Connect with us

ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

Ιδού το όνομα για το νέο 5άστερο ξενοδοχείο στα Αστέρια Γλυφάδας – Νέα συνεργασία πέντε αστέρων με Kerzner

Newsroom

Published

on

Η νέα μεγάλη τουριστική επένδυση με 5άστερο ξενοδοχείο στα Αστέρια της Γλυφάδας
Η νέα μεγάλη τουριστική επένδυση με 5άστερο ξενοδοχείο στα Αστέρια της Γλυφάδας

Επισημοποιήθηκε η συνεργασία ανάμεσα στην Grivalia Hospitality και την Kerzner που διαχειρίζεται το σήμα των υπερπολυτελών ξενοδοχείων One&Only Resorts σε όλο τον κόσμο, δημοσιοποιώντας ταυτόχρονα και το όνομα του νέου ξενοδοχείου που θα λειτουργήσει από το 2022 στα Αστέρια της Γλυφάδας.

Συγκεκριμένα, η Kerzner International Holdings Limited («Kerzner»), ιδιοκτήτρια των εμπορικών σημάτων των υπερπολυτελών One&Only Resorts και των εμβληματικών Atlantis Resort & Residences παγκοσμίως, υπέγραψε σύμβαση διαχείρισης τουριστικού θερέτρου με την Grivalia Hospitality S.A. για το One&Only Aesthesis που πρόκειται να κατασκευαστεί στην Αθήνα.

Η έκταση των 210 στρεμμάτων όπου θα πραγματοποιηθεί η ανάπτυξη, με μέτωπο στη θάλασσα, αποτελεί τμήμα ευρύτερης έκτασης η οποία περιλαμβάνει επίσης προστατευόμενη δασική περιοχή 60 στρεμμάτων και ανταποκρίνεται στη ζήτηση για πρόσθετες εμπειρίες One&Only στην Ευρώπη, μετά τα πρόσφατα εγκαίνια του One&Only Portonovi στο Μαυροβούνιο και την αναγγελθείσα ανάπτυξη του One&Only Kea Island στην Ελλάδα, επιταχύνοντας τη στρατηγική ανάπτυξη του χαρτοφυλακίου της One&Only. Κρυμμένη σε ένα θρυλικό καταφύγιο του παραλιακού μετώπου της Γλυφάδας με τις θεαματικές εναλλαγές τοπίου, η αίγλη θα επιστρέψει σε αυτή τη μυθική τοποθεσία, μέσα από την υπερπολυτελή εμπειρία που θα προσφέρει το One&Only Aesthesis, όπως θα είναι το όνομα του νέου ξενοδοχείου στη Γλυφάδα.

Το τουριστικό θέρετρο απέχει μόλις λίγα λεπτά από την μητρόπολη και περιβάλλεται από το απέραντο μπλε του ουρανού και της θάλασσας και τα νησιά που λαμπυρίζουν διάστικτα στον ορίζοντα. Αληθινός παράδεισος που ενσωματώνει την ελληνική κληρονομιά και την αυθεντική αθηναϊκή γοητεία, το θέρετρο θα είναι το τέλειο καταφύγιο, αποτίοντας φόρο τιμής στην κοσμοπολίτικη κομψότητα των δεκαετιών του ’60 και του’ 70.

Όπως συμβαίνει με όλα τα τουριστικά ακίνητα υπό το σήμα One&Only, το θέρετρο θα προσφέρει καινοτόμες εμπειρίες για οικογένειες με παιδιά, διατηρώντας παράλληλα υψηλό επίπεδο ιδιωτικότητας και για τους ενήλικες .

«Στην Kerzner International είμαστε ιδιαίτερα ενθουσιασμένοι για την ένταξη της Αθήνας στο ευρωπαϊκό μας αποτύπωμα. Αυτή η επίλεκτη παραθαλάσσια τοποθεσία, λίγο έξω από το κέντρο της πόλης, είναι εξαιρετική: ο τέλειος προορισμός για να ξεκινήσει ή να ολοκληρώσει κανείς οποιαδήποτε ελληνική περιπέτεια, μέσα από την υπερπολυτελή εμπειρία της One&Only. Θα αναβιώσουμε τη χρυσή εποχή της Αθήνας, μια γιορτή μέσα από τη ζωή και την ενέργεια που αντιπροσωπεύει πιστά την υπόσχεση της επωνυμίας μας. Υλοποιούμε την αναπτυξιακή στρατηγική μας και την εξέλιξη της επωνυμίας One&Only παγκοσμίως και είμαστε ενθουσιασμένοι που θα προσθέσουμε άλλη μία εμπειρία One&Only στην Ελλάδα», σχολίασε ο Philippe Zuber, Διευθύνων Σύμβουλος της Kerzner International. «Οι συνεργάτες μας στην Grivalia, είναι ηγέτες του ελληνικού real estate και έχουν δεσμευθεί να τιμήσουν την τοποθεσία και να δημιουργήσουν μια μοναδική παρακαταθήκη για το μέλλον».

«Η Grivalia Hospitality είναι ενθουσιασμένη που αναβιώνει ένα τοπόσημο κατά μήκος της Αθηναϊκής Ριβιέρας και ενώνει τις δυνάμεις της με την Kerzner International, έναν διακεκριμένο παγκόσμιο ηγέτη στην υπερπολυτελή φιλοξενία, μέσω του σήματος One&Only. Το One&Only Aesthesis θα λειτουργεί σε ένα από τα πιο εμβληματικά και κοσμοπολίτικα παραλιακά αξιοθέατα της Αθήνας που είχε αρχικά σχεδιαστεί από διακεκριμένους Έλληνες αρχιτέκτονες. Από την ανάπτυξή τους στα μέσα της δεκαετίας του 1950, οι καμπάνες, οι χώροι διασκέδασης και η παραλία φιλοξένησαν την αφρόκρεμα του τοπικού και διεθνούς τζετ-σετ. Με την ολοκλήρωσή του, αυτό το σύγχρονο υβριδικό τουριστικό θέρετρο πόλης θα αποτελέσει ένα μοναδικό προορισμό υψηλής ποιότητας στη Μεσόγειο, καθόλη τη διάρκεια του έτους», σχολίασε ο Γιώργος Χρυσικός, ιδρυτής και Πρόεδρος του Δ.Σ. της Grivalia Hospitality.

Όπως όλα τα ακίνητα του χαρτοφυλακίου One&Only, το One&Only Aesthesis θα δίνει έμφαση στην ιδιωτικότητα, ως το απόλυτο καταφύγιο, με την πλειοψηφία των καταλυμάτων να είναι απομονωμένες βίλες με ιδιωτικές πισίνες, ιδανικές για ζευγάρια ή οικογένειες. Θα παρουσιαστεί επίσης η Villa One, που θα αποτελεί την κορωνίδα της ιδιωτικότητας και της αποκλειστικότητας η οποία θα γίνει σίγουρα ο πιο περιζήτητος προορισμός της Αθήνας.

Το νέο One&Only Aesthesis στα Αστέρια της Γλυφάδας - Πηγή: Kerzner

Το νέο One&Only Aesthesis στα Αστέρια της Γλυφάδας – Πηγή: Kerzner

Μετά από τη σύναψη αποκλειστικής παγκόσμιας συνεργασίας με την Chenot, κορυφαίας εταιρείας στον τομέα της υγείας και ευεξίας, το τουριστικό θέρετρο θα φιλοξενήσει το Chenot Spa, με εξατομικευμένα προγράμματα και πρωτοποριακές θεραπείες επιστημονικά σχεδιασμένες για να ενισχύουν την ευεξία και την υγεία των επισκεπτών καθόλη την διάρκεια του έτους. Θέτοντας νέα πρότυπα για την ευεξία στο πλαίσιο της λειτουργίας των πολυτελών τουριστικών θερέτρων, η συνεργασία θα επιτρέψει να παρέχονται υπερσύγχρονες, επιστημονικά τεκμηριωμένες θεραπείες, μαζί με το εξαιρετικό επίπεδο πολυτέλειας και εξυπηρέτησης για το οποίο φημίζεται η One&Only. Ένα πρωτοποριακό γυμναστήριο, το οποίο θα διαθέτει τόσο εσωτερικούς όσο και υπαίθριους χώρους, θα αποτελέσει επίσης μέρος του συνολικού ευ ζην.

Το προφίλ της Kerzner

Η Kerzner International Holdings Limited, μέσω των θυγατρικών της, είναι κορυφαίος οργανισμός ανάπτυξης και διαχείρισης θέρετρων προορισμού, υπερπολυτελών ξενοδοχείων και κατοικιών, και καινοτόμων εμπειριών ψυχαγωγίας και τυχερών παιγνίων.

Η Atlantis, ναυαρχίδα της Kerzner, περιλαμβάνει το Atlantis, The Palm στο Ντουμπάι, ένα θεματικό θέρετρο 1.500 δωματίων με θέμα το νερό και θέα την Αραβική Θάλασσα και την ηπειρωτική χώρα, και το Atlantis, Sanya Hainan στην Κίνα, ενώ υπό ανάπτυξη βρίσκονται το Atlantis, The Royal Resort & Residences στο Ντουμπάι, και το Atlantis Ko Olina στη Χαβάη των ΗΠΑ.

Με την επωνυμία One&Only, η Kerzner διαχειρίζεται μερικά από τα κορυφαία θέρετρα υπερπολυτελείας παγκοσμίως, που βρίσκονται στο Μεξικό, τον Μαυρίκιο, τις Μαλδίβες, τη Νότια Αφρική, το Ντουμπάι, τη Ρουάντα, τη Μαλαισία, το Μαυροβούνιο και την Αυστραλία. Η Kerzner επίσης λειτουργεί το Mazagan Beach & Golf Resort, ένας προορισμός 500 δωματίων γκολφ και θέρετρο καζίνο στο Μαρόκο.

Η Kerzner παρουσίασε πρόσφατα το SIRO, έναν «ολικό» (immersive) προορισμό τρόπου ζωής, συνδυάζοντας τα όρια μεταξύ φιλοξενίας, φυσικής κατάστασης και ευεξίας μέσα από μια νέα προοπτική και ενεργοποιώντας εμπειρίες, με πρώτο τέτοιο θέρετρο που έχει προγραμματιστεί να είναι το Boka Place στο Μαυροβούνιο.

To προφίλ της One&Only

Δημιουργημένη αποκλειστικά για την αγορά υπερπολυτελείας, η One&Only έχει σχεδιαστεί ως σήμα κατατεθέν της πολυτέλειας. Σε μερικές από τις πιο όμορφες τοποθεσίες του κόσμου, κάθε βραβευμένο θέρετρο προσφέρει στους επισκέπτες προσφέρουν στους επισκέπτες ξεχωριστό στιλ και μια ιδιαίτερη προσωπικότητα που έχει τις ρίζες της στην τοπική κουλτούρα, γνήσια φιλοξενία και απαράμιλλη ζωτική ενέργεια.

Το αποκλειστικό χαρτοφυλάκιο περιλαμβάνει το One&Only Reethi Rah στις Μαλδίβες, το One&Only Le Saint Géran στον Μαυρίκιο, το One&Only Royal Mirage και το One&Only The Palm στο Ντουμπάι, το One&Only Palmilla και το One&Only Mandarina στο Μεξικό, το One&Only Cape Town στη Νότια Αφρική, το Emirates One&Only Wolgan Valley στα Γαλάζια Όρη της Αυστραλίας, το One&Only Desaru Coast στη Μαλαισία, το One&Only Nyungwe House και το One&Only Gorilla’s Nest στη Ρουάντα και το One&Only Portonovi στο Μαυροβούνιο, του οποίου τα εγκαίνια έγιναν πρόσφατα.

Επιπλέον θέρετρα υπό ανάπτυξη περιλαμβάνουν το One&Only Kéa στην Ελλάδα και το One&Only One Za’abel στο Ντουμπάι, καθώς και One&Only Private Homes σε όλο τον κόσμο.

Το προφίλ της Grivalia Hospitality S.A.

Η Grivalia Hospitality είναι μια δυναμική πλατφόρμα επενδύσεων σε ακίνητα, με στόχευση τα πολυτελή τουριστικά ακίνητα σε εξαιρετικούς και προβεβλημένους προορισμούς στην Ελλάδα. Το χαρτοφυλάκιο σχεδιάστηκε με όραμα να προσφέρει μια μοναδική εμπειρία στους επισκέπτες και αναπτύχθηκε με τις πλέον σύγχρονες προδιαγραφές βιωσιμότητας, αντλώντας έμπνευση από τον ελληνικό πολιτισμό.

Στόχος μας είναι να δημιουργηθεί σημαντική αξία για όλα τα ενδιαφερόμενα μέρη μέσω στοχευμένων επενδύσεων στον τομέα του τουρισμού υψηλών προδιαγραφών, μέσω επενδύσεων που ενσωματώνουν επενδυτικές στρατηγικές υψηλής προστιθέμενης αξίας, αναπτυξιακές δυνατότητες και άριστες σχέσεις με διεθνείς ξενοδοχειακές αλυσίδες ς υψηλών προδιαγραφών.

Advertisement Macon
Advertisement
Advertisement Omikron Kappa Consulting
Advertisement Ergon Tzanidakis
Advertisement TÜV Austria
Advertisement Aecom
Πηγή: ΝΕΚΤΑΡΙΑ ΜΠΑΛΩΜΑΤΙΝΗ/EUROKINISSI
REAL ESTATE2 ημέρες ago

Τι αλλάζει για τα ακίνητα και το real estate με το νέο Κώδικα Αυτοδιοίκησης

ΚΤΙΡΙΑ ΓΡΑΦΕΙΩΝ3 ημέρες ago

Στην πώληση κτιρίου γραφείων στο Μαρούσι προχώρησε η Trastor

Σύβοτα - Φωτογραφία αρχείου - Φωτό: EUROKINISSI
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ3 ημέρες ago

“Πράσινο φως” για νέο ξενοδοχείο στα Σύβοτα

Μύκονος - Φωτογραφία αρχείου - Φωτό: Χρήστος Μπόνης / Eurokinissi
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ3 ημέρες ago

“Στα σκαριά” έργο για νέο ξενοδοχείο στη Μύκονο

Το νέο Cambas Park στην Παλλήνη - Φωτό: REDS
REAL ESTATE3 ημέρες ago

Επενδύσεις 1,7 δισ. ευρώ υλοποιεί η Dimand – Στο επίκεντρο τα mega projects σε Μεσόγεια και Κρήτη

Το ιστορικό κτίριο γραφείων στην οδό Καραγιώργη Σερβίας 6-8 στο Σύνταγμα - Πηγή: Google Maps
ΚΤΙΡΙΑ ΓΡΑΦΕΙΩΝ3 ημέρες ago

3 νέα ακίνητα γραφείων στο κέντρο της Αθήνας απέκτησε η Trastor – Πώς θα τα αξιοποιήσει

ZEUS Eleva Cassandra Lagoon - Πηγή: ZEUS International
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ3 ημέρες ago

Άνοιξε το νέο 5άστερο Zeus Eleva Kassandra Lagoon στη Χαλκιδική

Φωτό: Γιώργος Κονταρίνης / Eurokinissi
REAL ESTATE3 ημέρες ago

Συνεχίζεται η άνοδος του οικιστικού real estate στα Ανατολικά Προάστια της Αθήνας – Πού κινούνται τα ενοίκια κατοικιών

Φωτογραφία αρχείου - Designed by Canva
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ4 ημέρες ago

Νέο ξενοδοχείο “στα σκαριά” στη Χερσόνησο Ηρακλείου

Χανιά - Φωτογραφία αρχείου - Πηγή: ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ/EUROKINISSI
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ4 ημέρες ago

“Στα σκαριά” νέο ξενοδοχείο 5 αστέρων στα Χανιά – Σε ποιά περιοχή θα γίνει

Το νέο Paradise Resort Evia, a Member of Radisson Individuals - Πηγή: Radisson
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ3 εβδομάδες ago

Άνοιξε το νέο παραθαλάσσιο resort της Radisson στην Εύβοια – Σε ποιά περιοχή βρίσκεται και γιατί η Radisson “ψηφίζει” Εύβοια

Αργολική Ριβιέρα - Πηγή: Canva Pro
RESIDENTIAL3 εβδομάδες ago

Οι νέοι χάρτες της εξοχικής κατοικίας – Σε ποιές 3 περιοχές στρέφεται το ενδιαφέρον στην ηπειρωτική Ελλάδα

Το ακίνητο στη συμβολή των οδών Αιόλου και Σταδίου - Πηγή: Google Maps
REAL ESTATE2 εβδομάδες ago

Ανοίγει ο “δρόμος” για την ανάπλαση του ακινήτου του Notos στη Σταδίου – Τα σχέδια Dimand – Τράπεζας Πειραιώς

Το Μέγαρο ΤΑΝΠΥ στην Ακτή Μιαούλη στον Πειραιά - Πηγή: Google Maps
ΚΤΙΡΙΑ ΓΡΑΦΕΙΩΝ2 εβδομάδες ago

Ποιό ακίνητο – φιλέτο του ΕΦΚΑ στην Ακτή Μιαούλη στον Πειραιά θα αξιοποιηθεί – Στον “αέρα” ο διαγωνισμός για την μακροχρόνια εκμίσθωσή του

Φωτογραφία αρχείου - Designed by Canva
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ2 εβδομάδες ago

“Στα σκαριά” νέο ξενοδοχείο 4 αστέρων στα Μέγαρα – Σε ποιό σημείο θα γίνει

Η επένδυση στην Β' Ακτή Βούλας - Πηγή: Athens Beach Club / PILA Studio
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ1 εβδομάδα ago

Ολοκληρώνεται έως αρχές του 2027 η τουριστική επένδυση Athens Beach Club στη Βούλα

Κως - Φωτογραφία αρχείου - Πηγή: EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΠΟΣΤΟΛΟΥ
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ3 εβδομάδες ago

7 νέες επενδύσεις σε ξενοδοχεία 5 αστέρων σε όλη την Ελλάδα – Σε ποιές περιοχές θα γίνουν

Four Seasons Mykonos - Πηγή: Four Seasons
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ3 εβδομάδες ago

Επεκτείνεται στην Ελλάδα η Four Seasons – Πότε ανοίγει το νέο ultra luxury ξενοδοχείο στο Καλό Λιβάδι και ποιό ακόμη έργο βρίσκεται “στα σκαριά”

Το ακίνητο στη συμβολή των οδών Σακελλαρίου και Τεώ - Πηγή: Europe Holdings
ΚΤΙΡΙΑ ΓΡΑΦΕΙΩΝ2 εβδομάδες ago

Δύο νέες επενδύσεις γραφείων στον Ταύρο δρομολογεί η Intracom – Ποιά κτίρια θα αξιοποιηθούν

Άποψη της πλατείας Μητροπόλεως - Design by Canva Pro
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ5 ημέρες ago

Άνοιγμα και στην ξενοδοχειακή αγορά της Αθήνας για την Domes Resorts – Προχωρά μαζί με την Prodea το νέο 5άστερο στην Πλατεία Μητροπόλεως

Voria Project - Πηγή: North Star Entertainment
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ2 εβδομάδες ago

[VIDEO] Προχωρούν τα έργα για τη μεγάλη τουριστική επένδυση VORIA στο Μαρούσι

Πηγή: Canva
LOGISTICS3 εβδομάδες ago

[VIDEO] Σε λειτουργία το νέο υπερσύγχρονο κέντρο logistics της Skroutz στην Ελευσίνα

Green Haven Melissia - Πηγή: Ten Brinke
RESIDENTIAL4 εβδομάδες ago

[VIDEO] Green Haven: προχωρά η μεγάλη οικιστική επένδυση της Ten Brinke στα Μελίσσια

Etolikou 11- Πηγή: MIBS Group
RESIDENTIAL1 μήνα ago

20 οικιστικά έργα στα “σκαριά” για την MIBS – Σε ποιές περιοχές της Αττικής επενδύει

Το οικισιτκό έργο της στην οδό Καραμανλή 5 στην Γλυφάδα - Πηγή: Ten Brinke
RESIDENTIAL1 μήνα ago

[VIDEO] Ξεκίνησε το νέο οικιστικό έργο της Ten Brinke στη Γλυφάδα

Το logistics center BriQ στον Ασπρόπυργο - Πηγή: BriQ Properties
LOGISTICS1 μήνα ago

[VIDEO] Προχωρούν τα έργα για την επέκταση της επένδυσης logistics της BriQ στον Ασπρόπυργο

Η Riviera Galleria στο The Ellinikon - Πηγή: Lamda Development
Χωρίς κατηγορία2 μήνες ago

[VIDEO] The Ellinikon: προχωρούν τα έργα κατασκευής της Riviera Galleria στο Ελληνικό

To logistics hub της INTERIKEA στον Ασπρόπυργο - Πηγή: Ten Brinke
LOGISTICS3 μήνες ago

[VIDEO] Ολοκληρώθηκε η mega επένδυση logistics για την IKEA στον Ασπρόπυργο

Promenade Heights - Πηγή: 314 Architecture Studio / Lamda Development
RESIDENTIAL3 μήνες ago

[VIDEO] Προχωρά η κατασκευή της οικιστικής επένδυσης Promenade Heights στο The Ellinikon

Το νέο Δικαστικό Μέγαρο Πειραιά όταν ολοκληρωθεί - Πηγή: Dimand Real Estate
ΚΤΙΡΙΑ ΓΡΑΦΕΙΩΝ3 μήνες ago

[VIDEO] Ολοκληρώνεται έως τέλος του 2026 από την Dimand το νέο Δικαστικό Μέγαρο του Πειραιά

TRENDING

Επικοινωνία

Copyright © 2019-2024 Bizness.gr

Bizness.gr - Ταυτότητα
Ιδιοκτήτρια εταιρεία: «INFRA MEDIA M.I.K.E.» Διακριτικός τίτλος: «INFRA MEDIA» - Έδρα: Δήμος Αθηναίων, Αριστείδου αρ. 10-12, Τ.Κ. 10559 - ΑΦΜ: 801478591 Δ.Ο.Υ.: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ. - Τηλ. επικοινωνίας: 2130405600 - E-mail: contact@ypodomes.com Νόμιμος Εκπρόσωπος: Καραγιάννης Νικόλαος, Νόμιμος Εκπρόσωπος - Δικαιούχος του ονόματος τομέα (bizness.gr): INFRA MEDIA M.I.K.E. - Διευθυντής/Διαχειριστής: Καραγιάννης Νικόλαος - Διευθυντής Σύνταξης: Κατερίνα Παναγέα
Η Εταιρεία δηλώνει ότι έχει συμμορφωθεί με τη Σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της Επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L 63).
Μ.Η.Τ.
Αριθμός Μ.Η.Τ. 242890