ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

Συνεχίζει τις επενδύσεις η Grecotel με νέο opening στη Βουλιαγμένη – Ποιά άλλα ξενοδοχεία ανακαινίζει

Published

on

Vouliagmeni Suites - Φωτό: Google Maps

Συνεχίζει τις επενδύσεις η Grecotel τόσο στην Αττική όσο και στο μεγάλο χαρτοφυλάκιο ξενοδοχείων της σε δημοφιλείς τουριστικές περιοχές ανά την Ελλάδα. Στα σκαριά βρίσκεται το νέο ξενοδοχείο στη Βουλιαγμένη ενώ η εταιρεία προχωρά το ευρύ πλάνο ανακαινίσεων μονάδων της.

Αθηναϊκή Ριβιέρα

Το Μάιο αναμένεται να ανοίξει το ανανεωμένο Vouliagmenis Suites στην περιοχή της Βουλιαγμένης. Το νέο Roc Club θα είναι ένα boutique ξενοδοχείο, δίπλα στη Λίμνη της Βουλιαγμένης, με 35 δωμάτια και σουίτες, πισίνα και πανοραμική θέα στη θάλασσα και την ευρύτερη περιοχή.

Παράλληλα, στο Σούνιο, ολοκληρώνεται το Μάιο η ανακαίνιση και το Cape Sounio θα ανοίξει ανανεωμένο με νέα bungalows, σουίτες και βίλες, όπως σημειώνει χαρακτηριστικά στην ιστοσελίδα του.

Εκτός Αττικής

Η εταιρεία, με το ευρύ χαρτοφυλάκιο 40 ξενοδοχείων ανά την Ελλάδα, εστιάζει ιδιαίτερα στην ενίσχυση του πολυτελούς all-inclusive brand Luxme που διαθέτει ήδη 7 ξενοδοχεία σε Κέρκυρα (Luxme Costa Botanica, Luxme Daphnila Bay που βρίσκεται σε ανακαίνιση), Πελοπόννησο (Luxme Oasis & Aqua Park, Luxme Ilia Palms & Aqua Park), Ρόδο (Luxme Dama Dama), Κω (Luxme Kos Imperial) και Κρήτη (Luxme White Palace).

Επιπρόσθετα, η Grecotel συνεχίζει τις επενδύσεις ανακαινίσεων και επεκτάσεων σε υφιστάμενα ξενοδοχεία της:

  • στην Κέρκυρα, ολοκληρώνεται η ανακαίνιση – επέκταση του Corfu Imperial με νέες βίλες, σουίτες και δωμάτια
  • στην Κέρκυρα, επίσης, σε εξέλιξη βρίσκεται το έργο ανακαίνισης στο Eva Palace
  • στην Κρήτη, στο 5άστερο Amirandes βρίσκονται σε εξέλιξη έργα ανακαίνισης ενώ έμφαση θα δοθεί στο γαστρονομικό κομμάτι με νέες exclusive επιλογές
  • στην Κρήτη, το all-inclusive Marine Palace “μεγαλώνει” με νέες “γειτονιές, καταστήματα, εστιατόρια και νέο aqua park, και θα λανσαριστεί εκ νέου στην αγορά ως sea resort
  • στην Δυτική Ελλάδα, το resort Mandola Rosa, που ανήκει στο συγκρότημα Grecotel Riviera Olympia στην Ηλεία, ανανεώνεται επίσης, προσφέροντας επιλογές από 20 παραθαλάσσιες βίλες και 25 σουίτες.

Σημειώνεται ότι το 2021 η Grecotel είχε προχωρήσει σε μια επενδυτική κίνηση – ματ για το ελληνικό τουριστικό real estate εξαγοράζοντας 5 ξενοδοχεία resort, 1.800 κλινών, σε Μύκονο και Κέρκυρα, έναντι 61 εκ. ευρώ.

5 ξενοδοχεία σε Μύκονο και Κέρκυρα εξαγόρασε η Grecotel – Τα νέα σχέδια για το resort Costa Botanica

Advertisement

TRENDING