Connect with us

ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

P&G: Σημειώνει πρόοδο για το σχέδιο Ambition 2030

Newsroom

Published

on

Σε πρόσφατη ανακοίνωσή της, η εταιρεία Procter & Gamble, γνωστοποίησε ότι έχει σημειώσει σημαντική πρόοδο στα ευρωπαϊκά προγράμματα βιώσιμης ανάπτυξης στο πλαίσιο των στόχων που έχει θέσει για το Ambition 2030.

Η P&G προωθεί την κυκλική οικονομία για το ανακυκλωμένο πλαστικό στην Ευρώπη μέσω της χρήσης ρητίνης (από κυκλικές διαδικασίες παραγωγής), στις συσκευασίες των προϊόντων για τα μαλλιά (τερεφθαλικό πολυαιθυλένιο – PET) και στα μπουκάλια των υγρών απορρυπαντικών Ariel (συνεργασία για την παροχή ανακυκλωμένου πολυαιθυλενίου υψηλής πυκνότητας – HDPE).

Επιπλέον, η εταιρεία γιορτάζει αξιοσημείωτες διακρίσεις στην προσπάθειά της να ηγηθεί του κλάδου στη συσκευασία, τη διαλογή, και την τροφοδοσία ανακυκλωμένης ρητίνης (PCR) με το πρόγραμμα έξυπνων συσκευασιών HolyGrail, το οποίο έχει κερδίσει το βραβείο στην κατηγορία Circular Economy Innovation of the Year στα βραβεία “Edie Sustainability Leaders Awards” στο Ηνωμένο Βασίλειο, αλλά και την ετικέτα “1000 Efficient Solutions Label” από το Solar Impulse Foundation.

Οι μάρκες Lenor, Unstoppables και Fairy θα αποτελέσουν τις πρώτες εμπορικές εφαρμογές του προγράμματος έξυπνων συσκευασιών HolyGrail στην Ευρώπη. Το Ariel Cold Wash και το Fairy, στο πλαίσιο του προγράμματος Fairycology, έχουν λάβει επίσης την ετικέτα 1000 Efficient Solutions Label από το Solar Impulse Foundation, καθώς αποτελούν λύσεις βιώσιμου καθαρισμού μέσω της μείωσης της κατανάλωσης ενέργειας και νερού, χωρίς συμβιβασμούς.

Το «Ambition 2030» της P&G έχει ως στόχο του να δημιουργήσει και να εμπνεύσει έναν θετικό αντίκτυπο στο περιβάλλον και την κοινωνία μέσα από τις μάρκες, την εφοδιαστική αλυσίδα και τους εργαζομένους, ενώ παράλληλα θα δημιουργεί αξία για την Εταιρεία και τους καταναλωτές.

«Το 2020 είναι μια χρονιά όπου η δράση – η συλλογική δράση – θα μας τοποθετήσει στη σωστή τροχιά» ανέφερε η Virginie Helias, Επικεφαλής Βιωσιμότητας της P&G. «Για την P&G, το 2020 θα είναι μια χρονιά ανανεωτικής δράσης, όπου θα ενεργοποιήσουμε τους στόχους του Ambition 2030 σε όλες μας τις μάρκες, μέσω καινοτομίας και συνεργασιών. Στόχος δεν είναι απλώς να μειώσουμε τον αντίκτυπό μας, αλλά να αποτελέσουμε και μια δύναμη αλλαγής υπέρ του περιβάλλοντος, για την αντιμετώπιση των προκλήσεων των πλαστικών απορριμμάτων, της λειψυδρίας και της απώλειας της βιοποικιλότητας. Θα ηγηθούμε σε όλα αυτά τα μέτωπα για να προωθήσουμε την αλλαγή σε μεγάλη κλίμακα, αλλά και για ένα μακροπρόθεσμο αποτέλεσμα».

Η κατηγορία περιποίησης μαλλιών της P&G δεσμεύεται στη χρήση ανακυκλωμένης ρητίνης , αυξάνοντας το ανακυκλωμένο περιεχόμενο στις συσκευασίες

Η κατηγορία περιποίησης μαλλιών της P&G θα δοκιμάσει νέες συσκευασίες με ανακυκλωμένο πλαστικό για τα προϊόντα Pantene, ξεκινώντας με τα διαφανή μπουκάλια της συγκεκριμένης μάρκας. Το υλικό κατασκευάζεται μέσω προηγμένης ανακύκλωσης PET, η οποία πραγματοποιείται μέσω μιας προηγμένης διαδικασίας διάσπασης του πολυμερούς σε μονομερή, κάτι που σημαίνει ότι το υλικό μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε συσκευασίες καλλυντικών επανειλημμένα.

Το νέο υλικό, το οποίο θα παρασκευάζεται από την Indorama Ventures, είναι κατάλληλο για όλες τις μάρκες που συσκευάζονται σε μπουκάλια από PET. Μέσω της δέσμευσής της για τη χρήση του υλικού αυτού, η P&G προωθεί μια νέα κυκλική εφοδιαστική αλυσίδα, δημιουργώντας μια τελική αγορά για ανακυκλωμένα πλαστικά.

Το Ariel σχεδιάζει να εξοικονομήσει το ισοδύναμο 200 εκατομμυρίων μπουκαλιών από πρωτογενές πλαστικό σε πέντε χρόνια χάρη στη νέα συνεργασία μεταξύ της P&G και της Viridor στον τομέα της κυκλικής οικονομίας.

Η P&G και μια εταιρεία ανακύκλωσης και ανάκτησης ενέργειας του Ηνωμένου Βασιλείου, η Viridor, έχουν συνάψει μια πενταετή συμφωνία συνεργασίας, η οποία προβλέπει την ανακύκλωση και την επανεπεξεργασία πλαστικού από πολυαιθυλένιο υψηλής πυκνότητας (HDPE) για χρήση στα μπουκάλια απορρυπαντικών πλυντηρίου Ariel.

Η συμφωνία μεταξύ της P&G και της Viridor έρχεται μετά από τρία χρόνια συνεργασίας και καινοτομίας στην παραγωγή πιο βιώσιμων συσκευασιών από απορρίμματα που έχουν συγκεντρωθεί μετά τη χρήση τους. Η ρητίνη από ανακυκλωμένο πολυαιθυλένιο υψηλής πυκνότητας (rHDPE) της Viridor θα επιτρέψει στο Ariel να υλοποιήσει την πρότερη δέσμευσή της για την επίτευξη ενός ποσοστού ανακυκλωμένου περιεχομένου της τάξης του 50% στις συσκευασίες των υγρών προϊόντων της από το 2020.

Επιπλέον, στις δεσμεύσεις του Ariel περιλαμβάνεται και η δέσμευση ότι όλες οι συσκευασίες θα είναι ανακυκλώσιμες έως το 2022 και ότι η χρήση πλαστικών θα μειωθεί κατά 30% έως το 2025. Η P&G και η Viridor είναι και οι δύο ανάμεσα στους ιδρυτικούς εταίρους του Συμφώνου Πλαστικών του Ηνωμένου Βασιλείου (The UK Plastics Pact), μιας συνεργατικής πρωτοβουλίας στην οποία συμμετέχουν πολλοί ενδιαφερόμενοι και που έχει ως στόχο της να μετασχηματίσει την οικονομία των πλαστικών στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Στις τεχνολογίες Ariel Cold Wash και τις τεχνολογίες του Fairy απονεμήθηκε η ετικέτα 1000 Efficient Solutions Label από το Solar Impulse Foundation

Στις καινοτόμες τεχνολογίες του Ariel, οι οποίες προσφέρουν εξαιρετικά αποτελέσματα καθαρισμού σε χαμηλές θερμοκρασίες, και στο Fairy με το πρόγραμμα “Fairycology” έχει απονεμηθεί η ετικέτα 1000 Efficient Solutions Label από το Solar Impulse Foundation.

Αυτή η καινοτόμα ετικέτα έχει ως στόχο της να απεικονίσει και να ενθαρρύνει τις τεχνολογίες που προστατεύουν το περιβάλλον, ενώ παράλληλα υποστηρίζουν την καθαρή οικονομική ανάπτυξη. Η ετικέτα αυτή δημιουργήθηκε από το Solar Impulse Foundation, έτσι ώστε να στηρίξει το όραμά του για την κινητοποίηση του κοινού υπέρ των τεχνολογιών που επιτρέπουν τη μειωμένη εξάρτηση από τα ορυκτά καύσιμα, αλλά και να δημιουργήσει θετικά συναισθήματα απέναντι στις ανανεώσιμες λύσεις.

Κάθε λύση αξιολογείται από ανεξάρτητους ειδικούς ως προς την εφαρμοσιμότητά της από τεχνολογική άποψη, τα περιβαλλοντικά και κοινωνικοοικονομικά οφέλη της, αλλά και την οικονομική αποδοτικότητά της.

Οι τεχνολογίες Ariel Cold Wash έχουν αναγνωριστεί για το ότι αποτελούν λύσεις βιώσιμου καθαρισμού, χάρη στην εξαιρετική τους απόδοση σε κρύο νερό, κάτι που συμβάλλει στη σημαντική εξοικονόμηση ενέργειας, μέσω της μείωσης της θερμοκρασίας στο πλυντήριο. Το Fairy έχει αναγνωριστεί ως η βέλτιστη λύση, καθώς απαιτεί λιγότερη ενέργεια, λιγότερο νερό και δημιουργεί λιγότερα απορρίμματα.

Στην πραγματικότητα, το υγρό απορρυπαντικό Fairy έχει σχεδιαστεί να δρα σε χαμηλές θερμοκρασίες, εξοικονομώντας ενέργεια, ενώ οι λύσεις αυτόματου πλυσίματος πιάτων Fairy καθαρίζουν τα δύσκολα υπολείμματα τροφών χωρίς να απαιτείται πρόπλυση, με αποτέλεσμα να συμβάλλουν στην εξοικονόμηση νερού και ενέργειας.

Το πρόγραμμα έξυπνων συσκευασιών HolyGrail 2.0 έλαβε την ετικέτα 1000 Efficient Solutions Label από το Solar Impulse Foundation, αλλά και το βραβείο Circular Economy Innovation of the Year στα βραβεία Edie Sustainability Leaders Awards 2020.

Το πρόγραμμα έξυπνων συσκευασιών HolyGrail 2.0, το οποίο έχει ως στόχο του να μετασχηματίσει τη διαδικασία διαλογής των συσκευασιών, έλαβε πρόσφατα δύο σημαντικά σήματα αναγνώρισης: την επικέτα 1000 Efficient Solutions Label από το Solar Impulse Foundation και ένα σημαντικό βραβείο στα Edie Sustainability Leaders Awards, το μεγαλύτερο πρόγραμμα βραβείων βιωσιμότητας του Ηνωμένου Βασιλείου, στο οποίο αναγνωρίζονται άνθρωποι, προγράμματα και πρωτοβουλίες που επιταχύνουν τον μετασχηματισμό των επιχειρήσεων.

Το πρόγραμμα έξυπνων συσκευασιών HolyGrail έχει βραβευθεί στην κατηγορία Circular Economy Innovation of the Year για τις σημαντικές αλλαγές που θα μπορούσε να φέρει στις συσκευασίες, τη διαλογή, την τροφοδοσία ανακυκλωμένης ρητίνης (PCR) και για πολλά άλλα. Το HolyGrail 2.0 είναι η δεύτερη φάση του προγράμματος που θα εξερευνήσει μια πιθανή δοκιμαστική αγορά το 2021, μέσω της δημιουργίας μιας μεγάλης κοινοπραξίας εταιρειών σε ολόκληρη την αλυσίδα αξίας (με περισσότερους από 115 εταίρους).

Οι μάρκες Lenor, Unstoppables και Fairy θα γίνουν οι πρώτες μάρκες που θα εφαρμόσουν το πρόγραμμα έξυπνων συσκευασιών HolyGrail

Οι μάρκες Lenor, Unstoppables και Fairy θα γίνουν πρωτοπόρες στην εφαρμογή των ψηφιακών υδατογραφημάτων – της έξυπνης τεχνολογίας HolyGrail – έτσι ώστε να αντλήσουμε περισσότερες γνώσεις σχετικά με τη διαλογή και την ανακύκλωση στις εγκαταστάσεις ανακύκλωσης υλικών. Η P&G ηγείται του πρωτοπόρου προγράμματος HolyGrail υπό την αιγίδα του Ellen MacArthur Foundation από το 2016.

Πρόκειται για μια συνεργατική προσπάθεια, η οποία σχεδιάστηκε για να αντιμετωπίσει ένα από τα μεγαλύτερα εμπόδια που αντιμετωπίζει η ανακύκλωση των πλαστικών: την ανεπαρκή διαλογή στις εγκαταστάσεις ανακύκλωσης. Οι νέες συσκευασίες ενισχυτικών αρωμάτων Unstoppables και Lenor υπολογίζεται ότι θα κυκλοφορήσουν στην αγορά της Γερμανίας έως τον Οκτώβριο του 2020 και, στη συνέχεια, θα φτάσουν και στα ράφια της υπόλοιπης Ευρώπης.

Το Fairy θα αποτελέσει τη δεύτερη μάρκα που θα ενσωματώσει τα ψηφιακά υδατογραφήματα HolyGrail στις συσκευασίες των προϊόντων της στην Ευρώπη. Καθώς τα ψηφιακά υδατογραφήματα δεν είναι ορατά από το ανθρώπινο μάτι, αλλά ανιχνεύονται από τις συσκευές οπτικής σάρωσης και τα smartphone, η τεχνολογία αυτή μπορεί να χρησιμοποιηθεί, σε επόμενο στάδιο, και για την ευαισθητοποίηση και την εκπαίδευση των καταναλωτών από τις διάφορες μάρκες.

Advertisement Macon
Advertisement
Advertisement TÜV Austria
Advertisement Aecom
Ο CEO της Trade Estates, Δημήτρης Παπούλης - Πηγή: Trade Estates
LOGISTICS1 ημέρα ago

Με ομολογιακό δάνειο 9 εκατ. ευρώ από την Trade Estates προχωρά η EVITENCO τη μεγάλη επένδυση logistics της IKEA

Adia Aluma Hotels - Πηγή: Aluma Hotels / Isrotel
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ1 ημέρα ago

Με 3 νέα lifestyle ξενοδοχεία επεκτείνεται η Hilton στο κέντρο της Αθήνας – Πότε ανοίγουν

Το νέο κτίριο της ΑΑΔΕ στην οδό Πειραιώς - Φωτό: ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ/EUROKINISSI
REAL ESTATE1 ημέρα ago

Άγγιξε το μισό δισ. ευρώ η αξία του χαρτοφυλακίου της Premia Properties – Ποιά τα 4 ορόσημα του 2024

Φωτογραφία αρχείου - Designed by Canva
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ1 ημέρα ago

Δείτε την ακτινογραφία της ξενοδοχειακής αγοράς της Αθήνας – Διπλασιάστηκαν οι διεθνείς αλυσίδες

Το ακίνητο του ΕΦΚΑ στην οδό Βουλής 6 στο κέντρο της Αθήνας - Πηγή: Google Maps
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ1 ημέρα ago

“Στα σκαριά” νέο ξενοδοχείο σε ακίνητο του ΕΦΚΑ στο Σύνταγμα – Ποιά κτίρια θα αξιοποιηθούν

Φωτογραφία αρχείου - Πηγή: Canva
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ1 ημέρα ago

“Πράσινο φως” σε νέα επένδυση ξενοδοχείου 5 αστέρων στη Ρόδο – Πού θα γίνει και ποιά εταιρεία επενδύει

Athenaeum InterContinental Athens Hotel - Πηγή: Donkey Hotels
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ2 ημέρες ago

Ξεκίνησε από AVAX – ΜΠΑΛΛΙΑΝ το μεγάλο έργο ανακαίνισης 43,7 εκατ. ευρώ του Athenaeum Intercontinental στη Λ. Συγγρού

ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ2 ημέρες ago

Και δεύτερο ακίνητο απέκτησε η ΟΝΥΞ Τουριστική – Πώς θα αξιοποιηθεί

Φωτογραφία αρχείου - Πηγή: Canva
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ2 ημέρες ago

“Στα σκαριά” νέο ξενοδοχείο 4 αστέρων στην Αιτωλοακαρνανία – Πού θα γίνει

Κουφονήσια - Φωτογραφία αρχείου - Φωτό: EUROKINISSI / ΧΑΣΙΑΛΗΣ ΒΑΪΟΣ
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ2 ημέρες ago

“Πράσινο φως” για έργο νέου ξενοδοχείου στα Κουφονήσια

TRYP by Wyndham Piraeus Port - Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ3 εβδομάδες ago

Με νέο ξενοδοχείο επεκτείνεται η Wyndham στον Πειραιά – Σε ποιά περιοχή θα γίνει και ποιά εταιρεία επενδύει

Άποψη του Πειραιά - Πηγή: Canva
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ2 εβδομάδες ago

“Στα σκαριά” δύο νέες ξενοδοχειακές επενδύσεις στον Πειραιά και νέο boutique ξενοδοχείο στο Σύνταγμα – Ποιά εταιρεία επενδύει

Adia Aluma Hotels - Πηγή: Aluma Hotels / Isrotel
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ2 εβδομάδες ago

“Απόβαση” και στην Πλατεία Ομονοίας για τη Hilton το Μάρτιο – Ποιό νέο 5άστερο ξενοδοχείο εντάσσεται στην αλυσίδα

Φωτογραφία αρχείου - Designed by Canva
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ2 εβδομάδες ago

Ποιές είναι οι 10 νέες επενδύσεις για ξενοδοχεία 5 αστέρων σε όλη την Ελλάδα που εντάχθηκαν στον Αναπτυξιακό Νόμο

Το πρώην εργοστάσιο της ιστορικής κλωστοϋφαντουργίας των αδελφών Ρετσίνα - Πηγή: Google Maps
REAL ESTATE2 εβδομάδες ago

[VIDEO] Δείτε το πρώην εργοστάσιο Ρετσίνα στον Πειραιά – “Στα σκαριά” η αξιοποίησή του ακινήτου

Φωτογραφία αρχείου - Designed by Canva
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ3 ημέρες ago

Προς Στρατηγική Επένδυση οδεύει το νέο mega τουριστικό project στη Χαλκιδική – Ποιά εταιρεία επενδύει

Ναύπλιο - Φωτογραφία αρχείου - Φωτό: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ1 εβδομάδα ago

3 νέες επενδύσεις για ξενοδοχεία στην Πελοπόννησο εντάχθηκαν προς χρηματοδότηση στον Αναπτυξιακό Νόμο – Πού θα γίνουν

Το ακίνητο του ΕΦΚΑ στην οδό Βουλής 6 στο κέντρο της Αθήνας - Πηγή: Google Maps
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ1 ημέρα ago

“Στα σκαριά” νέο ξενοδοχείο σε ακίνητο του ΕΦΚΑ στο Σύνταγμα – Ποιά κτίρια θα αξιοποιηθούν

Λήμνος - Φωτογραφία αρχείου - Φωτό: Βασίλης Πρωτόπαπας / Eurokinissi
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ1 εβδομάδα ago

Νέα μεγάλη τουριστική επένδυση “στα σκαριά” στη Λήμνο – Τι περιλαμβάνει το Master Plan του Limnos Resort

Τα πρώην Κεραμεία Αλλατίνη στη Νοτιοανατολική Πύλη της Θεσσαλονίκης - Φωτό: ΜΟΤΙΟΝΤΕΑΜ / ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ
RESIDENTIAL3 ημέρες ago

Πρώτο “πράσινο φως” για τη μεγάλη επένδυση real estate στα πρώην Κεραμεία Αλλατίνη στη Θεσσαλονίκη – Τι θα περιλαμβάνει

Πηγή: LAMDA Development
RESIDENTIAL5 ημέρες ago

[VIDEO] The Ellinikon: προχωρούν τα μεγάλα έργα στο Ελληνικό

To οικιστικό έργο της Ten Brinke στην οδό Άρτης 13 στη Γλυφάδα - Πηγή: Ten Brinke
RESIDENTIAL1 εβδομάδα ago

[VIDEO] Προχωρά η νέα οικιστική επένδυση της Ten Brinke στη Γλυφάδα

Το πρώην εργοστάσιο της ιστορικής κλωστοϋφαντουργίας των αδελφών Ρετσίνα - Πηγή: Google Maps
REAL ESTATE2 εβδομάδες ago

[VIDEO] Δείτε το πρώην εργοστάσιο Ρετσίνα στον Πειραιά – “Στα σκαριά” η αξιοποίησή του ακινήτου

Η Riviera Galleria στο The Ellinikon - Πηγή: Lamda Development
ΕΜΠΟΡΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ & ΠΑΡΚΑ3 εβδομάδες ago

[VIDEO] The Ellinikon: ξεκίνησε η θεμελίωση του Riviera Galleria στο Ελληνικό – Τι θα περιλαμβάνει

Η νέα τουριστική επένδυση Alexandrou Chora Project στο Costa Ofrynio - Φωτό: Kourtidis Group
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ4 εβδομάδες ago

Ξεκίνησαν τα έργα για τη μεγάλη τουριστική επένδυση Alexandrou Chora στην Καβάλα – Τι θα περιλαμβάνει

Η επένδυση της Ten Brinke στο ακίνητο επί των οδών Λ. Βουλιαγμένης και Βενεζουέλας στη Γλυφάδα - Πηγή: Ten Brinke
RESIDENTIAL1 μήνα ago

[VIDEO] Προχωρά η νέα οικιστική επένδυση στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης – Ποιά εταιρεία επενδύει

To Commercial Hub στο Ελληνικό - Πηγή: Lamda Development
ΕΜΠΟΡΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ & ΠΑΡΚΑ1 μήνα ago

The Ellinikon: ξεκινούν το 2025 τα έργα της πρώτης φάσης και στην πλευρά της Λεωφ. Βουλιαγμένης – Στο επίκεντρο mall και retail park

Μακέτα από το νέο data center της Microsoft στα Σπάτα - Πηγή: ΜΠΕ / Microsoft
ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΑ ΚΤΙΡΙΑ2 μήνες ago

[VIDEO] “Στα σκαριά” η επένδυση της Microsoft για το νέο data center στα Σπάτα – Πού θα γίνουν τα άλλα 2

Piraeus Gate - Πηγή: DKG Development
RESIDENTIAL2 μήνες ago

[VIDEO] Πώς θα “μεταμορφωθεί” η είσοδος του Πειραιά με τη νέα μεγάλη επένδυση Piraeus Gate – Πού θα γίνει

Το Logistics Park της BriQ Properties στον Ασπρόπυργο - Πηγή: BriQ Properties
LOGISTICS3 μήνες ago

[VIDEO] Ολοκληρώθηκε το νέο logistics center της BriQ στον Ασπρόπυργο

TRENDING

Επικοινωνία

Copyright © 2019-2024 Bizness.gr

Bizness.gr - Ταυτότητα
Ιδιοκτήτρια εταιρεία: «INFRA MEDIA M.I.K.E.» Διακριτικός τίτλος: «INFRA MEDIA» - Έδρα: Δήμος Αθηναίων, Αριστείδου αρ. 10-12, Τ.Κ. 10559 - ΑΦΜ: 801478591 Δ.Ο.Υ.: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ. - Τηλ. επικοινωνίας: 2130405600 - E-mail: contact@ypodomes.com Νόμιμος Εκπρόσωπος: Καραγιάννης Νικόλαος, Νόμιμος Εκπρόσωπος - Δικαιούχος του ονόματος τομέα (bizness.gr): INFRA MEDIA M.I.K.E. - Διευθυντής/Διαχειριστής: Καραγιάννης Νικόλαος - Διευθυντής Σύνταξης: Κατερίνα Παναγέα
Η Εταιρεία δηλώνει ότι έχει συμμορφωθεί με τη Σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της Επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L 63).