ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

Σε 5άστερο μετατρέπεται γνωστό ξενοδοχείο στην Ιεράπετρα

Published

on

Το ξενοδοχείο Blue Star στην Ιεράπετρα που θα μετατραπεί σε 5άστερο

Σε ξενοδοχείο 5 αστέρων θα μετατραπεί γνωστό ξενοδοχείο στην Ιεράπετρα, που ανήκει στη γνωστή εταιρεία ξενοδοχείων Τρούλης Α.Ε.

Πρόκειται για το ξενοδοχείο 4 αστέρων Blue Star στη θέση Καθαράδες, κοντά στον οικισμό Κουτσουνάρι, στην Ιεράπετρα Λασιθίου.

Το ξενοδοχείο που είναι κλειστό αυτή τη στιγμή θα αναβαθμιστεί σε 5 αστέρων χωρίς αλλαγή στη δυναμικότητά του που παραμένει στα 154 δωμάτια και 345 κλίνες.

Το έργο έχει πάρει μάλιστα το πράσινο φως από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Κρήτης όσον αφορά τους περιβαλλοντικούς όρους (ουσιαστικά τροποποίηση της προηγούμενης ΑΕΠΟ).

Με την αναβάθμιση, εκτός άλλων, θα κατασκευαστούν και 14 νέες πισίνες σε δωμάτια που βρίσκονται στην μπροστινή πλευρά του ξενοδοχείου και διαθέτουν κήπο.

Φορέας της επένδυσης είναι η εταιρεία ΤΡΟΥΛΗΣ Α.Ε. που διαθέτει και άλλες ξενοδοχειακές μονάδες στην Κρήτη.

Ενδεικτικά, μόλις φέτος το καλοκαίρι άνοιξε το νέο 5άστερο Numo Ierapetra Beach Resort, μέλος της Troulis Royal Connection, με 132 δωμάτια και σουίτες, ενώ διαθέτει ακόμη δύο 5άστερα ξενοδοχεία στην περιοχή του Ρεθύμνου: το The Royal Blue Resort & Spa αλλά και το νέο The Royal Senses Resort & Spa Crete, Curio collection by Hilton, το πρώτο ξενοδοχείο που ανοίγει κάτω από brand της Hilton στην Κρήτη.

Advertisement

TRENDING