΚΑ στην οδό Σωκράτους 65-67 - Φωτό: Google Maps
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ3 ημέρες ago

Βρέθηκε επενδυτής για το ακίνητο – φιλέτο του ΕΦΚΑ στην Ομόνοια – Πώς θα αξιοποιηθεί το πρώην ξενοδοχείο Ambassadeur

Φωτό: Apto
ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΑ ΚΤΙΡΙΑ3 εβδομάδες ago

“Πρόσω ολοταχώς” για το νέο Data Center Olive στα Σπάτα – Ποιά εταιρεία επενδύει και πώς προχωρά το έργο

Το ιστορικό κτίριο γραφείων στην οδό Καραγιώργη Σερβίας 6-8 στο Σύνταγμα - Πηγή: Google Maps
ΚΤΙΡΙΑ ΓΡΑΦΕΙΩΝ2 εβδομάδες ago

Ξεκινά ριζική ανακαίνιση σε ιστορικό κτίριο γραφείων στο Σύνταγμα – Ποιά εταιρεία ανέλαβε το έργο

Four Seasons Hotel Mykonos - Πηγή: Four Seasons
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ3 εβδομάδες ago

Ανοίγει το καλοκαίρι το νέο 5άστερο ξενοδοχείο της Four Seasons στη Μύκονο

Hull Logistics Park - Πηγή: Streem Global Real Estate Developments
LOGISTICS5 ημέρες ago

“Πράσινο φως” για τη mega επένδυση logistics στον Ασπρόπυργο – Τι θα περιλαμβάνει το νέο Hull Logistics Park

Promenade Heights - Πηγή: 314 Architecture Studio / Lamda Development
RESIDENTIAL4 ημέρες ago

[VIDEO] Προχωρά η κατασκευή της οικιστικής επένδυσης Promenade Heights στο The Ellinikon

Το νέο Δικαστικό Μέγαρο Πειραιά όταν ολοκληρωθεί - Πηγή: Dimand Real Estate
ΚΤΙΡΙΑ ΓΡΑΦΕΙΩΝ1 εβδομάδα ago

[VIDEO] Ολοκληρώνεται έως τέλος του 2026 από την Dimand το νέο Δικαστικό Μέγαρο του Πειραιά

The Syndesis Hub - Πηγή: Ten Brinke
ΚΤΙΡΙΑ ΓΡΑΦΕΙΩΝ1 εβδομάδα ago

[VIDEO] Λίγο πριν την ολοκλήρωση το μεγάλο έργο γραφείων Syndesis Hub στο Ελληνικό

To πρώην ξενοδοχείο Civitel Olympic στο Μαρούσι - Πηγή: Google Maps
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ4 εβδομάδες ago

[VIDEO] Ανοίγει την 1η Μαρτίου το νέο The Fiction Athens στο Μαρούσι – Πώς μεταμορφώθηκε το γνωστό ξενοδοχείο Civitel

Η Riviera Galleria στο The Ellinikon - Πηγή: Lamda Development
ΕΜΠΟΡΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ & ΠΑΡΚΑ4 εβδομάδες ago

[VIDEO] The Ellinikon: προχωρούν τα έργα κατασκευής του εμπορικού κέντρου Riviera Galleria στο Ελληνικό

To νέο data center στα Σπάτα - Πηγή: Ten Brinke
ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΑ ΚΤΙΡΙΑ1 μήνα ago

[VIDEO] Πώς προχωρούν τα έργα για το νέο data center στα Σπάτα

To πρώην ξενοδοχείο Βέρμιον στη Νάουσα - Πηγή: Δήμος Ηρωικής Πόλης Νάουσας
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ1 μήνα ago

Προς αξιοποίηση το ακίνητο του πρώην ξενοδοχείου “Βέρμιον” στη Νάουσα – Τι αφορά ο διαγωνισμός παραχώρησης 48 εκατ. ευρώ

Etolikou 11- Πηγή: MIBS Group
RESIDENTIAL1 μήνα ago

Δύο νέες οικιστικές επενδύσεις από την MIBS στον Πειραιά – Ποιό πρώην βιομηχανικό κτίριο με ιστορία θα μεταμορφωθεί σε κατοικίες

Το νέο οικιστικό έργο της Ten Brinke στην οδό Λαζαράκη στη Γλυφάδα - Πηγή: Ten Brinke
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ2 μήνες ago

[VIDEO] Ξεκίνησε η νέα οικιστική επένδυση της Ten Brinke στη Γλυφάδα

Η νέα επένδυση Voria στο Μαρούσι - Όμιλος Regency
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ2 μήνες ago

[VIDEO] Δείτε πώς προχωρούν τα έργα για το Project VORIA στο Μαρούσι

TRENDING

Επικοινωνία

Copyright © 2019-2024 Bizness.gr

Bizness.gr - Ταυτότητα
Ιδιοκτήτρια εταιρεία: «INFRA MEDIA M.I.K.E.» Διακριτικός τίτλος: «INFRA MEDIA» - Έδρα: Δήμος Αθηναίων, Αριστείδου αρ. 10-12, Τ.Κ. 10559 - ΑΦΜ: 801478591 Δ.Ο.Υ.: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ. - Τηλ. επικοινωνίας: 2130405600 - E-mail: contact@ypodomes.com Νόμιμος Εκπρόσωπος: Καραγιάννης Νικόλαος, Νόμιμος Εκπρόσωπος - Δικαιούχος του ονόματος τομέα (bizness.gr): INFRA MEDIA M.I.K.E. - Διευθυντής/Διαχειριστής: Καραγιάννης Νικόλαος - Διευθυντής Σύνταξης: Κατερίνα Παναγέα
Η Εταιρεία δηλώνει ότι έχει συμμορφωθεί με τη Σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της Επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L 63).
Μ.Η.Τ.
Αριθμός Μ.Η.Τ. 242890