Connect with us

REAL ESTATE

Τα 10 επόμενα στη σειρά ακίνητα του ΕΦΚΑ προς αξιοποίηση σε Αθήνα & Πειραιά – Ποιά θα γίνουν ξενοδοχεία

Παύλος Ρίζος

Published

on

Η Αθήνα από ψηλά - Design by Canva Pro
Η Αθήνα από ψηλά - Design by Canva Pro

Δέκα τουλάχιστον είναι τα επόμενα στη σειρά ακίνητα του ΕΦΚΑ προς αξιοποίηση σε Αθήνα & Πειραιά με ορισμένα από αυτά να προορίζονται για ξενοδοχεία.

Με συνεχείς διαγωνισμούς, ο ΕΦΚΑ αναζητά συνεργάτες που θα αναλάβουν την εκτίμηση της αξίας των ακινήτων και θα προτείνουν χρήσεις για τα ακίνητα.

Σύμφωνα με τους δύο τελευταίους διαγωνισμούς που βγήκαν στον “αέρα”, δέκα είναι τα ακίνητα – φιλέτα στο κέντρο της Αθήνας και του Πειραιά, που προορίζονται προς αξιοποίηση, είτε εκποίηση είτε μακροχρόνια εκμίσθωση.

To ακίνητο του ΕΦΚΑ στην οδό Κολοκοτρώνη 4 - Πηγή: Google Maps

To ακίνητο του ΕΦΚΑ στην οδό Κολοκοτρώνη 4 – Πηγή: Google Maps

1. Το ακίνητο στην οδό Κολοκοτρώνη 4 στην Παλιά Βουλή για ξενοδοχείο

Αντικείμενο είναι η μελέτη Αξιοποίησης με εκτίμηση της μισθωτικής αξίας του διατηρητέου ακινήτου επί των οδών Κολοκοτρώνη 4 & Ανθίμου Γαζή & Καρύτση, δίπλα στο κτίριο της Παλιάς Βουλής στην Αθήνα.

Σκοπός της μελέτης είναι η λήψη απόφασης για την αξιοποίηση του ακινήτου μέσω της μακροχρόνιας εκμίσθωσης του.

Η μελέτη αξιοποίησης θα αφορά την μακροχρόνια παραχώρηση από πλευράς e-ΕΦΚΑ της διαχείρισης και εκμετάλλευσης του συγκεκριμένου ακινήτου στο σύνολό του με σκοπό τη λειτουργία του ως ξενοδοχειακή μονάδα μετά την εκτέλεση επενδυτικού προγράμματος ανακαίνισης του κτιρίου για τον σκοπό αυτό από τον μισθωτή -επενδυτή.

Πρόκειται για κτίριο γραφείων «ΜΕΓΑΡΟ Τ.Σ.Μ.Ε.Δ.Ε.», συνολικής επιφάνειας 4.214,00τμ. Το κτίριο αποπερατώθηκε το έτος 1939 και κρίθηκε διατηρητέο σύμφωνα με την 91117/6947/04.11.1994 απόφαση του ΥΠ.Ε.ΧΩ.Δ.Ε. (ΦΕΚ 1237Δ’/25.11.1994). Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκαν σύμφωνα με την υπ’ αρ. 1125/1997 οικ. Άδεια της Πολεοδομίας του Δήμου Αθηναίων, επεμβάσεις στο κτίριο που αφορούσαν επισκευή και διαρρύθμιση του υπογείου και ισογείου ορόφου. Στο εν λόγω ακίνητο στεγάζονταν οι υπηρεσίες των Τομέων Μηχανικών & Ε.Δ.Ε. του Ε.Τ.Α.Α. έως και τις 10.07.2015.

To ακίνητο του ΕΦΚΑ στην οδό Σταδίου 58 - Πηγή: Google Maps

To ακίνητο του ΕΦΚΑ στην οδό Σταδίου 58 – Πηγή: Google Maps

2. Το ακίνητο στη Σταδίου 58 στο κέντρο της Αθήνας για ξενοδοχείο

Αντικείμενο είναι η εκτίμηση της αγοραίας αξίας ακινήτου, ιδιοκτησίας e-ΕΦΚΑ επί της οδού Σταδίου 58 στην Αθήνα, με σκοπό την πώλησή του και η Μελέτη Αξιοποίησης με εκτίμηση της μισθωτικής αξίας του διατηρητέου ακινήτου.

Σκοπός της μελέτης είναι η λήψη απόφασης για την αξιοποίηση του ακινήτου μέσω της μακροχρόνιας εκμίσθωσης του.

Η μελέτη αξιοποίησης θα αφορά τη μακροχρόνια παραχώρηση από πλευράς e-ΕΦΚΑ της διαχείρισης και εκμετάλλευσης του συγκεκριμένου ακινήτου στο σύνολό του με σκοπό τη λειτουργία του ως ξενοδοχειακή μονάδα ή τουριστικό κατάλυμα, μετά την εκτέλεση επενδυτικού προγράμματος ανακαίνισης του κτιρίου για τον σκοπό αυτό από τον μισθωτή – επενδυτή.

Πρόκειται για αυτοτελές τριώροφο ακίνητο, συνολικής επιφάνειας 3.105,00 τετραγωνικών μέτρων, με υπόγειο, ισόγεια καταστήματα, ημιώροφο, τρεις (3) άνωθεν αυτού ορόφους και δώμα. Βρίσκεται στο κέντρο της Αθήνας, στη συμβολή των οδών Σταδίου 58 και Αιόλου 103. Σύμφωνα με την αριθμ. πρωτ. Β1/10044/24893/3844/17-12-2009 Διαπιστωτική Πράξη Περιγραφής Ακινήτου του Υπουργού Εργασίας, το οικόπεδο έχει επιφάνεια 592,50 τετραγωνικών μέτρων, με προσόψεις επί της οδού Σταδίου, 27,80 τρέχοντα μέτρα και επί της οδού Αιόλου 28,70 τρέχοντα μέτρα.

3. Το ακίνητο επί της Νεοφύτου Δούκα 7 στο κέντρο της Αθήνας

Αντικείμενο είναι η εκτίμηση της αγοραίας αξίας του ακινήτου επί της οδού Νεοφύτου Δούκα 7,Αθήνα, ιδιοκτησίας e-ΕΦΚΑ, με σκοπό την εκποίησή του.

Πρόκειται για αυτοτελές τριώροφο νεοκλασικό κτίριο με ημιυπόγειο επί της οδού Νεοφύτου Δούκα αρ. 7, στη συνοικία Κολωνακίου, στην 1η Δημοτική Κοινότητα Αθηνών, του Δήμου Αθηναίων, της Περιφερειακής Ενότητας Κεντρικού Τομέα Αθηνών της Περιφέρειας Αττικής.

Το ακίνητο βρίσκεται στο ΟΤ 67002 του Δήμου Αθηναίων στην περιοχή του Κολωνακίου στο κέντρο της Αθήνας. Το κτίριο έχει κηρυχθεί διατηρητέο με Υ.Α. (ΠΕΧΩΔΕ) υπ’ αριθμόν 77623/6641/17-12- 1987 (ΦΕΚ 13Δ/18-1-1988). Σύμφωνα με το ΦΕΚ 468/ΑΑΠ/24-01-2008, το κέλυφος του κτιρίου έχει χαρακτηριστεί ως μνημείο, μαζί με τα ουσιώδη τυπολογικά στοιχεία, τα οποία είναι ο φέρων οργανισμός μαζί με τα οριζόντια φέροντα στοιχεία, το κλιμακοστάσιο και το υαλοστάσιο.

4. Το ακίνητο στην οδό Βουλής 6

Αντικείμενο είναι η εκτίμηση της αγοραίας αξίας του ακινήτου επί της οδού Βουλής 6, Αθήνα, ιδιοκτησίας e-ΕΦΚΑ, με σκοπό την εκποίησή του.

Πρόκειται για ακίνητο, που αποτελείται από μία διώροφη οικία με τα υπ’ αυτής καταστήματα στην πρόσοψή του και από άλλη μία τριώροφη οικία, μετά των παραρτημάτων και παρακολουθημάτων της, στο βάθος του οικοπέδου.

Κατά νεότερα στοιχεία, πρόκειται για δύο (2) κτίρια επί της οδού Βουλής 6, εντός του «εμπορικού τριγώνου» στο κέντρο της Αθήνας, περιοχή Συντάγματος – Παλαιάς Βουλής, στο ανατολικό τμήμα του (Ο.Τ 74/66) που περικλείεται από τις οδούς Βουλής- Καραγεώργη Σερβίας – Λέκκα (νυν Αξαρλιάν) και Κολοκοτρώνη, στο Δήμο Αθηναίων του Νομού Αττικής, σύμφωνα με το από Ιανουάριου 2006 τοπογραφικό διάγραμμα του Διπλ. Πολ. Μηχ. Π. Βουγιουκαλάκη, επί οικοπέδου εντός σχεδίου, άρτιου και οικοδομήσιμου, εμβαδού 531,75 Μ2.

Αμφότερα τα κτίρια από πλευράς συντήρησης είναι σε κακή κατάσταση, σήμερα δε είναι κενά και εγκαταλελειμμένα. Τα ως άνω κτίρια έχουν κριθεί διατηρητέα με το υπ’ αριθμ. 349Δ/ 19.07.1985 ΦΕΚ.

5. Το ακίνητο στην οδό Πραξιτέλους 16 και Παπαρηγοπούλου στο κέντρο της Αθήνας

Αντικείμενο είναι η μελέτη αξιοποίησης με εκτίμηση της μισθωτικής αξίας του ακινήτου επί των οδών Πραξιτέλους 16 και Παπαρηγοπούλου 2 στην Αθήνα.

Πρόκειται για τριώροφο κτήριο γραφείων καταστημάτων, στην διασταύρωση των οδών Πραξιτέλους και Παπαρηγοπουλου στην Αθήνα, δομημένης επιφάνειας 1.152,00τ.μ, αποτελούμενο από υπόγειο επιφάνειας 258,00τμ, Ισόγειο 258,00τμ, Α΄ όροφο 258,00τμ, Β΄ όροφο 258,00τμ και Γ΄ όροφο 120,00τμ.

6. Το ξενοδοχείο Ηνίοχος στην οδό Βερανζέρου 26 στο κέντρο της Αθήνας

Αντικείμενο είναι η εκτίμηση της αγοραίας αξίας του ποσοστού ιδιοκτησίας 33,33% σε ακίνητο επί της οδού Βερανζέρου 26, Αθήνα με σκοπό την εκποίησή του.

Πρόκειται για δεκαόροφο κτήριο και ένα (1) κατάστημα που βρίσκεται στην Αθήνα, εντός του σχεδίου πόλεως και επί της οδού Βερανζέρου 26 και στεγάζεται το ξενοδοχείο «ΗΝΙΟΧΟΣ», επί οικοπέδου επιφανείας 621,75τ.μ και αποτελείται από: 2ο Υπόγειο 621,57 τμ, 1ο Υπόγειο 548,24 τμ, Ισόγειο 430,03 τμ, Ημιώροφο 363,28 τμ, 1ο όροφο 438,28 τμ, Τυπικούς ορόφους (2ο έως 7ο) 436,12 τμ (έκαστος), 8ο όροφο 405,00 τμ, 9ο όροφο 349,87 τμ, Δώμα 45,21 τμ.

7. Το ακίνητο στην οδό Κολοκοτρώνη 44 στον Πειραιά

Αντικείμενο είναι η εκτίμηση της αγοραίας αξίας του ακινήτου επί της οδού Κολοκοτρώνη 44, Πειραιά, ιδιοκτησίας e-ΕΦΚΑ, με σκοπό την εκποίησή του

Το κτήριο βρίσκεται στον Δήμο Πειραιά (όπισθεν του Δημοτικού Θεάτρου), επί της οδού Κολοκοτρώνη 44 και έχει συνολική επιφάνεια 889,00τμ. Έχει αναγερθεί πριν το 1937 και έχει χαρακτηριστεί διατηρητέο, σύμφωνα με την αριθμ.21745/16.03.1987 απόφαση του ΥΠΕΧΩΔΕ (ΦΕΚ 420Δ/15.05.1987). Το οικόπεδο έχει εμβαδόν 263,4τ.μ με πρόσοψη 15,80τμ επί της οδού Κολοκοτρώνη.

8. Το ακίνητο στην οδό Ζήνωνος 4-4Α στην Ομόνοια

Αντικείμενο είναι η εκτίμηση της μισθωτικής αξίας του ακινήτου επί της οδού Ζήνωνος 4-4Α στην περιοχή της Ομόνοιας στην Αθήνα.

Πρόκειται για 8οροφη Οικοδομή, συνολικής δομημένης επιφάνειας 2.218,12τμ αποτελούμενη από:
Υπόγειο (τ.μ.) 200,00
Ισόγειο (τ.μ.) 135,10
Όροφοι 1ος – 3ος (τ.μ.) 234,85 (έκαστος)
Όροφος 4ος (τ.μ.) 234,34
Όροφοι 5ος – 6ος (τ.μ.) 301,51 (έκαστος)
Όροφος 7ος (τ.μ.) 211,81
Όροφος 8ος (τ.μ.) 129,30

Στο ισόγειο του κτηρίου λειτουργεί κατάστημα επιφάνειας 11,00τμ ως κατάστημα λιανικού εμπορίου τηλεπικοινωνιακού εξοπλισμού, η μίσθωση του οποίου έχει λήξει. Στο υπόγειο του κτηρίου 200,00τμ λειτουργούν λουτρά, η μίσθωση των οποίων έχει λήξει.

9. Το ακίνητο στην οδό Μαμούρη 14 στο Σταθμό Λαρίσης

Αντικείμενο είναι η εκτίμηση μισθωτικής αξίας του ακινήτου, ιδιοκτησίας e-ΕΦΚΑ επί της οδού Μαμούρη 14 στην Αθήνα, στον Σταθμό Λαρίσης, συνολικής δομημένης επιφάνειας 690,00τ.μ

Πρόκειται για κτήριο γραφείων με είσοδο επί της οδού Μαμούρη.
Το κτήριο αποτελείται από:
• Υπόγειο χώρο, επιφάνειας 120,00 τ.μ. Τμήμα του υπογείου (90,00τμ) χρησιμεύει για έξι (6) θέσεις γκαράζ (6Χ15,00 τ.μ=90τ.μ).
• Ισόγειο, 1ο και 2ο υπέρ του ισογείου ορόφους. Έκαστος όροφος αποτελείται από αυτοτελή χώρο (αίθουσα) ο οποίος (χώρος) καταλαμβάνει ολόκληρο τον αντίστοιχο όροφο εκτός των κοινοχρήστων χώρων και έχει επιφάνεια 120,00τ.μ.
• 3ο, 4ο και 5ο υπέρ του ισογείου ορόφους σε εσοχή, επιφάνειας 95, 70 και 45 τ.μ αντιστοίχως. Έκαστος όροφος αποτελείται από αυτοτελή χώρο (αίθουσα) ο οποίος (χώρος) καταλαμβάνει ολόκληρο τον αντίστοιχο όροφο εκτός κοινοχρήστων χώρων.

Το ακίνητο του ΕΦΚΑ στην οδό Σταδίου 28 στην Αθήνα - Πηγή: Google Maps

Το ακίνητο του ΕΦΚΑ στην οδό Σταδίου 28 στην Αθήνα – Πηγή: Google Maps

10. Το ακίνητο στη Σταδίου 28 όπου βρίσκεται και ο ιστορικός κινηματογράφος ΑΣΤΟΡ

Αντικείμενο είναι η μελέτη Αξιοποίησης με εκτίμηση της μισθωτικής αξίας του διατηρητέου ακινήτου επί της οδού Σταδίου 28, στην Αθήνα.

Πρόκειται για πενταώροφο κτίριο γραφείων, καταστημάτων και κινηματογράφου, συνολικής δομημένης επιφάνειας 3.854,36τ.μ.

Το κτίριο έχει χαρακτηρισθεί Διατηρητέο (ΦΕΚ 314/Δ/21-05-84) και Έργο Τέχνης (Απόφαση ΥΠΠΕ/ ΓΔΠΑ/ΥΑΠΑ/ΔΙΛΑΠ/Γ/846/3278/27-05-81 ΦΕΚ 331/Β/9-06-81).

Advertisement Macon
Advertisement
Advertisement Ergon Tzanidakis
Advertisement TÜV Austria
Advertisement Aecom
Γεώργιος Κουτσοποδιώτης - Πηγή: Noval Property
ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΝΕΑ13 ώρες ago

Νέος CEO της Noval Property ο Γεώργιος Κουτσοποδιώτης

Πολυτελές θέρετρο και ιδιωτικές κατοικίες της Four Seasons στο Πόρτο Χέλι - Πηγή: Four Seasons
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ21 ώρες ago

“Πράσινο φως” και με τη “βούλα” για τη μεγάλη τουριστική επένδυση του νέου Four Seasons στο Πόρτο Χέλι – Τι θα περιλαμβάνει

Πάτρα - Φωτογραφία αρχείου - Φωτό: ypodomes.com
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ21 ώρες ago

Δρομολογείται νέα επένδυση ανακαίνισης ξενοδοχείου στην Πάτρα

Μύκονος - Φωτό: Χρήστος Μπόνης / Eurokinissi
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ22 ώρες ago

“Στα σκαριά” νέο ξενοδοχείο στη Μύκονο – Σε ποιά περιοχή του νησιού θα γίνει

Μήλος - Φωτογραφία αρχείου - Φωτό: Χρήστος Μπόνης / Eurokinissi
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ23 ώρες ago

“Πράσινο φως” για νέο ξενοδοχείο 5 αστέρων στη Μήλο – Πού θα γίνει

Φωτογραφία αρχείου - Πηγή: Canva
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ24 ώρες ago

Από την Κρήτη και τη Ρόδο στην Ηλεία – Γιατί εστιάζει εκεί με νέες ξενοδοχειακές και οικιστικές επενδύσεις η Aldemar

Design by Canva
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ2 ημέρες ago

“Πράσινο φως” για έργο ανακαίνισης ξενοδοχείου στη Ρόδο

Χανιά - Φωτογραφία αρχείου - Πηγή: ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ/EUROKINISSI
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ2 ημέρες ago

“Στα σκαριά” έργο για νέο ξενοδοχείο στα Χανιά – Σε ποιά περιοχή θα γίνει

Πηγή: Onyx Τουριστική
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ2 ημέρες ago

Με νέο “αέρα” Χρηματιστηρίου προχωρά η ONYX τη mega τουριστική επένδυση στη Χαλκιδική

Η επένδυση στο Ελληνικό - Πηγή: Lamda Development
RESIDENTIAL2 ημέρες ago

The Ellinikon: “στα σκαριά” μια ακόμη νέα γειτονιά με κατοικίες στην ανατολική πλευρά της έκτασης – Τι θα περιλαμβάνει το East Village

Το νέο κτίριο με serviced apartments στην οδό Αιτωλικού στον Πειραιά - Πηγή: MIBS Group
RESIDENTIAL2 εβδομάδες ago

Ξεκινά η μεγάλη οικιστική επένδυση της MIBS στον Πειραιά – Στην ΕΚΤΕΡ το έργο ανακατασκευής

Radisson RED Mitropoleos Square Athens - Πηγή: Radisson
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ2 εβδομάδες ago

Τα 5 νέα ξενοδοχειακά openings της Radisson σε Αττική, Πελοπόννησο και νησιά – Πώς επεκτείνεται και στην ηπειρωτική Ελλάδα

To ακίνητο του ΕΦΚΑ στην οδό Κολοκοτρώνη 4 - Πηγή: Google Maps
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ2 εβδομάδες ago

“Κατεβαίνει” Αθήνα η TOR Hotel Group – Ποιό ιστορικό κτίριο θα μετατρέψει σε ξενοδοχείο

Το ακίνητο στην οδό Αγησιλάου 23-25 και Κολωνού στο Μεταξουργείο - Πηγή: Google Maps
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ3 ημέρες ago

Σε hot spot νέων ξενοδοχείων μετατρέπεται το Μεταξουργείο – Ποιές δύο νέες επενδύσεις προχωρούν

Πηγή: Sani Resort
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ6 ημέρες ago

“Πράσινο φως” για τις αλλαγές στο Sani Resort – Πώς θα συνενωθούν τα 4 πεντάστερα ξενοδοχεία σε ένα

Το ακίνητο του ΕΦΚΑ στην οδό Σωκράτους 65-67 - Φωτό: Google Maps
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ3 εβδομάδες ago

“Στα σκαριά” νέο ξενοδοχείο σε ακίνητο του ΕΦΚΑ στην Ομόνοια – Ποιό γνωστό ακίνητο τίθεται σε διαγωνισμό

Πολυτελές θέρετρο και ιδιωτικές κατοικίες της Four Seasons στο Πόρτο Χέλι - Πηγή: Four Seasons
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ21 ώρες ago

“Πράσινο φως” και με τη “βούλα” για τη μεγάλη τουριστική επένδυση του νέου Four Seasons στο Πόρτο Χέλι – Τι θα περιλαμβάνει

Το νέο 5αστέρων Infinity Porto Heli στο Πόρτο Χέλι - Πηγή: Mold Architects
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ2 εβδομάδες ago

Στην ΕΚΤΕΡ το έργο κατασκευής του νέου Infinity Six Senses Porto Heli – Πώς θα μεταμορφωθεί το πρώην Costa Perla

Φωτογραφία αρχείου - Πηγή: Canva
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ2 εβδομάδες ago

“Πράσινο φως” για τη μεγάλη τουριστική επένδυση της Phaea στην Ελούντα – Τι θα περιλαμβάνει το έργο και που θα γίνει

Το κτίριο φοιτητικών κατοικιών της Premia Properties στη Θεσσαλονίκη - Πηγή: Premia Properties
RESIDENTIAL2 εβδομάδες ago

Νέο κτίριο στην Καισαριανή απέκτησε η Premia Properties – Πώς θα το μετατρέψει σε φοιτητικές κατοικίες

Φωτογραφία αρχείου - Πηγή: Canva
LOGISTICS1 εβδομάδα ago

[VIDEO] Προχωρά η mega επένδυση logistics της ΙΚΕΑ στον Ασπρόπυργο

Το νέο κτίριο γραφείων στην Πλατεία Μαβίλη - Πηγή: Ten Brinke
ΚΤΙΡΙΑ ΓΡΑΦΕΙΩΝ2 εβδομάδες ago

[VIDEO] Δείτε πώς μεταμορφώθηκε παλιό κτίριο γραφείων στην Πλατεία Μαβίλη

Eleusis Project - Πηγή: Karpathios Development
LOGISTICS1 μήνα ago

[VIDEO] Πώς θα γίνει το νέο έργο logistics Eleusis Project στον Ασπρόπυργο – Ποιά εταιρεία επενδύει

Voria Project - Πηγή: North Star Entertainment
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ1 μήνα ago

Ξεκινούν από τη ΜΕΤΚΑ τα έργα για τη μεγάλη επένδυση VORIA στο Μαρούσι – Εκδόθηκαν οι οικοδομικές άδειες

Η οικιστική επένδυση της Vita Estate Development στην οδό Ιάσονος 42 στη Νέα Σμύρνη - Πηγή: Vita Estate Development
RESIDENTIAL1 μήνα ago

[VIDEO] Προχωρά η νέα οικιστική επένδυση στη Νέα Σμύρνη – Σε ποιά περιοχή κατασκευάζεται

Η οικιστική επένδυση της Ten Brinke στην οδό Εθνάρχου Μακαρίου 80 στην Αργυρούπολη - Πηγή: Ten Brinke
RESIDENTIAL1 μήνα ago

[VIDEO] Ολοκληρώνεται η οικιστική επένδυση της Ten Brinke στην Αργυρούπολη – Πού βρίσκεται το ακίνητο

Το νέο Hard Rock Hotel & Casino Athens στο Ελληνικό - Φωτό: Γιάννης Παναγόπουλος / Eurokinissi
RESIDENTIAL1 μήνα ago

[VIDEO] The Ellinikon: προχωρούν τα έργα σε Riviera Tower, IRC και Little Athens

Filoxenia Kalamata - Πηγή: Grecotel
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ2 μήνες ago

Ολοκληρώθηκε η πρώτη φάση ανακαίνισης στο εμβληματικό Filoxenia Kalamata της Grecotel – “Στα σκαριά” και η επόμενη φάση

Piraeús Gate - Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
RESIDENTIAL2 μήνες ago

[VIDEO] Δείτε πώς θα γίνουν τα νέα “πράσινα” κτίρια κατοικιών και γραφείων στο Piraeus Gate Project

Το project Nea Polis στο Περιγιάλι Καβάλας - Πηγή: Όμιλος Κουρτίδη
RESIDENTIAL2 μήνες ago

[VIDEO] Σε εξέλιξη η μεγάλη οικιστική επένδυση Nea Polis στην Καβάλα – Πώς θα αναβαθμίσει την περιοχή με 7 νέους σύγχρονους οικισμούς με κατοικίες

TRENDING

Επικοινωνία

Copyright © 2019-2024 Bizness.gr

Bizness.gr - Ταυτότητα
Ιδιοκτήτρια εταιρεία: «INFRA MEDIA M.I.K.E.» Διακριτικός τίτλος: «INFRA MEDIA» - Έδρα: Δήμος Αθηναίων, Αριστείδου αρ. 10-12, Τ.Κ. 10559 - ΑΦΜ: 801478591 Δ.Ο.Υ.: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ. - Τηλ. επικοινωνίας: 2130405600 - E-mail: contact@ypodomes.com Νόμιμος Εκπρόσωπος: Καραγιάννης Νικόλαος, Νόμιμος Εκπρόσωπος - Δικαιούχος του ονόματος τομέα (bizness.gr): INFRA MEDIA M.I.K.E. - Διευθυντής/Διαχειριστής: Καραγιάννης Νικόλαος - Διευθυντής Σύνταξης: Κατερίνα Παναγέα
Η Εταιρεία δηλώνει ότι έχει συμμορφωθεί με τη Σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της Επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L 63).