Connect with us

ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

[ΦΩΤΟ] Ανοίγει τον Οκτώβριο και επίσημα το νέο 5άστερο One&Only Aesthesis στη Γλυφάδα

Newsroom

Published

on

One&Only Aesthesis - Φωτό: One&Only / Kerzner International
One&Only Aesthesis - Φωτό: One&Only / Kerzner International

Ένα ονειρεμένο καταφύγιο, το One&Only Aesthesis συνδυάζει την ανεπιτήδευτη κομψότητα περασμένων εποχών και το glamour της δεκαετίας του ’60, όταν η Ελλάδα πρωταγωνιστούσε στη διεθνή σκηνή ως ιδανικός ταξιδιωτικός προορισμός.

Με θέα τα σμαραγδένια νερά του Σαρωνικού κόλπου, το One&Only Aesthesis φωλιάζει σε 210 στρέμματα προστατευμένης δασικής περιοχής που εκτείνεται μέχρι την παραλία. Πλαισιωμένο από λεβάντες και αρωματικά βότανα της ελληνικής φύσης, με θέα βγαλμένη από πίνακα ζωγραφικής, το resort δίνει την αίσθηση ενός ιδιωτικού νησιού, μόλις μερικά χιλιόμετρα μακριά από τους αρχαιολογικούς θησαυρούς της πρωτεύουσας.

«Σε κάθε προορισμό που επιλέγει η One&Only, δημιουργεί μοναδικά στο είδος τους resorts που προσφέρουν απαράμιλλες, υπερπολυτελείς εμπειρίες στους επισκέπτες. Είμαστε στην ευχάριστη θέση να δώσουμε το έναυσμα για ένα επικό ταξίδι με το One&Only Aesthesis – ένα νέο παραθαλάσσιο θέρετρο στην καρδιά μιας από τις πιο θρυλικές πόλεις του κόσμου», λέει ο Philippe Zuber, Chief Executive Officer της Kerzner International. «Καθώς συνεχίζουμε την επέκτασή μας στην Ευρώπη, το ντεμπούτο μας στην Ελλάδα όχι μόνο ενδυναμώνει τη θέση της εταιρείας, αλλά φέρνει και το brand One&Only στο λίκνο του ευρωπαϊκού πολιτισμού. Με έμπνευση από την πολιτιστική κληρονομιά και τον γευστικό πλούτο της Αθήνας, το One&Only Aesthesis είναι μία γιορτή της ζωής, της ενέργειας, της αυθεντικότητας, του glamour και της φυσικής ομορφιάς. Πρόκειται για μια ιδανική αφετηρία από την οποία κάθε επισκέπτης μπορεί να εξερευνήσει την υπόλοιπη χώρα».

Υπεύθυνος για το ντεμπούτο του One&Only Aesthesis στην Ελλάδα είναι ο Yann Gillet, γενικός διευθυντής του resort. Έχοντας διατελέσει σε ηγετικές θέσεις σε ολόκληρο τον κόσμο, ο Yann μετρά περισσότερα από είκοσι χρόνια διεθνούς εμπειρίας στη φιλοξενία. «Είμαι ενθουσιασμένος που ηγούμαι του ανοίγματος του One&Only Aesthesis στη Γλυφάδα», λέει ο Yann. «Με το One&Only Aesthesis ξεκινά η αναγέννηση της Αθηναϊκής Ριβιέρας και ενός θρυλικού θέρετρου το οποίο θα λειτουργήσει για πολλούς Έλληνες ως συνδετικός κρίκος ανάμεσα στο παρελθόν και το σήμερα. Τους επισκέπτες περιμένει μία εμπειρία εμπνευσμένη από την κοσμοπολίτικη ζωή των δεκαετιών του ’60 και του ’70, όταν η περιοχή έσφυζε από ζωή και η χώρα πρωταγωνιστούσε σε πολυσυζητημένες χολιγουντιανές παραγωγές».

One&Only Aesthesis - Φωτό: One&Only / Kerzner International

One&Only Aesthesis – Φωτό: One&Only / Kerzner International

Νοσταλγία για την πανέμορφη ακτογραμμή

Το One&Only Aesthesis ενσωματώνει όλη την ομορφιά του Αιγαίου σε μία συλλογή από πανέμορφα δωμάτια, bungalows και βίλες. Η αισθητική τους κόβει την ανάσα, ακριβώς όπως και οι ιδιωτικές One&Only κατοικίες, σχεδιασμένες ειδικά για να ενταχθούν αρμονικά στη μοναδική ομορφιά της ελληνικής ακτογραμμής. Όλοι οι χώροι λούζονται με το περίφημο αττικό φως, ενώ η αρχιτεκτονική τους αποτίει φόρο τιμής στο design των 60s με ψηλοτάβανα δωμάτια, δερμάτινες λεπτομέρειες, γήινα χρώματα και φυσικούς τόνους.

Τα 95 κομψά bungalows προσφέρουν την απαράμιλλη ηρεμία και απομόνωση ενός νησιωτικού καταφυγίου, ενώ οι 18 κατοικίες και οι 2 εμβληματικές βίλες διαθέτουν ιδιωτικές πισίνες, ηλιόλουστους κήπους γεμάτους με αρωματικά βότανα και φυτά της ελληνικής γης, καθώς και ατμοσφαιρικές γωνιές στους εξωτερικούς χώρους, όπου κρύβεται άλλοτε ένα εντυπωσιακό τζάκι και άλλοτε μία πολυτελής υπαίθρια ντουζιέρα.

Η Villa One, η χαρακτηριστική One&Only βίλα, είναι η επιτομή της φιλοσοφίας του brand, με όλα τα προνόμια μιας πολυτελούς κατοικίας. Πρόκειται για έναν τέλειο συνδυασμό όλων των χαρακτηριστικών που κάνουν το brand να ξεχωρίζει διεθνώς. Απλώνεται σε 1.400 τ.μ. και διαθέτει τεράστια πισίνα με ανεμπόδιστη θέα από κάθε γωνία και ένα «κατάστρωμα» που ξεκινά από την κατοικία και φτάνει μέχρι το νερό. Αυτή η εκπληκτική βίλα δύο υπνοδωματίων, που διαθέτει όλες τις σύγχρονες ανέσεις, απλώνεται σε δύο επίπεδα. Εμποτισμένη με τη νοσταλγική διάθεση που διέπει όλο το resort, προσφέρει μια αίσθηση άπλετου χώρου και, ταυτόχρονα, τη δυνατότητα για απόλυτη ηρεμία, σαν να βρίσκεται κανείς στο δικό του, προσωπικό ησυχαστήριο.

Για μεγαλύτερες παρέες, η Villa One μπορεί να συνδεθεί με τη Villa Nostos, τη δεύτερη βίλα του θέρετρου, ώστε να δημιουργηθεί ένα συγκλονιστικό καταφύγιο τεσσάρων υπνοδωματίων. Αν σε αυτές προστεθεί η κατοικία Epos Residence, που διαθέτει επίσης δύο υπνοδωμάτια, δημιουργείται μία «γειτονιά» με έξι υπνοδωμάτια για την ιδανική απόδραση μιας παρέας φίλων ή μιας μεγάλης οικογένειας.

Στα 14 One&Only Private Homes οι φιλοξενούμενοι νιώθουν ότι ανήκουν σε μία αληθινά εκλεκτή κοινότητα καθώς βιώνουν αυτή τη μοναδική εμπειρία φιλοξενίας. Σε πλήρη αρμονία με το παραθαλάσσιο περιβάλλον, κάθε σπίτι ξεχωρίζει για το μοναδικό design και τις ανέσεις του. Οι ιδιοκτήτες των One&Only Private Homes θα απολαμβάνουν δωρεάν πρόσβαση και χρήση των εγκαταστάσεων του resort, καθώς και μία πληθώρα προνομίων σε παγκόσμιο επίπεδο στο One&Only δίκτυο.

One&Only Aesthesis - Φωτό: One&Only / Kerzner International

One&Only Aesthesis – Φωτό: One&Only / Kerzner International

Μοναδικές ελληνικές γεύσεις και κορυφαία ονόματα της γαστρονομίας

Τα One&Only είναι παγκοσμίως γνωστά για τα νέα γευστικά μονοπάτια που χαράσσουν. Έτσι και το Aesthesis έρχεται να προσθέσει στο διεθνές ρεπερτόριο της Kerzner τους βραβευμένους με αστέρι Michelin και celebrity chefs Ettore Botrini και Paco Morales. Η καρδιά του resort χτυπά στην κουζίνα του, με ελληνικές γεύσεις που έρχονται από τα βάθη αιώνων και πρώτες ύλες που καλλιεργούνται τοπικά, κλείνοντας μέσα τους την ουσία της μεσογειακής ψυχής.

Η ελληνική λέξη για τη μέτρηση του χρόνου δίνει το όνομά της στο all-day εστιατόριο «Ora» που διευθύνει ο chef Εttore Botrini. Το ανάλαφρο και δημιουργικό μενού του επικεντρώνεται στις γεύσεις της Μεσογείου και στην αίσθηση που γεννά η ζωή στην ύπαιθρο αλλά και ο τρόπος που συνδέεται με τη φύση και την παράδοση.

Στο «El Bar de Paco Morales», έναν pop-up χώρο για δείπνο, ο βραβευμένος chef από την Κόρδοβα φέρνει γεύσεις και χρώματα από τη γενέτειρά του, αλλά και την ευρύτερη περιοχή της Ανδαλουσίας, σε ένα ατμοσφαιρικό περιβάλλον με ζωηρή διάθεση.

Ονειρεμένα κοκτέιλ στο ηλιοβασίλεμα

Γύρω από ένα πολύ εντυπωσιακό ελαιόδεντρο απλώνεται το «Alelia» bar, προσφέροντας signature cocktail με βάση την ελιά, αρωματισμένα με φρέσκα βότανα από τον κήπο του resort. Το «Thimisi» δημιουργήθηκε με έμπνευση τις προσωπικότητες δύο εμβληματικών γυναικών που έδωσαν τη λάμψη τους στη Χρυσή Εποχή της Αθήνας στα 60s, τη Maria Callas και την Jackie O’. Το υπαίθριο μπαρ με θέα στο ηλιοβασίλεμα ζωντανεύει την ώρα του δειλινού για να μπει στους ρυθμούς της Ριβιέρας με live μουσική και νέες εκδοχές κλασικών κοκτέιλ που θα ενθουσιάσουν τους θαμώνες του. Περισσότερο casual και σίγουρα πιο χαλαρό, το «Minima», είναι το beach and pool bar του One&Only δίπλα στο νερό.

One&Only Aesthesis - Φωτό: One&Only / Kerzner International

One&Only Aesthesis – Φωτό: One&Only / Kerzner International

Ατελείωτες βόλτες στο Αιγαίο

Σε προνομιακή θέση ανάμεσα στο αστικό τοπίο και την απεραντοσύνη του Αιγαίου, το One&Only Aesthesis προσφέρει ειδικά σχεδιασμένες εμπειρίες για τους επισκέπτες του, από την εξερεύνηση των φυσικών και πολιτιστικών θησαυρών της Αθήνας, την απόλαυση μνημείων της παγκόσμιας κληρονομιάς και την πεζοπορία, μέχρι βουτιές στις φημισμένες θερμές πηγές της περιοχής και την ιστιοπλοΐα.

Το θέρετρο διαθέτει ολιστικές εγκαταστάσεις ευεξίας με ένα απολαυστικό spa και το πλήρως εξοπλισμένο γυμναστήριο Club One, με γήπεδα τένις και padel. Το KidsOnly Club θα ενθουσιάσει τους μικρούς ταξιδιώτες με δραστηριότητες στη φύση και ευφάνταστα εκπαιδευτικά προγράμματα μέσα από παιχνίδια στον κήπο, στο δενδρόσπιτο, αλλά και την αίθουσα μουσικής και το αμφιθέατρο.

Αντιθέτως, το Beach Club, είναι ο χώρος του resort μόνο για ενήλικες που αποτελείται από κομψές καμπάνες, ενώ οι καλεσμένοι απολαμβάνουν ζωντανή μουσική, φαγητό και ποτό κάτω από τον καταγάλανο ουρανό.

Το One&Only Aesthesis βρίσκεται στη Γλυφάδα, σε μικρή απόσταση – μόλις 30 λεπτά με αυτοκίνητο – τόσο από το κέντρο της Αθήνας όσο και από το Διεθνές Αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος». Το resort ανοίγει τις πόρτες του τον Οκτώβριο του 2023.

Advertisement Macon
Advertisement
Advertisement Ergon Tzanidakis
Advertisement TÜV Austria
Advertisement Aecom
Σαντορίνη - Φωτογραφία αρχείου - Φωτό: Γιώργος Κονταρίνης / Eurokinissi
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ12 ώρες ago

Προχωρά έργο για νέο ξενοδοχείο στη Σαντορίνη

Μεσσηνία - Φωτογραφία αρχείου - Φωτό: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ13 ώρες ago

“Στα σκαριά” έργο για νέο ξενοδοχείο στη Μεσσηνία – Σε ποιά περιοχή θα γίνει

Πηγή: Enterprise Greece
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ14 ώρες ago

Πρώτο “πράσινο φως” για το νέο mega IKOS Kassandra στη Χαλκιδική – Σε ποιό στάδιο περνά η μεγάλη τουριστική επένδυση

INNSiDE Elounda - Πηγή: Melia International
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ14 ώρες ago

Ντεμπούτο στην Κρήτη από το 2026 για το νέο 5άστερο lifestyle resort INNSiDE – Πού θα ανοίξει το νέο ξενοδοχείo των ZEUS Hotels και Meliá

Πηγή: Canva
LOGISTICS14 ώρες ago

Οι επενδυτικές κινήσεις 4 αλυσίδων supermarket για νέες εγκαταστάσεις logistics – Σε ποιά περιοχή επικεντρώνονται

Πήλιο - Φωτογραφία αρχείου - Φωτό: ΓΙΩΡΓΟΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ/ EUROKINISSI
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ3 ημέρες ago

Εγκρίθηκε έργο για νέο ξενοδοχείο στο Πήλιο – Σε ποιά περιοχή θα γίνει

Φωτογραφία αρχείου - Designed by Canva
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ4 ημέρες ago

“Πράσινο φως” για νέα τουριστική επένδυση στο Ρέθυμνο

Φωτογραφία αρχείου - Πηγή: Canva
ΕΜΠΟΡΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ & ΠΑΡΚΑ4 ημέρες ago

Το δικό της πλήρες IKEA αποκτά η Ρόδος – Ποιά εταιρεία ανέλαβε το έργο

ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ4 ημέρες ago

Προχωρά η επένδυση για το νέο ξενοδοχείο των Electra Hotels & Resorts στη Θεσσαλονίκη – Ποιές άλλες επενδύσεις σχεδιάζονται σε Αττική και Ρόδο

ΚΤΙΡΙΑ ΓΡΑΦΕΙΩΝ4 ημέρες ago

Στα “σκαριά” και το δεύτερο κτίριο “πράσινων” γραφείων MOB2 της Hellenic Properties στο Μαρούσι – Προχωρά και το MOB1

Green Haven Melissia - Πηγή: Ten Brinke
RESIDENTIAL1 εβδομάδα ago

Ξεκίνησε η νέα μεγάλη οικιστική επένδυση της Ten Brinke στα Μελίσσια – Πού κατασκευάζεται και τι περιλαμβάνει

Το πρώτο ξενοδοχείο Destination by Hyatt στην Ελλάδα ανοίγει στην Πάρο - Πηγή: SWOT
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ2 εβδομάδες ago

Ντεμπούτο στην Ελλάδα για το ξενοδοχειακό brand Destination by Hyatt – Σε ποιό νησί θα ανοίξει το πρώτο το 2026

Η ανανεωμένη Στοά Αρσακείου - Πηγή: Legendary Food
ΕΜΠΟΡΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ & ΠΑΡΚΑ4 ημέρες ago

Προς ολοκλήρωση η μεγάλη εμπορική επένδυση στη Στοά Αρσακείου – Ποιοί χώροι έχουν ήδη ξεκινήσει να λειτουργούν

Φωτογραφία αρχείου - Designed by Canva
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ3 εβδομάδες ago

“Πράσινο φως” για το νέο ξενοδοχείο 4 αστέρων στη Λεωφόρο Συγγρού – Σε ποιό ύψος του δρόμου θα γίνει

Sound of the Sea Karpathos, Tapestry Collection by Hilton - Πηγή: Hilton
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ1 εβδομάδα ago

Ψήφος εμπιστοσύνης στην Ελλάδα από 3 ξενοδοχειακές αλυσίδες – κολοσσούς – Πού και πότε θα ανοίξουν 34 νέα ξενοδοχεία από Hilton, Wyndham και Fattal

The Ilisian - Πηγή: Ionian Hotel Enterprises
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ2 εβδομάδες ago

Με 18 νέα ξενοδοχεία επεκτείνεται στην Ελλάδα η Hilton – Τα νέα openings και η “επιστροφή” του brand Hilton

Το νέο "πράσινο" κτίριο γραφείων στη Λεωφόρο Κηφισίας 199 στο Μαρούσι - Πηγή: Noval Property
REAL ESTATE2 εβδομάδες ago

Από το Μαρούσι έως την Πειραιώς: πότε ολοκληρώνονται 3 μεγάλα έργα της Noval Property

ΚΤΙΡΙΑ ΓΡΑΦΕΙΩΝ4 ημέρες ago

Στα “σκαριά” και το δεύτερο κτίριο “πράσινων” γραφείων MOB2 της Hellenic Properties στο Μαρούσι – Προχωρά και το MOB1

Sokio Piraeus, BW Premier Collection - Πηγή: Sokio Hotels
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ7 ημέρες ago

Ανοίγει νέα ξενοδοχεία σε Αττική και Μύκονο η Best Western – Στόχος ο διπλασιασμός των ξενοδοχείων της στην Ελλάδα έως το 2030

Φωτογραφία αρχείου - Πηγή: Canva
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ7 ημέρες ago

“Πράσινο φως” για το έργο για νέο ξενοδοχείο 5 αστέρων στην Αιτωλοακαρνανία – Με ποιές αλλαγές προχωρά η επένδυση

Conrad Athens The Ilisian - Πηγή: Hilton
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ2 εβδομάδες ago

Τους πρώτους μήνες του 2026 θα ξεκινήσει τη λειτουργία του το νέο 5άστερο Conrad Athens The Ilisian

Piraeús Gate - Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
RESIDENTIAL4 εβδομάδες ago

[VIDEO] Δείτε πώς θα γίνουν τα νέα “πράσινα” κτίρια κατοικιών και γραφείων στο Piraeus Gate Project

Το νέο Δικαστικό Μέγαρο Πειραιά όταν ολοκληρωθεί - Πηγή: Dimand Real Estate
ΚΤΙΡΙΑ ΓΡΑΦΕΙΩΝ4 εβδομάδες ago

[VIDEO] Προχωρούν από την Dimand τα έργα κατασκευής του νέου Δικαστικού Μεγάρου Πειραιά

Το νέο Μινιόν, φωταγωγημένο - Πηγή: DIMAND - Φωτογραφίες: ΝΙΚΟΣ ΔΑΝΙΗΛΙΔΗΣ
VIDEOS1 μήνα ago

[VIDEO] Το όραμα της Dimand για τις πόλεις του σήμερα και του αύριο μέσα από 20 εμβληματικά έργα

Τα έργα σε εξέλιξη στον νέο Riviera Tower στο The Ellinikon - Πηγή: Bizness.gr
VIDEOS2 μήνες ago

[VIDEO] The Ellinikon: προχωρούν τα κτιριακά έργα για τις μεγάλες οικιστικές, εμπορικές και τουριστικές επενδύσεις στο Ελληνικό

Φωτογραφία αρχείου - Πηγή: Canva
LOGISTICS2 μήνες ago

[VIDEO] Προχωρά η mega επένδυση logistics της ΙΚΕΑ στον Ασπρόπυργο

Το νέο κτίριο γραφείων στην Πλατεία Μαβίλη - Πηγή: Ten Brinke
ΚΤΙΡΙΑ ΓΡΑΦΕΙΩΝ2 μήνες ago

[VIDEO] Δείτε πώς μεταμορφώθηκε παλιό κτίριο γραφείων στην Πλατεία Μαβίλη

Eleusis Project - Πηγή: Karpathios Development
LOGISTICS3 μήνες ago

[VIDEO] Πώς θα γίνει το νέο έργο logistics Eleusis Project στον Ασπρόπυργο – Ποιά εταιρεία επενδύει

Voria Project - Πηγή: North Star Entertainment
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ3 μήνες ago

Ξεκινούν από τη ΜΕΤΚΑ τα έργα για τη μεγάλη επένδυση VORIA στο Μαρούσι – Εκδόθηκαν οι οικοδομικές άδειες

Η οικιστική επένδυση της Vita Estate Development στην οδό Ιάσονος 42 στη Νέα Σμύρνη - Πηγή: Vita Estate Development
RESIDENTIAL3 μήνες ago

[VIDEO] Προχωρά η νέα οικιστική επένδυση στη Νέα Σμύρνη – Σε ποιά περιοχή κατασκευάζεται

TRENDING

Επικοινωνία

Copyright © 2019-2024 Bizness.gr

Bizness.gr - Ταυτότητα
Ιδιοκτήτρια εταιρεία: «INFRA MEDIA M.I.K.E.» Διακριτικός τίτλος: «INFRA MEDIA» - Έδρα: Δήμος Αθηναίων, Αριστείδου αρ. 10-12, Τ.Κ. 10559 - ΑΦΜ: 801478591 Δ.Ο.Υ.: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ. - Τηλ. επικοινωνίας: 2130405600 - E-mail: contact@ypodomes.com Νόμιμος Εκπρόσωπος: Καραγιάννης Νικόλαος, Νόμιμος Εκπρόσωπος - Δικαιούχος του ονόματος τομέα (bizness.gr): INFRA MEDIA M.I.K.E. - Διευθυντής/Διαχειριστής: Καραγιάννης Νικόλαος - Διευθυντής Σύνταξης: Κατερίνα Παναγέα
Η Εταιρεία δηλώνει ότι έχει συμμορφωθεί με τη Σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της Επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L 63).