ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

Ανοίγει το νέο ξενοδοχείο Ivis_4 στο Ψυρρή – Στα σκαριά άλλα 4 νέα ξενοδοχεία

Published

on

Το νέο boutique ξενοδοχείο Ivis_4 στο Ψυρρή - Πηγή: Modus & Amplio

Πέντε νέα ξενοδοχειακά projects της Modus & Amplio βρίσκονται στα σκαριά αυτή τη στιγμή σε Αθήνα, Πελοπόννησο και 3 νησιά του Αιγαίου, με το πρώτο από αυτά να έχει ολοκληρωθεί και να ανοίγει σύντομα τις πύλες του στην περιοχή του Ψυρρή.

Ο λόγος για το νέο boutique ξενοδοχείο Ivis_4 στην οδό Ήβης 4, στο Ψυρρή. Φορέας της επένδυσης είναι η εταιρεία ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ ΣΟΥΙΤΕΣ – ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ.

Εκεί υπήρχε ένα παλιό 5ώροφο κτίριο για το οποίο η εταιρεία πήρε την άδεια για μετατροπή του σε ξενοδοχείο, αλλαγή χρήσης σε σύνθετο τουριστικό κατάλυμα ιδιαίτερης ταυτότητας, εσωτερικές διαρρυθμίσεις, αναθεώρηση των όψεων, προσθήκη εξωστών στον 10 και 2ο όροφο, δημιουργία πέργκολας στον ακάλυπτο και ενεργειακή αναβάθμιση των εγκαταστάσεων.

Το νέο ξενοδοχείο, που θα συνδυάζει το street art με τον Αθηναϊκό τοπικό χαρακτήρα και θα λανσάρει και ένα νέο concept εστιατορίου με γνωστό σεφ, θα ξεκινήσει τη λειτουργία του στις 15 Ιουλίου 2021.

Παράλληλα, η εταιρεία έχει στα σκαριά άλλα 4 νέα ξενοδοχεία σε δημοφιλείς αλλά και πιο ειδικούς ταξιδιωτικούς προορισμούς της Ελλάδας:

  • το The Mana Project Arcadia στη Βυτίνα, με έναρξη λειτουργίας το Νοέμβριο του 2021
  • το Villa Boutique Resort στην Κεφαλονιά, με έναρξη λειτουργίας το 2022
  • το All Suites, που θα περιλαμβάνει και συνεδριακούς χώρους, στη Χίο, με ορίζοντα ολοκλήρωσης το Μάιο του 2023
  • το White Island Project, που θα περιλαμβάνει σουίτες και βίλες, στην περιοχή Καλαφάτη στη Μύκονο, με ορίζοντα ολοκλήρωσης το Μάιο του 2023

Advertisement

TRENDING