Connect with us

ΚΤΙΡΙΑ ΓΡΑΦΕΙΩΝ

[ΦΩΤΟ] Ξεκίνησε η κατασκευή της μεγάλης επένδυσης γραφείων του ΤΕΕ στο Μαρούσι – Ο ρόλος της Dimand

Newsroom

Published

on

Ξεκίνησαν οι εργασίες κατασκευής της νέας πράσινης αναβαθμισμένης κτιριακής ανάπτυξης και ανέγερσης του Μεγάρου ΤΕΕ, για να αποκτήσουν το ΤΕΕ και οι Μηχανικοί τη νέα στέγη τους, σε ένα σύγχρονο, βιοκλιματικό, ενεργειακά αναβαθμισμένο, λειτουργικό και προσβάσιμο, με τις πλέον σύγχρονες υποστηρικτικές υποδομές και χρήσεις, κτιριακό συγκρότημα, που θα είναι έτοιμο να τους υποδεχθεί σε δύο χρόνια, έως το τέλος του 2025 στο Μαρούσι.

Στο εργοτάξιο του έργου για τα νέα "πράσινα" γραφεία του ΤΕΕ στο Μαρούσι - Πηγή: ΤΕΕ

Στο εργοτάξιο του έργου για τα νέα “πράσινα” γραφεία του ΤΕΕ στο Μαρούσι – Πηγή: ΤΕΕ

Η έναρξη των κατασκευαστικών εργασιών για να αποκτήσει το ΤΕΕ τη δική του σύγχρονη στέγη, που συμπίπτει με την επέτειο εορτασμού των 100 χρόνων από την ίδρυση του Τεχνικού Επιμελητήριου Ελλάδας, έγινε το πρωί της Τρίτης 14 Μαΐου 2024, παρουσία του Προέδρου ΤΕΕ Γιώργου Στασινού και εκπροσώπων του αναδόχου σχήματος, της εταιρίας «Di TERNA» που έχει αναλάβει, ως εταιρεία ειδικού σκοπού, την υλοποίηση του έργου, κκ Δημήτρη Ανδριόπουλου (Διευθύνων Σύμβουλος Dimand AE), Πέτρου Σουρέτη (Εντεταλμένος Σύμβουλος, Μέλος ΔΣ, ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ), Γιώργου Περδικάρη (μέλος Εκτελεστικής Επιτροπής, ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ), και του Προϊσταμένου της Γενικής Διεύθυνσης Ανάπτυξης Έργων – Επαγγελματικών & Επιστημονικών θεμάτων του ΤΕΕ κου Νίκου Παναγιωτόπουλου και στελεχών του ΤΕΕ και των εταιριών, που υλοποιούν το έργο.

Στο εργοτάξιο του έργου για τα νέα "πράσινα" γραφεία του ΤΕΕ στο Μαρούσι - Πηγή: ΤΕΕ

Στο εργοτάξιο του έργου για τα νέα “πράσινα” γραφεία του ΤΕΕ στο Μαρούσι – Πηγή: ΤΕΕ

Πώς θα γίνουν τα νέα “πράσινα” κτίρια γραφείων

Αντικείμενο του έργου είναι η αξιοποίηση μέσω αντιπαροχής ακινήτου ιδιοκτησίας του ΤΕΕ με την ανέγερση νέου κτιριακού συγκροτήματος γραφείων με δύο υπόγεια, σε οικόπεδο 9.066,86 τ.μ.. Το ακίνητο βρίσκεται στον Δήμο Αμαρουσίου (Κόμβος Δαχτυλίδι) και περικλείεται από τις οδούς Διστόμου, Αλαμάνας, Λεωφ. Κηφισίας και Αττική Οδό. Απέχει 11χλμ. από το κέντρο της Αθήνας και 24 χλμ. από τον Αερολιμένα Αθηνών. Η θέση του οικοπέδου εξασφαλίζει εύκολη πρόσβαση με αυτοκίνητο, αλλά και με Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, όπως λεωφορειακές γραμμές και προαστιακό σιδηρόδρομο.

Τα νέα κτίρια γραφείων στο ακίνητο του ΤΕΕ στο Δαχτυλίδι στο Μαρούσι - Πηγή: ΤΕΕ

Τα νέα κτίρια γραφείων στο ακίνητο του ΤΕΕ στο Δαχτυλίδι στο Μαρούσι – Πηγή: ΤΕΕ

Στο οικόπεδο αυτό θα κατασκευασθούν δύο όγκοι κτιρίων ανεξάρτητοι μεταξύ τους με κοινούς χώρους στάθμευσης σε δυο υπόγεια, τα οποία θα επεκτείνονται και εκτός του περιγράμματος των κτιρίων. Η ανωδομή αποτελείται από δύο ξεχωριστά κτίρια γραφείων με ισόγειο και τέσσερα επίπεδα. Τα δυο κτίρια έχουν αποτύπωμα σε σχήμα ‘Γ’ (μπούμερανγκ) και χωροθετούνται αντικριστά μεταξύ τους, δημιουργώντας έναν εσωτερικό κήπο – αυλή. Από το δεύτερο επίπεδο τα κτίρια υψώνονται με σταδιακή υποχώρηση μέχρι το τελευταίο επίπεδο δημιουργώντας αλλεπάλληλα φυτεμένα δώματα. Στους υπέργειους χώρους του κτιρίου θα εφαρμοστεί βιοκλιματικός σχεδιασμός με σκοπό την εξασφάλιση συνθηκών θερμικής και οπτικής άνεσης με την ελάχιστη δυνατή κατανάλωση συμβατικής ενέργειας. Το έργο πρόκειται να πιστοποιηθεί βάσει του συστήματος αειφόρου ανάπτυξης LEED σε επίπεδο «Gold».

Το κτίριο που προορίζεται για να στεγάσει το ΤΕΕ θα έχει έκταση 3.791,60τμ Κύριας Χρήσης (ποσοστό 33,34%) και 75 θέσεις στάθμευσης. Εκτός από τα κτίρια γραφείων και τους χώρους στάθμευσης, προβλέπονται επίσης τεχνικοί και βοηθητικοί χώροι, αμφιθέατρο (αίθουσα πολλαπλών χρήσεων 200 ατόμων η οποία θα δύναται να χρησιμοποιηθεί για συνέδρια, συσκέψεις, εκθέσεις και άλλες δραστηριότητες), χώρος βιβλιοθήκης (επιφανείας τουλάχιστον 180τμ) και γυμναστήριο.

Σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα το έργο αναμένεται να ολοκληρωθεί τον Δεκέμβριο του 2025.

Η συγκυρία της έναρξης των εργασιών είναι ιδιαίτερη καθώς συμπίπτει με την επέτειο των 100 ετών του ΤΕΕ. Παράλληλα, συμβολίζει στην κοινωνία τον πράσινο μετασχηματισμό του τεχνικού κόσμου και του ΤΕΕ ειδικότερα με ένα έργο – σταθμό.

ΘΕΣΗ ΑΚΙΝΗΤΟΥ

Το ακίνητο βρίσκεται στον Δήμο Αμαρουσίου επί του κόμβου Λ. Κηφισίας και Αττικής Οδού (δαχτυλίδι),στο οικοδομικό τετράγωνο Ο.Τ. 511 και περιγράφεται από τις οδούς Διστόμου, Αλαμάνας, Λεωφ. Κηφισίας και Αττική Οδό. Απέχει 11χλμ. από το κέντρο της Αθήνας και 24 χλμ. από τον αερολιμένα Αθηνών.

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

Πρόκειται για την αξιοποίηση μέσω αντιπαροχής ενός ακινήτου, ήτοι ενός οικοπέδου πιφάνειας 9.066,86 τ.μ., ιδιοκτησίας Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος (ΤΕΕ).

Στο οικόπεδο θα ανεγερθεί νέο σύγχρονο βιοκλιματικό συγκρότημα γραφείων με δύο υπόγεια επίπεδα. Η ανωδομή αποτελείται από δύο ξεχωριστά κτίρια γραφείων με ισόγειο και τέσσερα επίπεδα. Τα δυο κτίρια (Α και Β) έχουν αποτύπωμα σε σχήμα Γ (μπούμερανγκ) και χωροθετούνται αντικριστά μεταξύ τους, δημιουργώντας ένα εσωτερικό κήπο-αυλή. Από το δεύτερο επίπεδο τα κτίρια υψώνονται με σταδιακή υποχώρηση μέχρι το τελευταίο επίπεδο δημιουργώντας αλλεπάλληλα φυτεμένα δώματα. Το κτίριο Α αποτελεί το εργολαβικό αντάλλαγμα της αντιπαροχής ενώ το κτίριο Β θα παραμείνει στην ιδιοκτησία του ΤΕΕ. Το Έργο πρόκειται να πιστοποιηθεί βάσει του συστήματος αειφόρου ανάπτυξης LEED σε επίπεδο «Gold».

ΜΕΤΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ και ΧΡΗΣΕΙΣ

Συνολική ανάπτυξη, συμπεριλαμβανομένων των υπογείων: 24.857,60τ.μ.

Χώροι Κύριας Χρήσης σύμφωνα με την πρόταση αντιπαροχής:

Κτίριο Α (Ανάδοχος): 7.579,89τμ Κύριας χρήσης και 157 θέσεις στάθμευσης

Κτίριο Β (ΤΕΕ): 3.791,60τμ Κύριας Χρήσης και 75 θέσεις στάθμευσης

ΧΡΗΣΕΙΣ: Ανωδομή: Κτίρια Γραφείων. Υπόγεια: Στάθμευση, Τεχνικοί και βοηθητικοί χώροι, Αμφιθέατρο, Γυμναστήριο

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ ΕΡΓΟΥ

Οικοπεδούχος – Κύριος του Έργου: ΤΕΧΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΕΛΛΑΔΑΣ (ΤΕΕ)

Διευθύνουσα – Επιβλέπουσα Υπηρεσία: Γενική Διεύθυνση Ανάπτυξης Έργων-Επιστημονικών και Επαγγελματικών Θεμάτων του ΤΕΕ

Ανάδοχος έργου Αντιπαροχής: DΙ TERNA ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΙΔΙΚΟΥ ΣΚΟΠΟΥ

Γενικός Εργολάβος Κατασκευής: ΤΕΡΝΑ ΑΕ

Σύμβουλος Ανάπτυξης: DIMAND AE

ΜΕΛΕΤΗΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ:

Αρχιτεκτονική Μελέτη: DELTAENGINEERING ΑΕ – ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ

Στατική Μελέτη: DELTAENGINEERING ΑΕ – ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ

Μελέτη Η/Μ Εγκαταστάσεων: ΣΑΜΑΡΑΣ & ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΑΕ

ΧΡΟΝΟΔΙΑΓΡΑΜΜΑ ΕΡΓΟΥ

ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2025

Τι λένε οι πρωταγωνιστές

Ο Πρόεδρος του ΤΕΕ και οι εκπρόσωποι του αναδόχου σχήματος σε δηλώσεις τους χαρακτήρισαν «ιστορική ημέρα για το ΤΕΕ», την ημέρα έναρξης των εργασιών για την κατασκευή του νέου Μεγάρου του ΤΕΕ, που ξεκίνησαν με εργασίες εκσκαφής για τη διευθέτηση του εργοταξιακού χώρου για τη θεμελίωση της κτιριακής ανάπτυξης, στο ιδιόκτητο και επί δεκαετίες αναξιοποίητο οικόπεδο του ΤΕΕ, στη θέση κόμβος Δαχτυλίδι, επί των οδών Λ. Κηφισίας, Διστόμου, Αλαμάνας και Αττικής Οδού, στο Δήμο Αμαρουσίου.

Ο Γιώργος Στασινός, Πρόεδρος του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας, δήλωσε: «Σήμερα ξεκινήσαμε ένα σημαντικό έργο για το ΤΕΕ, που προσπαθεί να το κάνει από τη δεκαετία του ‘70, που είναι ιδιοκτήτης του συγκεκριμένου ακινήτου, οικοπέδου. Ξεκινάμε να φτιάξουμε δύο πράσινα βιοκλιματικά κτίρια, που θεωρούμε ότι θα γίνουν τοπόσημο για την περιοχή, σε συνεργασία με τους αναδόχους, την εταιρεία ΤΕΡΝΑ και την εταιρεία Dimand. Προβλέπεται ότι σε δύο χρόνια θα έχει ολοκληρωθεί το σημαντικό αυτό έργο, με τα δύο κτίρια, που θα έχει να προσφέρει κυρίως στους μηχανικούς αλλά και στην τοπική κοινωνία και στην ευρύτερη περιοχή. Ξεκινάμε σήμερα τις εργασίες κατασκευής και θα κάνουμε ένα πρότυπο κτίριο. Είναι ευτυχής συγκυρία ότι καταφέραμε, στην επέτειο των 100 ετών του ΤΕΕ να ξεκινήσουμε τις εργασίες για το νέο κτίριο του ΤΕΕ στο ιδιόκτητο οικόπεδο επί της λεωφόρου Κηφισίας, στη συμβολή της με την Αττική Οδό».

Ο Δημήτρης Ανδριόπουλος, Διευθύνων Σύμβουλος της Dimand ΑΕ και της DI TERNA Ανώνυμης Εταιρείας Ειδικού Σκοπού, δήλωσε: «Σήμερα είναι μία ιστορική ημέρα για το ΤΕΕ. Μετά από πάρα πολλά χρόνια ξεκινάει η αξιοποίηση αυτού του μοναδικού ακινήτου του, στο λεγόμενο «Δαχτυλίδι της Λεωφόρου Κηφισίας», ένα πολύ συμβολικό και σημαντικό σημείο για την Αθήνα, απέναντι από το κεντρικό Μέγαρο του ΟΤΕ. Νομίζω ότι το ΤΕΕ αξιοποιώντας αυτό το ακίνητο δίνει ένα πολύ θετικό μήνυμα, στο πλαίσιο της ευρύτερης αξιοποίησης της δημόσιας περιουσίας. Εδώ λοιπόν με τη μέθοδο της αντιπαροχής και μετά από έναν δημόσιο πλειοδοτικό διαγωνισμό, θα φτιαχτεί το καινούργιο Μέγαρο του ΤΕΕ, το οποίο θα είναι περίπου 4.000 τετραγωνικά μέτρα και ένα ακόμη κτίριο περίπου 7.500 τετραγωνικά μέτρα, πλέον των υπόγειων χώρων. Το Ιατρικό Κέντρο μαζί με την ΤΕΡΝΑ και την Dimand είναι οι επενδυτές σε αυτό το βιοκλιματικό έργο το οποίο θα λάβει πιστοποίηση LEED, διότι πρέπει, εκτός από το ESG και τις διάφορες ανακοινώσεις, να είμαστε και ουσιαστικοί σε αυτό που λέμε πράσινη ανάπτυξη και χρήση όλων των υλικών, τα οποία θα έχουν διατηρησιμότητα στο μέλλον. Το περιβάλλον και η προστασία από τις φυσικές καταστροφές είναι μία από τις έννοιες του ΤΕΕ και θα συμβάλλουμε όλοι σε αυτήν την κατεύθυνση.»

Advertisement Macon
Advertisement
Advertisement Ergon Tzanidakis
Advertisement TÜV Austria
Advertisement Aecom
Σάμος, Πυθαγόρειο - Φωτογραφία αρχείου - Φωτό: EUROKINISSI / ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΛΑΜΠΡΟΥ
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ18 λεπτά ago

Δρομολογείται έργο για νέο ξενοδοχείο 4 αστέρων στη Σάμο – Σε ποιά περιοχή θα γίνει

Design by Canva
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ1 ώρα ago

Προχωρά το επενδυτικό πλάνο της Paralos Hospitality στη Νότια Κρήτη

Φωτογραφία αρχείου - Φωτό: Βερβερίδης Βασίλης / Motionteam
REAL ESTATE1 ώρα ago

Πως έχει επηρεάσει μέχρι σήμερα το μετρό την αγορά ακινήτων στο κέντρο της Θεσσαλονίκης – Οι προσδοκίες για την έναρξη της επέκτασης προς Καλαμαριά

Το ιστορικό κτίριο της εφημερίδας ΕΣΤΙΑ στην οδό Άνθιμου Γαζή 7 στο κέντρο της Αθήνας - Πηγή: Google Maps
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ1 ώρα ago

Προχωρά με νέες μελέτες η διαδικασία για την επένδυση μετατροπής του ιστορικού κτιρίου της ΕΣΤΙΑ σε ξενοδοχείο

Κως - Φωτογραφία αρχείου - Πηγή: EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΠΟΣΤΟΛΟΥ
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ1 ώρα ago

“Πράσινο φως” για νέα ξενοδοχειακή επένδυση στην Κω – Δείτε τί περιλαμβάνει

REAL ESTATE13 ώρες ago

Σημαντική αύξηση όλων των οικονομικών μεγεθών της BriQ Properties το 2025 λόγω ICI – Στα 283 εκατ. ευρώ το χαρτοφυλάκιο ακινήτων

Φωτογραφία αρχείου - Πηγή: Canva
LOGISTICS18 ώρες ago

“Πράσινο φως” στο ομολογιακό 5 εκατ. ευρώ από την Trade Estates για το mega κέντρο logistics της IKEA στον Ασπρόπυργο

Κεφαλονιά - Φωτογραφία αρχείου - Φωτό: ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ/EUROKINISSI
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ1 ημέρα ago

“Στα σκαριά” έργο για νέο ξενοδοχείο 4 αστέρων στην Κεφαλονιά – Πού θα γίνει

Σταθμός Λαρίσης - Φωτό: EUROKINISSI/ ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ
ΕΜΠΟΡΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ & ΠΑΡΚΑ1 ημέρα ago

Πώς θα αξιοποιηθούν τα ακίνητα των Σιδηροδρομικών Σταθμών της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης – Πρόβλεψη για κτίρια φιλοξενίας και καταστήματα

Creta Palace - Πηγή: Grecotel Hotels & Resorts
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ1 ημέρα ago

Προχωρούν οι νέες επενδύσεις στα ξενοδοχεία της Grecotel στο νησί – ναυαρχίδα του ομίλου – Ποιές μονάδες στην Κρήτη αναβαθμίζονται

Sokio Flisvos, Trademark Collection by Wyndham - Πηγή: Sokio Hotels
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ1 εβδομάδα ago

Άνοιξε το πρώτο ξενοδοχείο Sokio στην Αθήνα – “Στα σκαριά” ακόμη 3 νέα καταλύματα σε Αττική και Χαλκιδική

Πάρος - Φωτογραφία αρχείου - Φωτό: EUROKINISSI/PANORAMAPRESS/ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ4 ημέρες ago

“Στα σκαριά” 14 νέα έργα για ξενοδοχεία στις Κυκλάδες – Σε ποιά νησιά θα γίνουν

Φωτογραφία αρχείου - Designed by Canva
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ2 εβδομάδες ago

Οι 11 νέες επενδύσεις για ξενοδοχεία 5 αστέρων σε όλη την Ελλάδα – Σε ποιές περιοχές θα γίνουν

Πολυτελές θέρετρο και ιδιωτικές κατοικίες της Four Seasons στο Πόρτο Χέλι - Πηγή: Four Seasons
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ2 εβδομάδες ago

“Πράσινο φως” και με τη “βούλα” για τη μεγάλη τουριστική επένδυση του νέου Four Seasons στο Πόρτο Χέλι – Τι θα περιλαμβάνει

Το ακίνητο στην οδό Αγησιλάου 23-25 και Κολωνού στο Μεταξουργείο - Πηγή: Google Maps
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ3 εβδομάδες ago

Σε hot spot νέων ξενοδοχείων μετατρέπεται το Μεταξουργείο – Ποιές δύο νέες επενδύσεις προχωρούν

Η ανανεωμένη Στοά Αρσακείου - Πηγή: Legendary Food
ΕΜΠΟΡΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ & ΠΑΡΚΑ1 εβδομάδα ago

Προς ολοκλήρωση η μεγάλη εμπορική επένδυση στη Στοά Αρσακείου – Ποιοί χώροι έχουν ήδη ξεκινήσει να λειτουργούν

Athenaeum Eridanus - Πηγή: Athenaeum Hotels
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ1 εβδομάδα ago

Οι 3 νέες επενδύσεις της Athenaeum Hotels στην Αθήνα – Που σχεδιάζονται νέα 5άστερα ξενοδοχεία

Μεσσηνία - Φωτογραφία αρχείου - Φωτό: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ1 εβδομάδα ago

“Πράσινο φως” για 4 νέες επενδύσεις σε ξενοδοχεία στην Πελοπόννησο – Ποιές δύο περιοχές μονοπωλούν το επενδυτικό ενδιαφέρον

Ζάκυνθος - Φωτογραφία αρχείου - Φωτό: ΑΠΕ-ΜΠΕ/ Διονύσης Παπαντώνης
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ1 εβδομάδα ago

8 νέες ξενοδοχειακές επενδύσεις δρομολογούνται στα Ιόνια Νησιά – Σε ποιά νησιά θα γίνουν

Ρόδος - Φωτό: ΑΡΓΥΡΩ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ/EUROKINISSI
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ2 ημέρες ago

5 νέα έργα ξενοδοχείων δρομολογούνται στα Δωδεκάνησα – Ποιό νησί “κυριαρχεί” στις επενδύσεις

Το νέο Μινιόν, φωταγωγημένο - Πηγή: DIMAND - Φωτογραφίες: ΝΙΚΟΣ ΔΑΝΙΗΛΙΔΗΣ
VIDEOS1 εβδομάδα ago

[VIDEO] Το όραμα της Dimand για τις πόλεις του σήμερα και του αύριο μέσα από 20 εμβληματικά έργα

Τα έργα σε εξέλιξη στον νέο Riviera Tower στο The Ellinikon - Πηγή: Bizness.gr
VIDEOS2 εβδομάδες ago

[VIDEO] The Ellinikon: προχωρούν τα κτιριακά έργα για τις μεγάλες οικιστικές, εμπορικές και τουριστικές επενδύσεις στο Ελληνικό

Φωτογραφία αρχείου - Πηγή: Canva
LOGISTICS3 εβδομάδες ago

[VIDEO] Προχωρά η mega επένδυση logistics της ΙΚΕΑ στον Ασπρόπυργο

Το νέο κτίριο γραφείων στην Πλατεία Μαβίλη - Πηγή: Ten Brinke
ΚΤΙΡΙΑ ΓΡΑΦΕΙΩΝ4 εβδομάδες ago

[VIDEO] Δείτε πώς μεταμορφώθηκε παλιό κτίριο γραφείων στην Πλατεία Μαβίλη

Eleusis Project - Πηγή: Karpathios Development
LOGISTICS2 μήνες ago

[VIDEO] Πώς θα γίνει το νέο έργο logistics Eleusis Project στον Ασπρόπυργο – Ποιά εταιρεία επενδύει

Voria Project - Πηγή: North Star Entertainment
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ2 μήνες ago

Ξεκινούν από τη ΜΕΤΚΑ τα έργα για τη μεγάλη επένδυση VORIA στο Μαρούσι – Εκδόθηκαν οι οικοδομικές άδειες

Η οικιστική επένδυση της Vita Estate Development στην οδό Ιάσονος 42 στη Νέα Σμύρνη - Πηγή: Vita Estate Development
RESIDENTIAL2 μήνες ago

[VIDEO] Προχωρά η νέα οικιστική επένδυση στη Νέα Σμύρνη – Σε ποιά περιοχή κατασκευάζεται

Η οικιστική επένδυση της Ten Brinke στην οδό Εθνάρχου Μακαρίου 80 στην Αργυρούπολη - Πηγή: Ten Brinke
RESIDENTIAL2 μήνες ago

[VIDEO] Ολοκληρώνεται η οικιστική επένδυση της Ten Brinke στην Αργυρούπολη – Πού βρίσκεται το ακίνητο

Το νέο Hard Rock Hotel & Casino Athens στο Ελληνικό - Φωτό: Γιάννης Παναγόπουλος / Eurokinissi
RESIDENTIAL2 μήνες ago

[VIDEO] The Ellinikon: προχωρούν τα έργα σε Riviera Tower, IRC και Little Athens

Filoxenia Kalamata - Πηγή: Grecotel
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ2 μήνες ago

Ολοκληρώθηκε η πρώτη φάση ανακαίνισης στο εμβληματικό Filoxenia Kalamata της Grecotel – “Στα σκαριά” και η επόμενη φάση

TRENDING

Επικοινωνία

Copyright © 2019-2024 Bizness.gr

Bizness.gr - Ταυτότητα
Ιδιοκτήτρια εταιρεία: «INFRA MEDIA M.I.K.E.» Διακριτικός τίτλος: «INFRA MEDIA» - Έδρα: Δήμος Αθηναίων, Αριστείδου αρ. 10-12, Τ.Κ. 10559 - ΑΦΜ: 801478591 Δ.Ο.Υ.: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ. - Τηλ. επικοινωνίας: 2130405600 - E-mail: contact@ypodomes.com Νόμιμος Εκπρόσωπος: Καραγιάννης Νικόλαος, Νόμιμος Εκπρόσωπος - Δικαιούχος του ονόματος τομέα (bizness.gr): INFRA MEDIA M.I.K.E. - Διευθυντής/Διαχειριστής: Καραγιάννης Νικόλαος - Διευθυντής Σύνταξης: Κατερίνα Παναγέα
Η Εταιρεία δηλώνει ότι έχει συμμορφωθεί με τη Σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της Επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L 63).