Connect with us

ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Η Kleopas Alliott Business Consultants στο Παγκόσμιο Συνέδριο του Alliott Group

Newsroom

Published

on

Η Kleopas Alliott συμμετείχε στο παγκόσμιο συνέδριο του Alliott Group που πραγματοποιήθηκε τον Οκτώβριο στη Μαδρίτη, στο ξενοδοχείο Westin Palace. Το συνέδριο με θέμα «Together Towards Tomorrow» ξεπέρασε κάθε προσδοκία σε συμμετοχές, καθώς παραβρέθηκαν 138 επαγγελματίες από 38 χώρες και 78 εταιρείες – μέλη από όλο τον κόσμο, πραγματοποιώντας συγχρόνως τα περισσότερα meetings από κάθε άλλη φορά.

Το συνέδριο είχε εορταστικό χαρακτήρα, αφενός γιατί ο όμιλος Alliott Group συμπληρώνει 40 χρόνια επιτυχημένης και συνεχώς αναπτυσσόμενης πορείας παγκοσμίως και αφετέρου γιατί το 2019 είναι ένα έτος σημαντικής ανάπτυξης για τον όμιλο, διότι 20 νέες εταιρίες από 16 χώρες εντάχθηκαν στο δυναμικό του.

Στις εργασίες του ετήσιου συνεδρίου οι εκπρόσωποι της Kleopas Alliott είχαν τη δυνατότητα να ανταλλάξουν απόψεις με διεθνείς συνεργάτες και κορυφαίους ομιλητές αναφορικά με τα τελευταία παγκόσμια επιχειρηματικά trends, την παγκόσμια κινητικότητα, τον διεθνή ιδιωτικό πλούτο, τον διεθνή φόρο, τις συγχωνεύσεις, την ακίνητη περιουσία και τους έμμεσου φόρους.

Αξίζει να σημειωθεί ότι κατά την διάρκεια του συνεδρίου, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Kleopas Alliott κ. Γιάννης Κλεώπας τιμήθηκε, όντας ένα εκ των δυο εν ενεργεία στελεχών, που έχουν διατελέσει πρόεδροι του Alliott Group σε αυτή την μακρόχρονη και διακεκριμένη πορεία του ομίλου.

Ο Γιάννης Κλέωπας δήλωσε για τον εορτασμό των 40 χρόνων και την βράβευση του:

«Ευχαριστώ το Alliott Group για την τιμητική αυτή διάκριση. Αποτελεί μεγάλη τιμή για μένα η θητεία μου επί 14 χρόνια στην διοίκηση του ομίλου που τελείωσε με την 4ετή προεδρία μου σε αυτόν. Σας ευχαριστώ για την στήριξη και την εμπιστοσύνη που μου δείξατε. Με μεγάλη χαρά βλέπω πως το έργο που επιτελέστηκε στο παρελθόν αποτελεί τη βάση για την εξαιρετικά θετική σημερινή εξέλιξη του Alliott Group σε ηγετική δύναμη παγκοσμίως».

Ο κ. Giles Brake, COO της Alliott Group, τόνισε:

«Ενώ ήταν πολύ σημαντικό για εμάς να γιορτάσουμε τις επιτυχίες των προηγούμενων ετών και την ιστορία μας, διότι είμαστε μια από τις πρώτες διεθνείς συμμαχίες που δημιουργήθηκαν το 1979, ήταν ξεκάθαρη και η απήχηση που είχε το συγκεκριμένο συνέδριο, με τη συμμετοχή μελών μας από όλο τον κόσμο, νέων αλλά και παλιότερων, τα οποία παρουσίασαν μεγάλο ενθουσιασμό για τις πρόσφατες εξελίξεις και έδειξαν μεγάλο ενδιαφέρον για περαιτέρω επιτυχία. Έχουμε μια σαφή στρατηγική και στόχους που θα εξασφαλίσουν τη μελλοντική ανάπτυξη και επιτυχία της ομάδας, των μελών μας και το σημαντικότερο, των πελατών τους».

Πραγματοποιήθηκαν πολλές σημαντικές συνεδριάσεις από ομιλητές που κρατούσαν αμείωτο το ενδιαφέρον των συμμετεχόντων. Για παράδειγμα, ο κ. Declan Curry, πρώην επιχειρηματικός παρουσιαστής της εκπομπής One Breakfast TV του BBC, πραγματοποίησε μια συζήτηση με επαγγελματίες-μέλη από όλο τον κόσμο, μέσω της οποίας παρουσιάστηκε η επίδραση των οικονομικών και πολιτικών τάσεων στις επιχειρηματικές κινήσεις των πελατών τους. Συζητήθηκαν θέματα όπως: πώς θα επηρεάσει τον επιχειρηματικό κλάδο το Brexit, ποιος ήταν ο αντίκτυπος του εμπορικού πολέμου της Κίνας με τις Ηνωμένες Πολιτείες στις αλυσίδες εφοδιασμού, καθώς και ποια ήταν η επίδραση της εμφάνισης της τεχνητής νοημοσύνης στον κόσμο των επαγγελματικών υπηρεσιών. «Ήταν αναζωογονητικό να ακούμε τόσες πολλές απόψεις από επαγγελματίες από διάφορα μέρη του κόσμου. Ήταν εξαιρετικά χρήσιμο στο να διευρύνουμε τις γνώσεις μας», σχολίασε ο κ. Curry.

Σχετικά με την αγορά της Ισπανίας, οι τοπικοί εμπειρογνώμονες, Luis Alvarez, από το Ισπανικό Υπουργείο Οικονομίας και Επιχειρήσεων και η Maria Jesus Fernandez, Εκτελεστική Διευθύντρια της ICEX-Invest στην Ισπανία, υποστήριξαν ότι η χώρα είναι ιδιαίτερα ανοιχτή σε επενδύσεις και πως μεγάλη ευκαιρία για τους ξένους επενδυτές αποτελεί ο τομέας των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας.

Το πρόγραμμα περιλάμβανε ακόμη παρουσιάσεις για το HR, τη διαχείριση ταλέντων και του μάρκετινγκ, δίνοντας πληροφορίες για το πώς οι εταιρείες μπορούν να αναπτύξουν μια ηγετική κουλτούρα υψηλών επιδόσεων και μια πιο αποτελεσματική στρατηγική branding για να αυξήσουν την κερδοφορία τους.

Οι σύνεδροι είχαν επίσης την ευκαιρία να απολαύσουν αρκετές κοινωνικές στιγμές κατά τη διάρκεια της παραμονής τους, με αποκορύφωμα το εορταστικό δείπνο στο εκπληκτικά όμορφο και ιστορικό Casino de Madrid.

Ο Colin Farmer, Πρόεδρος της Alliott Group, σχολίασε: «Αυτό το συνέδριο ανέδειξε όλα όσα είναι σπουδαία για τον όμιλο μας: την πλούσια ιστορία μας, την ξεκάθαρη στρατηγική, τη συνεχή ανάπτυξη, την ισχυρή ηγεσία και φυσικά την πολύ καλή συνεργασία και την ενότητα της ομάδας μας, με τα μέλη της να είναι έτοιμα να πάρουν νέες πρωτοβουλίες για να κάνουν πραγματικότητα τα επόμενα σχέδια μας.»

Ο Giles Brake πρόσθεσε επίσης:

«Το γεγονός ότι το 74% των παρευρισκόμενων δήλωσαν στην έρευνα που διεξήχθη μετά το συνέδριο ότι επέστρεψαν στο σπίτι τους με νέες επιχειρηματικές προτάσεις, αποδεικνύει πόσο ισχυρή είναι η συμμαχία ως πόρος ανάπτυξης των επιχειρήσεων, αλλά και τη σημαντικότητα της παρουσίας στο συγκεκριμένο συνέδριο. Ανυπομονούμε για το επόμενο Παγκόσμιο Συνέδριο στο Τόκιο από τις 19 έως τις 21 Οκτωβρίου 2020.»

Advertisement Macon
Advertisement
Advertisement QS Plan
Advertisement Omikron Kappa Consulting
Advertisement Omikron Kappa Consulting
Advertisement Ergon Tzanidakis
Advertisement TÜV Austria
Advertisement Aecom
Πάρος - Φωτογραφία αρχείου - Φωτό: EUROKINISSI/PANORAMAPRESS/ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ10 ώρες ago

Νέο ξενοδοχείο 5 αστέρων δρομολογείται στη Νάουσα της Πάρου

Κουφονήσια - Φωτογραφία αρχείου - Φωτό: EUROKINISSI / ΧΑΣΙΑΛΗΣ ΒΑΪΟΣ
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ11 ώρες ago

“Στα σκαριά” νέα ξενοδοχειακή επένδυση στα Κουφονήσια – Πού θα γίνει

Άποψη της πλατείας Μητροπόλεως - Design by Canva Pro
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ12 ώρες ago

Νέα 5άστερη ξενοδοχειακή επένδυση στην Πλατεία Μητροπόλεως σχεδιάζει η MHV – Ποιό ακίνητο θα “μεταμορφωθεί”

Εικόνα αρχείου - Design by Canva Pro
RESIDENTIAL12 ώρες ago

Προχωρούν οι δύο οικιστικές επενδύσεις του Ομίλου Καστελόριζο σε Φιλοθέη και Αθηναϊκή Ριβιέρα

Η έκταση της ΕΚΤΕΡ στις Κολυμπήθρες Νάουσας Πάρου - Φωτό: ΣΜΠΕ / ΕΠΣ / ΥΠΕΝ
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ12 ώρες ago

Σε νέα αδειοδοτική φάση η μεγάλη τουριστική επένδυση της ΕΚΤΕΡ στις Κολυμπήθρες της Πάρου – Οι όροι για την ανάπτυξη των 328 στρεμμάτων

Πηγή: ΝΕΚΤΑΡΙΑ ΜΠΑΛΩΜΑΤΙΝΗ/EUROKINISSI
REAL ESTATE13 ώρες ago

Που κινούνται οι τιμές πώλησης κατοικιών στο κέντρο της Αθήνας, του Πειραιά και της Θεσσαλονίκης το 2026

FIX Thessaloniki - Πηγή: Dimand Real Estate Foster + Partners
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ1 ημέρα ago

Ποιά νέα ξενοδοχεία σχεδιάζονται στη Θεσσαλονίκη – Οι 4 ξενοδοχειακές αφίξεις στην πόλη τα επόμενα χρόνια

Ιωάννινα - Φωτογραφία αρχείου - Φωτό: ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΥΠ. ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ/EUROKINISSI
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ1 ημέρα ago

Στα “σκαριά” νέο ξενοδοχείο στα Ιωάννινα – Πού θα γίνει η νέα τουριστική επένδυση

Κτίριο Παπακώστα, Πειραιάς - Πηγή: Google Maps
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ2 ημέρες ago

Ανοίγει ο “δρόμος” για την αξιοποίηση του ιστορικού κτιρίου Παπακώστα στον Πειραιά – Τα σχέδια για ξενοδοχείο και η επανακατασκευή του σινεμά Χάι Λάιφ

Πηγή: Sani Resort
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ2 ημέρες ago

Προχωρά η μεγάλη επένδυση στο Sani Resort – Ποιά έργα πήραν το “πράσινο φως” για τα ξενοδοχεία Porto Sani και Sani Beach

Σύβοτα - Φωτογραφία αρχείου - Φωτό: EUROKINISSI
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ2 εβδομάδες ago

“Στα σκαριά” νέο ξενοδοχείο 4 αστέρων στα Σύβοτα

Φωτογραφία αρχείου - Designed by Canva
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ2 εβδομάδες ago

Νέα τουριστική επένδυση στην Καλλιθέα – Τι αφορά το νέο ξενοδοχειακό έργο στα Νότια Προάστια της Αθήνας

Πηγή: Google Maps
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ4 ημέρες ago

H νέα “εποχή” του Titania στην Πανεπιστημίου και το νέο 5άστερο ξενοδοχείο της H Hotels Collection στη Ρόδο

Piraeus Gate - Πηγή: DKG Development
RESIDENTIAL2 εβδομάδες ago

Πώς θα μεταμορφωθεί το πρώην βιομηχανικό ακίνητο της ΑΖΕΛ στον Πειραιά σε Urban Oasis Piraeus με 387 κατοικίες – Ποιά εταιρεία επενδύει

Εικόνα αρχείου - Design by Canva Pro
RESIDENTIAL1 εβδομάδα ago

Πέρα από την κλασική πολυκατοικία: 4 νέα οικιστικά μοντέλα που αναπτύσσονται στην Ελλάδα

Πήλιο - Φωτογραφία αρχείου - Φωτό: ΓΙΩΡΓΟΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ/ EUROKINISSI
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ3 ημέρες ago

“Πράσινο φως” για νέο ξενοδοχείο στο Νότιο Πήλιο – Σε ποιά περιοχή θα γίνει

Ξενία Βυτίνας - Πηγή: ΕΤΑΔ
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ3 ημέρες ago

Νέα εποχή για το Ξενία Βυτίνας – “Πράσινο φως” για τη μετατροπή του σε 5άστερο ξενοδοχείο

Fairmont Chania Resort - Πηγή: Accor
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ7 ημέρες ago

Ανοίγει το 2029 το νέο 5άστερο Fairmont Chania Resort – Πώς προχωρά η αδειοδοτική διαδικασία της επένδυσης

Design by Canva
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ2 εβδομάδες ago

Σε τροχιά επέκτασης και εκσυγχρονισμού ξενοδοχειακή μονάδα στη Φωκίδα

Άνδρος - Φωτογραφία αρχείου - EUROKINISSI/ΛΥΔΙΑ ΣΙΩΡΗ
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ2 εβδομάδες ago

“Πράσινο φως” για επέκταση ξενοδοχείου στην Άνδρο

The Ellinikon Mall - Πηγή: Lamda Development
VIDEOS2 ημέρες ago

[VIDEO] The Ellinikon: πως προχωρά η κατασκευή των μεγάλων κτιριακών έργων στο Ελληνικό

Green Hill Residences (Riviera Hills) - Πηγή: Τεχνική Ολυμπιακή
RESIDENTIAL3 ημέρες ago

[VIDEO] Green Hills Residences: προχωρούν τα έργα για τη μεγάλη οικιστική επένδυση στη Βούλα

The Syndesis Hub - Πηγή: Ten Brinke
ΚΤΙΡΙΑ ΓΡΑΦΕΙΩΝ1 εβδομάδα ago

[VIDEO] The Syndesis Hub: ολοκληρώθηκε η μεγάλη επένδυση “πράσινων” γραφείων της Ten Brinke στο Ελληνικό

Ο οικιστικός πύργος Marina Tower στο Ελληνικό - Πηγή: Lamda Development
RESIDENTIAL2 μήνες ago

[VIDEO] Δείτε πώς παρουσιάζει η Bouygues τον πύργο κατοικιών Riviera Tower στο Ελληνικό

RESIDENTIAL2 μήνες ago

[VIDEO] Σε εξέλιξη η νέα οικιστική επένδυση Almyra Complex στις Σέρρες – Ποιός γνωστός όμιλος επενδύει

To νέο "πράσινο" κτίριο γραφείων της BriQ Properties στη Λ. Ποσειδώνος - Πηγή: mtarchitects
ΚΤΙΡΙΑ ΓΡΑΦΕΙΩΝ3 μήνες ago

[VIDEO] Δείτε το νέο “πράσινο” κτίριο γραφείων AENORA στη Λεωφόρο Ποσειδώνος

Pinēa Living II - Πηγή: Ten Brinke
RESIDENTIAL3 μήνες ago

[VIDEO] Προχωρούν τα έργα για την επέκταση της οικιστικής επένδυσης Pinea Living στο Νέο Ηράκλειο

Ilissos Suites - Pafilia / block722
RESIDENTIAL4 μήνες ago

[VIDEO] Ολοκληρώθηκε η οικιστική επένδυση Ilissos Suites στο Μοσχάτο – Ποιά εταιρεία επένδυσε στο έργο

Voria Project - Πηγή: North Star Entertainment
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ5 μήνες ago

[VIDEO] Προχωρούν τα έργα για τη μεγάλη τουριστική επένδυση VORIA στο Μαρούσι

Πηγή: Canva
LOGISTICS5 μήνες ago

[VIDEO] Σε λειτουργία το νέο υπερσύγχρονο κέντρο logistics της Skroutz στην Ελευσίνα

TRENDING

Επικοινωνία

Copyright © 2019-2024 Bizness.gr

Bizness.gr - Ταυτότητα
Ιδιοκτήτρια εταιρεία: «INFRA MEDIA M.I.K.E.» Διακριτικός τίτλος: «INFRA MEDIA» - Έδρα: Δήμος Αθηναίων, Αριστείδου αρ. 10-12, Τ.Κ. 10559 - ΑΦΜ: 801478591 Δ.Ο.Υ.: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ. - Τηλ. επικοινωνίας: 2130405600 - E-mail: contact@ypodomes.com Νόμιμος Εκπρόσωπος: Καραγιάννης Νικόλαος, Νόμιμος Εκπρόσωπος - Δικαιούχος του ονόματος τομέα (bizness.gr): INFRA MEDIA M.I.K.E. - Διευθυντής/Διαχειριστής: Καραγιάννης Νικόλαος - Διευθυντής Σύνταξης: Κατερίνα Παναγέα
Η Εταιρεία δηλώνει ότι έχει συμμορφωθεί με τη Σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της Επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L 63).
Μ.Η.Τ.
Αριθμός Μ.Η.Τ. 242890