Connect with us

ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

[ΦΩΤΟ] Ανοίγει τον Οκτώβριο και επίσημα το νέο 5άστερο One&Only Aesthesis στη Γλυφάδα

Newsroom

Published

on

One&Only Aesthesis - Φωτό: One&Only / Kerzner International
One&Only Aesthesis - Φωτό: One&Only / Kerzner International

Ένα ονειρεμένο καταφύγιο, το One&Only Aesthesis συνδυάζει την ανεπιτήδευτη κομψότητα περασμένων εποχών και το glamour της δεκαετίας του ’60, όταν η Ελλάδα πρωταγωνιστούσε στη διεθνή σκηνή ως ιδανικός ταξιδιωτικός προορισμός.

Με θέα τα σμαραγδένια νερά του Σαρωνικού κόλπου, το One&Only Aesthesis φωλιάζει σε 210 στρέμματα προστατευμένης δασικής περιοχής που εκτείνεται μέχρι την παραλία. Πλαισιωμένο από λεβάντες και αρωματικά βότανα της ελληνικής φύσης, με θέα βγαλμένη από πίνακα ζωγραφικής, το resort δίνει την αίσθηση ενός ιδιωτικού νησιού, μόλις μερικά χιλιόμετρα μακριά από τους αρχαιολογικούς θησαυρούς της πρωτεύουσας.

«Σε κάθε προορισμό που επιλέγει η One&Only, δημιουργεί μοναδικά στο είδος τους resorts που προσφέρουν απαράμιλλες, υπερπολυτελείς εμπειρίες στους επισκέπτες. Είμαστε στην ευχάριστη θέση να δώσουμε το έναυσμα για ένα επικό ταξίδι με το One&Only Aesthesis – ένα νέο παραθαλάσσιο θέρετρο στην καρδιά μιας από τις πιο θρυλικές πόλεις του κόσμου», λέει ο Philippe Zuber, Chief Executive Officer της Kerzner International. «Καθώς συνεχίζουμε την επέκτασή μας στην Ευρώπη, το ντεμπούτο μας στην Ελλάδα όχι μόνο ενδυναμώνει τη θέση της εταιρείας, αλλά φέρνει και το brand One&Only στο λίκνο του ευρωπαϊκού πολιτισμού. Με έμπνευση από την πολιτιστική κληρονομιά και τον γευστικό πλούτο της Αθήνας, το One&Only Aesthesis είναι μία γιορτή της ζωής, της ενέργειας, της αυθεντικότητας, του glamour και της φυσικής ομορφιάς. Πρόκειται για μια ιδανική αφετηρία από την οποία κάθε επισκέπτης μπορεί να εξερευνήσει την υπόλοιπη χώρα».

Υπεύθυνος για το ντεμπούτο του One&Only Aesthesis στην Ελλάδα είναι ο Yann Gillet, γενικός διευθυντής του resort. Έχοντας διατελέσει σε ηγετικές θέσεις σε ολόκληρο τον κόσμο, ο Yann μετρά περισσότερα από είκοσι χρόνια διεθνούς εμπειρίας στη φιλοξενία. «Είμαι ενθουσιασμένος που ηγούμαι του ανοίγματος του One&Only Aesthesis στη Γλυφάδα», λέει ο Yann. «Με το One&Only Aesthesis ξεκινά η αναγέννηση της Αθηναϊκής Ριβιέρας και ενός θρυλικού θέρετρου το οποίο θα λειτουργήσει για πολλούς Έλληνες ως συνδετικός κρίκος ανάμεσα στο παρελθόν και το σήμερα. Τους επισκέπτες περιμένει μία εμπειρία εμπνευσμένη από την κοσμοπολίτικη ζωή των δεκαετιών του ’60 και του ’70, όταν η περιοχή έσφυζε από ζωή και η χώρα πρωταγωνιστούσε σε πολυσυζητημένες χολιγουντιανές παραγωγές».

One&Only Aesthesis - Φωτό: One&Only / Kerzner International

One&Only Aesthesis – Φωτό: One&Only / Kerzner International

Νοσταλγία για την πανέμορφη ακτογραμμή

Το One&Only Aesthesis ενσωματώνει όλη την ομορφιά του Αιγαίου σε μία συλλογή από πανέμορφα δωμάτια, bungalows και βίλες. Η αισθητική τους κόβει την ανάσα, ακριβώς όπως και οι ιδιωτικές One&Only κατοικίες, σχεδιασμένες ειδικά για να ενταχθούν αρμονικά στη μοναδική ομορφιά της ελληνικής ακτογραμμής. Όλοι οι χώροι λούζονται με το περίφημο αττικό φως, ενώ η αρχιτεκτονική τους αποτίει φόρο τιμής στο design των 60s με ψηλοτάβανα δωμάτια, δερμάτινες λεπτομέρειες, γήινα χρώματα και φυσικούς τόνους.

Τα 95 κομψά bungalows προσφέρουν την απαράμιλλη ηρεμία και απομόνωση ενός νησιωτικού καταφυγίου, ενώ οι 18 κατοικίες και οι 2 εμβληματικές βίλες διαθέτουν ιδιωτικές πισίνες, ηλιόλουστους κήπους γεμάτους με αρωματικά βότανα και φυτά της ελληνικής γης, καθώς και ατμοσφαιρικές γωνιές στους εξωτερικούς χώρους, όπου κρύβεται άλλοτε ένα εντυπωσιακό τζάκι και άλλοτε μία πολυτελής υπαίθρια ντουζιέρα.

Η Villa One, η χαρακτηριστική One&Only βίλα, είναι η επιτομή της φιλοσοφίας του brand, με όλα τα προνόμια μιας πολυτελούς κατοικίας. Πρόκειται για έναν τέλειο συνδυασμό όλων των χαρακτηριστικών που κάνουν το brand να ξεχωρίζει διεθνώς. Απλώνεται σε 1.400 τ.μ. και διαθέτει τεράστια πισίνα με ανεμπόδιστη θέα από κάθε γωνία και ένα «κατάστρωμα» που ξεκινά από την κατοικία και φτάνει μέχρι το νερό. Αυτή η εκπληκτική βίλα δύο υπνοδωματίων, που διαθέτει όλες τις σύγχρονες ανέσεις, απλώνεται σε δύο επίπεδα. Εμποτισμένη με τη νοσταλγική διάθεση που διέπει όλο το resort, προσφέρει μια αίσθηση άπλετου χώρου και, ταυτόχρονα, τη δυνατότητα για απόλυτη ηρεμία, σαν να βρίσκεται κανείς στο δικό του, προσωπικό ησυχαστήριο.

Για μεγαλύτερες παρέες, η Villa One μπορεί να συνδεθεί με τη Villa Nostos, τη δεύτερη βίλα του θέρετρου, ώστε να δημιουργηθεί ένα συγκλονιστικό καταφύγιο τεσσάρων υπνοδωματίων. Αν σε αυτές προστεθεί η κατοικία Epos Residence, που διαθέτει επίσης δύο υπνοδωμάτια, δημιουργείται μία «γειτονιά» με έξι υπνοδωμάτια για την ιδανική απόδραση μιας παρέας φίλων ή μιας μεγάλης οικογένειας.

Στα 14 One&Only Private Homes οι φιλοξενούμενοι νιώθουν ότι ανήκουν σε μία αληθινά εκλεκτή κοινότητα καθώς βιώνουν αυτή τη μοναδική εμπειρία φιλοξενίας. Σε πλήρη αρμονία με το παραθαλάσσιο περιβάλλον, κάθε σπίτι ξεχωρίζει για το μοναδικό design και τις ανέσεις του. Οι ιδιοκτήτες των One&Only Private Homes θα απολαμβάνουν δωρεάν πρόσβαση και χρήση των εγκαταστάσεων του resort, καθώς και μία πληθώρα προνομίων σε παγκόσμιο επίπεδο στο One&Only δίκτυο.

One&Only Aesthesis - Φωτό: One&Only / Kerzner International

One&Only Aesthesis – Φωτό: One&Only / Kerzner International

Μοναδικές ελληνικές γεύσεις και κορυφαία ονόματα της γαστρονομίας

Τα One&Only είναι παγκοσμίως γνωστά για τα νέα γευστικά μονοπάτια που χαράσσουν. Έτσι και το Aesthesis έρχεται να προσθέσει στο διεθνές ρεπερτόριο της Kerzner τους βραβευμένους με αστέρι Michelin και celebrity chefs Ettore Botrini και Paco Morales. Η καρδιά του resort χτυπά στην κουζίνα του, με ελληνικές γεύσεις που έρχονται από τα βάθη αιώνων και πρώτες ύλες που καλλιεργούνται τοπικά, κλείνοντας μέσα τους την ουσία της μεσογειακής ψυχής.

Η ελληνική λέξη για τη μέτρηση του χρόνου δίνει το όνομά της στο all-day εστιατόριο «Ora» που διευθύνει ο chef Εttore Botrini. Το ανάλαφρο και δημιουργικό μενού του επικεντρώνεται στις γεύσεις της Μεσογείου και στην αίσθηση που γεννά η ζωή στην ύπαιθρο αλλά και ο τρόπος που συνδέεται με τη φύση και την παράδοση.

Στο «El Bar de Paco Morales», έναν pop-up χώρο για δείπνο, ο βραβευμένος chef από την Κόρδοβα φέρνει γεύσεις και χρώματα από τη γενέτειρά του, αλλά και την ευρύτερη περιοχή της Ανδαλουσίας, σε ένα ατμοσφαιρικό περιβάλλον με ζωηρή διάθεση.

Ονειρεμένα κοκτέιλ στο ηλιοβασίλεμα

Γύρω από ένα πολύ εντυπωσιακό ελαιόδεντρο απλώνεται το «Alelia» bar, προσφέροντας signature cocktail με βάση την ελιά, αρωματισμένα με φρέσκα βότανα από τον κήπο του resort. Το «Thimisi» δημιουργήθηκε με έμπνευση τις προσωπικότητες δύο εμβληματικών γυναικών που έδωσαν τη λάμψη τους στη Χρυσή Εποχή της Αθήνας στα 60s, τη Maria Callas και την Jackie O’. Το υπαίθριο μπαρ με θέα στο ηλιοβασίλεμα ζωντανεύει την ώρα του δειλινού για να μπει στους ρυθμούς της Ριβιέρας με live μουσική και νέες εκδοχές κλασικών κοκτέιλ που θα ενθουσιάσουν τους θαμώνες του. Περισσότερο casual και σίγουρα πιο χαλαρό, το «Minima», είναι το beach and pool bar του One&Only δίπλα στο νερό.

One&Only Aesthesis - Φωτό: One&Only / Kerzner International

One&Only Aesthesis – Φωτό: One&Only / Kerzner International

Ατελείωτες βόλτες στο Αιγαίο

Σε προνομιακή θέση ανάμεσα στο αστικό τοπίο και την απεραντοσύνη του Αιγαίου, το One&Only Aesthesis προσφέρει ειδικά σχεδιασμένες εμπειρίες για τους επισκέπτες του, από την εξερεύνηση των φυσικών και πολιτιστικών θησαυρών της Αθήνας, την απόλαυση μνημείων της παγκόσμιας κληρονομιάς και την πεζοπορία, μέχρι βουτιές στις φημισμένες θερμές πηγές της περιοχής και την ιστιοπλοΐα.

Το θέρετρο διαθέτει ολιστικές εγκαταστάσεις ευεξίας με ένα απολαυστικό spa και το πλήρως εξοπλισμένο γυμναστήριο Club One, με γήπεδα τένις και padel. Το KidsOnly Club θα ενθουσιάσει τους μικρούς ταξιδιώτες με δραστηριότητες στη φύση και ευφάνταστα εκπαιδευτικά προγράμματα μέσα από παιχνίδια στον κήπο, στο δενδρόσπιτο, αλλά και την αίθουσα μουσικής και το αμφιθέατρο.

Αντιθέτως, το Beach Club, είναι ο χώρος του resort μόνο για ενήλικες που αποτελείται από κομψές καμπάνες, ενώ οι καλεσμένοι απολαμβάνουν ζωντανή μουσική, φαγητό και ποτό κάτω από τον καταγάλανο ουρανό.

Το One&Only Aesthesis βρίσκεται στη Γλυφάδα, σε μικρή απόσταση – μόλις 30 λεπτά με αυτοκίνητο – τόσο από το κέντρο της Αθήνας όσο και από το Διεθνές Αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος». Το resort ανοίγει τις πόρτες του τον Οκτώβριο του 2023.

Advertisement Macon
Advertisement
Advertisement Ergon Tzanidakis
Advertisement TÜV Austria
Advertisement Aecom
Φωτό: Γιώργος Κονταρίνης / Eurokinissi
REAL ESTATE12 ώρες ago

Αυξήθηκαν κατά 8% οι τιμές πώλησης κατοικιών το 2025 – Τι δείχνουν τα νέα στοιχεία της ΤτΕ

Φωτογραφία αρχείου - Design by Canva Pro
REAL ESTATE17 ώρες ago

Γιατί οι off-market αγοραπωλησίες αποτελούν εναλλακτική επιλογή για υπερπολυτελή ακίνητα στην Ελλάδα

Μήλος - Φωτογραφία αρχείου - Φωτό: Χρήστος Μπόνης / Eurokinissi
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ19 ώρες ago

“Στα σκαριά” έργο για νέο ξενοδοχείο 5 αστέρων στη Μήλο

Το πρώην βιομηχανικό ακίνητο στη Λεωφόρο Σοφοκλή Βενιζέλου & Δαμβέργηδων στο Ηράκλειο Κρήτης - Πηγή: Google Maps
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ20 ώρες ago

Ποιό γνωστό πρώην βιομηχανικό κτίριο στο Ηράκλειο θα μεταμορφωθεί σε ξενοδοχείο 4 αστέρων

Πολυτελές θέρετρο και ιδιωτικές κατοικίες της Four Seasons στο Πόρτο Χέλι - Πηγή: Four Seasons
RESIDENTIAL21 ώρες ago

Ανοίγει ο “δρόμος” για το οικιστικό σκέλος της 5άστερης επένδυσης στο Hinitsa Bay στην Αργολίδα

Η επένδυση της Dimand στο Βοτανικό - Πηγή: Dimand
ΚΤΙΡΙΑ ΓΡΑΦΕΙΩΝ21 ώρες ago

Προχωρά σταδιακά από τη Dimand το Votanikos Business Park στο πρώην ακίνητο της Softex στον Ελαιώνα – Το 2027 η πρώτη παράδοση κτιρίου

Χανιά - Φωτογραφία αρχείου - Πηγή: ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ/EUROKINISSI
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ21 ώρες ago

“Πράσινο φως” για 11 νέες ξενοδοχειακές επενδύσεις στην Κρήτη – Δείτε πού θα γίνουν

Premia Properties
REAL ESTATE2 ημέρες ago

“Στα σκαριά” νέο κοινό ομολογιακό δάνειο έως 150 εκατ. ευρώ για την Premia Properties

Ηράκλειο Κρήτης - Φωτογραφία αρχείου - Φωτό: ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ / EUROKINISSI
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ2 ημέρες ago

Εγκρίθηκε έργο για νέο ξενοδοχείο 4 αστέρων στο Ηράκλειο

Φωτογραφία αρχείου - Design by Canva Pro
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ2 ημέρες ago

“Στα σκαριά” επένδυση για νέο ξενοδοχείο 5 αστέρων στη Μεσσηνία

Το νέο συγκρότημα κατοικιών και γραφείων Skyway στο Piraeus Gate - Πηγή: DKG Development
RESIDENTIAL3 εβδομάδες ago

[ΦΩΤΟ] Ξεκίνησε η κατασκευή της νέας επένδυσης κατοικιών και γραφείων Skyway στον Πειραιά – Πώς εντάσσεται στο mega project PIRAEUS GATE

Το ακίνητο στην οδό Χάρητος 3 στο Κολωνάκι - Πηγή: Google Maps
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ3 εβδομάδες ago

“Στα σκαριά” νέο ξενοδοχείο 5 αστέρων στο Κολωνάκι – Ποιό κτίριο θα αξιοποιηθεί

Φωτογραφία αρχείου - Πηγή: Canva Pro
LOGISTICS3 εβδομάδες ago

Νέα ακίνητα στην Αττική αναζητά η Σκλαβενίτης – Σε ποιές περιοχές εστιάζει και ποιές οι προδιαγραφές

Η μεγάλη αστική ανάπλαση και επένδυση real estate της Noval Property στην Πειραιώς - Πηγή: Noval Property
RESIDENTIAL2 εβδομάδες ago

Ξεκινά από το 2028 η μεγάλη real estate επένδυση της Noval στο ακίνητο της Πειραιώς – Πότε αναμένεται να ολοκληρωθεί το έργο

Το ακίνητο του ΕΦΚΑ στην οδό Σωκράτους 65-67 - Φωτό: Google Maps
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ7 ημέρες ago

Βρέθηκε επενδυτής για το ακίνητο – φιλέτο του ΕΦΚΑ στην Ομόνοια – Πώς θα αξιοποιηθεί το πρώην ξενοδοχείο Ambassadeur

Ζάκυνθος - Φωτογραφία αρχείου - Φωτό: ΑΠΕ-ΜΠΕ/ Διονύσης Παπαντώνης
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ4 ημέρες ago

12 νέες 5άστερες ξενοδοχειακές επενδύσεις δρομολογούνται σε ολόκληρη την Ελλάδα – Δείτε σε ποιές περιοχές

Το ιστορικό κτίριο γραφείων στην οδό Καραγιώργη Σερβίας 6-8 στο Σύνταγμα - Πηγή: Google Maps
ΚΤΙΡΙΑ ΓΡΑΦΕΙΩΝ3 εβδομάδες ago

Ξεκινά ριζική ανακαίνιση σε ιστορικό κτίριο γραφείων στο Σύνταγμα – Ποιά εταιρεία ανέλαβε το έργο

Hull Logistics Park - Πηγή: Streem Global Real Estate Developments
LOGISTICS1 εβδομάδα ago

“Πράσινο φως” για τη mega επένδυση logistics στον Ασπρόπυργο – Τι θα περιλαμβάνει το νέο Hull Logistics Park

The Grid - Πηγή: ΤΕΡΝΑ
ΚΤΙΡΙΑ ΓΡΑΦΕΙΩΝ4 ημέρες ago

Κορυφαία προτεραιότητα της Noval η ολοκλήρωση του The Grid στο Μαρούσι – Ποιοί οι μισθωτές που έχουν ήδη “κλείσει”

Η επένδυση της Dimand στο Βοτανικό - Πηγή: Dimand
ΚΤΙΡΙΑ ΓΡΑΦΕΙΩΝ21 ώρες ago

Προχωρά σταδιακά από τη Dimand το Votanikos Business Park στο πρώην ακίνητο της Softex στον Ελαιώνα – Το 2027 η πρώτη παράδοση κτιρίου

Promenade Heights - Πηγή: 314 Architecture Studio / Lamda Development
RESIDENTIAL1 εβδομάδα ago

[VIDEO] Προχωρά η κατασκευή της οικιστικής επένδυσης Promenade Heights στο The Ellinikon

Το νέο Δικαστικό Μέγαρο Πειραιά όταν ολοκληρωθεί - Πηγή: Dimand Real Estate
ΚΤΙΡΙΑ ΓΡΑΦΕΙΩΝ2 εβδομάδες ago

[VIDEO] Ολοκληρώνεται έως τέλος του 2026 από την Dimand το νέο Δικαστικό Μέγαρο του Πειραιά

The Syndesis Hub - Πηγή: Ten Brinke
ΚΤΙΡΙΑ ΓΡΑΦΕΙΩΝ2 εβδομάδες ago

[VIDEO] Λίγο πριν την ολοκλήρωση το μεγάλο έργο γραφείων Syndesis Hub στο Ελληνικό

To πρώην ξενοδοχείο Civitel Olympic στο Μαρούσι - Πηγή: Google Maps
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ4 εβδομάδες ago

[VIDEO] Ανοίγει την 1η Μαρτίου το νέο The Fiction Athens στο Μαρούσι – Πώς μεταμορφώθηκε το γνωστό ξενοδοχείο Civitel

Η Riviera Galleria στο The Ellinikon - Πηγή: Lamda Development
ΕΜΠΟΡΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ & ΠΑΡΚΑ1 μήνα ago

[VIDEO] The Ellinikon: προχωρούν τα έργα κατασκευής του εμπορικού κέντρου Riviera Galleria στο Ελληνικό

To νέο data center στα Σπάτα - Πηγή: Ten Brinke
ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΑ ΚΤΙΡΙΑ1 μήνα ago

[VIDEO] Πώς προχωρούν τα έργα για το νέο data center στα Σπάτα

To πρώην ξενοδοχείο Βέρμιον στη Νάουσα - Πηγή: Δήμος Ηρωικής Πόλης Νάουσας
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ1 μήνα ago

Προς αξιοποίηση το ακίνητο του πρώην ξενοδοχείου “Βέρμιον” στη Νάουσα – Τι αφορά ο διαγωνισμός παραχώρησης 48 εκατ. ευρώ

Etolikou 11- Πηγή: MIBS Group
RESIDENTIAL2 μήνες ago

Δύο νέες οικιστικές επενδύσεις από την MIBS στον Πειραιά – Ποιό πρώην βιομηχανικό κτίριο με ιστορία θα μεταμορφωθεί σε κατοικίες

Το νέο οικιστικό έργο της Ten Brinke στην οδό Λαζαράκη στη Γλυφάδα - Πηγή: Ten Brinke
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ2 μήνες ago

[VIDEO] Ξεκίνησε η νέα οικιστική επένδυση της Ten Brinke στη Γλυφάδα

Η νέα επένδυση Voria στο Μαρούσι - Όμιλος Regency
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ2 μήνες ago

[VIDEO] Δείτε πώς προχωρούν τα έργα για το Project VORIA στο Μαρούσι

TRENDING

Επικοινωνία

Copyright © 2019-2024 Bizness.gr

Bizness.gr - Ταυτότητα
Ιδιοκτήτρια εταιρεία: «INFRA MEDIA M.I.K.E.» Διακριτικός τίτλος: «INFRA MEDIA» - Έδρα: Δήμος Αθηναίων, Αριστείδου αρ. 10-12, Τ.Κ. 10559 - ΑΦΜ: 801478591 Δ.Ο.Υ.: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ. - Τηλ. επικοινωνίας: 2130405600 - E-mail: contact@ypodomes.com Νόμιμος Εκπρόσωπος: Καραγιάννης Νικόλαος, Νόμιμος Εκπρόσωπος - Δικαιούχος του ονόματος τομέα (bizness.gr): INFRA MEDIA M.I.K.E. - Διευθυντής/Διαχειριστής: Καραγιάννης Νικόλαος - Διευθυντής Σύνταξης: Κατερίνα Παναγέα
Η Εταιρεία δηλώνει ότι έχει συμμορφωθεί με τη Σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της Επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L 63).
Μ.Η.Τ.
Αριθμός Μ.Η.Τ. 242890