Connect with us

ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Σούπερ Μάρκετ Γαλαξίας: Επενδύει στην τεχνητή νοημοσύνη με την προσωποποιημένη ΚΑΡΤΑ BONUS

bizness.gr

Published

on

Κάρτα Γαλαξία

Τα Σούπερ Μάρκετ Γαλαξίας ανακοίνωσαν την νέα καινοτόμα προσωποποιημένη ΚΑΡΤΑ BONUS ΓΑΛΑΞΙΑΣ προς τους πελάτες σε εκδήλωση που οργάνωσε για τους προμηθευτές τους, που θα ισχύει από τα μέσα Δεκεμβρίου 2019 σε όλα τα καταστήματα πανελλαδικά.

Ο κος Πουρσανίδης στην ομιλία του στην εκδήλωση ανέφερε ότι τα Σούπερ Μάρκετ Γαλαξίας είναι η πρώτη αλυσίδα που θα εντάξει πρόγραμμα AI Loyalty στην Ελλάδα μέσα από την καινοτομία της ΚΑΡΤΑΣ BONUS ΓΑΛΑΞΙΑΣ που στηρίζεται στη χρήση της τεχνητής νοημοσύνης. Για πρώτη φορά στο λιανικό εμπόριο, οι καταναλωτές θα έχουν τις προσωπικές τους εκπτώσεις, οι οποίες θα μπορούν να είναι μοναδικές και ξεχωριστές για τον κάθε ένα. Μία πρωτοβουλία, η οποία εκτός από την καινοτομία, συνδυάζει το προφίλ των πελατών του Σούπερ Μάρκετ Γαλαξίας, με τις ξεχωριστές ανάγκες που έχει ο κάθε καταναλωτής του και τους τις προσφέρει. Οι συγκεκριμένες προσφορές βρίσκονται στην κατηγορία «οι δικές μου προσφορές» και θα εμφανίζονται προσωπικές (επιλεγμένες με χρήση τεχνητής νοημοσύνης) από όλες τις κατηγορίες προσφορών ( Χρυσές Τιμές, Προσφορές Κάρτας, Τηλεοπτικά κ.λπ ).
Μία επιπλέον καινοτομία της κάρτας βρίσκεται στην μπάρα με τον τίτλο: τα κέρδη μου από τον Γαλαξία. Για πρώτη φορά οι καταναλωτές, μέσα από το προσωπικό τους προφίλ θα μπορούν να δουν ουσιαστικά τα ποσά που έχουν κερδίσει από τις εκπτώσεις και τις προσφορές στον Γαλαξία. Στη μπάρα θα υπάρχουν τρεις διαφορετικές τιμές, τα χρήματα που κερδίζουν ανά εβδομάδα, ανά μήνα και ανά έτος, δίνοντας στον καταναλωτή τη δυνατότητα να μετράει το κέρδος του.

Με τη χρήση της τεχνητής νοημοσύνης θα παρουσιάζεται επίσης, το ποσοστό για κάθε προϊόν που ταιριάζει στον κάθε καταναλωτή, ενώ για πρώτη φορά η αλυσίδα Σούπερ Μάρκετ Γαλαξίας θα παρέχει στους καταναλωτές συνέργειες με μη ανταγωνιστικές αλυσίδες και εταιρίες.

Την ΚΑΡΤΑ BONUS ΓΑΛΑΞΙΑΣ οι πελάτες θα μπορούν να την παραλάβουν ενεργοποιημένη και έτοιμη για άμεση χρήση και συλλογή πόντων σε φυσική ή ηλεκτρονική μορφή μέσα στον Δεκέμβριο.

Σε φυσική μορφή θα μπορούν να την προμηθευτούν από οποιοδήποτε ταμείο του Σούπερ Μάρκετ Γαλαξίας, ενώ για να την αποκτήσουν σε ηλεκτρονική μορφή θα μπαίνουν στο site www.5ae.gr ή στο Galaxias app (για Android και iOS). Σημαντικό είναι ότι ο καταναλωτής μπορεί να συνδέσει την κάρτα του (φυσική ή ηλεκτρονική) στο προφίλ που θα δημιουργήσει, με απλά βήματα, στο ανανεωμένο site www.5ae.gr

Η εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε χτες στο The Mall Athens στο Μαρούσι ξεκίνησε με χαιρετισμό από την Πρόεδρο της ΠΕΝΤΕ Α.Ε. – ΓΑΛΑΞΙΑΣ, κα Νίκη Χειμωνίδου, η οποία αναφέρθηκε στις μακροχρόνιες σχέσεις εμπιστοσύνης και σεβασμού με όλους τους προμηθευτές. Η Πρόεδρος, επεσήμανε ότι στο κέντρο όλων των ενεργειών της εταιρείας ήταν, είναι και θα είναι πάντα ο άνθρωπος-καταναλωτής–συνεργάτης- συνάδελφος. Επεσήμανε δε ότι οι εποχές αλλάζουν και οι εξελίξεις στην τεχνολογία τρέχουν.

Στη συνέχεια, της εκδήλωσης το λόγο πήρε ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΠΕΝΤΕ Α.Ε.-ΓΑΛΑΞΙΑΣ κ. Παναγιώτης Πουρσανίδης, ο οποίος αναφέρθηκε στην ίδρυση της εταιρείας, που έγινε από πέντε φίλους το 1971.

Σήμερα, τα Σούπερ Μάρκετ ΓΑΛΑΞΙΑΣ απαριθμούν 160 καταστήματα, ενώ υπάρχει προγραμματισμός για 10 ακόμη νέα καταστήματα, μεταξύ των οποίων και ένα mini mall που θα φιλοξενεί σχεδόν 40 επιχειρήσεις.

Σημαντική ήταν και η αναφορά, στην προσπάθεια που γίνεται έτσι ώστε να μειωθεί το ενεργειακό αποτύπωμα της αλυσίδας. Μέχρι σήμερα έχουν τοποθετηθεί φωτοβολταϊκά σε 22 καταστήματα. Στόχος είναι να αυξηθούν τα ‘πράσινα καταστήματα’ τοποθετώντας φωτοβολταϊκά σχεδόν σε όλα τα ιδιόκτητα καταστήματα.

ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Το Νοέμβριο ξεκινά η παραγωγή της Royal Sugar στο εργοστάσιο Σερρών

bizness.gr

Published

on

Σε συνάντηση σήμερα, Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου, στο Υπουργείο Ανάπτυξης & Επενδύσεων υπό την προεδρία του Υπουργού Ανάπτυξης & Επενδύσεων, κ. Άδωνι Γεωργιάδη και τη συμμετοχή της Υφυπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων, κ. Φωτεινής Αραμπατζή, του Γενικού Γραμματέα Ιδιωτικών Επενδύσεων και ΣΔΙΤ, κ. Ορέστη Καβαλάκη, του Προέδρου της Royal Sugar, κ. Χρήστου Καραθανάση και εκπροσώπων της Intrum και τευτλοπαραγωγών συμφωνήθηκε ότι η Royal Sugar θα ξεκινήσει την παραλαβή των τεύτλων το αργότερο έως τη 1η Νοεμβρίου 2020 για παραγωγή ζάχαρης στο εργοστάσιο των Σερρών σε συμφωνημένη με τους παραγωγούς τιμή.

Continue Reading

ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Νέο πρόγραμμα ηλεκτρικού ρεύματος αποκλειστικά για οδηγούς με ηλεκτρικά οχήματα

bizness.gr

Published

on

Εμπορικό πρόγραμμα ηλεκτρικού ρεύματος που απευθύνεται στους οδηγούς ηλεκτροκίνητου και Plug In υβριδικού οχήματος, ανακοίνωσε η nrg, 100% θυγατρική του ομίλου Motor Oil. Πρόκειται για το πρόγραμμα ηλεκτροκίνησης nrg OnTheGo το οποίο απευθύνεται στους οδηγούς που θέλουν να συνδυάσουν τη φόρτιση του οχήματός τους με τις ανάγκες ρεύματος του σπιτιού και περιλαμβάνει τα εξής:

 • Δωρεάν Ηλεκτρική Ενέργεια για τη χρήση του Ηλεκτρικού ή Plug In Υβριδικού Αυτοκίνητου για ένα έτος (1.400 kWh/έτος, η δωρεάν παροχή αφορά αποκλειστικά στο ανταγωνιστικό σκέλος του τιμολογίου).
 • Smart Οικιακός Φορτιστής με έκπτωση 30%. Σε συνδυασμό με τη δράση επιδότησης ΚΙΝΟΥΜΑΙ ηλεκτρικά, και την έκπτωση της nrg 30%, το όφελος για τον πελάτη φτάνει μέχρι και τα 861Euro.
 • Χρέωση Ημερήσιας και Νυχτερινής Ηλεκτρικής Ενέργειας με Έκπτωση Συνέπειας 20%.
 • 2.000 πόντοι Smart στο πρόγραμμα πιστότητας Shell Smart Club με κάθε νέα σύνδεση.
 • 1 πόντος Smart με κάθε 1 ευρώ κατανάλωσης και διπλοί πόντοι Smart με χρήση του e-bill.
 • Μηδενική Εγγύηση με πάγια εντολή.
 • Δωρεάν Συνδρομή nrg Green με το πράσινο πιστοποιητικό ενέργειας.

Επιπρόσθετα η nrg και η BMW Group Hellas στο πλαίσιο στρατηγικής συνεργασίας τους προσφέρουν στους κοινούς πελάτες των δύο εταιρειών που κατέχουν Ηλεκτρικό ή Plug-In Υβριδικό όχημα BMW/BMW i ή ΜΙΝΙ :

 • Δωρεάν Ηλεκτρική Ενέργεια για τη χρήση του Ηλεκτρικού ή Plug-In Υβριδικού Αυτοκίνητου τους για ένα έτος ((1.400 kWh/έτος, η δωρεάν παροχή αφορά αποκλειστικά στο ανταγωνιστικό σκέλος του τιμολογίου).
 • Δωρεάν φόρτιση στο δίκτυο του Ομίλου Motor Oil, στα πρατήρια Shell και Avin για τον πρώτο χρόνο & 20% έκπτωση για τα επόμενα χρόνια.
 • Smart Οικιακός Φορτιστής με έκπτωση 45%. Σε συνδυασμό με τη δράση επιδότησης ΚΙΝΟΥΜΑΙ ηλεκτρικά και με την έκπτωση της nrg 45%, το όφελος για τον πελάτη φτάνει μέχρι και τα 1.041Euro!
 • Χρέωση Ημερήσιας και Νυχτερινής Ηλεκτρικής Ενέργειας με Έκπτωση Συνέπειας 30%.
 • Μηδενική Εγγύηση με πάγια εντολή.
 • 3.000 πόντοι Smart στο πρόγραμμα πιστότητας Shell Smart Club με κάθε νέα σύνδεση.
 • 1 πόντος Smart με κάθε 1 ευρώ κατανάλωσης και διπλοί πόντοι Smart με χρήση του e-bill.
 • Δωρεάν Συνδρομή nrg Green για παροχή Πράσινου Πιστοποιητικού ενέργειας.
 • H nrg διαθέτει στους πελάτες της τους Φορτιστές Ηλεκτρικών Οχημάτων Terra AC wallbox της ΑΒΒ ενώ έχει ολοκληρώσει την τοποθέτηση ταχυφορτιστών Terra 54 High Voltage σε πρατήρια Shell και Avin που μπορούν να φορτίσουν ένα αυτοκίνητο στο 80% της δυναμικότητάς του σε 15-20 λεπτά. Η επιλογή των σημείων έχει γίνει έτσι ώστε να καλύπτεται ένα μεγάλο μέρος του οδικού δικτύου της Ελλάδας (Ε.Ο. Αθηνών – Θεσσαλονίκης και Ιονία Οδός).

Ο γενικός διευθυντής της nrg, Αναστάσιος Λωσταράκος, δήλωσε ότι το νέο πρόγραμμα nrg OnTheGo, σε συνεργασία και με τα σημεία φόρτισης των πρατηρίων Shell και Avin, προσφέρει σήμερα τη μοναδική ολοκληρωμένη λύση ηλεκτροκίνησης στην ελληνική αγορά.

Continue Reading

ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

To Allou! Fun Park πιστοποιήθηκε με την υπηρεσία Safe Restart από την TÜV HELLAS (TÜV NORD)

bizness.gr

Published

on

Το Allou! Fun Park, το μεγαλύτερο και πιο δημοφιλές πάρκο ψυχαγωγίας στην Ελλάδα αξιολόγησε η TÜV HELLAS (TÜV NORD), στο πλαίσιο της υπηρεσίας Safe Restart που διαθέτει ο Φορέας Πιστοποίησης.

Η επιλογή της υπηρεσίας Safe Restart από την κορυφαία εταιρεία του κλάδου της στην Ελλάδα και μια από τις μεγαλύτερες στην Ευρώπη επιβεβαιώνει την αξία της και παράλληλα αποτελεί το επιστέγασμα της πολυετούς συνεργασίας του Allou! Fun Park με την TÜV HELLAS (TÜV NORD). Συνεργασία που ξεκίνησε από το 2007, συνεχίζεται αδιάκοπα με τις επιθεωρήσεις και τους ελέγχους από την πλευρά της TÜV HELLAS (TÜV NORD) όλων των ψυχαγωγικών παιχνιδιών και των μηχανημάτων διασκέδασης που βρίσκονται στο πάρκο.

Το Allou! Fun Park ιδρύθηκε το 2002 και είναι το μεγαλύτερο πάρκο ψυχαγωγίας στην Ελλάδα. Διαθέτει δύο πάρκα, το Allou! Fun Park για έφηβους και νέους και το Kidom, για οικογένειες με μικρά παιδιά, αποτελώντας έναν πρωτοποριακό προορισμό ψυχαγωγίας σχεδιασμένο σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα.

Εκτός από τα παιχνίδια, ο κύκλος εργασιών του πάρκου συμπληρώνεται από τα συνεχώς αυξανόμενα σε αριθμό events, parties, εταιρικές εκδηλώσεις και ομαδικές επισκέψεις. Παράλληλα, το Allou! Fun Park αποκτά σημαντική θέση μέσω της προβολής του στα media, καθώς είναι εξαιρετικά δημοφιλές ως set για γυρίσματα κινηματογραφικών και τηλεοπτικών παραγωγών, μουσικών βίντεο κλπ και διαφημίσεων.

Ο έλεγχος Safe Restart που πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις του Allou! Fun Park από τον κορυφαίο φορέα πιστοποίησης στην Ελλάδα βασίζεται σε Εθνικές Νομοθετικές Απαιτήσεις και Κατευθυντήριες Οδηγίες και Συστάσεις και κατευθυντήριες οδηγίες του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης, ενώ με την ολοκλήρωσή του η TÜV HELLAS (TÜV NORD) εκδίδει αναλυτική αναφορά που θα περιλαμβάνει τη συμμόρφωση με τις ανωτέρω προδιαγραφές ελέγχου.

Αντίστοιχα, ανάμεσα στα οφέλη που απολαμβάνουν οι επιχειρήσεις που λαμβάνουν τη συγκεκριμένη υπηρεσία ελέγχου συμπεριλαμβάνεται η επιβεβαίωση της συμμόρφωσης με την κείμενη νομοθεσία από έναν τρίτο ανεξάρτητο Οργανισμό, προσφέροντας αντικειμενικότητα και αμεροληψία καθώς και η αύξηση του επιπέδου εμπιστοσύνης των πελατών.

O κ. Γιάννης Γεωργόπουλος Γενικός Διευθυντής Ψυχαγωγίας του ομίλου AVE A.E. στον οποίο ανήκουν τα πάρκα ψυχαγωγίας, Αllou! Fun Park και Kidom τόνισε πως: «Είναι ευθύνη μας να κάνουμε ό,τι είναι εφικτό για τη διασφάλιση της υγείας των πελατών και των εργαζομένων μας. Από τις πρώτες μέρες της επαναλειτουργίας μας, ακολουθήσαμε πιστά τα πρωτόκολλα που όρισαν οι αρμόδιες αρχές και λάβαμε ακόμα περισσότερα μέτρα σε στενή επικοινωνία με συνεργαζόμενα μεγάλα πάρκα του εξωτερικού, προκειμένου οι πελάτες και οι εργαζόμενοί μας να είναι απολύτως προστατευμένοι και η ποιότητα της υπηρεσίας μας να διατηρηθεί σε υψηλά επίπεδα.

Εδώ και χρόνια συνεργαζόμαστε με την TÜV HELLAS (TÜV NORD) πιστοποιώντας την ασφαλή λειτουργία των παιχνιδιών και των διαδικασιών μας, κάνοντας τα πάρκα μας τον πιο ασφαλή προορισμό διασκέδασης της χώρας. Είμαστε περήφανοι για την αξιολόγηση Safe Restart της TÜV HELLAS (TÜV NORD)καθώς έτσι επιβραβεύεται έμπρακτα η υψηλή προτεραιότητα που δίδουμε στην ασφάλεια των επισκεπτών και των εργαζομένων μας κι ενισχύεται η εμπιστοσύνη που έχουμε καλλιεργήσει με τους πελάτες μας. Όλοι εμείς στο Allou! Fun Park δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε να παρέχουμε υψηλής ποιότητας υπηρεσίες με απόλυτη ασφάλεια, υπευθυνότητα κι αξιοπιστία».

Continue Reading
Advertisement

Trending