Connect with us

ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ

Στόχευση και στη Γερμανία για νέες μεγάλες επενδύσεις στην Ελλάδα

bizness.gr

Published

on

Ελλάδα, Γερμανία

Στο μεταρρυθμιστικό σχέδιο της κυβέρνησης, ώστε η Ελλάδα να προσελκύσει περισσότερες νέες ξένες επενδύσεις, αναφέρθηκε ο υφυπουργός Οικονομικής Διπλωματίας και Εξωστρέφειας του Υπουργείου Εξωτερικών, Κώστας Φραγκογιάννης, μιλώντας στη σημερινή, ψηφιακή, εκδήλωση του Ελληνογερμανικού Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου με τίτλο: «Ελληνογερμανική Ημέρα για την Οικονομία και τις Επενδύσεις».

Στην ίδια εκδήλωση, ο γενικός διευθυντής του ΙΟΒΕ και καθηγητής στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Νίκος Βέττας, «αξιολογώντας» την ελληνική οικονομία, σημείωσε ότι προσφέρει τεράστιες επενδυτικές δυνατότητες και την περίοδο αυτή πραγματοποιεί μια θετική στροφή για την προσέλκυση νέων επενδυτών.

Οι ανωτέρω αναφορές έγιναν στο πλαίσιο του πάνελ με τίτλο «Ελκυστικοί κλάδοι της ελληνικής οικονομίας για ξένες επενδύσεις – Μελέτη του ΙΟΒΕ» που συντόνισε ο γενικός διευθυντής του Ελληνογερμανικού Επιμελητηρίου, Δρ. Αθανάσιος Κελέμης. Ειδικότερα, ο κύριος Φραγκογιάννης, τοποθετούμενος στην εκδήλωση που πραγματοποιείται υπό την αιγίδα της πρεσβείας της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας στην Αθήνα και της Κεντρικής Ένωσης Εμπορικών και Βιομηχανικών Επιμελητηρίων Γερμανίας (DIHK), αφού υπογράμμισε το κλίμα πολιτικής σταθερότητας που χαρακτηρίζει τη χώρα, τόνισε ότι στην Ελλάδα υπάρχει και συνεχώς ενισχύεται το πλαίσιο για την υποδοχή νέων επενδύσεων. Πιο συγκεκριμένα, αναφέρθηκε στις προσπάθειες που καταβάλλονται για την ψηφιοποίηση του Δημοσίου, την ενίσχυση των κινήτρων για νέες επενδύσεις, όπως και στο ανθρώπινο κεφάλαιο που παραμένει ισχυρό, ώστε να βοηθήσει τη γενικότερη προσπάθεια στήριξης του επενδυτικού ρεύματος στην Ελλάδα.

Ο υφυπουργός, ανέδειξε, επίσης, τη σημασία των γερμανών επενδυτών για την ελληνική οικονομία, χαρακτηρίζοντας τη Γερμανία ως τον πρώτο ξένο επενδυτή για τη χώρα, ενώ σε άλλο σημείο των αναφορών του σημείωσε ότι μόλις ο κύκλος της πανδημίας κλείσει, θα ενεργοποιηθούν σημαντικά έργα, που είχαν προγραμματιστεί πριν ξεσπάσει ο Covid-19. Ο κ. Φραγκογιάννης πρόσθεσε, τέλος, ότι η Ελλάδα καταρτίζει ένα action plan για τη Γερμανία, προκειμένου να προβάλλει την εικόνα της Ελλάδα σε υποψήφιους επενδυτές και να περάσει το μήνυμα για τη νέα επενδυτική υπόσταση της χώρας.

Από την πλευρά του, ο γενικός διευθυντής του ΙΟΒΕ, Δρ. Νίκος Βέττας, βασιζόμενος σε μελέτη που κατάρτισε το ΙΟΒΕ για λογαριασμό του Ελληνογερμανικού Επιμελητηρίου, επεσήμανε ότι η Ελλάδα έχει πολλά και ισχυρά συγκριτικά πλεονεκτήματα έναντι άλλων χωρών για την προσέλκυση νέων επενδύσεων και περιέγραψε τέσσερις ευκαιρίες, που θα μπορούσαν να δημιουργηθούν με τη διάθεση ιδιωτικών κεφαλαίων και την υλοποίηση δημόσιων παρεμβάσεων. Ειδικότερα, ανέφερε:

– Tην κλιματική αλλαγή αλλά και την κυκλική οικονομία.

– Τις τεχνολογικές εξελίξεις και ειδικότερα την πληροφορική.

– Την αλλαγή του παραγωγικού υποδείγματος σε πεδία, όπως η αγροδιατροφή, η μεταποίηση, οι διεθνώς εμπορεύσιμες υπηρεσίες, τα Start-ups και η τεχνολογική εκπαίδευση.

– Τις κοινωνικές προκλήσεις για ζητήματα σχετικά με την υγεία, τις υπηρεσίες κατάρτισης, την προσχολική εκπαίδευση και τις κοινωνικές υπηρεσίες.

Στην Ελλάδα υπάρχει εργατικό δυναμικό υψηλής ποιότητας, που θα μπορούσε να αποτελέσει δεξαμενή για όσους θα θελήσουν να επενδύσουν στη χώρα, τόνισε ο κ. Βέττας, για να επισημάνει αμέσως μετά τον εξορθολογισμό του εργασιακού περιβάλλοντος, τη δυνατότητα που έχει πλέον η χώρα να εξυπηρετήσει το δημόσιο χρέος, τις ροές ιδιωτικών καταθέσεων που έχουν επανέλθει, το κόστος χρηματοδότησης το οποίο μειώνεται, την πιστωτική επέκταση που δειλά κινείται σε θετικό έδαφος, τη μείωση των μη εξυπηρετούμενων δανείων και την ενίσχυση του δυναμικού της οικονομίας από τις δρομολογούμενες μεταρρυθμίσεις και την υλοποίηση του προγράμματος ιδιωτικοποιήσεων. Ο κ. Βέττας, διευκρίνισε ότι με εξαίρεση την πανδημία, το οικονομικό κλίμα στην Ελλάδα βελτιώνεται συστηματικά το τελευταίο διάστημα, ενώ πολλά θα εξαρτηθούν από τη διάρκεια της υγειονομικής κρίσης. Σε άλλο σημείο των αναφορών του υπογράμμισε ότι η κυβέρνηση καταστρώνει ένα νέο αναπτυξιακό σχέδιο, το οποίο θα συμφωνήσει με τους θεσμούς κι ότι μέσω μιας ανεξάρτητης επιτροπής θα καταδείξει τις προτεραιότητες, διαμορφώνοντας ένα νέο παραγωγικό μοντέλο, που θα αναμορφώσει το συνολικό προφίλ της χώρας και θα κρίνει τις μελλοντικές επενδύσεις. Τέλος, αξιολογώντας τις προοπτικές της ελληνικής οικονομίας, ο γενικός διευθυντής του ΙΟΒΕ, προσέγγισε τις προοπτικές μιας σειράς τομέων της ελληνικής οικονομίας όπως η αγροτική παραγωγή, η βιομηχανία, οι κατασκευές, οι μεταφορές – αποθήκευση, ο τουρισμός και οι επικοινωνίες, τονίζοντας ότι παράγουν το 38,7% της ακαθάριστης προστιθέμενης αξίας της ελληνικής οικονομίας και απασχολούν το 40,9% των εργαζόμενων στη χώρα.

Ο γενικός διευθυντής του Ελληνογερμανικού Επιμελητηρίου, Δρ. Αθανάσιος Κελέμης, ο οποίος συντόνισε το πάνελ, καλωσορίζοντας τους τρεις ομιλητές, επεσήμανε ότι «η Ελληνική οικονομία, περισσότερο από κάθε άλλη περίοδο, έχει σήμερα ανάγκη τις επενδύσεις και ιδιαίτερα τις ξένες επενδύσεις, ώστε εξερχόμενη της πανδημικής κρίσης να διατηρήσει υψηλούς ρυθμούς ανάπτυξης. Στην εξέλιξη αυτή», όπως σημείωσε, «σημαντική θα είναι η συμβολή των κοινοτικών κονδυλίων, με τα οποία θα στηριχθεί η Ελλάδα και που σε βάθος επταετίας θα φθάσουν τα 72 δισ. ευρώ».

Νίκος Παπαθανάσης: Οι οικονομικές σχέσεις Ελλάδας – Γερμανίας βρίσκονται στο υψηλότερο επίπεδο ιστορικά

Την αισιοδοξία τους ότι θα υπάρξει μεγαλύτερο ενδιαφέρον για γερμανικές επενδύσεις στην Ελλάδα, εξέφρασαν ο πρέσβης της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας, Dr. Ernst Reichel και ο επικεφαλής Εξωτερικού Εμπορίου και μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της Κεντρικής Ένωσης Εμπορικών και Βιομηχανικών Επιμελητηρίων Γερμανίας (DIHK), Dr. Volker Treier, τοποθετούμενοι στη σημερινή, ψηφιακή, εκδήλωση του επιμελητηρίου, στο πλαίσιο της οποίας ο αναπληρωτής υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Νίκος Παπαθανάσης, επεσήμανε ότι οι οικονομικές σχέσεις των δύο χώρων βρίσκονται στο υψηλότερο επίπεδο ιστορικά.

Ειδικότερα, ο κ. Παπαθανάσης σχολίασε ως ελκυστικούς για τους γερμανούς επενδυτές τομείς της ελληνικής οικονομίας: την ενέργεια και ειδικότερα τις ΑΠΕ, τη διαχείριση αποβλήτων, τα logistics, τις υποδομές, την αγροδιατροφή, τη βιομηχανία φαρμάκων και τις τεχνολογίες, ενώ αναφερόμενος στις στρατηγικές επενδύσεις, σημείωσε ότι μέχρι σήμερα έχουν εγκριθεί από την κυβέρνηση 14 ενεργειακά και τουριστικά έργα συνολικής αξίας 1,8 δισ. ευρώ και στο διάστημα που ακολουθεί, όπως αποκάλυψε, θα εγκριθούν ακόμη 3 ενεργειακά έργα συνολικού ύψους 1,6 δισ. ευρώ. Σύμφωνα με τον ίδιο, «βασική επιδίωξή της κυβέρνησης είναι η αύξηση της συμμετοχής της βιομηχανίας στο ΑΕΠ της χώρας από το 9,5%, που είναι σήμερα, στο 12% την επόμενη 3ετία και στο 15% μακροπρόθεσμα».

Από την πλευρά του, ο πρέσβης της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας, Dr. Ernst Reichel, δήλωσε ότι «η Ελλάδα και η Γερμανία συνεργάζονται στενά για να επανέλθει η ανάπτυξη. Χαίρομαι που το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο παρέχει με τη σημερινή «Ημέρα για την οικονομία και τις επενδύσεις» μια πλατφόρμα σε μια σειρά γερμανικών επιχειρήσεων από τους τομείς της πράσινης οικονομίας, της υγείας και της καινοτομίας, οι οποίες δραστηριοποιούνται ήδη με επιτυχία στην Ελλάδα» ανέφερε ο Dr. Ernst Reichel, για να προσθέσει: «Είμαι αισιόδοξος ότι θα υπάρξει περαιτέρω ενδιαφέρον για γερμανικές επενδύσεις στην Ελλάδα».

Ο επικεφαλής Εξωτερικού Εμπορίου και Μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της Κεντρικής Ένωσης Εμπορικών και Βιομηχανικών Επιμελητηρίων Γερμανίας, κεντρικός ομιλητής της εκδήλωσης, ανέδειξε το γεγονός ότι πολυάριθμες γερμανικές εταιρείες συμμετέχουν σε σημαντικά έργα εκσυγχρονισμού των ελληνικών υποδομών, καθώς και στον τομέα παροχής ενέργειας και IT, σημειώνοντας πως «σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς είναι σημαντικό να συνεχίσουμε τη συνεργασία και να διατηρήσουμε την επικοινωνία». Όπως ανέφερε ο Dr. Volker Treier, «το συνέδριο μπορεί να συμβάλει στο να ξεκινήσουμε πάλι μαζί μετά τον Covid-19 και να οικοδομήσουμε τις ελληνογερμανικές οικονομικές σχέσεις, που είχαν αναπτυχθεί σημαντικά πριν από το ξέσπασμα της πανδημίας».

Ανοίγοντας τις εργασίες της «Ελληνογερμανικής Ημέρας», ο πρόεδρος του Ελληνογερμανικού Επιμελητηρίου, Κωνσταντίνος Μαραγκός τόνισε ότι «διαχρονικά, υπήρξαν πολλές, σημαντικές και το κυριότερο μακρόπνοες γερμανικές επενδυτικές δράσεις στην Ελλάδα». Σύμφωνα με τον κ. Μαραγκό, «οι όμιλοι γερμανικών συμφερόντων κράτησαν τη θέση τους στην εγχώρια αγορά στηρίζοντας την οικονομία τη διάρκεια της 10ετούς κρίσης χρέους της χώρας, ενώ επέμειναν επενδυτικά και μετά την έξοδο της Ελλάδας από τα μνημόνια». Περιγράφοντας τη «θέση» της Γερμανίας στην Ελληνική Οικονομία επεσήμανε ότι, κατατάσσεται στην πρώτη θέση ως χώρα προέλευσης άμεσων ξένων επενδύσεων προς την Ελλάδα με μερίδιο 23% επί του συνολικού αποθεματικού επενδεδυμένου κεφαλαίου και πρόσθεσε πως κατά τη χρονική περίοδο 2007-2018 οι καθαρές άμεσες γερμανικές επενδύσεις ανήλθαν σε 6,3 δισ. ευρώ. «Το 2018 δραστηριοποιούνταν στην Ελλάδα 162 επιχειρήσεις γερμανικών συμφερόντων, με περίπου 29.000 εργαζομένους και ετήσιο κύκλο εργασιών 8,7 δισ. ευρώ» συμπλήρωσε ο κ. Μαραγκός.

ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ

Πράσινο φως από το ΚΑΣ για τη μεγάλη επένδυση της Grivalia στα Αστέρια Γλυφάδας

bizness.gr

Published

on

Ακόμη μια μεγάλη τουριστική επένδυση στην Αθηναϊκή Ριβιέρα, η 2η μεγαλύτερη μετά την επένδυση στον Αστέρα Βουλιαγμένης, παίρνει το δρόμο της υλοποίησης, μετά την πρόσφατη έγκριση που έδωσε το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο (ΚΑΣ).

Συγκεκριμένα, στην πρόσφατη συνεδρίασή του, το Συμβούλιο ενέκρινε την αρχιτεκτονική μελέτη της επένδυσης, αφού ικανοποιήθηκαν οι όροι που είχε θέσει ένα χρόνο και πλέον νωρίτερα, όπως είχε γράψει τότε το bizness.gr.

Ουσιαστικά μέρος της επένδυσης έχει ξεκινήσει καθώς αυτή έχει δύο φάσεις.

Η 1η φάση που βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη αφορά την ανακαίνιση και επαναλειτουργία των εστιατορίων, την ολοκλήρωση των έργων υποδομής καθώς και εργασίες ενίσχυσης των σκελετών των κτιρίων που βρίσκονται μέσα στην έκταση.

Η 2η φάση, το πράσινο φως για την οποία δόθηκε από το ΚΑΣ, αφορά το κύριο μέρος της επένδυσης, δηλαδή την επανάχρηση και εκσυγχρονισμό της ξενοδοχειακής μονάδας που βρίσκεται εντός της έκτασης και τη δημιουργία ενός πολυτελούς 5άστερου ξενοδοχείου, δυναμικότητας 400 κλινών. Σύμφωνα με πληροφορίες, το ξενοδοχείο αυτό θα ενταχθεί κάτω από το brand μεγάλης διεθνούς ξενοδοχειακής αλυσίδας, η οποία θα έχει και τη διαχείρισή του.

Υπογραμμίζεται ότι κατά κύριο λόγο θα χρησιμοποιηθούν τα ήδη υφιστάμενα κτίρια που βρίσκονται στην έκταση. Η συνολική κάλυψη κτιρίων θα είναι μικρότερη από το 1% της έκτασης, λιγότερο από 28.000 τ.μ. εκ των οποίων τα 20.000 τ.μ. αφορούν ήδη υφιστάμενα κτίρια.

Η επένδυση υπολογίζεται σε 60 εκ. ευρώ και θα δημιουργήσει 1.000 θέσεις εργασίας.

Το έργο αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί έως το καλοκαίρι του 2022.

Το ιστορικό της επένδυσης

Το κτίριο ανήκει στην Εταιρεία Ακινήτων Δημοσίου (ΕΤΑΔ). Όμως έχει μισθωθεί από την εταιρεία Ναυσικά Α.Ε. έως το 2081.

Το 80% της Ναυσικά ανήκει πλέον στην Grivalia, μετά την απόκτηση αυτού του ποσοστού έναντι 17 εκ. ευρώ to 2018. To υπόλοιπο 20% της εταιρείας ανήκει στην οικογένεια Παπαθεοχάρη.

Continue Reading

ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ

Η Περιφέρεια Αττικής ενισχύει τις επενδύσεις σε γεωργικά προϊόντα

bizness.gr

Published

on

Αγροτική έκταση

Τις επενδύσεις στα γεωργικά προϊόντα αλλά και στην παροχή υπηρεσιών για την εξυπηρέτηση του αγροτικού πληθυσμού ενισχύει η Περιφέρεια Αττικής, αξιοποιώντας τους πόρους του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης (ΠΑΑ 2014-2020).

Πιο συγκεκριμένα, με απόφαση του Περιφερειάρχη Αττικής Γ. Πατούλη, εντάχθηκαν στο ΠΑΑ 2014-2020 οι πράξεις που υπάγονται στο πλαίσιο της Δράσης για την «Ανάπτυξη / βελτίωση της επιχειρηματικότητας και ανταγωνιστικότητας της περιοχή εφαρμογής σε εξειδικευμένους τομείς, περιοχές ή δικαιούχους» και της Δράσης για την «Οριζόντια ενίσχυση στην ανάπτυξη/ βελτίωση της επιχειρηματικότητας και ανταγωνιστικότητας της περιοχής εφαρμογής» του ΠΑΑ 2014-2020.

Οι πράξεις, προϋπολογισμού 2,95 εκ. ευρώ χρηματοδοτούνται από το Ευρωπαϊκό Γεωργικό Ταμείο Αγροτικής Ανάπτυξης (ΕΓΤΑΑ).

Ειδικότερα, οι επιχορηγούμενες πράξεις αφορούν σε:

– Ενίσχυση επενδύσεων στην μεταποίηση, εμπορία και/ή ανάπτυξη γεωργικών προϊόντων με αποτέλεσμα μη γεωργικό προϊόν για την εξυπηρέτηση ειδικών στόχων της στρατηγικής
– Ενίσχυση επενδύσεων στον τομέα του τουρισμού με σκοπό την εξυπηρέτηση ειδικών στόχων της τοπικής στρατηγικής
– Οριζόντια εφαρμογή μεταποίησης, εμπορίας και/ή ανάπτυξης γεωργικών προϊόντων με αποτέλεσμα γεωργικό προϊόν με σκοπό την εξυπηρέτηση των στόχων της τοπικής στρατηγικής
– Οριζόντια εφαρμογή ενίσχυσης επενδύσεων στον τομέα του τουρισμού με σκοπό την εξυπηρέτηση των στόχων της τοπικής στρατηγικής
– Οριζόντια εφαρμογή ενίσχυσης επενδύσεων παροχής υπηρεσιών για την εξυπηρέτηση του αγροτικού πληθυσμού (παιδικοί σταθμοί, χώροι αθλητισμού, πολιτιστικά κέντρα, κ.λπ.) με σκοπό την εξυπηρέτηση των στόχων της τοπικής στρατηγικής

Ο Περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης δήλωσε σχετικά:

«Τα γεωργικά προϊόντα και ο αγροτικός πληθυσμός αποτελούν ένα αναπόσπαστο και πολύ σημαντικό μέρος της οικονομίας μας. Οφείλουμε να στηρίξουμε τον αγροτικό τομέα και μέσω του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης καταφέρνουμε να κάνουμε τη διαφορά για τον αγροτικό πληθυσμό. Με τις νέες δράσεις που εντάσσονται στο ΠΑΑ 2014-2020, στηρίζουμε τους αγρότες για να μπορέσουν να σταθούν στα πόδια τους και να προωθήσουν τα ελληνικά προϊόντα, αναδεικνύοντας τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της Αττικής μας σ΄αυτόν τον τομέα. Θέλω να ευχαριστήσω το υπ. Αγροτικής Ανάπτυξης και προσωπικά τον υπ. Μ. Βορίδη για την εποικοδομητική συνεργασία μας».

Continue Reading

ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ

[VIDEO] Δείτε το “Voria”, τη νέα 5άστερη τουριστική επένδυση στη Λ. Κηφισίας από τον Όμιλο Regency

bizness.gr

Published

on

Το “Voria” είναι η νέα μεγάλη τουριστική επένδυση στα Βόρεια Προάστια της Αθήνας, από τον Όμιλο Regency.

Αφορά την κατασκευή ενός διεθνώς πρότυπου τουριστικού συγκροτήματος στη Λ. Κηφισίας, στο ύψος του Αμαρουσίου, που θα περιλαμβάνει:

– καζίνο (εδώ θα μετεγκατασταθεί το Καζίνο της Πάρνηθας – Mont Parnes)

– 5άστερο ξενοδοχείο

– καταστήματα εστίασης

– χώρους πολιτισμού

– χώρους εκδηλώσεων και αναψυχής

– υπόγεια πάρκινγκ

Το κτίριο θα είναι βιοκλιματικό ενώ το πράσινο θα κυριαρχεί τόσο στον περιβάλλοντα χώρο (το 50% της έκτασης θα αποτελείται από χώρους πρασίνου που θα είναι ελεύθεροι και κοινόχρηστοι) όσο και στις οροφές του κτιρίου.

Η επένδυση υπολογίζεται σε 200 εκ. ευρώ και θα δημιουργήσει επιπλέον 1.000 θέσεις εργασίας (εκτός από τις 1.000 θέσεις εργασίας που θα διασφαλιστούν, λόγω της μετεγκατάστασης του καζίνο της Πάρνηθας).

Continue Reading
SPECIAL EDITIONS2 ώρες ago

Ανακοινώθηκε η έναρξη του νέου προγράμματος Endeavor Scale-up

ΔΙΕΘΝΗ3 ώρες ago

Συνεχίστηκε και το Σεπτέμβριο η αύξησε σε δάνεια και καταθέσεις στην Ευρωζώνη

Επιχειρηματικό πάρκο Οινοφύτων
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ3 ώρες ago

Προχωρά ο σχεδιασμός για το πρώτο Επιχειρηματικό Πάρκο Εξυγίανσης

Νέο ΕΣΠΑ
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ4 ώρες ago

Ξεκινά νέο πρόγραμμα του ΕΣΠΑ για επιδοτήσεις στην αλιεία

ΔΙΕΘΝΗ5 ώρες ago

Ισπανία: η πανδημία έφερε ανεργία και τη μεγαλύτερη μείωση ΑΕΠ στην Ε.Ε.

SPECIAL EDITIONS5 ώρες ago

Επιχειρηματικές συναντήσεις Ελλάδας – Αυστρίας μέσω της Advantage Austria

ΕΒΕΠ, Είσοδος στο κτίριο
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ6 ώρες ago

ΕΒΕΠ: ικανοποίηση για το νέο πτωχευτικό κώδικα

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ7 ώρες ago

Δύο συνδιασκέψεις σε Ελλάδα και Ισραήλ το 2021 για οικονομική συνεργασία

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ7 ώρες ago

Ξεκινά η απόδοση του Ψηφιακού Μερίσματος ΙΙ – Οι αλλαγές που έρχονται

Ταμειακή μηχανή
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ7 ώρες ago

Έως 31/12 η απόσυρση των ταμειακών μηχανών που δε μπορούν να συνδεθούν online

ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ4 μήνες ago

Νέα προσπάθεια για δημιουργία πίστας Φόρμουλα 1 στην Ελλάδα – Ποιά περιοχή βρίσκεται στο στόχαστρο

ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ3 μήνες ago

Σε εξέλιξη τα έργα στο πρώτο One&Only πολυτελές ξενοδοχείο της Ευρώπης, στην Κέα

ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ2 έτη ago

Αυτοκινητόδρομος Ε65: Χρηματοδότηση, Βρυξέλλες και μπουλντόζες για το βόρειο τμήμα Τρικαλα-Εγνατία

ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ4 μήνες ago

[VIDEO] Δείτε τα δύο νέα υπερπολυτελή resorts και γήπεδα golf στο Costa Navarino

ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ4 μήνες ago

4 εμβληματικά κτιριακά projects στην “Αθηναϊκή Ριβιέρα”

ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ2 εβδομάδες ago

Αναμένονται εξελίξεις για τη μεγάλη επένδυση “Cambas Project” στην Παλλήνη

Καταναλωτές σε mall
ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ2 εβδομάδες ago

Στα σκαριά 4 νέα εμπορικά κέντρα στην Αττική

ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ4 μήνες ago

Υπεγράφη η σύμβαση για την αξιοποίηση του Πύργου του Πειραιά – Δείτε πώς θα μεταμορφωθεί (φωτό)

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ1 έτος ago

Μετατίθεται η παράδοση των σταθμών Μετρό ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ, ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ, ΝΙΚΑΙΑ

The Lynx Mountain Resort & Casino Florina
ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ12 μήνες ago

Άνοιξε το καζίνο στο Ξενία Φλώρινας – Το brand υπό το οποίο επαναλειτουργεί το ξενοδοχείο

Advertisement

Trending