ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

Ανοίγει το νέο ξενοδοχείο Mitsis N’U Piraeus Port στον Πειραιά

Published

on

Mitsis N'U Piraeus Port - Πηγή: Mitsis Hotels

Ανοίγει το νέο ξενοδοχείο Mitsis N’U Piraeus Port στον Πειραιά.

To νέο ξενοδοχείο 4 αστέρων του Ομίλου Μήτση λειτουργεί στο ιστορικό Μέγαρο Μεταξά και σε όμορο ακίνητο, που ανακατασκευάστηκαν με στόχο τη δημιουργία ξενοδοχείου.

Βρίσκεται στην οδό Αριστείδου 16-20 στον Πειραιά και έχει δυναμικότητα 101 δωματίων.

Η τοποθεσία του είναι στρατηγική καθώς βρίσκεται πολύ κοντά στο λιμάνι του Πειραιά, μόλις 5 λεπτά από τις Πύλες Κρουαζιέρας A,B, και C, και σε απόσταση αναπνοής από το Μετρό.

Σύμφωνα με το σύστημα κρατήσεων της εταιρείας, το ξενοδοχείο θα ανοίξει τις πύλες του με πρώτη διαθεσιμότητα 6 Απριλίου.

Το ιστορικό της επένδυσης

Σημειώνεται ότι το 2018 είχε εγκριθεί προς υπαγωγή στις ρυθμίσεις του Αναπτυξιακού Νόμου το επενδυτικό σχέδιο για τη δημιουργία του ξενοδοχείου 4 αστέρων.

Το έργο αφορούσε στην ανακατασκευή δύο όμορων εμπορικών κτιρίων με συνολική υφιστάμενη δόμηση 3.799 τ.μ. για τη στέγαση του ξενοδοχείου.

Το Μέγαρο Μεταξά στην οδό Αριστείδου στον Πειραιά – Φωτό: Google Maps

Τα δύο κτίρια κατασκευάστηκαν το 1965 και κατά τα πρώτα χρόνια λειτουργίας τους στέγασαν τις δραστηριότητες της εταιρείας παραγωγής αλκοολούχων ποτών Μεταξά.

Τα προηγούμενα χρόνια τα κτίρια είχαν συνενωθεί λειτουργικά και η ιδιοκτήτρια εταιρεία MEKTHMA A.E. ενοικίαζε ανάλογα με τις ανάγκες τμηματικές ή ενιαίες επιφάνειες ανά όροφο ως καταστήματα, αποθηκευτικούς χώρους ή γραφεία.

Πλέον το ακίνητο έχει μισθωθεί στον όμιλο Μήτση που το λειτουργεί ως ξενοδοχείο.

Advertisement

TRENDING