Connect with us

REAL ESTATE

[VIDEO] Παρουσιάστηκε το masterplan για τη μεγάλη επένδυση της Dimand στο ΦΙΞ στη Θεσσαλονίκη – Τι θα περιλαμβάνει

Newsroom

Published

on

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη, 20 Νοεμβρίου, στον κινηματογράφο Ολύμπιον, η επίσημη παρουσίαση του FIX Masterplan από τη DIMAND και το διεθνώς αναγνωρισμένο αρχιτεκτονικό γραφείο Foster + Partners.

Περισσότεροι από 400 καλεσμένοι τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση, ανάμεσα στους οποίους στελέχη της κυβέρνησης, εκπρόσωποι της τοπικής αυτοδιοίκησης, φορείς της πόλης και εκπρόσωποι του επιχειρηματικού κόσμου και του Τύπου.

Το νέο ΦΙΞ στη Θεσσαλονίκη - Πηγή: Dimand Real Estate

Το νέο ΦΙΞ στη Θεσσαλονίκη – Πηγή: Dimand Real Estate

Τι θα περιλαμβάνει το νέο ΦΙΞ

Στην έκταση των περίπου 25 στρεμμάτων, πρόκειται να αναπτυχθεί μια ζωντανή κοινότητα, ένα σύγχρονο συγκρότημα μεικτών χρήσεων που θα περιλαμβάνει χώρους πολιτισμού, ευεξίας και φιλοξενίας, κατοικίες, χώρους εστίασης και εμπορικές χρήσεις, καθώς και εκτεταμένους χώρους πρασίνου, ανοιχτούς στο κοινό.

Τα τρία διατηρητέα συγκροτήματα (Σ1, Σ2, Σ3) αποκαθίστανται και επαναχρησιμοποιούνται, καθώς επίσης αναπτύσσονται δύο νέα κτήρια, με κοινά υπόγεια χώρων στάθμευσης.

Το masterplan φέρει την υπογραφή του διεθνώς διακεκριμένου αρχιτεκτονικού γραφείου Foster + Partners.

Το νέο ΦΙΞ στη Θεσσαλονίκη - Πηγή: Dimand Real Estate

Το νέο ΦΙΞ στη Θεσσαλονίκη – Πηγή: Dimand Real Estate

Συγκεκριμένα, στο Συγκρότημα 1 προβλέπεται η δημιουργία ενός boutique hotel με ολοκληρωμένες υπηρεσίες ευεξίας. Το διατηρητέο κτήριο, συνολικής επιφάνειας μεταμορφώνεται σε έναν χώρο αναζωογόνησης, με σύγχρονες εγκαταστάσεις spa και χαμάμ, ενώ η αρχιτεκτονική μελέτη του έργου πραγματοποιείται από το Georges Batzios Architects.

Στο Συγκρότημα 2, ιδιοκτησίας του Υπουργείου Πολιτισμού, ο πολιτισμός αποκτά κεντρικό ρόλο στη νέα ταυτότητα της περιοχής. Στο διατηρητέο αυτό συγκρότημα πρόκειται να στεγαστεί το MOMus – Μουσείο Μοντέρνας Τέχνης, με τη διεθνώς αναγνωρισμένη Συλλογή Κωστάκη, μια από τις σημαντικότερες συλλογές ρωσικής πρωτοπορίας στον κόσμο. Παράλληλα, εδώ θα εγκατασταθεί η Κρατική Ορχήστρα Θεσσαλονίκης, αποκτώντας τη δική της μόνιμη στέγη σε έναν χώρο αντάξιο του έργου και της ιστορίας της.

Το τρίτο διατηρητέο, το Συγκρότημα 3, αποτελεί το παλιό εμφιαλωτήριο της ιστορικής ζυθοποιίας και φέρει την υπογραφή του Τάκη Ζενέτου. Το κτήριο του 1959 μετατρέπεται σε έναν πολύπλευρο χώρο γαστρονομίας και εκδηλώσεων, με την αρχιτεκτονική μελέτη να πραγματοποιείται από τους Foster + Partners.

Το νέο ΦΙΞ στη Θεσσαλονίκη - Πηγή: Dimand Real Estate

Το νέο ΦΙΞ στη Θεσσαλονίκη – Πηγή: Dimand Real Estate

Η ανάπτυξη περιλαμβάνει επίσης 2 νέα βιοκλιματικά κτήρια, που φέρουν την υπογραφή των Foster + Partners, αποδίδοντας μια σύγχρονη συνέχεια στη βιομηχανική της κληρονομιά.

  • Συγκεκριμένα, σχεδιάζεται η δημιουργία ενός κτηρίου κατοικιών το οποίο θα περιλαμβάνει 96 κατοικίες που ξεχωρίζουν για τη σύγχρονη αισθητική τους, τη λειτουργικότητα των χώρων, την ενεργειακή αποδοτικότητα και την ποιότητα ζωής που προσφέρουν στους ενοίκους τους. To 19.800 τ.μ. ακίνητο θα απαρτίζεται από 9 ορόφους και θα διαθέτει 147 θέσεις στάθμευσης για τους ενοίκους.
  • Παράλληλα, σχεδιάζεται η δημιουργία ενός πεντάστερου ξενοδοχείου που θα προσφέρει μια ολοκληρωμένη εμπειρία φιλοξενίας. Με συνολική επιφάνεια 11.250 τ.μ. και επτά ορόφους, το νέο ξενοδοχείο θα διαθέτει 153 δωμάτια, προσφέροντας μια σύγχρονη εμπειρία φιλοξενίας που συνδυάζει την άνεση, τον μοντέρνο σχεδιασμό και τη ζεστασιά του μεσογειακού χαρακτήρα.

Τι είπαν οι πρωταγωνιστές

Ο Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου DIMAND, κ. Δημήτρης Ανδριόπουλος, υπογράμμισε:

«Η ζυθοποιία ΦΙΞ αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα βιομηχανικά μνημεία της χώρας και ένα σημείο που συνδέθηκε όσο λίγα με τη συλλογική μνήμη της Θεσσαλονίκης. Για εμάς, η ευθύνη της ανάπλασης δεν είναι απλώς μια επενδυτική πρωτοβουλία, αλλά μια βαθιά δέσμευση να αποδώσουμε ξανά στην πόλη έναν χώρο που της ανήκει. Με το masterplan που παρουσιάζουμε, το ΦΙΞ επανέρχεται ως ζωντανό κύτταρο πολιτισμού, ζωής, δημιουργίας και βιώσιμης ανάπτυξης.

Το ιστορικό ακίνητο του ΦΙΞ στη Δυτική Θεσσαλονίκη - Φωτό: ΜΟΤΙΟΝΤΕΑΜ/ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ

Το ιστορικό ακίνητο του ΦΙΞ στη Δυτική Θεσσαλονίκη – Φωτό: ΜΟΤΙΟΝΤΕΑΜ/ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ

Πριν από λίγα χρόνια κάναμε το πρώτο μας βήμα στη δυτική είσοδο της Θεσσαλονίκης με το HUB 26, το πρώτο βιοκλιματικό επιχειρηματικό πάρκο στη Βόρεια Ελλάδα, απέναντι ακριβώς από το ΦΙΞ. Ο στόχος μας ήταν απλός: να ενεργοποιήσουμε ένα κομμάτι της πόλης που παρέμενε ανενεργό για δεκαετίες. Σήμερα, το HUB 26 φιλοξενεί καθημερινά περισσότερους από 2.000 εργαζομένους και έχει εξελιχθεί σε μια ισχυρή επιχειρηματική κοινότητα που συνεχίζει να μεγαλώνει. Απέδειξε ότι όταν επενδύεις με σκοπό, ολόκληρες περιοχές μπορούν να αλλάξουν.

Με το FIX, λοιπόν, στοχεύουμε να δημιουργήσουμε μια νέα, πολυλειτουργική γειτονιά που θα συνδυάζει τον σεβασμό στην ιστορική κληρονομιά με την καινοτομία και τις σύγχρονες ανάγκες της αστικής ζωής. Η συνεργασία μας με το Υπουργείο Πολιτισμού, τους θεσμούς της πόλης και τους Foster + Partners που υπογράφουν το masterplan και σχεδιάζουν για πρώτη φορά για τη Θεσσαλονίκη, εγγυάται ότι το αποτέλεσμα θα έχει διάρκεια, ταυτότητα και προστιθέμενη αξία για όλους.

Πιστεύουμε ότι η δυτική Θεσσαλονίκη έχει τεράστιες δυνατότητες και ότι η μεταμόρφωση του FIX μπορεί να λειτουργήσει ως καταλύτης για μια ευρύτερη αναπτυξιακή επανεκκίνηση σε μια εποχή εξωστρέφειας, συνεργασίας και ουσιαστικής αναβάθμισης της ποιότητας ζωής για τους κατοίκους και τους επισκέπτες της Θεσσαλονίκης».

O Lord Norman Foster, ιδρυτής και πρόεδρος των Foster + Partners, ανέφερε:

«Αυτή είναι μια υπέροχη ευκαιρία να μετατρέψουμε την πρώην βιομηχανική περιοχή και το ιστορικό ζυθοποιείο ΦΙΞ σε έναν προορισμό-ορόσημο για τη Θεσσαλονίκη. Θα είναι ένας τόπος διαβίωσης και εργασίας, με έντονες πολιτιστικές διαστάσεις και έναν συνεχή διάλογο μεταξύ παλιού και νέου. Το έργο, που ανταποκρίνεται στο μεσογειακό κλίμα, έχει όλα τα συστατικά που χρειάζεται για να γίνει μια ακμάζουσα συνοικία της πόλης που θα είναι προσβάσιμη σε όλους, με υπαίθριους πράσινους χώρους συνάθροισης, περιοχές φιλικές προς τους πεζούς και τους ποδηλάτες και στεγασμένους εκθεσιακούς χώρους.

H Υπουργός Πολιτισμού δήλωσε:

«Τα διατηρητέα συγκροτήματα του ΦΙΞ αποκαθίστανται και επαναχρησιμοποιούνται από το Υπουργείο Πολιτισμού και την DIMAND, ενώ με την έγκριση του Υπουργείου κατασκευάζονται και δύο νέα κτήρια. Το σχέδιο προβλέπει μικτή χρήση – με κατοικίες, ξενοδοχείο, εμπορικούς χώρους και χώρους εστίασης, και φυσικά χώρους πολιτισμού, όπως προανέφερα.

Έτσι, το ΦΙΞ συνδέει την ιστορική μνήμη με τη σύγχρονη επιχειρηματικότητα. Έτσι, το μοναδικό αυτό βιομηχανικό συγκρότημα διασώζεται και αναγεννάται. Και αυτή η αναγέννηση του ΦΙΞ, μαζί με όλες τις άλλες παρεμβάσεις, ιδιωτών και δημοσίου, αναγεννούν την πόλη.

Η Θεσσαλονίκη συνδέει το μοναδικό σε αξία πολυπολιτισμικό παρελθόν της με το βιώσιμο μέλλον της. Η Θεσσαλονίκη αποκτά μια νέα ταυτότητα εξωστρεφούς, ευρωπαϊκής, δυναμικής και βιώσιμης πόλης μέσω της μετατροπής της δυτικής πλευράς της σε πυρήνα επιχειρηματικότητας, ιστορίας και πολιτισμού.

Η επιθυμία και το όραμα μετατρέπεται σε ελπίδα και σχέδιο. Σχέδιο που διαμορφώνει μια νέα συνθήκη, μια νέα πραγματικότητα στην οποία ο σεβασμός στο παρελθόν υποστηρίζει και ενισχύει ένα δυναμικό παρόν και ένα αναπτυξιακό μέλλον για την Θεσσαλονίκη και τους κατοίκους της»

Ο Αντιπεριφερειάρχης Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης, κ. Κώστας Γιουτίκας, δήλωσε:

«Η Περιφέρεια ήταν ο πρώτος φορέας που έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης στη δυτική Θεσσαλονίκη. Με μια ριζοσπαστική απόφαση, μετέφερε τις κεντρικές της υπηρεσίες, από τα ανατολικά στα δυτικά, στη γειτονιά του FIX. Και με μια οργανωμένη δέσμη αναπτυξιακών έργων και δράσεων που υλοποιούμε μεθοδικά, η δυτική Θεσσαλονίκη αλλάζει, προσελκύοντας το επενδυτικό ενδιαφέρον φορέων και επιχειρήσεων.

Η μεγάλη παρέμβαση της  DIMAND  για την ανακατασκευή του πρώην ζυθοποιείου FIX θα αποτελέσει κρίσιμο μοχλό επιτάχυνσης των διεργασιών αναζωογόνησης, ανάπτυξης και ανάδειξης της περιοχής. Σε συνδυασμό, δε με το Μουσείο Ολοκαυτώματος, το πρότζεκτ του FIX, δημιουργεί τις προϋποθέσεις, ώστε πολύ σύντομα η δυτική Θεσσαλονίκη να αποκτήσει τα χαρακτηριστικά ενός μοναδικού τοπόσημου ιστορίας και πολιτισμού»,

Ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης, κ. Στέλιος Αγγελούδης, σημείωσε:

«Η αναγέννηση των εγκαταστάσεων της πρώην ζυθοποιίας ΦΙΞ συνιστά ορόσημο για την επίτευξη του μεγάλου στόχου που έχουμε θέσει, την επιστροφή της δυτικής Θεσσαλονίκης στο προσκήνιο, τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών, την ενίσχυση της επιχειρηματικότητας και την προσέλκυση επενδύσεων.

Η υλοποίηση του masterplan που παρουσιάστηκε σήμερα γεννά μια νέα πραγματικότητα: Θα φέρει μια περιοχή που δοκιμάστηκε και που αντιμετώπισε επί σειρά ετών στερήσεις, στο επίκεντρο της βιώσιμης αναπτυξιακής προοπτικής και θα την καταστήσει φωτεινό σημείο αναφοράς για την επόμενη ημέρα της πόλης.

Η ενεργοποίηση ιδιωτικών πόρων, οι πρωτοβουλίες της Πολιτείας αλλά και το σύνολο των παρεμβάσεων που δρομολογεί ο Δήμος Θεσσαλονίκης για την αναβάθμιση του δημόσιου χώρου και την ενίσχυση του πρασίνου στη δυτική πλευρά της πόλης δίνουν το έναυσμα της δυναμικής επανεκκίνησής της.

Είναι ιδιαίτερα σημαντικό, πως στην κοινή αυτή προσπάθεια o Όμιλος DIMAND συμμετέχει ενεργά με μια παρέμβαση που θα επανασυστήσει τη δυτική είσοδο της Θεσσαλονίκης».

[VIDEO] Εγκαινιάστηκε το νέο Hub 26 στη Δυτική Θεσσαλονίκη – Τι περιλαμβάνει το πρώτο “πράσινο” συγκρότημα γραφείων της πόλης

Advertisement Macon
Advertisement
Advertisement Ergon Tzanidakis
Advertisement TÜV Austria
Advertisement Aecom
LOGISTICS59 λεπτά ago

Prodea Investments: Απόσχιση του κλάδου logistics – Περνά στη θυγατρική Θριασεύς

REAL ESTATE1 ώρα ago

Υπερκαλύφθηκε η ζήτηση για το νέο ομόλογο 150 εκατ. ευρώ της Premia Properties

Φωτογραφία αρχείου - Πηγή: Canva
ΚΤΙΡΙΑ ΓΡΑΦΕΙΩΝ2 ώρες ago

Στην πώληση κτιρίου γραφείων στο Ελληνικό προχώρησε η ΙΝΤΕΡΤΕΚ

Φωτό: Γιώργος Κονταρίνης / Eurokinissi
Χωρίς κατηγορία2 ώρες ago

Fractional ownership το νέο μοντέλο αξιοποίησης της ακίνητης περιουσίας που αλλάζει τα δεδομένα στην ελληνική αγορά

Design by Canva
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ5 ώρες ago

Εγκρίθηκε νέο έργο ανακαίνισης και αναβάθμισης ξενοδοχείου στο Ρέθυμνο

Το νέο mega εμπορικό ακίνητο της Μασούτης στις 3 Γέφυρες
RESIDENTIAL6 ώρες ago

Ολοκληρώθηκε το νέο mega εμπορικό ακίνητο της ΜΑΣΟΥΤΗΣ στις 3 Γέφυρες – Εντός του 2026 ολοκληρώνεται και η οικιστική επένδυση

JW Marriott Crete Resort & Spa - Πηγή: Marriott / SWOT Hospitality
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ6 ώρες ago

Με 9 νέα ξενοδοχεία επεκτείνεται δυναμικά στην Ελλάδα η Marriott – Σε ποιές περιοχές θα γίνουν και πότε ανοίγουν

Αναβάθμιση ξενοδοχείου Patmos Aktis - Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ6 ώρες ago

Ολοκληρώθηκε από το fund SMERC η επένδυση επέκτασης του ιστορικού ξενοδοχείου Patmos Aktis

Πηγή: Premia Properties
LOGISTICS23 ώρες ago

Με τη συμβολή της BRIGHTaddvalue το deal Premia – Dedeman για το ακίνητο logistics στη Θεσσαλονίκη

Ρόδος - Φωτογραφία αρχείου - Φωτό: ΑΡΓΥΡΩ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ/EUROKINISSI
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ1 ημέρα ago

Νέο έργο επέκτασης ξενοδοχείου δρομολογείται στη Ρόδο – Ποιό ξενοδοχείο αφορά

Ιωάννινα - Φωτογραφία αρχείου - Φωτό: ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΥΠ. ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ/EUROKINISSI
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ2 εβδομάδες ago

3 νέες ξενοδοχειακές επενδύσεις “στα σκαριά” στην Ήπειρο- Πού θα γίνει νέο 5άστερο ξενοδοχείο

Η επένδυση της Dimand στο Βοτανικό - Πηγή: Dimand
ΚΤΙΡΙΑ ΓΡΑΦΕΙΩΝ2 εβδομάδες ago

Προχωρά σταδιακά από τη Dimand το Votanikos Business Park στο πρώην ακίνητο της Softex στον Ελαιώνα – Το 2027 η πρώτη παράδοση κτιρίου

Ζάκυνθος - Φωτογραφία αρχείου - Φωτό: ΑΠΕ-ΜΠΕ/ Διονύσης Παπαντώνης
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ3 εβδομάδες ago

12 νέες 5άστερες ξενοδοχειακές επενδύσεις δρομολογούνται σε ολόκληρη την Ελλάδα – Δείτε σε ποιές περιοχές

Το κτίριο της Αγοράς Μοδιάνο στη Θεσσαλονίκη - Πηγή: Bizness.gr
ΕΜΠΟΡΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ & ΠΑΡΚΑ2 εβδομάδες ago

Εντός του 2026 το reopening της ιστορικής Αγοράς Μοδιάνο στη Θεσσαλονίκη – Τι σχεδιάζει η Εrgon που ανέλαβε το ακίνητο

Πολυτελές θέρετρο και ιδιωτικές κατοικίες της Four Seasons στο Πόρτο Χέλι - Πηγή: Four Seasons
RESIDENTIAL2 εβδομάδες ago

Ανοίγει ο “δρόμος” για το οικιστικό σκέλος της 5άστερης επένδυσης στο Hinitsa Bay στην Αργολίδα

The Grid - Πηγή: ΤΕΡΝΑ
ΚΤΙΡΙΑ ΓΡΑΦΕΙΩΝ3 εβδομάδες ago

Κορυφαία προτεραιότητα της Noval η ολοκλήρωση του The Grid στο Μαρούσι – Ποιοί οι μισθωτές που έχουν ήδη “κλείσει”

Πηγή: Lamda Development
ΕΜΠΟΡΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ & ΠΑΡΚΑ4 ημέρες ago

Ξεκινά εντός του 2026 η κατασκευή του νέου retail park της Trade Estates στο The Ellinikon – Πού θα γίνει και τι θα περιλαμβάνει

Πάρος - Φωτογραφία αρχείου - Φωτό: EUROKINISSI/PANORAMAPRESS/ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ2 εβδομάδες ago

7 νέες επενδύσεις σε ξενοδοχεία βρίσκονται στα “σκαριά” στις Κυκλάδες – Σε ποιά νησιά θα γίνουν

To logistics hub της INTERIKEA στον Ασπρόπυργο - Πηγή: Ten Brinke
LOGISTICS2 εβδομάδες ago

[VIDEO] Ολοκληρώθηκε η mega επένδυση logistics για την IKEA στον Ασπρόπυργο

ΚΤΙΡΙΑ ΓΡΑΦΕΙΩΝ3 εβδομάδες ago

[ΦΩΤΟ] Προχωρά η επένδυση για το νέο κτίριο “πράσινων” γραφείων MOB2 στο Μαρούσι – Ποιά εταιρεία επενδύει

To logistics hub της INTERIKEA στον Ασπρόπυργο - Πηγή: Ten Brinke
LOGISTICS2 εβδομάδες ago

[VIDEO] Ολοκληρώθηκε η mega επένδυση logistics για την IKEA στον Ασπρόπυργο

Promenade Heights - Πηγή: 314 Architecture Studio / Lamda Development
RESIDENTIAL3 εβδομάδες ago

[VIDEO] Προχωρά η κατασκευή της οικιστικής επένδυσης Promenade Heights στο The Ellinikon

Το νέο Δικαστικό Μέγαρο Πειραιά όταν ολοκληρωθεί - Πηγή: Dimand Real Estate
ΚΤΙΡΙΑ ΓΡΑΦΕΙΩΝ4 εβδομάδες ago

[VIDEO] Ολοκληρώνεται έως τέλος του 2026 από την Dimand το νέο Δικαστικό Μέγαρο του Πειραιά

The Syndesis Hub - Πηγή: Ten Brinke
ΚΤΙΡΙΑ ΓΡΑΦΕΙΩΝ4 εβδομάδες ago

[VIDEO] Λίγο πριν την ολοκλήρωση το μεγάλο έργο γραφείων Syndesis Hub στο Ελληνικό

To πρώην ξενοδοχείο Civitel Olympic στο Μαρούσι - Πηγή: Google Maps
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ1 μήνα ago

[VIDEO] Ανοίγει την 1η Μαρτίου το νέο The Fiction Athens στο Μαρούσι – Πώς μεταμορφώθηκε το γνωστό ξενοδοχείο Civitel

Η Riviera Galleria στο The Ellinikon - Πηγή: Lamda Development
ΕΜΠΟΡΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ & ΠΑΡΚΑ2 μήνες ago

[VIDEO] The Ellinikon: προχωρούν τα έργα κατασκευής του εμπορικού κέντρου Riviera Galleria στο Ελληνικό

To νέο data center στα Σπάτα - Πηγή: Ten Brinke
ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΑ ΚΤΙΡΙΑ2 μήνες ago

[VIDEO] Πώς προχωρούν τα έργα για το νέο data center στα Σπάτα

To πρώην ξενοδοχείο Βέρμιον στη Νάουσα - Πηγή: Δήμος Ηρωικής Πόλης Νάουσας
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ2 μήνες ago

Προς αξιοποίηση το ακίνητο του πρώην ξενοδοχείου “Βέρμιον” στη Νάουσα – Τι αφορά ο διαγωνισμός παραχώρησης 48 εκατ. ευρώ

Etolikou 11- Πηγή: MIBS Group
RESIDENTIAL2 μήνες ago

Δύο νέες οικιστικές επενδύσεις από την MIBS στον Πειραιά – Ποιό πρώην βιομηχανικό κτίριο με ιστορία θα μεταμορφωθεί σε κατοικίες

Το νέο οικιστικό έργο της Ten Brinke στην οδό Λαζαράκη στη Γλυφάδα - Πηγή: Ten Brinke
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ2 μήνες ago

[VIDEO] Ξεκίνησε η νέα οικιστική επένδυση της Ten Brinke στη Γλυφάδα

TRENDING

Επικοινωνία

Copyright © 2019-2024 Bizness.gr

Bizness.gr - Ταυτότητα
Ιδιοκτήτρια εταιρεία: «INFRA MEDIA M.I.K.E.» Διακριτικός τίτλος: «INFRA MEDIA» - Έδρα: Δήμος Αθηναίων, Αριστείδου αρ. 10-12, Τ.Κ. 10559 - ΑΦΜ: 801478591 Δ.Ο.Υ.: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ. - Τηλ. επικοινωνίας: 2130405600 - E-mail: contact@ypodomes.com Νόμιμος Εκπρόσωπος: Καραγιάννης Νικόλαος, Νόμιμος Εκπρόσωπος - Δικαιούχος του ονόματος τομέα (bizness.gr): INFRA MEDIA M.I.K.E. - Διευθυντής/Διαχειριστής: Καραγιάννης Νικόλαος - Διευθυντής Σύνταξης: Κατερίνα Παναγέα
Η Εταιρεία δηλώνει ότι έχει συμμορφωθεί με τη Σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της Επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L 63).
Μ.Η.Τ.
Αριθμός Μ.Η.Τ. 242890