Connect with us

ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

Ξενοδοχειακή κοσμογονία στην Κέρκυρα – Οι νέες ξενοδοχειακές επενδύσεις 5 αστέρων

Newsroom

Published

on

Το νέο 5άστερο Angsana Corfu της Banyan Tree Hotels & Resorts - Πηγή: Banyan Tree Hotels & Resorts
Το νέο 5άστερο Angsana Corfu της Banyan Tree Hotels & Resorts - Πηγή: Banyan Tree Hotels & Resorts

Η Κέρκυρα αποτελούσε παραδοσιακά ένα από τα πιο δημοφιλή ελληνικά νησιά, ειδικά για τους τουρίστες της Δυτικής Ευρώπης, αλλά τα τελευταία χρόνια με την άνοδο του τουρισμού και της οικονομίας το ξενοδοχειακό τοπίο του νησιού αλλάζει άρδην με νέες πολυτελείς ξενοδοχειακές αφίξεις και επενδύσεις 5 αστέρων.

Η νέα 5άστερη ξενοδοχειακή άφιξη του 2021

Το πρώτο ξενοδοχείο της Banyan Tree Hotels & Resorts στην Ευρώπη άνοιξε φέτος το καλοκαίρι στην Κέρκυρα. To πρώην ξενοδοχείο San Stefano ανακαινίστηκε πλήρες και μετατράπηκε σε πολυτελές resort που θα ανοίξει τις πύλες του τον Ιούλιο.

Σε μια μοναδική τοποθεσία στις Μπενίτσες, μόλις 11 χλμ. νότια από την πόλη της Κέρκυρας, το Angsana Corfu δεσπόζει σε ένα καταπράσινο τοπίο με πανοραμική θέα στη θάλασσα του Ιονίου, συνθέτοντας ένα μεσογειακό “καταφύγιο” ανεπανάληπτης ομορφιάς.

Το Angsana Corfu απλώνεται σε μια έκταση 210 στρεμμάτων και αποτελείται από 159 δωμάτια και σουίτες καθώς και 37 pool villas με θέα στη θάλασσα, χτισμένες αμφιθεατρικά στον λόφο.

Η mega – τουριστική επένδυση στην Κασσιόπη

Η μεγάλη επένδυση στη Βόρεια Κέρκυρα, το Kassiopi Project, της NCH Capital, προχωράει σιγά σιγά με την ολοκλήρωση των προπαρασκευαστικών εργασιών, ώστε να ξεκινήσει σύντομα το κύριο κατασκευαστικό έργο.

Έχει, ήδη, ολοκληρωθεί το 90% των εργασιών αποψίλωσης και καθαρισμού της πολεοδομούμενης ζώνης στην οποία προβλέπεται η κατασκευή της ξενοδοχειακής μονάδας και των διαμερισμάτων ενώ σε εξέλιξη βρίσκονται και οι αντίστοιχες εργασίες στην πολεοδομούμενη ζώνη όπου προβλέπεται η κατασκευή πολυτελών κατοικιών (Hill Side Villas).

Παράλληλα έχουν ξεκινήσει και έχουν ολοκληρωθεί οι τοπογραφικές εργασίες οριοθέτησης των πολεοδομούμενων εκτάσεων του οικοπέδου.

Υπενθυμίζουμε ότι η mega τουριστική επένδυση εγκαινιάστηκε με κάθε επισημότητα τον Ιούλιο του 2020 ενώ λίγο νωρίτερα το καλοκαίρι είχε εγκριθεί από το Κεντρικό Συβμούλιο Αρχιτεκτονικής η μελέτη ανάπτυξης της επένδυσης και ξεκίνησαν οι πρώτες προπαρασκευαστικές εργασίες.

Η επένδυση στην Κασσιόπη θα χωριστεί σε δύο φάσεις. Κατά την πρώτη, που χρονικά θα διαρκέσει δύο χρόνια, αναμένεται να κατασκευαστούν το ξενοδοχείο κατηγορίας 5 αστέρων (δυναμικότητας 90 δωματίων, 76 σουιτών), καθώς και οι βασικές υποδομές του project.

Στη δεύτερη φάση, θα προχωρήσει η κατασκευή για τις πολυτελείς βίλες, με ορίζοντα παράδοσης αυτού του έργου την τριετία. Επομένως μέσα σε μία πενταετία, συνολικά, η εμβληματική επένδυση θα έχει ολοκληρωθεί σε απόλυτο βαθμό.

Η επένδυση είναι υψηλή και το κατασκευαστικό σκέλος αυτής, προβλέπεται να ανέλθει σε επίπεδο κόστους στα 120-130 εκατ. ευρώ.

Σύμφωνα με το πλάνο της επενδύτριας εταιρείας, το έργο στην Κασσιόπη θα πραγματοποιηθεί σε έκταση 500 στρεμμάτων. Από την έκταση αυτή, το 7% προβλέπεται να αξιοποιηθεί για τη δόμηση εγκαταστάσεων τουρισμού πολυτελείας όπως προείπαμε, με το υπόλοιπο 93% να συνιστά χώρο πράσινου. Ουσιαστικά μία δασική έκταση, που θα επιστρέψει στο ελληνικό κράτος.

Το Costa Botanica

Σε μια νέα επενδυτική κίνηση – ματ στο ελληνικό τουριστικό real estate προχώρησε ο Όμιλος Δασκαλαντωνάκη – Grecotel, εξαγοράζοντας 5 ξενοδοχεία resort, 1.800 κλινών, σε Μύκονο και Κέρκυρα, έναντι 61 εκ. ευρώ.

Τα ξενοδοχεία που εξαγοράστηκαν στην Κέρκυρα είναι Nostos, Vassilia, Gelina και το Aqua Park Υδρόπολις. Οι ξενοδοχειακές μονάδες είναι σε λειτουργούσα κατάσταση και η προσθήκη τους αναμένεται να δημιουργήσει 1.000 νέες θέσεις εργασίας.

Στην Κέρκυρα τα νέα ξενοδοχεία θα αποτελέσουν μέρος ενός μεγαλύτερου παραθαλάσσιου resort έκτασης 350.000 τ.μ. με την ονομασία Grecotel Costa Botanica. Πρωταγωνιστής -όπως σημειώνεται- θα είναι το νοσταλγικό τοπίο και η εμπειρία στη φύση, όπως στις αρχές του 20ου αιώνα.

Πρόκειται για στρατηγική απόφαση διεύρυνσης της παρουσίας του Ομίλου στην Κέρκυρα, όχι μόνο με την προσθήκη ενός μοναδικού θερέτρου, αλλά επιπλέον με την αναγέννησή του σε παγκόσμιο πολυτελή τουριστικό προορισμό σύμφωνα με τις τάσεις του σύγχρονου lifestyle.

Τo Costa Botanica βρίσκεται στην Αχαράβη, σε απόσταση 25 χλμ. από το διεθνές αεροδρόμιο. Είναι χτισμένο σε έκταση 350.000 στρεμμάτων υπέροχης ελληνικής φύσης με παρθένα αμμουδιά μήκους 1.000 μέτρων.

Η λιμνοθάλασσα Αντινιώτη βρίσκεται σε πολύ κοντινή απόσταση και αποτελεί ένα από τα πιο εντυπωσιακά τοπία στην Κέρκυρα, με πολυποίκιλο οικοσύστημα που φιλοξενεί πάνω από 90 είδη αποδημητικών πουλιών, σπάνιες χελώνες, τις μοναδικές Κερκυραϊκές βίδρες, αμμοθίνες με κρινάκια, άγριες ορχιδέες, ελαιώνες και συγκλονιστική βλάστηση.

Το νέο 5άστερο IKOS Odisia

Μια σημαντική τουριστική επένδυση στην Κέρκυρα, το νέο πολυτελές IKOS Odisia, της SANI / IKOS Resorts, προχωρά στην υλοποίησή της, με μια σημαντική τροποποίηση, η οποία μάλιστα έχει εγκριθεί και από το αρμόδιο για τις περιβαλλοντικές επιπτώσεις Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας.

Σύμφωνα με απόφασή του, το Υπουργείο ουσιαστικά εγκρίνει την μετατροπή του σύνθετου τουριστικού καταλύματος στη θέση Ύψος στην Κέρκυρα σε 5άστερο ξενοδοχείο και άρα τη Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (ΜΠΕ) της επένδυσης, εφόσον δεν έχει αλλάξει κάτι σημαντικά, που να επιβάλει άλλη μελέτη.

Παράλληλα, προβλέπεται αύξηση της δυναμικότητας του νέου ξενοδοχείου κατά 70 κλίνες, από 734 κλίνες, όπως προβλεπόταν στο αρχικό σχέδιο, σε 804 κλίνες.

Πλέον η επένδυση θα αφορά την κατασκευή 5άστερου ξενοδοχείου με εστιατόρια, χώρους πελατών και βοηθητικοούς χώρους, 2 διώροφες πτέρυγες δωματίων, 27 διώροφα bungalows τύπου standard, 9 ισόγεια bungalows τύπου deluxe με ατομικές πισίνες, 13 διώροφα bungalows τύπου deluxe, 7 διώροφες βίλες με ατομικές πισίνες, τέσσερα ισόγεια κτίρια εστιατορίων και ένα ισόγειο κέντρο αναζωογόνησης με εσωτερική πισίνα.

Δε θα περιλαμβάνονται δηλαδή τουριστικές επιπλωμένες κατοικίες, όπως προβλέπει και η υπαγωγή ενός καταλύματος στο καθεστώς των σύνθετων τουριστικών καταλυμάτων.

Η επένδυση θα λάβει χώρα σε έκταση 245 στρεμμάτων, κοντά στο υφιστάμενο IKOS Dassia. Φορέας του έργου είναι η CORFU GARDENS Α.Κ.ΤΕ.ΞΕ. ΑΕ.

Ανακαινίσεις 5άστερων ξενοδοχείων

  • Πράσινο φως από το Υπουργείο Περιβάλλοντος για το μεγάλο έργο ανακαίνισης και επέκτασης του υφιστάμενου 5άστερου ξενοδοχείου Roda Beach Resort στη βόρεια Κέρκυρα. Σύμφωνα με πληροφορίες, το ξενοδοχείο 5 αστέρων θα επεκταθεί με την προσθήκη επιπλέον family δωματίων ενώ η συνολική του δυναμικότητα θα αυξηθεί στις 1.214 κλίνες. Παράλληλα, θα γίνει ανακαίνιση στα 520 υφιστάμενα δωμάτια, με στόχο την καλύτερη κάλυψη των αναγκών των επισκεπτών του. Υπενθυμίζουμε ότι το ξενοδοχείο θεωρείται από τους tour operators ένα από τα καλύτερα Family Resorts στην Ελλάδα το οποίο είναι Best Family Club της TUI και Jettours Club του Thomas Cook.
  • Το πολυτελές Domes Miramare Corfu, η μοναδική πλέον επένδυση του πρώην Εμίρη του Κατάρ, Αλ Θάνι, στην Ελλάδα, αναμένεται να υποδεχθεί τους επισκέπτες του ακόμη πιο ανανεωμένο το φετινό καλοκαίρι καθώς σε προχωρημένο στάδιο βρίσκονται οι εργασίες στην παλιά πτέρυγα του ξενοδοχείου. Η πτέρυγα αυτή χρησιμοποιούνταν για τις ανάγκες διαμονής του προσωπικού αλλά πλέον το κτίριο ανακαινίζεται με στόχο να ενσωματωθεί στο κυρίως ξενοδοχείο, που λειτουργεί στην άλλη πλευρά του δρόμου. Σημειώνεται ότι ανάμεσα στα δύο κτίρια μεσολαβεί δρόμος αλλά θα υπάρξει υπόγεια διάβαση που θα τα συνδέει. Η επένδυση υπολογίζεται σε 15 εκ. ευρώ και αφορά μεταξύ άλλων τη ριζική ανακαίνιση της πτέρυγας με τη δημιουργία πολυτελούς spa center και 10 σουιτών. Αναμένονται να παραδοθούν το καλοκαίρι του 2021.
  • Εν τω μεταξύ ξεκίνησε και το επενδυτικό πρόγραμμα της HIP, του επενδυτικού fund Blackstone, στα ξενοδοχεία που αγόρασε από την Louis Hotels το 2019 σε μια συναλλαγή που “τάραξε” τότε τα νερά της τουριστικής αγοράς. Πρώτο στη σειρά μπαίνει το 4άστερο ξενοδοχείο Grand Hotel Glyfada, καθώς πρόσφατα εγκρίθηκε η οικοδομική άδεια για τις εργασίες που αφορούν την ανακαίνιση και αναβάθμισή του σε πολυτελές ξενοδοχείο 5 αστέρων, 440 κλινών. Υπενθυμίζεται ότι το 2019 η Blackstone αγόρασε με μια κίνηση – ματ 5 ξενοδοχεία της Louis Hotels σε Κρήτη, Κέρκυρα και Ζάκυνθο, μέσω της εταιρείας Leonidas Holdco S.A.r. έναντι ποσού 178,6 ε. ευρώ.
  • Εγκρίθηκε για υπαγωγή στον Αναπτυξιακό Νόμο η μεγάλη επένδυση ανακαίνιση και εκσυγχρονισμό του μεγάλου 4άστερου ξενοδοχείου της Louis στη Γουβιά. Το ξενοδοχείο, δυναμικότητας 373 δωματίων / 711 κλινών, θα ανακαινιστεί ριζικά, με μια επένδυση ύψους 17,5 εκ ευρώ. Φορέας της επένδυσης είναι η εταιρεία ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΛΟΥΗΣ.

Advertisement Macon
Advertisement
Advertisement Ergon Tzanidakis
Advertisement TÜV Austria
Advertisement Aecom
Φωτογραφία αρχείου - Φωτό: Βερβερίδης Βασίλης / Motionteam
REAL ESTATE7 ώρες ago

Οι 4 παράγοντες που επηρεάζουν την προσφορά ακινήτων στην Ελλάδα – Πώς μπορούν 5 στοχευμένα μέτρα να “λύσουν” το στεγαστικό πρόβλημα

Φωτό: Γιώργος Κονταρίνης / Eurokinissi
REAL ESTATE8 ώρες ago

Σε ευκαιρία επενδύσεων real estate μετατρέπονται τα ακίνητα από μη εξυπηρετούμενα δάνεια (REOs) – Πώς θα επιταχυνθεί η ωρίμανση των ακινήτων

Punda Resort Paros - Πηγή: Radisson Hotel Group
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ9 ώρες ago

“Στα σκαριά” νέο resort Radisson στην Εύβοια και ακόμη 4 νέα openings σε όλη την Ελλάδα έως το 2026 – Σε ποιές περιοχές θα γίνουν

Sokio Flisvos, Trademark Collection by Wyndham - Πηγή: Sokio Hotels
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ9 ώρες ago

Άνοιξε το πρώτο ξενοδοχείο Sokio στην Αθήνα – “Στα σκαριά” ακόμη 3 νέα καταλύματα σε Αττική και Χαλκιδική

Ρόδος - Φωτό: ΑΡΓΥΡΩ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ/EUROKINISSI
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ9 ώρες ago

5 νέα έργα ξενοδοχείων δρομολογούνται στα Δωδεκάνησα – Ποιό νησί “κυριαρχεί” στις επενδύσεις

H Aθήνα από ψηλά - Πηγή: Canva
REAL ESTATE1 ημέρα ago

Ξεκινά τους επόμενους μήνες το νέο ψηφιακό μητρώο ακινήτων “ΜΙΔΑΣ”

Φωτογραφία αρχείου - Πηγή: Canva Pro
ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΑ ΚΤΙΡΙΑ1 ημέρα ago

Δύο νέα έργα βιομηχανικού real estate σε Αττική και Δυτική Μακεδονία

Νάξος - Φωτογραφία αρχείου - Φωτό: EUROKINISSI / ΧΑΣΙΑΛΗΣ ΒΑΪΟΣ
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ1 ημέρα ago

Δρομολογείται νέο έργο για ξενοδοχείο στη Νάξο – Σε ποιά περιοχή θα γίνει

Design by Canva
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ1 ημέρα ago

“Πράσινο φως” για νέο έργο ανακαίνισης ξενοδοχείου στη Θεσσαλονίκη – Που θα γίνει

Μύκονος - Φωτογραφία αρχείου - Φωτό: Χρήστος Μπόνης / Eurokinissi
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ1 ημέρα ago

“Στα σκαριά” νέο έργο για επέκταση ξενοδοχείου στη Μύκονο

Το νέο κτίριο με serviced apartments στην οδό Αιτωλικού στον Πειραιά - Πηγή: MIBS Group
RESIDENTIAL3 εβδομάδες ago

Ξεκινά η μεγάλη οικιστική επένδυση της MIBS στον Πειραιά – Στην ΕΚΤΕΡ το έργο ανακατασκευής

Φωτογραφία αρχείου - Designed by Canva
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ6 ημέρες ago

Οι 11 νέες επενδύσεις για ξενοδοχεία 5 αστέρων σε όλη την Ελλάδα – Σε ποιές περιοχές θα γίνουν

Πολυτελές θέρετρο και ιδιωτικές κατοικίες της Four Seasons στο Πόρτο Χέλι - Πηγή: Four Seasons
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ1 εβδομάδα ago

“Πράσινο φως” και με τη “βούλα” για τη μεγάλη τουριστική επένδυση του νέου Four Seasons στο Πόρτο Χέλι – Τι θα περιλαμβάνει

Το ακίνητο στην οδό Αγησιλάου 23-25 και Κολωνού στο Μεταξουργείο - Πηγή: Google Maps
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ1 εβδομάδα ago

Σε hot spot νέων ξενοδοχείων μετατρέπεται το Μεταξουργείο – Ποιές δύο νέες επενδύσεις προχωρούν

Η επένδυση στο Ελληνικό - Πηγή: Lamda Development
RESIDENTIAL1 εβδομάδα ago

The Ellinikon: “στα σκαριά” μια ακόμη νέα γειτονιά με κατοικίες στην ανατολική πλευρά της έκτασης – Τι θα περιλαμβάνει το East Village

Athenaeum Eridanus - Πηγή: Athenaeum Hotels
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ1 ημέρα ago

Οι 3 νέες επενδύσεις της Athenaeum Hotels στην Αθήνα – Που σχεδιάζονται νέα 5άστερα ξενοδοχεία

Πηγή: Sani Resort
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ2 εβδομάδες ago

“Πράσινο φως” για τις αλλαγές στο Sani Resort – Πώς θα συνενωθούν τα 4 πεντάστερα ξενοδοχεία σε ένα

Six Senses Porto Heli - Πηγή: Six Senses
REAL ESTATE2 ημέρες ago

Επεκτείνεται και στα έργα real estate η ΕΚΤΕΡ – Ποιά είναι τα 2 έργα – σημαίες

Κεφαλονιά - Φωτογραφία αρχείου - Φωτό: ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ/EUROKINISSI
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ1 εβδομάδα ago

“Πράσινο φως” για νέο ξενοδοχείο 5 αστέρων στην Κεφαλονιά – Σε ποιά περιοχή θα γίνει

Ζάκυνθος - Φωτογραφία αρχείου - Φωτό: ΑΠΕ-ΜΠΕ/ Διονύσης Παπαντώνης
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ2 ημέρες ago

8 νέες ξενοδοχειακές επενδύσεις δρομολογούνται στα Ιόνια Νησιά – Σε ποιά νησιά θα γίνουν

Το νέο Μινιόν, φωταγωγημένο - Πηγή: DIMAND - Φωτογραφίες: ΝΙΚΟΣ ΔΑΝΙΗΛΙΔΗΣ
VIDEOS2 ημέρες ago

[VIDEO] Το όραμα της Dimand για τις πόλεις του σήμερα και του αύριο μέσα από 20 εμβληματικά έργα

Τα έργα σε εξέλιξη στον νέο Riviera Tower στο The Ellinikon - Πηγή: Bizness.gr
VIDEOS1 εβδομάδα ago

[VIDEO] The Ellinikon: προχωρούν τα κτιριακά έργα για τις μεγάλες οικιστικές, εμπορικές και τουριστικές επενδύσεις στο Ελληνικό

Φωτογραφία αρχείου - Πηγή: Canva
LOGISTICS2 εβδομάδες ago

[VIDEO] Προχωρά η mega επένδυση logistics της ΙΚΕΑ στον Ασπρόπυργο

Το νέο κτίριο γραφείων στην Πλατεία Μαβίλη - Πηγή: Ten Brinke
ΚΤΙΡΙΑ ΓΡΑΦΕΙΩΝ3 εβδομάδες ago

[VIDEO] Δείτε πώς μεταμορφώθηκε παλιό κτίριο γραφείων στην Πλατεία Μαβίλη

Eleusis Project - Πηγή: Karpathios Development
LOGISTICS1 μήνα ago

[VIDEO] Πώς θα γίνει το νέο έργο logistics Eleusis Project στον Ασπρόπυργο – Ποιά εταιρεία επενδύει

Voria Project - Πηγή: North Star Entertainment
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ1 μήνα ago

Ξεκινούν από τη ΜΕΤΚΑ τα έργα για τη μεγάλη επένδυση VORIA στο Μαρούσι – Εκδόθηκαν οι οικοδομικές άδειες

Η οικιστική επένδυση της Vita Estate Development στην οδό Ιάσονος 42 στη Νέα Σμύρνη - Πηγή: Vita Estate Development
RESIDENTIAL2 μήνες ago

[VIDEO] Προχωρά η νέα οικιστική επένδυση στη Νέα Σμύρνη – Σε ποιά περιοχή κατασκευάζεται

Η οικιστική επένδυση της Ten Brinke στην οδό Εθνάρχου Μακαρίου 80 στην Αργυρούπολη - Πηγή: Ten Brinke
RESIDENTIAL2 μήνες ago

[VIDEO] Ολοκληρώνεται η οικιστική επένδυση της Ten Brinke στην Αργυρούπολη – Πού βρίσκεται το ακίνητο

Το νέο Hard Rock Hotel & Casino Athens στο Ελληνικό - Φωτό: Γιάννης Παναγόπουλος / Eurokinissi
RESIDENTIAL2 μήνες ago

[VIDEO] The Ellinikon: προχωρούν τα έργα σε Riviera Tower, IRC και Little Athens

Filoxenia Kalamata - Πηγή: Grecotel
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ2 μήνες ago

Ολοκληρώθηκε η πρώτη φάση ανακαίνισης στο εμβληματικό Filoxenia Kalamata της Grecotel – “Στα σκαριά” και η επόμενη φάση

TRENDING

Επικοινωνία

Copyright © 2019-2024 Bizness.gr

Bizness.gr - Ταυτότητα
Ιδιοκτήτρια εταιρεία: «INFRA MEDIA M.I.K.E.» Διακριτικός τίτλος: «INFRA MEDIA» - Έδρα: Δήμος Αθηναίων, Αριστείδου αρ. 10-12, Τ.Κ. 10559 - ΑΦΜ: 801478591 Δ.Ο.Υ.: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ. - Τηλ. επικοινωνίας: 2130405600 - E-mail: contact@ypodomes.com Νόμιμος Εκπρόσωπος: Καραγιάννης Νικόλαος, Νόμιμος Εκπρόσωπος - Δικαιούχος του ονόματος τομέα (bizness.gr): INFRA MEDIA M.I.K.E. - Διευθυντής/Διαχειριστής: Καραγιάννης Νικόλαος - Διευθυντής Σύνταξης: Κατερίνα Παναγέα
Η Εταιρεία δηλώνει ότι έχει συμμορφωθεί με τη Σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της Επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L 63).