Connect with us

ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Alliott Group Israel: Επέλεξε την Αθήνα για την τέλεση του συνεδρίου της

bizness.gr

Published

on

Alliott Group Israel

Στην Αθήνα φιλοξενήθηκε η ετήσια διάσκεψη της Alliott Group του Ισραήλ για το 2019, η οποία παρακολουθήθηκε από τον πρόεδρό της και το μεγαλύτερο μέρος του διοικητικού της συμβουλίου. To συνέδριο πραγματοποιήθηκε το διάστημα 27-30 Δεκεμβρίου 2019 στο Athens Marriott Hotel και ως ομιλητής κλήθηκε να συμμετάσχει ο κ. Γιάννης Κλεώπας, διευθύνων σύμβουλος της Kleopas Alliott Business Consultants.

Μέσα από την παρουσίαση του κ. Γιάννη Κλεώπα, που έλαβε μέρος την Κυριακή 29/12, οι Ισραηλινοί σύνεδροι είχαν την ευκαιρία να μάθουν για τις νέες εταιρίες-μέλη που εντάχτηκαν στο Alliott Group για το 2019 παγκοσμίως, καθώς και τους στόχους και τη στρατηγική ανάπτυξης του Ομίλου μέχρι και το 2022. Είχαν επίσης την ευκαιρία να μάθουν περισσότερα για την ιστορία, τις υπηρεσίες και τους στόχους της Kleopas Alliott Business Consultants σε Ελλάδα και Ρουμανία.

Με ενδιαφέρον παρακολούθησαν οι παρευρισκόμενοι τις πληροφορίες που παρουσίασε ο κ. Κλεώπας για το νομικό πλαίσιο του Ελληνικού Φόρου Εισοδήματος. Ο κ. Κλεώπας ανέλυσε διεξοδικά τα βασικά σημεία, τους πυλώνες και τον τρόπο λειτουργίας του Ελληνικού Φόρου Εισοδήματος, κάνοντας αναφορά στους συντελεστές τόσο για τις επιχειρήσεις όσο και για τα φυσικά πρόσωπα.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Kleopas Alliott μετά το τέλος του Συνεδρίου δήλωσε:

«Αισθάνομαι χαρούμενος που πραγματοποιήθηκε το συνέδριο στην Αθήνα και είχα την ευκαιρία να αναφερθώ στην επιτυχημένη πορεία και τη στρατηγική ανάπτυξης του ομίλου, ενημερώνοντας παράλληλα τους συναδέλφους μας στο Ισραήλ για τις βασικές πτυχές του ελληνικού φόρου εισοδήματος».

ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Νέα γενική διευθύντρια στον Όμιλο FDL

bizness.gr

Published

on

Όμιλος FDL

Τον ρόλο της γενικής διευθύντριας του Oμίλου FDL, με έδρα στον Ασπρόπυργο, αναλαμβάνει από τις 7 Φεβρουαρίου 2020 η Γιώτα Σιωρά.

Όπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση, η κ. Σιωρά δραστηριοποιείται στο χώρο του Supply Chain και των Logistics για περισσότερα από 25 χρόνια, έχοντας αναλάβει θέσεις ευθύνης σε σημαντικές εταιρείες του κλάδου.

Τον Μάρτιο του 1995 ξεκίνησε την επαγγελματική της σταδιοδρομία από την Kraft, τον Οκτώβριο του 2006 μετακινήθηκε στην Nestle και τον Οκτώβριο του 2016 στην Froneri ως Operations Director. Είναι κάτοχος Bachelor in Financial Mathematics & Statistics και Master of Science in Mathematics & Operational Research από το Πανεπιστήμιο του Essex.

Ο πρόεδρος Βασίλης Καρακουλάκης και ο διευθύνων σύμβουλος Αχιλλέας Μάμαλης επεσήμαναν ότι η κ. Σιωρά με την εμπειρία και τις γνώσεις της θα ενισχύσει περαιτέρω την ανάπτυξη του Ομίλου.

Σημειώνεται ότι ο Όμιλος FDL παρέχει υπηρεσίες που καλύπτουν το σύνολο της εφοδιαστικής αλυσίδας.

Continue Reading

ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Frigoglass: Αύξηση πωλήσεων της τάξης του 15-16% το 2019

bizness.gr

Published

on

Frigoglass, logo

Η Frigoglass ανακοίνωσε σήμερα ότι, με βάση τα μη ελεγμένα προκαταρκτικά οικονομικά αποτελέσματα από διοικητική πληροφόρηση και την έως τώρα πληροφόρηση, αναμένει τις πωλήσεις και τα EBITDA του κλάδου επαγγελματικής ψύξης να αυξηθούν κατά περίπου 16-17% και 47-49%, αντίστοιχα, για το έτος 2019.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, η αύξηση αυτή αντικατοπτρίζει επενδύσεις από πελάτες σε επαγγελματικά ψυγεία στην Ευρώπη, καθώς και τις πρωτοβουλίες εξοικονόμησης του κόστους παραγωγής.

Αντίστοιχα, οι πωλήσεις και τα EBITDA του κλάδου υαλουργίας θα αυξηθούν κατά περίπου 11-12% και 17-19%, αντίστοιχα, για το έτος 2019, ως αποτέλεσμα της αύξησης του όγκου πωλήσεων γυάλινων φιαλών και μεταλλικών πωμάτων, καθώς και των πρωτοβουλιών αύξησης των τιμών στην Νιγηρία.

Ως αποτέλεσμα, οι πωλήσεις και τα EBITDA του ομίλου αναμένονται να αυξηθούν κατά περίπου 15-16% και 30-32%, αντίστοιχα, για το έτος 2019.

Το ύψος των κεφαλαιακών δαπανών της Frigoglass αναμένεται να διαμορφωθεί σε περίπου 28-30 εκατ. ευρώ για το έτος 2019.

 

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Continue Reading

ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Προστασία από τους πιστωτές της εξασφάλισε η Creta Farms

bizness.gr

Published

on

Creta Farms

Δεκτό έκανε το Μονομελές Πρωτοδικείο Ρεθύμνου το αίτημα της κρητικής αλλαντοβιομηχανίας Creta Farms να απαγορευτεί προσωρινά η λήψη μέτρων ατομικής και συλλογικής αναγκαστικής εκτέλεσης καθώς και η λήψη ασφαλιστικών μέτρων εναντίον της, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση.

Συγκεκριμένα, η Creta Farms, στο πλαίσιο της διασφάλισης και προστασίας της δραστηριότητας της είχε καταθέσει στο Πρωτοδικείο Ρεθύμνου, στις 25.10.2019, αίτηση για τη λήψη προληπτικών μέτρων προστασίας, σύμφωνα με το άρθρο 106 α’ παρ. 6 του Ν. 3588/2007, όπως τροποποιήθηκε και ισχύει σήμερα.

H απόφαση του δικαστηρίου απαγορεύει προσωρινά τη λήψη μέτρων ατομικής και συλλογικής αναγκαστικής εκτέλεσης καθώς και τη λήψη ασφαλιστικών μέτρων περιλαμβανομένων της συντηρητικής κατάσχεσης και της δέσμευσης των τραπεζικών λογαριασμών καθώς και της έκδοσης προσωρινής διαταγής σε βάρος της περιουσίας της εταιρείας για τις υφιστάμενες οφειλές της έναντι του συνόλου των πιστωτών της.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Continue Reading
Advertisement

Trending