ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

Ανοίγει τον Ιούνιο το νέο 5άστερο resort της Intercontinental στην Κρήτη – Ποιές εταιρείες συνεργάστηκαν στην επένδυση

Published

on

InterContinental Resort Crete - Πηγή: IHG

Ανοίγει τον Ιούνιο το νέο 5άστερο Intercontinental Resort Crete στον Άγιο Νικόλαο μετά από συνεργασία κορυφής μεταξύ της IHG και εταιρειών ξενοδοχειακού real estate.

Tο νέο ξενοδοχείο 5 αστέρων, όπως ανακοίνωσε η InterContinental, θα ανοίξει τις πύλες του για τους πρώτους του επισκέπτες στις 3 Ιουνίου και θα λειτουργήσει έως και το τέλος της θερινής σεζόν (31 Οκτωβρίου).

Αποτελεί μια συνεργασία της IHG με τους διεθνείς κολοσσούς του real estate, Hines και Henderson Park.

Το νέο 5άστερο ξενοδοχείο θα ανοίξει στη θέση του πρώην ξενοδοχείου “Ερμής” του ομίλου Μαμιδάκη, το οποίο μαζί με άλλα 4 ξενοδοχεία εξαγοράσθηκε από το δίδυμο Hines – Henderson Park.

InterContinental Resort Crete – Πηγή: IHG

Το νέο ξενοδοχείο θα έχει δυναμικότητα 205 δωματίων.

Όλα τα δωμάτια θα διαθέτουν ιδιωτική βεράντα (και τα μισά από αυτά ιδιωτικό τζακούζι), με θέα τον κόλπο του Μιράμπελου.

Βρίσκεται σε προνομιακή τοποθεσία, ακριβώς πάνω στην παραλιακή του Αγίου Νικολάου, προσφέροντας εύκολη και άμεση πρόσβαση στους επισκέπτες του.

Ο Willemijn Geels, Αντιπρόεδρος Ανάπτυξης Ευρώπης, IHG Hotels & Resorts, είχε δηλώσει κατά την ανακοίνωση της επένδυσης: «Είμαστε στην ευχάριστη θέση να συνεργαστούμε με τη Henderson Park και την Hines για να παρουσιάσουμε το brand στην Κρήτη και ανυπομονούμε να υλοποιήσουμε το κοινό μας όραμα».

Παράλληλα, είχε ανακοινώσει και την επέκταση της συνεργασίας για επιπλέον 20 έτη με το InterContinental Athens.

Ο Paul Gomopoulos, Senior Managing Director και Country Head της Hines στην Ελλάδα, πρόσθεσε: «Είμαστε περήφανοι που συνεργαζόμαστε με την IHG Hotels & Resorts σε αυτό το πραγματικά μοναδικό εγχείρημα. Με προνομιακή τοποθεσία και ασυναγώνιστες εγκαταστάσεις, το InterContinental Resort Crete θα είναι η πρώτη επιλογή των επισκεπτών που αναζητούν μια πολυτελή διαμονή στο νησί. Υπάρχουν πολλές συναρπαστικές εξελίξεις που έχουν προγραμματιστεί για την Κρήτη».

Advertisement

TRENDING