ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

“Πρόσω ολοταχώς” για το νέο Radisson RED στην πλατεία Μητροπόλεως – Εκδόθηκε η οικοδομική άδεια

Published

on

Radisson RED Mitropoleos Square Athens - Πηγή: Radisson Hotel Group

Άνοιξε ο δρόμος για το νέο Radisson RED στην πλατεία Μητροπόλεως που θα υλοποιήσει γνωστή εταιρεία ισραηλινών συμφερόντων.

Ο λόγος για την Gnosis Investments (BZPW Real Estate) στην οποία ανήκουν το διατηρητέο στην οδό Μητροπόλεως και Υπατίας 1, καθώς και το διατηρητέο στην οδό Υπατίας 3-5 ακριβώς δίπλα.

Πλέον, εκδόθηκε η οικοδομική άδεια για την αξιοποίηση των δύο διατηρητέων ακινήτων με χρήση ξενοδοχείου, και ανοίγει ο δρόμος για την έναρξη των έργων.

Τα δύο κτίρια ανήκουν αντίστοιχα στις εταιρείες Metropolis 31 ΑΕ και Golden Horizon Athens Investments One ΙΚΕ.

Το πρώτο ακίνητο στη Μητροπόλεως και Υπατίας αφορά διατηρητέο κτίριο, καθαρής επιφάνειας 1.083 τ.μ..

Η Gnosis Investments έχει ανακοινώσει από το 2022 και την υπογραφή της συμφωνίας του Radisson RED Mitropoleos Square Athens, του πρώτου ξενοδοχείου που θα λειτουργεί υπό το brand Radisson RED στην Ελλάδα, στο ακίνητο της οδού Υπατίας 3-5 στην πίσω πλατεία Μητροπόλεως.

Το Radisson RED Mitropoleos Square Athens, ένα παλιό κτήριο γραφείων το οποίο θα μετατραπεί σε διαμερίσματα εκλεπτυσμένου design, θα διαθέτει 100 δωμάτια και 150 τ.μ. χώρο συναντήσεων και γυμναστήριο.

Το νέο κτίριο πολυτελών serviced apartments Radisson RED Mitropoleos Square Athens – Πηγή: Radisson

Στο ισόγειο του κτηρίου θα βρίσκεται εστιατόριο με θέα την πλατεία, ενώ το πιο ελκυστικό κομμάτι του κτηρίου θα είναι το roof top bar – εστιατόριο με θέα την Ακρόπολη, το οποίο θα λειτουργήσει σε συνεργασία με ένα καταξιωμένο chef.

Advertisement

TRENDING