Connect with us

ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

Ιδού το όνομα για το νέο 5άστερο ξενοδοχείο στα Αστέρια Γλυφάδας – Νέα συνεργασία πέντε αστέρων με Kerzner

Newsroom

Published

on

Η νέα μεγάλη τουριστική επένδυση με 5άστερο ξενοδοχείο στα Αστέρια της Γλυφάδας
Η νέα μεγάλη τουριστική επένδυση με 5άστερο ξενοδοχείο στα Αστέρια της Γλυφάδας

Επισημοποιήθηκε η συνεργασία ανάμεσα στην Grivalia Hospitality και την Kerzner που διαχειρίζεται το σήμα των υπερπολυτελών ξενοδοχείων One&Only Resorts σε όλο τον κόσμο, δημοσιοποιώντας ταυτόχρονα και το όνομα του νέου ξενοδοχείου που θα λειτουργήσει από το 2022 στα Αστέρια της Γλυφάδας.

Συγκεκριμένα, η Kerzner International Holdings Limited («Kerzner»), ιδιοκτήτρια των εμπορικών σημάτων των υπερπολυτελών One&Only Resorts και των εμβληματικών Atlantis Resort & Residences παγκοσμίως, υπέγραψε σύμβαση διαχείρισης τουριστικού θερέτρου με την Grivalia Hospitality S.A. για το One&Only Aesthesis που πρόκειται να κατασκευαστεί στην Αθήνα.

Η έκταση των 210 στρεμμάτων όπου θα πραγματοποιηθεί η ανάπτυξη, με μέτωπο στη θάλασσα, αποτελεί τμήμα ευρύτερης έκτασης η οποία περιλαμβάνει επίσης προστατευόμενη δασική περιοχή 60 στρεμμάτων και ανταποκρίνεται στη ζήτηση για πρόσθετες εμπειρίες One&Only στην Ευρώπη, μετά τα πρόσφατα εγκαίνια του One&Only Portonovi στο Μαυροβούνιο και την αναγγελθείσα ανάπτυξη του One&Only Kea Island στην Ελλάδα, επιταχύνοντας τη στρατηγική ανάπτυξη του χαρτοφυλακίου της One&Only. Κρυμμένη σε ένα θρυλικό καταφύγιο του παραλιακού μετώπου της Γλυφάδας με τις θεαματικές εναλλαγές τοπίου, η αίγλη θα επιστρέψει σε αυτή τη μυθική τοποθεσία, μέσα από την υπερπολυτελή εμπειρία που θα προσφέρει το One&Only Aesthesis, όπως θα είναι το όνομα του νέου ξενοδοχείου στη Γλυφάδα.

Το τουριστικό θέρετρο απέχει μόλις λίγα λεπτά από την μητρόπολη και περιβάλλεται από το απέραντο μπλε του ουρανού και της θάλασσας και τα νησιά που λαμπυρίζουν διάστικτα στον ορίζοντα. Αληθινός παράδεισος που ενσωματώνει την ελληνική κληρονομιά και την αυθεντική αθηναϊκή γοητεία, το θέρετρο θα είναι το τέλειο καταφύγιο, αποτίοντας φόρο τιμής στην κοσμοπολίτικη κομψότητα των δεκαετιών του ’60 και του’ 70.

Όπως συμβαίνει με όλα τα τουριστικά ακίνητα υπό το σήμα One&Only, το θέρετρο θα προσφέρει καινοτόμες εμπειρίες για οικογένειες με παιδιά, διατηρώντας παράλληλα υψηλό επίπεδο ιδιωτικότητας και για τους ενήλικες .

«Στην Kerzner International είμαστε ιδιαίτερα ενθουσιασμένοι για την ένταξη της Αθήνας στο ευρωπαϊκό μας αποτύπωμα. Αυτή η επίλεκτη παραθαλάσσια τοποθεσία, λίγο έξω από το κέντρο της πόλης, είναι εξαιρετική: ο τέλειος προορισμός για να ξεκινήσει ή να ολοκληρώσει κανείς οποιαδήποτε ελληνική περιπέτεια, μέσα από την υπερπολυτελή εμπειρία της One&Only. Θα αναβιώσουμε τη χρυσή εποχή της Αθήνας, μια γιορτή μέσα από τη ζωή και την ενέργεια που αντιπροσωπεύει πιστά την υπόσχεση της επωνυμίας μας. Υλοποιούμε την αναπτυξιακή στρατηγική μας και την εξέλιξη της επωνυμίας One&Only παγκοσμίως και είμαστε ενθουσιασμένοι που θα προσθέσουμε άλλη μία εμπειρία One&Only στην Ελλάδα», σχολίασε ο Philippe Zuber, Διευθύνων Σύμβουλος της Kerzner International. «Οι συνεργάτες μας στην Grivalia, είναι ηγέτες του ελληνικού real estate και έχουν δεσμευθεί να τιμήσουν την τοποθεσία και να δημιουργήσουν μια μοναδική παρακαταθήκη για το μέλλον».

«Η Grivalia Hospitality είναι ενθουσιασμένη που αναβιώνει ένα τοπόσημο κατά μήκος της Αθηναϊκής Ριβιέρας και ενώνει τις δυνάμεις της με την Kerzner International, έναν διακεκριμένο παγκόσμιο ηγέτη στην υπερπολυτελή φιλοξενία, μέσω του σήματος One&Only. Το One&Only Aesthesis θα λειτουργεί σε ένα από τα πιο εμβληματικά και κοσμοπολίτικα παραλιακά αξιοθέατα της Αθήνας που είχε αρχικά σχεδιαστεί από διακεκριμένους Έλληνες αρχιτέκτονες. Από την ανάπτυξή τους στα μέσα της δεκαετίας του 1950, οι καμπάνες, οι χώροι διασκέδασης και η παραλία φιλοξένησαν την αφρόκρεμα του τοπικού και διεθνούς τζετ-σετ. Με την ολοκλήρωσή του, αυτό το σύγχρονο υβριδικό τουριστικό θέρετρο πόλης θα αποτελέσει ένα μοναδικό προορισμό υψηλής ποιότητας στη Μεσόγειο, καθόλη τη διάρκεια του έτους», σχολίασε ο Γιώργος Χρυσικός, ιδρυτής και Πρόεδρος του Δ.Σ. της Grivalia Hospitality.

Όπως όλα τα ακίνητα του χαρτοφυλακίου One&Only, το One&Only Aesthesis θα δίνει έμφαση στην ιδιωτικότητα, ως το απόλυτο καταφύγιο, με την πλειοψηφία των καταλυμάτων να είναι απομονωμένες βίλες με ιδιωτικές πισίνες, ιδανικές για ζευγάρια ή οικογένειες. Θα παρουσιαστεί επίσης η Villa One, που θα αποτελεί την κορωνίδα της ιδιωτικότητας και της αποκλειστικότητας η οποία θα γίνει σίγουρα ο πιο περιζήτητος προορισμός της Αθήνας.

Το νέο One&Only Aesthesis στα Αστέρια της Γλυφάδας - Πηγή: Kerzner

Το νέο One&Only Aesthesis στα Αστέρια της Γλυφάδας – Πηγή: Kerzner

Μετά από τη σύναψη αποκλειστικής παγκόσμιας συνεργασίας με την Chenot, κορυφαίας εταιρείας στον τομέα της υγείας και ευεξίας, το τουριστικό θέρετρο θα φιλοξενήσει το Chenot Spa, με εξατομικευμένα προγράμματα και πρωτοποριακές θεραπείες επιστημονικά σχεδιασμένες για να ενισχύουν την ευεξία και την υγεία των επισκεπτών καθόλη την διάρκεια του έτους. Θέτοντας νέα πρότυπα για την ευεξία στο πλαίσιο της λειτουργίας των πολυτελών τουριστικών θερέτρων, η συνεργασία θα επιτρέψει να παρέχονται υπερσύγχρονες, επιστημονικά τεκμηριωμένες θεραπείες, μαζί με το εξαιρετικό επίπεδο πολυτέλειας και εξυπηρέτησης για το οποίο φημίζεται η One&Only. Ένα πρωτοποριακό γυμναστήριο, το οποίο θα διαθέτει τόσο εσωτερικούς όσο και υπαίθριους χώρους, θα αποτελέσει επίσης μέρος του συνολικού ευ ζην.

Το προφίλ της Kerzner

Η Kerzner International Holdings Limited, μέσω των θυγατρικών της, είναι κορυφαίος οργανισμός ανάπτυξης και διαχείρισης θέρετρων προορισμού, υπερπολυτελών ξενοδοχείων και κατοικιών, και καινοτόμων εμπειριών ψυχαγωγίας και τυχερών παιγνίων.

Η Atlantis, ναυαρχίδα της Kerzner, περιλαμβάνει το Atlantis, The Palm στο Ντουμπάι, ένα θεματικό θέρετρο 1.500 δωματίων με θέμα το νερό και θέα την Αραβική Θάλασσα και την ηπειρωτική χώρα, και το Atlantis, Sanya Hainan στην Κίνα, ενώ υπό ανάπτυξη βρίσκονται το Atlantis, The Royal Resort & Residences στο Ντουμπάι, και το Atlantis Ko Olina στη Χαβάη των ΗΠΑ.

Με την επωνυμία One&Only, η Kerzner διαχειρίζεται μερικά από τα κορυφαία θέρετρα υπερπολυτελείας παγκοσμίως, που βρίσκονται στο Μεξικό, τον Μαυρίκιο, τις Μαλδίβες, τη Νότια Αφρική, το Ντουμπάι, τη Ρουάντα, τη Μαλαισία, το Μαυροβούνιο και την Αυστραλία. Η Kerzner επίσης λειτουργεί το Mazagan Beach & Golf Resort, ένας προορισμός 500 δωματίων γκολφ και θέρετρο καζίνο στο Μαρόκο.

Η Kerzner παρουσίασε πρόσφατα το SIRO, έναν «ολικό» (immersive) προορισμό τρόπου ζωής, συνδυάζοντας τα όρια μεταξύ φιλοξενίας, φυσικής κατάστασης και ευεξίας μέσα από μια νέα προοπτική και ενεργοποιώντας εμπειρίες, με πρώτο τέτοιο θέρετρο που έχει προγραμματιστεί να είναι το Boka Place στο Μαυροβούνιο.

To προφίλ της One&Only

Δημιουργημένη αποκλειστικά για την αγορά υπερπολυτελείας, η One&Only έχει σχεδιαστεί ως σήμα κατατεθέν της πολυτέλειας. Σε μερικές από τις πιο όμορφες τοποθεσίες του κόσμου, κάθε βραβευμένο θέρετρο προσφέρει στους επισκέπτες προσφέρουν στους επισκέπτες ξεχωριστό στιλ και μια ιδιαίτερη προσωπικότητα που έχει τις ρίζες της στην τοπική κουλτούρα, γνήσια φιλοξενία και απαράμιλλη ζωτική ενέργεια.

Το αποκλειστικό χαρτοφυλάκιο περιλαμβάνει το One&Only Reethi Rah στις Μαλδίβες, το One&Only Le Saint Géran στον Μαυρίκιο, το One&Only Royal Mirage και το One&Only The Palm στο Ντουμπάι, το One&Only Palmilla και το One&Only Mandarina στο Μεξικό, το One&Only Cape Town στη Νότια Αφρική, το Emirates One&Only Wolgan Valley στα Γαλάζια Όρη της Αυστραλίας, το One&Only Desaru Coast στη Μαλαισία, το One&Only Nyungwe House και το One&Only Gorilla’s Nest στη Ρουάντα και το One&Only Portonovi στο Μαυροβούνιο, του οποίου τα εγκαίνια έγιναν πρόσφατα.

Επιπλέον θέρετρα υπό ανάπτυξη περιλαμβάνουν το One&Only Kéa στην Ελλάδα και το One&Only One Za’abel στο Ντουμπάι, καθώς και One&Only Private Homes σε όλο τον κόσμο.

Το προφίλ της Grivalia Hospitality S.A.

Η Grivalia Hospitality είναι μια δυναμική πλατφόρμα επενδύσεων σε ακίνητα, με στόχευση τα πολυτελή τουριστικά ακίνητα σε εξαιρετικούς και προβεβλημένους προορισμούς στην Ελλάδα. Το χαρτοφυλάκιο σχεδιάστηκε με όραμα να προσφέρει μια μοναδική εμπειρία στους επισκέπτες και αναπτύχθηκε με τις πλέον σύγχρονες προδιαγραφές βιωσιμότητας, αντλώντας έμπνευση από τον ελληνικό πολιτισμό.

Στόχος μας είναι να δημιουργηθεί σημαντική αξία για όλα τα ενδιαφερόμενα μέρη μέσω στοχευμένων επενδύσεων στον τομέα του τουρισμού υψηλών προδιαγραφών, μέσω επενδύσεων που ενσωματώνουν επενδυτικές στρατηγικές υψηλής προστιθέμενης αξίας, αναπτυξιακές δυνατότητες και άριστες σχέσεις με διεθνείς ξενοδοχειακές αλυσίδες ς υψηλών προδιαγραφών.

Advertisement Macon
Advertisement
Advertisement Ergon Tzanidakis
Advertisement TÜV Austria
Advertisement Aecom
Piraeús Gate - Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
RESIDENTIAL1 ημέρα ago

[VIDEO] Δείτε πώς θα γίνουν τα νέα “πράσινα” κτίρια κατοικιών και γραφείων στο Piraeus Gate Project

Φωτογραφία αρχείου - Design by Canva Pro
RESIDENTIAL1 ημέρα ago

Σε hot spot για εξοχικές κατοικίες μετατρέπεται η Κρήτη – Ποιά νέα projects κατοικιών υλοποιούνται σήμερα

Άνδρος - Φωτογραφία αρχείου - EUROKINISSI/ΛΥΔΙΑ ΣΙΩΡΗ
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ1 ημέρα ago

Εγκρίθηκε έργο για νέο ξενοδοχείο στην Άνδρο – Σε ποιά περιοχή θα γίνει

ÉRA Hotel Heraklion Hilton
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ1 ημέρα ago

Ανοίγει στις αρχές του 2026 από τη Hilton το νέο ÉRA Hotel Heraklion – Ποιό γνωστό ξενοδοχείο θα “μεταμορφωθεί”

Το νέο "πράσινο" κτίριο γραφείων στο πρώην ακίνητο της ΕΕΔΕ στα Πατήσια - Πηγή: Dimand Real Estate
ΚΤΙΡΙΑ ΓΡΑΦΕΙΩΝ2 ημέρες ago

Μετακόμισαν και επίσημα στο ανακαινισμένο ακίνητο γραφείων της Dimand στα Πατήσια τα ΕΛΤΑ

Κως - Φωτογραφία αρχείου - Πηγή: EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΠΟΣΤΟΛΟΥ
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ2 ημέρες ago

“Πράσινο φως” για νέο ξενοδοχείο 5 αστέρων στην Κω – Σε ποιά περιοχή θα γίνει

Ρόδος - Φωτογραφία αρχείου - Φωτό: ΑΡΓΥΡΩ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ/EUROKINISSI
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ2 ημέρες ago

“Πράσινο φως” για το νέο mega ξενοδοχείο 5 αστέρων στη Ρόδο – Σε ποιά περιοχή θα γίνει και ποιά εταιρεία επενδύει

Ζάκυνθος - Φωτογραφία αρχείου - Φωτό: ΑΠΕ-ΜΠΕ/ Διονύσης Παπαντώνης
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ2 ημέρες ago

“Στα σκαριά” νέα Στρατηγική Τουριστική Επένδυση 100 εκατ. ευρώ στην Ζάκυνθο – Σε ποιά περιοχή θα γίνει

Το διατηρητέο κτίριο επί της Λεωφόρου Συγγρού 74 και οδού Φαλήρου 55 - Πηγή: Google Maps
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ3 ημέρες ago

“Στα σκαριά” νέο ξενοδοχείο σε διατηρητέο κτίριο στο Κουκάκι – Πού βρίσκεται το ακίνητο που θα αξιοποιηθεί

Πάρος - Φωτογραφία αρχείου - Φωτό: EUROKINISSI/PANORAMAPRESS/ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ3 ημέρες ago

Στο ΣτΕ το σχέδιο Προεδρικού Διατάγματος για τη μεγάλη τουριστική επένδυση της ΕΚΤΕΡ στην Πάρο – Σε ποιά γνωστή περιοχή του νησιού θα γίνει

Φωτογραφία αρχείου - Πηγή: Canva
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ3 εβδομάδες ago

“Πράσινο φως” για το νέο 5άστερο ξενοδοχείο της Aldemar στην Ηλεία – Σε ποιά περιοχή θα γίνει

Το νέο εμπορικό πάρκο (retail park) της Vita Development στη Νέα Αλικαρνασσό Ηρακλείου - Πηγή: Vita Development
ΕΜΠΟΡΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ & ΠΑΡΚΑ1 εβδομάδα ago

[ΦΩΤΟ] Σε “τροχιά” αδειοδότησης το νέο mega retail park στο Ηράκλειο – Ποιά εταιρεία επενδύει

Φωτογραφία αρχείου - Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΛΙΜΕΝΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ/STR
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ3 εβδομάδες ago

Οι 7 νέες ξενοδοχειακές επενδύσεις που προχωρούν στον Πειραιά – Σε ποιά σημεία θα γίνουν και ποιές εταιρείες επενδύουν

Η φοιτητική εστία της Premia Properties στην Πάτρα - Πηγή: Premia Properties
RESIDENTIAL2 εβδομάδες ago

900 φοιτητικές κατοικίες έως το 2026 για την Premia Properties – Σε ποιές πόλεις θα γίνουν νέες

To ακίνητο του ΕΦΚΑ στην οδό Κολοκοτρώνη 4 - Πηγή: Google Maps
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ1 εβδομάδα ago

Βρέθηκε ο νέος επενδυτής για το ακίνητο – φιλέτο του ΕΦΚΑ στην Κολοκοτρώνη – “Οδεύει” προς νέο ξενοδοχείο

Piraeús Gate - Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
RESIDENTIAL1 ημέρα ago

[VIDEO] Δείτε πώς θα γίνουν τα νέα “πράσινα” κτίρια κατοικιών και γραφείων στο Piraeus Gate Project

Project Anemos, Μεγανήσι - Πηγή: ATENO / ΕΠΣ
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ2 εβδομάδες ago

Πρώτο “πράσινο φως” για τη νέα τουριστική επένδυση Project Anemos στο Μεγανήσι

Τήνος - Φωτογραφία αρχείου - Φωτό: ΚΩΣΤΑΣ ΤΖΟΥΜΑΣ/EUROKINISSI
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ2 εβδομάδες ago

Μέσω Ταμείου Ανάκαμψης η νέα ξενοδοχειακή επένδυση στην Τήνο – Πού θα γίνει

Το κτίριο γραφείων στην οδό Μητροπόλεως 62 που θα μετατραπεί σε ξενοδοχείο - Πηγή: Google Maps
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ4 ημέρες ago

“Πράσινο φως” για νέο ξενοδοχείο σε γνωστό κτίριο γραφείων στη Μητροπόλεως

Το project Nea Polis στο Περιγιάλι Καβάλας - Πηγή: Όμιλος Κουρτίδη
RESIDENTIAL1 εβδομάδα ago

[VIDEO] Σε εξέλιξη η μεγάλη οικιστική επένδυση Nea Polis στην Καβάλα – Πώς θα αναβαθμίσει την περιοχή με 7 νέους σύγχρονους οικισμούς με κατοικίες

Piraeús Gate - Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
RESIDENTIAL1 ημέρα ago

[VIDEO] Δείτε πώς θα γίνουν τα νέα “πράσινα” κτίρια κατοικιών και γραφείων στο Piraeus Gate Project

Το project Nea Polis στο Περιγιάλι Καβάλας - Πηγή: Όμιλος Κουρτίδη
RESIDENTIAL1 εβδομάδα ago

[VIDEO] Σε εξέλιξη η μεγάλη οικιστική επένδυση Nea Polis στην Καβάλα – Πώς θα αναβαθμίσει την περιοχή με 7 νέους σύγχρονους οικισμούς με κατοικίες

KERANIS Residences - Πηγή: Mercan Greece
RESIDENTIAL1 εβδομάδα ago

[VIDEO] Στη “γραμμή εκκίνησης” το Keranis Residences με κατοικίες, γραφεία και καταστήματα στον Πειραιά – Ποιά εταιρεία επενδύει στο ιστορικό ακίνητο

Η οικιστική επένδυση της Vita Estate Development στην οδό Ιάσονος 42 στη Νέα Σμύρνη - Πηγή: Vita Estate Development
RESIDENTIAL2 εβδομάδες ago

[VIDEO] Προχωρά η νέα οικιστική επένδυση στη Νέα Σμύρνη – Σε ποιά περιοχή κατασκευάζεται

The Grid - Πηγή: EY
ΚΤΙΡΙΑ ΓΡΑΦΕΙΩΝ3 εβδομάδες ago

[VIDEO] Προχωρά η κατασκευή του νέου “πράσινου” συγκροτήματος γραφείων The Grid στο Μαρούσι – Πότε θα ολοκληρώσει την επένδυση η Noval Property

Riviera Tower - Πηγή: Lamda Development
RESIDENTIAL1 μήνα ago

The Ellinikon: έφτασε ήδη στα μισά ο “πράσινος” ουρανοξύστης κατοικιών Riviera Tower – Ξεπέρασε τα 113 μέτρα ύψος

Τα νέα κτίρια γραφείων της PwC που θα αναπτύξει στο Μαρούσι η Dimand - Πηγή: Dimand
ΚΤΙΡΙΑ ΓΡΑΦΕΙΩΝ2 μήνες ago

[VIDEO] Τα 4+2 μεγάλα συγκροτήματα γραφείων στο Μαρούσι – Ποιά βρίσκονται υπό κατασκευή και πώς προχωρούν

Τα έργα σε εξέλιξη στον νέο Riviera Tower στο The Ellinikon - Πηγή: Bizness.gr
RESIDENTIAL2 μήνες ago

[VIDEO] The Ellinikon: και επίσημα το νέο υψηλότερο κτίριο στην Ελλάδα ο ουρανοξύστης κατοικιών Riviera Tower στο Ελληνικό

Athens Riviera Falirikon - QG Investments / 314 Architecture Studio
RESIDENTIAL2 μήνες ago

[VIDEO] Ξεκίνησαν τα έργα για τη νέα οικιστική επένδυση Athens Sansiveria στην Λεωφόρο Ποσειδώνος

Τα έργα σε εξέλιξη στον νέο Riviera Tower στο The Ellinikon - Πηγή: Bizness.gr
RESIDENTIAL2 μήνες ago

[VIDEO] The Ellinikon: προχωρούν τα έργα στον “πράσινο” ουρανοξύστη κατοικιών Riviera Tower στο Ελληνικό

TRENDING

Επικοινωνία

Copyright © 2019-2024 Bizness.gr

Bizness.gr - Ταυτότητα
Ιδιοκτήτρια εταιρεία: «INFRA MEDIA M.I.K.E.» Διακριτικός τίτλος: «INFRA MEDIA» - Έδρα: Δήμος Αθηναίων, Αριστείδου αρ. 10-12, Τ.Κ. 10559 - ΑΦΜ: 801478591 Δ.Ο.Υ.: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ. - Τηλ. επικοινωνίας: 2130405600 - E-mail: contact@ypodomes.com Νόμιμος Εκπρόσωπος: Καραγιάννης Νικόλαος, Νόμιμος Εκπρόσωπος - Δικαιούχος του ονόματος τομέα (bizness.gr): INFRA MEDIA M.I.K.E. - Διευθυντής/Διαχειριστής: Καραγιάννης Νικόλαος - Διευθυντής Σύνταξης: Κατερίνα Παναγέα
Η Εταιρεία δηλώνει ότι έχει συμμορφωθεί με τη Σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της Επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L 63).