Connect with us

REAL ESTATE

Τα πάνω – κάτω στην αγορά ακινήτων φέρνει η νέα γραμμή 4 του Μετρό – Δείτε χάρτη με τους σταθμούς

Newsroom

Published

on

Μετά από αρκετά χρόνια εργοταξιακής ησυχίας… στην Αθήνα λόγω των έργων Μετρό, η πρωτεύουσα αναμένεται σε λίγο καιρό να γεμίσει και πάλι με εργοτάξια που θα κατασκευάσουν τους 15 σταθμούς της νέας γραμμής 4 Άλσος Βεΐκου – Γουδή.

Αυτό το μεγάλο συγκοινωνιακό έργο έχει ήδη φέρει τα πάνω – κάτω στην αγορά ακινήτων της Αθήνας. Η ύπαρξη μέσων σταθερής τροχιάς (ειδικά μετρό) καθορίζει σε μεγάλο βαθμό την ελκυστικότητα των περιοχών για επενδύσεις σε ακίνητα. Η νέα γραμμή 4 έχει ήδη ξεκινήσει να επηρεάζει τις τιμές κατοικιών, γραφείων και καταστημάτων σε όλες τις περιοχές που θα περάσει.

Εν αναμονή της έναρξης των εργασιών, σας παρουσιάζουμε αναλυτικά σε ποιές περιοχές και δρόμους θα κατασκευαστούν οι νέοι σταθμοί αλλά και πού παρουσιάζονται επενδυτικές ευκαιρίες για ακίνητα.

Οι 15 νέοι σταθμοί της Γραμμής 4

Η γραμμή 4 θα έχει συνολικά 4 τμήματα και το πρώτο που θα κατασκευαστεί θα είναι το τμήμα Άλσος Βεΐκου – Γουδή, περνώντας ουσιαστικά από όλο το κέντρο της Αθήνας και ενώνοντας με μετρό πολυπληθείς περιοχές της Αθήνας και προαστίων της (όπως Ζωγράφου και Γαλάτσι).

Αναλυτικά οι σταθμοί θα κατασκευαστούν στις παρακάτω περιοχές. Πατήστε πάνω στους χάρτες για μεγαλύτερη ανάλυση, ώστε να δείτε ακριβώς τους δρόμους που έχουν χωροθετηθεί οι σταθμοί.

1. Ο Σταθμός Βεΐκου χωροθετείται στη συμβολή της Λεωφ. Ομορφοκκλησιάς (Βεΐκου) με την οδό Τράλλεων στον Δήμο Γαλατσίου.

Ο Σταθμός Βεΐκου της νέας Γραμμής 4 του Μετρό της Αθήνας

Ο Σταθμός Βεΐκου της νέας Γραμμής 4 του Μετρό της Αθήνας

2. Ο Σταθμός Γαλάτσι χωροθετείται στη συμβολή της Λεωφόρου Ομορφοκκλησιάς (Βεΐκου) και επί της συνέχειας αυτής, οδό Αγ. Γλυκερίας με την Λεωφόρο Γαλατσίου στον Δήμο Γαλατσίου.

Ο Σταθμός Γαλάτσι της νέας Γραμμής 4 του Μετρό της Αθήνας

Ο Σταθμός Γαλάτσι της νέας Γραμμής 4 του Μετρό της Αθήνας

3. Ο Σταθμός Ελικώνος χωροθετείται στη συμβολή των οδών Αγίας Γλυκερίας και Πάρνηθος στον Δήμο Αθήνας, παρά τον λόφο Ελικώνος.

Ο Σταθμός Ελικώνος της νέας Γραμμής 4 του Μετρό της Αθήνας

Ο Σταθμός Ελικώνος της νέας Γραμμής 4 του Μετρό της Αθήνας

4. Ο Σταθμός Κυψέλη χωροθετείται στη νοτιοανατολική πλευρά της πλατείας Κανάρη στον Δήμο Αθήνας, από την οδό Κυψέλης μέχρι την οδό Βελβενδού.

Ο Σταθμός Κυψέλη της νέας Γραμμής 4 του Μετρό της Αθήνας

Ο Σταθμός Κυψέλη της νέας Γραμμής 4 του Μετρό της Αθήνας

5. Ο Σταθμός Δικαστήρια χωροθετείται στα δυτικά του συμπλέγματος των πρώην κτιρίων της σχολής Ευελεπίδων (κτήρια) Δικαστηρίων στον Δήμο Αθήνας, στη συμβολή των οδών Ευελπίδων και Μουστοξύδη. χωροθετείται στα δυτικά του συμπλέγματος των πρώην κτιρίων της σχολής Ευελεπίδων (κτήρια) Δικαστηρίων στον Δήμο Αθήνας, στη συμβολή των οδών Ευελπίδων και Μουστοξύδη.

Ο Σταθμός Δικαστήρια της νέας Γραμμής 4 του Μετρό της Αθήνας

Ο Σταθμός Δικαστήρια της νέας Γραμμής 4 του Μετρό της Αθήνας

6. Ο Σταθμός Αλεξάνδρας χωροθετείται στη συμβολή της Λεωφ. Αλεξάνδρας με την οδό Μουστοξύδη στον Δήμο Αθήνας.

Ο Σταθμός Αλεξάνδρας της νέας Γραμμής 4 του Μετρό της Αθήνας

Ο Σταθμός Αλεξάνδρας της νέας Γραμμής 4 του Μετρό της Αθήνας

7. Ο Σταθμός Εξάρχεια χωροθετείται επί της πλατείας Εξαρχείων, στη συμβολή των οδών Στουρνάρη και Σπ. Τρικούπη στον Δήμο Αθήνας.

Ο Σταθμός Εξάρχεια της νέας Γραμμής 4 του Μετρό της Αθήνας

Ο Σταθμός Εξάρχεια της νέας Γραμμής 4 του Μετρό της Αθήνας

8. Ο Σταθμός Ακαδημίας χωροθετείται στην οδό Ακαδημίας, μεταξύ των οδών Ιπποκράτους και Σίνα στον Δήμο Αθήνας.

Ο Σταθμός Ακαδημία της νέας Γραμμής 4 του Μετρό της Αθήνας

Ο Σταθμός Ακαδημία της νέας Γραμμής 4 του Μετρό της Αθήνας

9. Ο Σταθμός Κολωνάκι χωροθετείται επί της πλατείας Φιλικής Εταιρείας (πλατεία Κολωνακίου) στον Δήμο Αθήνας, στη συμβολή των οδών Σκουφά, Πατριάρχου Ιωακείμ, Καψάλη, Κουμπάρη και Κανάρη.

Ο Σταθμός Κολωνάκι της νέας Γραμμής 4 του Μετρό της Αθήνας

Ο Σταθμός Κολωνάκι της νέας Γραμμής 4 του Μετρό της Αθήνας

10. Ο Σταθμός Ευαγγελισμός χωροθετείται στο πάρκο της Ριζάρη στον Δήμο Αθήνας, παράλληλα με την οδό Ριζάρη και διαγώνια σε σχέση με τον υφιστάμενο σταθμό Ευαγγελισμό της Γραμμής 3.

Ο Σταθμός Ευαγγελισμός της νέας Γραμμής 4 του Μετρό της Αθήνας

Ο Σταθμός Ευαγγελισμός της νέας Γραμμής 4 του Μετρό της Αθήνας

11. Ο Σταθμός Καισαριανή χωροθετείται στη συμβολή της Λεωφόρου Εθνικής Αντιστάσεως με την Λεωφόρο Βασ. Αλεξάνδρου στον Δήμο Καισαριανής, μεταξύ των οδών Υμηττού και Τζων Κένεντυ.

Ο Σταθμός Καισαριανή της νέας Γραμμής 4 του Μετρό της Αθήνας

Ο Σταθμός Καισαριανή της νέας Γραμμής 4 του Μετρό της Αθήνας

12. Ο Σταθμός Πανεπιστημιούπολη χωροθετείται στον χώρο της Πανεπιστημιούπολης του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθήνας στον Δήμο Καισαριανής, βόρεια της εσωτερικής οδικής αρτηρίας.

Ο Σταθμός Πανεπιστημιούπολη της νέας Γραμμής 4 του Μετρό της Αθήνας

Ο Σταθμός Πανεπιστημιούπολη της νέας Γραμμής 4 του Μετρό της Αθήνας

13. Ο Σταθμός Ιλίσια χωροθετείται στη οδό Ινδού και στις πλατείες Αόρνου και Κύπρου στον Δήμο Ζωγράφου.

Ο Σταθμός Ιλίσια της νέας Γραμμής 4 του Μετρό της Αθήνας

Ο Σταθμός Ιλίσια της νέας Γραμμής 4 του Μετρό της Αθήνας

14. Ο Σταθμός Ζωγράφου χωροθετείται επί της πλατείας Αλεξανδρή (πλατεία Γαρδένιας) στον Δήμο Ζωγράφου, στη συμβολή των οδών Γ. Ζωγράφου και Γ’ Ορεινής Ταξιαρχίας με τη λεωφόρο Στρ. Αλεξάνδρου Παπάγου.

Ο Σταθμός Ζωγράφου της νέας Γραμμής 4 του Μετρό της Αθήνας

Ο Σταθμός Ζωγράφου της νέας Γραμμής 4 του Μετρό της Αθήνας

15. Ο Σταθμός Γουδή χωροθετείται στην πλατεία Ελευθερίας και την οδό Λοχ. Σπηλιωπούλου στον Δήμο Ζωγράφου.

Ο Σταθμός Γουδή της νέας Γραμμής 4 του Μετρό της Αθήνας

Ο Σταθμός Γουδή της νέας Γραμμής 4 του Μετρό της Αθήνας

Πώς οι νέοι σταθμοί δημιουργούν επενδυτικές ευκαιρίες

Σε κάθε περιοχή που έχει ανοίξει στο παρελθόν νέος σταθμός του Μετρό έχει παρατηρηθεί μεγάλη κινητικότητα στα ακίνητα πέριξ του σταθμού αλλά και σημαντική αύξηση τιμών.

Τόσο οι τιμές αγοράς ακινήτων όσο και οι τιμές πώλησης αυξάνονται λόγω μεγάλης ζήτησης, ιδίως σε σταθμούς στο κέντρο της πόλης.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι τόσο το Ελληνικό όσο και το Αιγάλεω, όπου άνοιξαν τα τελευταία χρόνια νέοι σταθμοί και παρατηρήθηκε η ίδια τάση.

Σε περιοχές με νέους σταθμούς υπάρχει ενδιαφέρον τόσο για διαμερίσματα και σπίτια όσο και για εμπορικά καταστήματα.

Για τα πρώτα, οι ένοικοι ή ιδιοκτήτες τους προτιμούν να χρησιμοποιούν το μετρό για τις μετακινήσεις τους ενώ η ζήτηση είναι μεγάλη ακόμη και για σπίτια σε μεγαλύτερη απόσταση από τους σταθμούς. Και σε αυτή την περίπτωση, τους συμφέρει να χρησιμοποιούν το αυτοκίνητο για μικρή απόσταση μερικών χιλιομέτρων μέχρι να φτάσουν και να παρκάρουν κοντά στους σταθμούς.

Όσον αφορά τα εμπορικά καταστήματα, για τα ακίνητα εμπορικών χρήσεων γίνεται συνήθως “μάχη” πολλά χρόνια πριν την έναρξη των σταθμών. Σε περιοχές με μηδενικό εμπορικό ενδιαφέρον προηγουμένως, ένας σταθμός δημιουργεί ευκαιρίες για καταστήματα εμπορικά και εστίασης, σε πολύ κοντινή απόσταση από αυτόν.

Τέλος όσον αφορά τα γραφεία, οι σταθμοί μετρό αποτελούν δέλεαρ για τους εργαζομένους που βλέπουν τα έξοδα μετακίνησής τους να μειώνονται σημαντικά (όπως και ο χρόνος). Για αυτό το λόγο πολλές εταιρείες σπεύδουν να μετακομίσουν σε περιοχές με εύκολη πρόσβαση στο μετρό.

Οι 4 περιοχές – φιλέτα κατά μήκος της Γραμμής 4

Ιδιαίτερα σημαντικές επενδυτικές ευκαιρίες παρουσιάζονται σε κάποιες από τις περιοχές που θα περάσει η νέα γραμμή.

Αυτές είναι κατά κύριο λόγο  είτε περιοχές που παρουσίαζαν μέχρι πρότινος πολύ μικρή ζήτηση είτε περιοχές που η προσφορά ακινήτων είναι μεγάλη (πυκνοκατοικημένες με παλαιά επί τω πλείστω κτίρια).

Οι τέσσερις περιοχές που προβλέπεται να αναπτυχθούν περισσότερο είναι:

1. Γαλάτσι, κοντά στον ομώνυμο σταθμό

2. Κυψέλη, κοντά στο σταθμό Ελικώνος, που βρίσκεται στο Λόφο της Κυψέλης

3. Γκύζη, κοντά στους σταθμούς Δικαστήρια και Αλεξάνδρας

4. Εξάρχεια, πλησίον του σταθμού Εξάρχεια

Στις δύο πρώτες περιοχές (Γαλάτσι και Κυψέλη) θα υπάρξει κυρίως ενδιαφέρον για οικιστικούς σκοπούς (κατοικία) με τις τιμές πώλησης και ενοικίασης να πάρουν την ανηφόρα. Αυτή τη στιγμή οι τιμές είναι ιδιαίτερα χαμηλές, τόσο για πώληση (ξεκινούν από 650 ευρώ / τ.μ. για παλιό κτίριο) όσο και για ενοικίαση παλαιών διαμερισμάτων (από 4 ευρώ / τ.μ.) που μπορούν όμως να ανακαινισθούν, με υψηλές αποδόσεις στο μέλλον.

Αντίστοιχη έκρηξη τιμών αναμένεται και στην πλέον δημοφιλή περιοχή των Εξαρχείων, που αναμένεται να συνεχίσει με αυξανόμενο ρυθμό να προσελκύει ζήτηση για κατοικίες.

Όσον αφορά τέλος την περιοχή του Γκύζη, η ζήτηση αναμένεται να συγκεντρωθεί γύρω από τα κτίρια γραφείων. Αυτή τη στιγμή πάντως οι τιμές είναι χαμηλές ακόμη καθώς υπάρχει στοκ γραφειακών χώρων αλλά και διαθέσιμα αυτοτελή κτίρια γραφείων, όπως εκτιμά ο Πρόεδρος του Πανελλαδικού Δικτύου E-real estates, Θ. Μπάκας.

Πηγή: Πανελλαδικό Δίκτυο E-real estates

3 ακόμη τμήματα της Γραμμής 4 στα σκαριά

Παρότι η νέα γραμμή 4 και το πρώτο της τμήμα Άλσος Βεΐκου – Γουδή δεν έχει ακόμη ξεκινήσει, ωστόσο στο σχεδιασμό βρίσκονται ακόμη 3 νέα τμήματά της, που θα συνδέσουν το κέντρο της Αθήνας με τα Δυτικά, Βορειοδυτικά και Νότια Προάστια της πόλης.

Τα τμήματα αυτά θα είναι τα εξής:

– Άλσος Βεΐκου – Πετρούπολη

– Ευαγγελισμός – Άνω Ηλιούπολη

– Γουδή – Μαρούσι – Εθνική Οδός (μέσω της Λεωφόρου Κηφισίας)

Τα νέα αυτά τμήματα θα δώσουν και αυτά νέα πνοή στο real estate πολλών περιοχών, αν και το χρονοδιάγραμμα δείχνει την επόμενη δεκαετία. Ωστόσο, αναμένονται με αγωνία οι τελικοί σχεδιασμοί και η χωροθέτηση των σταθμών.

Advertisement Macon
Advertisement
Advertisement QS Plan
Advertisement Omikron Kappa Consulting
Advertisement Ergon Tzanidakis
Advertisement TÜV Austria
Advertisement Aecom
Φωτογραφία αρχείου - Designed by Canva
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ19 ώρες ago

Στα “σκαριά” νέο ξενοδοχείο στην παλιά πόλη του Ρεθύμνου

Το νέο "πράσινο" κτίριο γραφείων SouthPoint στην Καλλιθέα - Πηγή: Dromeus Capital / A&M Architects
REAL ESTATE20 ώρες ago

Σε τρία “μέτωπα” επενδύει η Dromeus Capital – Ποιά τα νέα projects που υλοποιεί στην Αττική

Το ακίνητο στη συμβολή των οδών Αιόλου και Σταδίου - Πηγή: Google Maps
ΕΜΠΟΡΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ & ΠΑΡΚΑ21 ώρες ago

Έκλεισε το Notos στη Σταδίου – Σε νέα φάση περνά το ιστορικό ακίνητο

Πηγή: Raben Greece
LOGISTICS21 ώρες ago

Ολοκληρώθηκε η μεγάλη επένδυση logistics 40.000 τ.μ. του Ομίλου Raben στη Σίνδο

Χανιά - Φωτογραφία αρχείου - Πηγή: ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ/EUROKINISSI
REAL ESTATE21 ώρες ago

Πρωταγωνιστούν τα Χανιά στο real estate της Κρήτης – Ποιές οι τάσεις στις τιμές πώλησης κατοικιών στο νησί το 2026

Νάξος - Φωτογραφία αρχείου - Φωτό: EUROKINISSI / ΧΑΣΙΑΛΗΣ ΒΑΪΟΣ
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ2 ημέρες ago

“Στα σκαριά” νέα ξενοδοχειακή μονάδα στη Νάξο – Σε ποιά περιοχή θα γίνει

Γούρνες Ηρακλείου Κρήτης - Φωτό: REDS
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ2 ημέρες ago

“Πράσινο φως” υπό όρους για το mega project της Dimand στις Γούρνες – Τι σχεδιάζεται να γίνει

Φωτογραφία αρχείου - Designed by Canva
REAL ESTATE2 ημέρες ago

Επαγγελματικά ακίνητα: Στα 1,27 δισ. ευρώ οι επενδύσεις στην Ελλάδα το 2026 – Το 40% από ένα deal

Saladi Project - Πηγή: Gnosis Investments
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ2 ημέρες ago

Πρώτο “πράσινο φως” με όρους για το νέο resort στο Σαλάντι – Τι θα περιλαμβάνει η τουριστική επένδυση

Κεφαλονιά - Φωτογραφία αρχείου - Φωτό: ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ/EUROKINISSI
REAL ESTATE2 ημέρες ago

Πόσο κοστίζει η αγορά κατοικίας στα Ιόνια Νησιά το 2026 – Δείτε τιμές και παραδείγματα

Πηγή: Mural Piraeus Hotel
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ3 ημέρες ago

Άνοιξε το νέο ξενοδοχείο 4 αστέρων Mural στον Πειραιά – Πώς μεταμορφώθηκε πρώην κτίριο γραφείων

Φωτογραφία αρχείου - Designed by Canva
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ3 εβδομάδες ago

Προχωρά έργο μετατροπής κτιρίου σε ξενοδοχείο στην Καλαμάτα

Εικόνα αρχείου - Design by Canva Pro
RESIDENTIAL2 εβδομάδες ago

Πέρα από την κλασική πολυκατοικία: 4 νέα οικιστικά μοντέλα που αναπτύσσονται στην Ελλάδα

Το ακίνητο στη συμβολή των οδών Σακελλαρίου και Τεώ - Πηγή: Europe Holdings
REAL ESTATE7 ημέρες ago

Δεύτερη ζωή για τέσσερα μεγάλα ακίνητα στην Αττική – Πώς αλλάζουν χρήση και επιστρέφουν στην αγορά

NEXIS Metamorphosis - Πηγή: A&M Architects
ΚΤΙΡΙΑ ΓΡΑΦΕΙΩΝ1 εβδομάδα ago

Από Μαρούσι έως Ελαιώνα και Καλλιθέα, πέντε νέες επενδύσεις σε “πράσινα γραφεία” αλλάζουν το χάρτη ακινήτων της Αθήνας

Voria Project - Πηγή: North Star Entertainment
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ2 εβδομάδες ago

Με νέο σχεδιασμό προχωρά το Project VORIA στο Μαρούσι – Τι αλλάζει στο ξενοδοχειακό κομμάτι

Πώς θα μεταμορφωθεί το πρώην εργοστάσιο ΠΙΤΣΟΣ στον Άγιο Ιωάννη Ρέντη - Πηγή: ΜΠΕ
LOGISTICS3 ημέρες ago

Οι 5 άξονες των επενδύσεων real estate του Σκλαβενίτη – Από το Food Hall στο Ρέντη έως τα νέα έργα logistics

Το ακίνητο της οδού Κοραή που θα ανακαινίσει η Dimand για την Piraeus Bank - Πηγή: Dimand Real Estate
ΚΤΙΡΙΑ ΓΡΑΦΕΙΩΝ7 ημέρες ago

Σχεδόν 94.000 τ.μ. γραφείων αλλάζουν τον τραπεζικό χάρτη στο κέντρο της Αθήνας – Τι ετοιμάζουν Alpha Bank, Πειραιώς και Eurobank

Πηγή: Prodea
LOGISTICS2 εβδομάδες ago

“Στα σκαριά” το μεγάλο logistics center της PRODEA στον Ασπρόπυργο – Σε περιβαλλοντική αδειοδότηση το έργο των 100.000 τ.μ.

Piraeus Gate - Πηγή: DKG Development
RESIDENTIAL1 εβδομάδα ago

Πώς αλλάζει ο χάρτης του real estate στον Πειραιά – Νέες κατοικίες και μεγάλα ακίνητα προς ανάπλαση

Ο οικιστικός πύργος Marina Tower στο Ελληνικό - Πηγή: Lamda Development
RESIDENTIAL3 εβδομάδες ago

[VIDEO] Δείτε πώς παρουσιάζει η Bouygues τον πύργο κατοικιών Riviera Tower στο Ελληνικό

RESIDENTIAL4 εβδομάδες ago

[VIDEO] Σε εξέλιξη η νέα οικιστική επένδυση Almyra Complex στις Σέρρες – Ποιός γνωστός όμιλος επενδύει

To νέο "πράσινο" κτίριο γραφείων της BriQ Properties στη Λ. Ποσειδώνος - Πηγή: mtarchitects
ΚΤΙΡΙΑ ΓΡΑΦΕΙΩΝ1 μήνα ago

[VIDEO] Δείτε το νέο “πράσινο” κτίριο γραφείων AENORA στη Λεωφόρο Ποσειδώνος

Pinēa Living II - Πηγή: Ten Brinke
RESIDENTIAL2 μήνες ago

[VIDEO] Προχωρούν τα έργα για την επέκταση της οικιστικής επένδυσης Pinea Living στο Νέο Ηράκλειο

Ilissos Suites - Pafilia / block722
RESIDENTIAL2 μήνες ago

[VIDEO] Ολοκληρώθηκε η οικιστική επένδυση Ilissos Suites στο Μοσχάτο – Ποιά εταιρεία επένδυσε στο έργο

Voria Project - Πηγή: North Star Entertainment
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ3 μήνες ago

[VIDEO] Προχωρούν τα έργα για τη μεγάλη τουριστική επένδυση VORIA στο Μαρούσι

Πηγή: Canva
LOGISTICS3 μήνες ago

[VIDEO] Σε λειτουργία το νέο υπερσύγχρονο κέντρο logistics της Skroutz στην Ελευσίνα

Green Haven Melissia - Πηγή: Ten Brinke
RESIDENTIAL4 μήνες ago

[VIDEO] Green Haven: προχωρά η μεγάλη οικιστική επένδυση της Ten Brinke στα Μελίσσια

Etolikou 11- Πηγή: MIBS Group
RESIDENTIAL4 μήνες ago

20 οικιστικά έργα στα “σκαριά” για την MIBS – Σε ποιές περιοχές της Αττικής επενδύει

Το οικισιτκό έργο της στην οδό Καραμανλή 5 στην Γλυφάδα - Πηγή: Ten Brinke
RESIDENTIAL4 μήνες ago

[VIDEO] Ξεκίνησε το νέο οικιστικό έργο της Ten Brinke στη Γλυφάδα

TRENDING

Επικοινωνία

Copyright © 2019-2024 Bizness.gr

Bizness.gr - Ταυτότητα
Ιδιοκτήτρια εταιρεία: «INFRA MEDIA M.I.K.E.» Διακριτικός τίτλος: «INFRA MEDIA» - Έδρα: Δήμος Αθηναίων, Αριστείδου αρ. 10-12, Τ.Κ. 10559 - ΑΦΜ: 801478591 Δ.Ο.Υ.: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ. - Τηλ. επικοινωνίας: 2130405600 - E-mail: contact@ypodomes.com Νόμιμος Εκπρόσωπος: Καραγιάννης Νικόλαος, Νόμιμος Εκπρόσωπος - Δικαιούχος του ονόματος τομέα (bizness.gr): INFRA MEDIA M.I.K.E. - Διευθυντής/Διαχειριστής: Καραγιάννης Νικόλαος - Διευθυντής Σύνταξης: Κατερίνα Παναγέα
Η Εταιρεία δηλώνει ότι έχει συμμορφωθεί με τη Σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της Επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L 63).
Μ.Η.Τ.
Αριθμός Μ.Η.Τ. 242890