Connect with us

SPECIAL EDITIONS

Ελληνική Πρωτοβουλία: Ενισχύει οικονομικά το έργο της Κιβωτού του Κόσμου

bizness.gr

Published

on

Ελληνική Πρωτοβουλία

Η Ελληνική Πρωτοβουλία (THI) ενισχύει το ανθρωπιστικό έργο του μη κερδοσκοπικού οργανισμού «Κιβωτός του Κόσμου» με δωρεά ύψους $20,000.

Μέσω της δωρεάς του, το THI υποστηρίζει το κοινωνικό πρόγραμμα της Κιβωτού «Στέγη για τη μητέρα και το παιδί», το οποίο έχει σχεδιαστεί να προσφέρει προστασία σε μητέρες και παιδιά που ζουν υπό καθεστώς φτώχιας και δίχως ασφαλές σπίτι.

Ένας από τους στόχους του πατρός Αντωνίου, Ιδρυτή της Κιβωτού του Κόσμου, ήταν να βοηθήσει μητέρες και παιδιά να πάρουν την ζωή τους πίσω, χωρίς να ιδρυματοποιηθούν. Για το σκοπό αυτό, δημιούργησε το κοινωνικό πρόγραμμα «Στέγη για τη μητέρα και το παιδί».

Το πρόγραμμα αυτό προσφέρει στις μητέρες την ευκαιρία να μείνουν με τα παιδιά τους σε ανεξάρτητα διαμερίσματα που παρέχονται από την Κιβωτό του Κόσμου για όσο διάστημα είναι απαραίτητο. Με αυτόν τον τρόπο, οι άστεγες μονογονεϊκές οικογένειες βρίσκουν καταφύγιο στα πλήρως εξοπλισμένα διαμερίσματα της Κιβωτού ή εναλλακτικά, λαμβάνουν μηνιαία οικονομική ενίσχυση, βοηθώντας τους στην κάλυψη των καθημερινών τους δαπανών. Η Κιβωτός παρέχει σήμερα 150 μηνιαία επιδόματα, που κυμαίνονται από €100 έως €350, με το απώτερο σκοπό να βοηθήσει τις μητέρες να σταθούν στα πόδια τους και να βρουν μια δουλειά που θα τις υποστηρίξει να πάρουν τη ζωή τους στα χέρια τους.

Η δωρεά του THI κάλυψε το κόστος 120 μηνιαίων επιδομάτων, που προσέφερε η «Κιβωτός του Κόσμου» το 2019.

Η Κιβωτός του Κόσμου είναι ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός, που ιδρύθηκε το 1998 με εφόδιο μόνο την αγάπη. Παρέχει φροντίδα σε μητέρες και παιδιά, που είναι άστεγα, εγκαταλελειμμένα και χωρίς φαγητό, στέγη ή ιατρική περίθαλψη. Η Κιβωτός, μέσα στα 21 χρόνια λειτουργίας της, έχει πραγματοποιήσει μία σειρά από αποτελεσματικές και πρωτότυπες δράσεις για να βοηθήσει όσους έχουν ανάγκη όπως σίτισης και στέγασης. Μάλιστα, έχει δημιουργήσει επτά δομές φιλοξενίας νέων σε όλη την Ελλάδα – στην Αθήνα, στον Πειραιά, στην Άνοιξη, στην Πωγωνιανή και στην Κόνιτσα Ηπείρου, στη Χίο και στον Βόλο.

Ο κ. Νίκος Σταθόπουλος, Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Ελληνικής Πρωτοβουλίας, δήλωσε:

«Η Κιβωτός του Κόσμου είναι ένα από τα πολλά παραδείγματα οργανισμών που στο ΤΗΙ αναγνωρίζουμε και επιβραβεύουμε το έργο τους και διαθέτουν αξιόλογους και ταλαντούχους επικεφαλής, άνδρες και γυναίκες, που είναι αφοσιωμένοι στο να βοηθούν τους συνανθρώπους τους που έχουν ανάγκη. Οι δωρεές του THI έχουν ως στόχο να προσφέρουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στην ελληνική κοινωνία και στην χώρα».

Ο κ. Μιχάλης Πρίντζος, Διευθυντής Προγραμμάτων της Ελληνικής Πρωτοβουλίας, δήλωσε:

«Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι που είμαστε δίπλα στις προσπάθειες και στο υποδειγματικό έργο της Κιβωτού του Κόσμου. Όλες οι μητέρες έχουν το αναφαίρετο δικαίωμα να μεγαλώσουν τα παιδιά τους με αξιοπρέπεια και ασφάλεια και όλα τα παιδιά πρέπει να μεγαλώνουν σε ένα περιβάλλον γεμάτο ζεστασιά και αγάπη. Ο πατέρας Αντώνιος αγωνίζεται με όλη του την δύναμη για αυτόν τον στόχο και μέσω αυτής της δωρεάς θέλουμε να δείξουμε τη δέσμευσή μας και την υποστήριξή μας στην Κιβωτό του Κόσμου».

Ο πατήρ Αντώνιος Παπανικολάου, Ιδρυτής της Κιβωτού του Κόσμου, δήλωσε:

«Από τα βάθη της καρδιά μας ευχαριστούμε θερμά την Ελληνική Πρωτοβουλία για την υποστήριξή της. Η προσφορά αυτή έχει ιδιαίτερη σημασία για μας, γιατί προέρχεται από συνανθρώπους μας που ζουν και ακμάζουν μακριά από την Ελλάδα, αλλά τη φέρουν στην καρδιά τους. Ο Άγιος Παΐσιος ο Αγιορείτης έλεγε: «Όταν παίρνεις γεμίζουν τα χέρια, ενώ όταν δίνεις γεμίζει η καρδιά». Ευχόμαστε ολόψυχα στο THI και στα μέλη του υγεία, φωτισμό, αγάπη και έμπνευση για να συνεχίσουν του πολύ καλό έργο τους να βοηθούν τους συνανθρώπους μας, που βρίσκονται σε κίνδυνο και ανάγκη».

SPECIAL EDITIONS

1 στους 2 Έλληνες αναζητά online πληροφορίες για ιατρικά θέματα

bizness.gr

Published

on

Δουλεύοντας στο laptot

Ως πηγή πληροφόρησης για μία σειρά ζητημάτων, που σχετίζονται με την υγεία, χρησιμοποιούν πλέον το Διαδίκτυο οι πολίτες, παγκοσμίως. Οι Έλληνες ακολουθούν πιστά τις διεθνείς τάσεις: το 2019 ένας στους δύο πολίτες (50%), ηλικίας 16-74 ετών, αναζήτησε πληροφορίες για θέματα υγείας στον παγκόσμιο ιστό.

Το αντίστοιχο ποσοστό το 2018 ήταν 47%, όπως και το 2016. Συνολικά, το ποσοστό των πολιτών, που στρέφονται στο Internet για αναζήτηση πληροφοριών σχετικά με την υγεία, αυξάνεται σταδιακά στην Ελλάδα: το 2010 το 22% των Ελλήνων χρηστών αναζήτησε online πληροφορίες για ιατρικά θέματα.

Οι ελληνικές επιδόσεις βρίσκονται πολύ κοντά στον μέσο Κοινοτικό όρο, καθώς το ποσοστό των Ευρωπαίων πολιτών που το 2019 αναζήτησε online ιατρικές πληροφορίες σχετικά με τραυματισμούς, ασθένειες, διατροφή, ανερχόταν σε 53%. Το 2018, το 51% των Ευρωπαίων πολιτών αναζητούσε στο Διαδίκτυο στοιχεία για ιατρικά ζητήματα, ενώ το αντίστοιχο ποσοστό το 2010 ήταν μόλις 34%.

Σύμφωνα με την επίσημη ευρωπαϊκή στατιστική υπηρεσία, η online αναζήτηση πληροφοριών για την υγεία είναι πιο δημοφιλής στη Φινλανδία, η οποία καταγράφει το υψηλότερο ποσοστό πολιτών, που ψάχνουν στο Internet στοιχεία για ιατρικά θέματα. Συγκεκριμένα, όπως προκύπτει από τα στοιχεία της Eurostat, το 2019 το 76% των χρηστών του Διαδικτύου στη Φινλανδία έκανε online αναζητήσεις για θέματα που σχετίζονται με την υγεία τους.

Τα υψηλότερα ποσοστά

Εξίσου υψηλά είναι τα αντίστοιχα ποσοστά στην Ολλανδία, με τους Ολλανδούς πολίτες να βρίσκονται στη δεύτερη θέση της ευρωπαϊκής κατάταξης, με τους χρήστες που αναζητούν online πληροφορίες σε θέματα υγείας (74%), με την Κύπρο να ακολουθεί (69%), τη Δανία να έπεται (67% ) και τη Γερμανία να βρίσκεται στην πέμπτη θέση (66%).

Αντίθετα, τα χαμηλότερα ποσοστά εντοπίζονται (σύμφωνα με τα στοιχεία της Eurostat για το 2019, στη Βουλγαρία (30%), τη Ρουμανία (31%), την Ιταλία (35%), την Πολωνία (47%), τη Λετονία και τη Σλοβενία (και τα 48%). Από τα ίδια στοιχεία προκύπτει ότι η Κύπρος καταγράφει τη μεγαλύτερη αύξηση στην αναζήτηση πληροφοριών για την υγεία στο Διαδίκτυο, ενώ το Λουξεμβούργο έχει τη μικρότερη αντίστοιχη αύξηση.

Η Eurostat διαπιστώνει ότι, κατά την τελευταία δεκαετία, το μερίδιο των πολιτών, που αναζητούν ηλεκτρονικές πληροφορίες για την υγεία, έχει αυξηθεί σε όλα τα κράτη-μέλη της Ε.Ε. Η υψηλότερη αύξηση σημειώθηκε στην Κύπρο (+53 ποσοστιαίες μονάδες), ακολουθούμενη από την Κροατία (+37), την Τσεχία (+36) και την Ελλάδα (+35). Στον αντίποδα, οι χαμηλότερες αυξήσεις παρατηρήθηκαν στο Λουξεμβούργο (+4 ποσοστιαίες μονάδες), τη Γαλλία (+13), την Ιταλία (+14) και τη Ρουμανία (+ 15).

 

Πηγή: sepe.gr

Continue Reading

SPECIAL EDITIONS

Check Point: Συνιστά προσοχή για malwares που σχετίζονται με τον κορονοϊό

bizness.gr

Published

on

Check Point Research

Η Check Point Research, το τμήμα έρευνας της Check Point® Software Technologies Ltd., ενός κορυφαίου παρόχου λύσεων κυβερνοασφάλειας παγκοσμίως, προειδοποιεί πως καθώς η παγκόσμια κοινότητα κάνει προσπάθειες για να περιορίσει την εξάπλωση του κορονοϊού COVID – 19 και να βρει τη θεραπεία που θα βοηθήσει χιλιάδες ανθρώπους, hackers από όλο τον κόσμο αξιοποιούν τη συγκεκριμένη συγκυρία για να εξυπηρετήσουν τους δικούς τους σκοπούς.

Σύμφωνα με τα πρόσφατα στοιχεία, οι κυβερνοεγκληματίες εκμεταλλεύονται το ενδιαφέρον για την παγκόσμια επιδημία για τη διάδοση κακόβουλων δραστηριοτήτων, εξαπολύοντας εκστρατείες ανεπιθύμητης αλληλογραφίας (spam campaigns) που σχετίζονται με την έξαρση του ιού.

Καθώς το θέμα του κορονοϊού COVID–19 απασχολεί όλους τους ανθρώπους σε παγκόσμιο επίπεδο, οι κυβερνοεγκληματίες άρχισαν να αξιοποιούν την ανησυχία του κόσμου, προσπαθώντας να αποκομίσουν κέρδη μέσα από κακόβουλες δραστηριότητες.

Tον Ιανουάριο και το Φεβρουάριο του 2020, η πιο σημαντική καμπάνια κακόβολου σκοπού με θέμα τον COVID – 19 υλοποιήθηκε στην Ιαπωνία, μέσω μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που εστάλησαν υποτιθέμενα από πάροχο υπηρεσιών πρόνοιας. Τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου αναφέρονταν στη μετάδοση της επιδημίας του κορονοϊού σε διάφορες ιαπωνικές πόλεις και ενθάρρυναν τους χρήστες να «ανοίξουν» το έγγραφο που ήταν συνημμένο, για να μάθουν περισσότερες πληροφορίες. Όταν το έγγραφο άνοιγε, το trojan Emotet «κατέβαινε» στον υπολογιστή του χρήστη.

Το Emotet είναι ένα εξελιγμένο modular trojan που αυτοαναπαράγεται. Κάποτε λειτουργούσε ως δούρειος ίππος υποκλοπής στοιχείων τραπεζικών λογαριασμών και πρόσφατα χρησιμοποιείται για να διανέμεται άλλο κακόβουλο λογισμικό ή σε εκστρατείες διάδοσης malware. Χρησιμοποιεί πολλές μεθόδους και τεχνικές αποφυγής για να παραμένει στο σύστημα και να αποφεύγει την ανίχνευση. Επιπλέον, μπορεί να διαδίδεται μέσω ανεπιθύμητων email ηλεκτρονικού ψαρέματος (phishing) που περιέχουν συνημμένα ή συνδέσμους με κακόβουλο περιεχόμενο.

Σύμφωνα με το τμήμα έρευνας της Check Point® Software Technologies, από τον Ιανουάριο του 2020 έχουν καταγραφεί παγκοσμίως πάνω από 4.000 domains που σχετίζονται με τον κορονοϊό. Από αυτούς τους ιστότοπους, το 3% διαπιστώθηκε ότι είναι κακόβουλοι και ένα επιπλέον 5% κατατάσσονται ως ύποπτοι. Συνεπώς, τα sites που σχετίζονται με τον κορονοϊό είναι 50% πιο πιθανό να είναι κακόβουλα σε σχέση με τα υπόλοιπα που καταχωρήθηκαν την ίδια περίοδο.

Πολλοί από αυτούς τους ιστότοπους χρησιμοποιούνται πιθανότατα για λόγους ηλεκτρονικού “ψαρέματος” (phishing). Η Check Point έχει ήδη εντοπίσει και προστατεύει τους χρήστες του διαδικτύου από πλήθος domains που προσελκύουν τους πολίτες με συζητήσεις γύρω από τον ιό ενώ στην πραγματικότητα σχετίζονται με κακόβουλες δραστηριότητες καθώς και από ιστοσελίδες απάτης που ισχυρίζονται ότι πωλούν μάσκες, εμβόλια και test για τον κορονοϊό.

Ένα παράδειγμα ενός τέτοιου ιστότοπου είναι το vaccinecovid-19\.com. Δημιουργήθηκε στις 11 Φεβρουαρίου 2020 και καταχωρήθηκε στη Ρωσία. Ο ιστότοπος είναι επικίνδυνος ενώ ισχυρίζεται ότι προσφέρει το καλύτερο και ταχύτερο test ανίχνευσης του COVID-19 για 19.000 ρώσικα ρούβλια (περίπου 300 δολάρια). Ο ιστότοπος προσφέρει επίσης νέα καθώς και ένα χάρτη σχετικό με τα κρούσματα του κορονοϊού, αλλά με μια πιο προσεκτική ματιά κάποιος μπορεί να διαπιστώσει ότι είναι σχεδιασμένο φτωχά.

Πως να μείνετε προστατευμένοι

Προκειμένου να αποφύγετε να πέσετε θύμα απάτης, συνιστούμε:
  • Βεβαιωθείτε ότι παραγγέλνετε προϊόντα από πραγματικά online καταστήματα. Ένας τρόπος για να εξασφαλιστείτε είναι να αναζητάτε το ηλεκτρονικό κατάστημα που θέλετε να επισκεφθείτε στο Google και να κάνετε κλικ στον link που εμφανίζεται στη σχετική σελίδα αποτελεσμάτων. Να αποφεύγετε να κάνετε click σε διαφημιστικά links που λαμβάνετε στο ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.
  • Να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί με τις κάθε είδους «προσφορές». Θεραπείες, φάρμακα και συμπληρώματα που προστατεύουν από τον κορονοϊό δεν αποτελούν ευκαιρίες αγοράς αλλά απάτες. Έως τώρα δεν έχει βρεθεί καμία θεραπεία για τον COVID-19 και ακόμα και αν είχε βρεθεί, σίγουρα δεν θα προσφερόταν μέσω email. Το ίδιο ισχύει και για «προσφορές» που παρέχουν προϊόντα τεχνολογίας (πχ. iPhone) με τεράστιες (π.χ. 80%) εκπτώσεις. Πρόκειται συνήθως για μη αξιόπιστες ευκαιρίες αγοράς.
  • Να προσέχετε τα ονόματα των ιστοτόπων που επισκέπτεστε. Να είστε επίσης υποψιασμένοι όταν συναντάτε ορθογραφικά λάθη σε ηλεκτρονικά μηνύματα που λαμβάνετε από άγνωστους αποστολείς.
  • Τέλος, για όσους ασχολούνται με το επιχειρείν, θα πρέπει να υιοθετήσετε μια πολυεπίπεδη αρχιτεκτονική ασφάλειας στον κυβερνοχώρο, για να προστατευτείτε από ενδεχόμενες κακόβουλες επιθέσεις.

Continue Reading

SPECIAL EDITIONS

British American Tobacco: Ανάπτυξη πιθανού εμβολίου για τον κορονοϊό

bizness.gr

Published

on

Ανάπτυξη πιθανού εμβολίου για τον κορονοϊό

Ένας από τους μεγαλύτερους Ομίλους διεθνώς, προχωράει στην ανάπτυξη εμβολίου για τον COVID-19 με την χρήση νέας, ταχέως αναπτυσσόμενης τεχνολογίας που στηρίζεται στο φυτό του καπνού. Η σημαντική αυτή εξέλιξη, που βρίσκεται σε στάδιο προκλινικών δοκιμών, γίνεται μέσω Αμερικανικής θυγατρικής της British American Tobacco στον τομέα της βιοτεχνολογίας.

Το φυτό του καπνού προσφέρει τη δυνατότητα ταχύτερης και ασφαλέστερης ανάπτυξης εμβολίων σε σύγκριση με τις συμβατικές μεθόδους.

Δυνατότητα παρασκευής 1-3 εκατομμυρίων δόσεων εμβολίου ανά εβδομάδα.

Η θυγατρική εταιρεία βιοτεχνολογίας της Βritish American Tobacco στις ΗΠΑ, Kentucky BioProcessing (KBP), αναπτύσσει ένα πιθανό εμβόλιο για τον COVID-19 που βρίσκεται σε στάδιο προκλινικών δοκιμών. Σε περίπτωση που οι δοκιμές αυτές έχουν θετική πορεία, η εταιρεία αναφέρει ότι θα μπορούν να παρασκευαστούν από 1 έως 3 εκατομμύρια εμβόλια ανά εβδομάδα, ξεκινώντας από τον Ιούνιο. Tο πρόγραμμα εμβολίων πραγματοποιείται χωρίς οικονομικό όφελος για την εταιρεία.

Το εμβόλιο που βρίσκεται σε στάδιο ανάπτυξης χρησιμοποιεί την ταχέως αναπτυσσόμενη τεχνολογία καλλιέργειας του φυτού του καπνού, που έχει αρκετά πλεονεκτήματα έναντι της συμβατικής τεχνολογίας παραγωγής εμβολίων:

  • Είναι δυνητικά ασφαλέστερη δεδομένου ότι το φυτό του καπνού δεν περιέχει συγκεκριμένους παθογόνους παράγοντες.
  • Είναι ταχύτερη επειδή τα στοιχεία του εμβολίου συσσωρεύονται στο φυτό του καπνού πολύ πιο γρήγορα – σε διάστημα 6 εβδομάδων στο φυτό του καπνού έναντι αρκετών μηνών χρησιμοποιώντας συμβατικές μεθόδους.
  • Η σύνθεση του εμβολίου που αναπτύσσεται από την ΚΒΡ, παραμένει σταθερή σε θερμοκρασία δωματίου, σε αντίθεση με τα συμβατικά εμβόλια που συχνά απαιτούν ψύξη.
  • Έχει τη δυνατότητα να προκαλεί αποτελεσματική αντίδραση στο ανοσοποιητικό σύστημα με μια μόνο δόση.

Η αμερικανική θυγατρική της ΒΑΤ, Reynolds American Inc, εξαγόρασε την ΚΒΡ το 2014, με σκοπό να χρησιμοποιήσει κάποιες από τις καινοτόμες τεχνολογίες καπνού που διαθέτει, για να συμβάλλει στην περαιτέρω ανάπτυξη των προϊόντων δυνητικά μειωμένου κινδύνου

Το 2014, η ΚΒΡ έγινε γνωστή ω; μια από τις λίγες εταιρείες με αποτελεσματική θεραπεία για τον Ebola, έχοντας παρασκευάσει το ZMapp™ μαζί με την εταιρεία Mapp BioPharmaceuticals με έδρα την Καλιφόρνια, σε συνεργασία με την Αμερικανική Αρχή Βιοϊατρικής Έρευνας και Ανάπτυξης (BARDA).

Ο Dr David O’Reilly, Διευθυντής της Επιστημονικής Έρευνας της Βritish American Tobacco, δήλωσε: «Βρισκόμαστε σε συζητήσεις με την Αμερικανική Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων για τα επόμενα βήματα. Επιπλέον, είμαστε σε επικοινωνία με το Υπουργείο Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της Βρετανίας, καθώς και με το BARDA στις ΗΠΑ, για να προσφέρουμε την υποστήριξή μας και πρόσβαση στην έρευνά μας, με στόχο την επιτάχυνση της ανάπτυξης εμβολίου για τον COVID-19.

Η ανάπτυξη εμβολίων είναι δύσκολη και σύνθετη εργασία, αλλά πιστεύουμε ότι είμαστε μπροστά σε μια σημαντική επιτυχία με την τεχνολογική πλατφόρμα μας για το φυτό του καπνού και είμαστε έτοιμοι να συνεργαστούμε με τις κυβερνήσεις και όλα τα ενδιαφερόμενα μέρη για να κερδίσουμε την μάχη ενάντια στον COVID-19. Είμαστε πλήρως ευθυγραμμισμένοι με την έκκληση του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών για μια ολοκληρωμένη προσέγγιση της κοινωνίας για την καταπολέμηση των παγκόσμιων προβλημάτων. Η ΚΒΡ έχει διερευνήσει εδώ και αρκετό καιρό εναλλακτικές χρήσεις για το φυτό του καπνού. Μια τέτοια εναλλακτική χρήση είναι η ανάπτυξη φυτικών εμβολίων. Δεσμευόμαστε να συμβάλουμε στην παγκόσμια προσπάθεια να σταματήσουμε την εξάπλωση του COVID-19, χρησιμοποιώντας την τεχνολογία αυτή».

O Όμιλος Βritish American Tobacco, που ιδρύθηκε το 1902, είναι μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες διεθνώς στον κλάδο ταχέως κινούμενων καταναλωτικών αγαθών.

Στην Ελλάδα, η British American Tobacco Hellas είναι μια από τις κορυφαίες εταιρείες στην ελληνική αγορά προϊόντων καπνού και προϊόντων Επόμενης Γενιάς με δυνητικά μειωμένο κίνδυνο, με σημαντική συνεισφορά στην ελληνική οικονομία και κοινωνία, υψηλές διακρίσεις σε θέματα απασχόλησης και έμφαση σε καινοτόμες πρωτοβουλίες.

Η Kentucky BioProcessing (ΚΒΡ), η οποία ανήκει στην Βritish American Tobacco, άρχισε να λειτουργεί το 2006. Η εταιρεία αναπτύσσει και πραγματοποιεί διαδικασίες μετασχηματισμού του φυτού του καπνού σε «εργοστάσια βιοπαρασκευής» που παράγουν αποτελεσματικά σύνθετες πρωτεΐνες που διαφορετικά δεν θα μπορούσαν να παραχθούν. Η εταιρεία έχει τη δυνατότητα να καλλιεργεί και να πραγματοποιεί συγκομιδή και επεξεργασία έως και 3 εκατομμυρίων φυτών καπνού που παράγουν τις πρωτεΐνες αυτές, σε ένα κύκλο παραγωγής που συνήθως διαρκεί περίπου έξι εβδομάδες. Η εταιρεία χρησιμοποιεί τεχνολογίες με άδεια χρήσης και ιδιόκτητες τεχνολογίες, ενώ τα φυτά του καπνού αναπτύσσονται σε αυτοματοποιημένο και ελεγχόμενο περιβάλλον, το οποίο μπορεί να προσαρμοστεί για να βελτιστοποιήσει την παραγωγή των πρωτεϊνών που αναλύονται.

Continue Reading
Advertisement

Trending