Connect with us

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΝΕΑ

Χρονιά – ρεκόρ για την ανάπτυξη της Radisson το 2023 με 30.000 νέα δωμάτια

Newsroom

Published

on

Radisson Theatrou Square Athens - Πηγή: Radisson
Radisson Theatrou Square Athens - Πηγή: Radisson Hotels Group

Το 2023, η Radisson Hotel Group κατέγραψε νέο εταιρικό ρεκόρ με την προσθήκη του μεγαλύτερου αριθμού “κλειδιών” στο χαρτοφυλάκιό της, που ανέρχεται σε πάνω από 30.000 μέσω νέων ξενοδοχειακών ανοιγμάτων και συμφωνιών.

Ταυτόχρονα, το flagship brand Radisson Blu, για 12η συνεχόμενη χρονιά είναι το μεγαλύτερο brand στην κατηγορία των πολυτελών ξενοδοχείων στην Ευρώπη.

Ο κ. Elie Younes, Executive Vice President και Global Chief Development Officer, Radisson Hotel Group, υπογραμμίζει:

«Είμαστε ιδιαίτερα ευγνώμονες προς όλους τους συνεργάτες μας, ιδιοκτήτες και συναδέλφους, που μας βοήθησαν να επιτύχουμε ένα δυναμικό έτος, με περισσότερες από 250 συμφωνίες και νέα ξενοδοχεία, αλλά και 30.000 νέα δωμάτια που προστέθηκαν στο χαρτοφυλάκιό μας – το υψηλότερο νούμερο μέχρι στιγμής. Αναμένουμε το 2024 να είναι μια συνέχεια του 2023, με μείωση του πληθωρισμού και συνεχείς επενδύσεις. Θα συνεχίσουμε να καινοτομούμε και να ανταποκρινόμαστε στο μεταβαλλόμενο περιβάλλον της αγοράς, προκειμένου να δημιουργήσουμε περισσότερες ευκαιρίες για τους ιδιοκτήτες μας και δυνατότητες για τους επισκέπτες μας.»

Οι επιτυχίες του 2023 σε ολόκληρο το χαρτοφυλάκιο του Ομίλου και οι πιο δυνατοί προορισμοί:

Το ξενοδοχείο Berlin, Berlin, το πρώτο ξενοδοχείο του Radisson Individuals στη γερμανική πρωτεύουσα, άνοιξε τις πύλες του ως το τέταρτο μεγαλύτερο ξενοδοχείο στο Βερολίνο, με περισσότερα από 700 δωμάτια και σουίτες. Ο Όμιλος επεκτάθηκε, επίσης στο Παρίσι και την Ταϋλάνδη, με τα ξενοδοχεία Hotel YAC Paris Clichy, μέλος της Radisson Individuals, και Lewit Hotel Pattaya, μέλος της Radisson Individuals, αντίστοιχα. Στην Ινδία, ο Όμιλος επεκτάθηκε με δύο νέα ξενοδοχεία, το Uday Palace Navsari, μέλος της Radisson Individuals στο Navsari, και το Palchan Hotel & Spa, μέλος της Radisson Individual Retreats στην πόλη Manali.

Το 2023 σηματοδότησε μια ακόμη επιτυχημένη περίοδο ανάπτυξης για το brand Radisson Collection, με νέες συμφωνίες σε αγορές, όπως η Ινδία, η Νιγηρία, η Αίγυπτος και η Λιθουανία. Επιπλέον, πραγματοποιήθηκε επέκταση σε ήδη υπάρχουσες αγορές, με την ενσωμάτωση του νέου ξενοδοχείου The National Hotel στο Βέλγιο, ενώ ολοκληρώθηκε το πολυαναμενόμενο opening του Santa Sofia Milan, το δεύτερο εμβληματικό ξενοδοχείο της Radisson Collection στην πρωτεύουσα του design και της μόδας, αλλά και το πέμπτο συνολικά στην Ιταλία.

Μετά την αρχική ανακοίνωση τον Μάιο του 2022, ο Όμιλος Radisson Hotel Group επιτάχυνε την παγκόσμια ανάπτυξη του premium brand art’otel το 2023, σε συνεργασία με την PPHE. Η ενσωμάτωση του art’otel επέκτεινε το χαρτοφυλάκιο του Ομίλου, με 10 ξεχωριστά ξενοδοχειακά brands κάτω από την εμπορική ομπρέλα Radisson Hotel Group, προσφέροντας μια μοναδική και διαχρονική εμπειρία για τους επισκέπτες και τους ιδιοκτήτες, συνδυάζοντας την τέχνη με το lifestyle. Μετά το εντυπωσιακό άνοιγμα του art’otel London Battersea Power Station αλλά και του πιο πρόσφατου opening art’otel στο Ζάγκρεμπ, τα επερχόμενα σχέδια του Ομίλου περιλαμβάνουν νέα ξενοδοχεία στη Ρώμη και το Λονδίνο.

Ο περασμένος Νοέμβριος αποτέλεσε εμβληματική στιγμή για τον Όμιλο, με την άφιξη του Radisson Blu Hotel at Porsche Design Tower στη Στουτγκάρδη. Η υπογραφή του νέου ξενοδοχείου Radisson Blu στο Triangle project στο Παρίσι, σχεδιασμένο από τους πολυβραβευμένους και παγκοσμίου φήμης αρχιτέκτονες Herzog & de Meuron, αναμένεται να αποτελέσει τον νέο προορισμό – ορόσημο για τη γαλλική πρωτεύουσα. Επιπλέον, ανακοινώθηκαν νέες αφίξεις και συμφωνίες, που αφορούν τα νέα ξενοδοχεία της Radisson Blu στην Ιορδανία, το Μαρόκο, την Ινδία, την Τουρκία, την Πολωνία, τη Σαουδική Αραβία και τη Νιγηρία.

Η Radisson συνεχίζει να είναι το ταχύτερα αναπτυσσόμενο brand στον κλάδο του. Το 2023, η Radisson πρόσθεσε σχεδόν 40 καταλύματα στο χαρτοφυλάκιό της μέσω νέων ανοιγμάτων και συμφωνιών. Στην Ελβετία, ο όμιλος άνοιξε το μεγαλύτερο ξενοδοχείο στη Ζυρίχη. Νέα καταλύματα προστέθηκαν στο Ηνωμένο Βασίλειο, ενώ το brand κάνει επίσης το ντεμπούτο του σε νέους προορισμούς, όπως το τροπικό νησί της Ρεϊνιόν, τη Βουδαπέστη και το Μπακού. Στην Ινδία, ο Όμιλος ενίσχυσε ακόμη περισσότερο την παρουσία του με το άνοιγμα του Radisson Hotel Sonamarg, του έβδομου ξενοδοχείου στην περιοχή του Κασμίρ.

Το δυναμικό brand του Ομίλου Radisson RED μπήκε στην αγορά της Σερβίας με το Radisson RED Belgrade. Επίσης, το Radisson RED έκανε το ντεμπούτο του στο Ελσίνκι, την πράσινη πρωτεύουσα της χώρας που θεωρείται η πιο ευτυχισμένη στον κόσμο, με το Radisson RED Helsinki. Επίσης, μπήκε στην αγορά της Γεωργίας με το Radisson RED Tbilisi και υπέγραψε συμφωνία στην Ταϊλάνδη, στον δημοφιλές προορισμό Πουκέτ.

Η κατηγορία Resort, συνεχίζει να είναι σημαντική για τους ιδιοκτήτες των ξενοδοχείων του Ομίλου και τους επισκέπτες. Νέες προσθήκες στον όμιλο έγιναν με το Radisson Blu Resort, Mani στην Ελλάδα, το Radisson Blu Resort, Kumbhalgarh στην Ινδία, και το Fridays Boracay, A Radisson Collection Resort στις Φιλιππίνες, καθώς και στους προορισμούς Φίτζι, Τουρκία και Πολωνία, όπου ο Όμιλος είναι πρώτος στην κατηγορία θέρετρο. Το 2024, τα θέρετρα θα συνεχίσουν να παίζουν σημαντικό ρόλο στο στρατηγικό σχέδιο ανάπτυξης της Radisson Hotel Group.

Η Radisson Hotel Group τιμήθηκε επίσης με κορυφαία βραβεία, συμπεριλαμβανομένης της αναγνώρισης της ως ο 3ος καλύτερος εργοδότης στον κλάδο τουρισμού και αναψυχής, από το περιοδικό Forbes. Αυτό είναι το τρίτο συνεχόμενο έτος που η Radisson Hotel Group αναγνωρίζεται ως ένας από τους καλύτερους εργοδότες στον κόσμο, υπογραμμίζοντας τη δέσμευση του Ομίλου προς τα μέλη του.

Επιπλέον, ο Όμιλος έλαβε το Βραβείο Βιώσιμης Επιχειρηματικότητας στο Global Travel Hall of Fame, επικυρώνοντας την αφοσίωση της εταιρείας στον υπεύθυνο τουρισμό. Ο Όμιλος αναγνωρίστηκε επίσης στο A World for Travel με το Βραβείο Περιβαλλοντικής Επίδρασης για τον ρόλο του στην ανάπτυξη των Βασικών Αρχών Αειφορίας των Ξενοδοχείων. Επιπλέον, το RadissonHotels.com, η κορυφαία ιστοσελίδα και η αντίστοιχη εφαρμογή της, κέρδισαν πέντε σημαντικά βραβεία για το πρωτοποριακό περιεχόμενο τους.

Advertisement Macon
Advertisement
Advertisement Ergon Tzanidakis
Advertisement TÜV Austria
Advertisement Aecom
Ακτή Βουλιαγμένης - Πηγή: ΕΤΑΔ
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ14 ώρες ago

Ποιά κοινοπραξία ανακηρύχθηκε από την ΕΤΑΔ προτιμητέος επενδυτής για την Ακτή Βουλιαγμένης

Design by Canva
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ15 ώρες ago

“Πράσινο φως” για νέο έργο ανακαίνισης ξενοδοχείου στην πόλη της Ρόδου

Μύκονος - Φωτογραφία αρχείου - Φωτό: Χρήστος Μπόνης / Eurokinissi
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ16 ώρες ago

“Στα σκαριά” έργο για νέο ξενοδοχείο στη Μύκονο – Πού θα γίνει

Το Ολυμπιακό Κέντρο Μαρκόπουλου - Πηγή: ΤΑΙΠΕΔ
REAL ESTATE17 ώρες ago

Προς παράταση ο μεγάλος διαγωνισμός του Υπερταμείου για την αξιοποίηση του πρώην Ολυμπιακού Ιππικού Κέντρο στο Μαρκόπουλο

Κως - Φωτογραφία αρχείου - Πηγή: EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΠΟΣΤΟΛΟΥ
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ17 ώρες ago

“Πράσινο φως” για τη νέα 5άστερη τουριστική επένδυση Casa Coa στην Κω

INNSiDE Elounda - Πηγή: Melia International
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ17 ώρες ago

Ντεμπούτο στην Κρήτη από το 2026 για το νέο 5άστερο lifestyle resort INNSiDE – Πού θα ανοίξει το νέο ξενοδοχείo των ZEUS Hotels και Meliá

Χωρίς κατηγορία17 ώρες ago

Πώς θα συμμετάσχει ο Όμιλος Λάμψα στην Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου 32,7 εκατ. ευρώ της Regency εν όψει του Project VORIA

BriQ Properties
ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΑ ΚΤΙΡΙΑ1 ημέρα ago

Νέα επένδυση για βιομηχανικό ακίνητο στη Μεταμόρφωση από την BriQ Properties

Φωτό: Γιώργος Κονταρίνης / Eurokinissi
REAL ESTATE2 ημέρες ago

Οι 3 κυρίαρχες τάσεις real estate στην Ελλάδα – Ποιοί κλάδοι αποδίδουν και ποιά ακίνητα θεωρούνται υπερτιμημένα

Αρκαδία - Φωτογραφία αρχείου - Φωτό: ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ/EUROKINISSI
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ2 ημέρες ago

Δρομολογείται έργο για νέο ξενοδοχείο 5 αστέρων στην Αρκαδία – Σε ποιά περιοχή θα γίνει

Green Haven Melissia - Πηγή: Ten Brinke
RESIDENTIAL3 εβδομάδες ago

Ξεκίνησε η νέα μεγάλη οικιστική επένδυση της Ten Brinke στα Μελίσσια – Πού κατασκευάζεται και τι περιλαμβάνει

Το νέο συγκρότημα κατοικιών και supermarket της Μασούτης στις Τρεις Γέφυρες - Πηγή: Google Maps
RESIDENTIAL2 εβδομάδες ago

[VIDEO] Προχωρά το mega project 30 εκατ. ευρώ με κατοικίες και εμπορικό κατάστημα της Μασούτης στις Τρεις Γέφυρες – Πότε θα ολοκληρωθεί

Το νέο συγκρότημα κατοικιών και γραφείων Skyway στο Piraeus Gate - Πηγή: DKG Development
RESIDENTIAL2 εβδομάδες ago

[ΦΩΤΟ] Ξεκίνησε η κατασκευή του νέου συγκροτήματος κατοικιών και γραφείων Skyway στον Πειραιά – Πώς εντάσσεται στο mega project PIRAEUS GATE

Το ακίνητο στην οδό Χάρητος 3 στο Κολωνάκι - Πηγή: Google Maps
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ1 εβδομάδα ago

Ποιό ακίνητο θα μετατραπεί σε νέο ξενοδοχείο 5 αστέρων στο Κολωνάκι

Φωτογραφία αρχείου - Πηγή: Canva Pro
LOGISTICS2 εβδομάδες ago

Νέα ακίνητα στην Αττική αναζητά η Σκλαβενίτης – Σε ποιές περιοχές εστιάζει και ποιές οι προδιαγραφές

Φωτορεαλιστική απεικόνιση του νέου έργου γραφείων της Hellenic Properties στον Ταύρο - Πηγή: Hellenic Properties
ΚΤΙΡΙΑ ΓΡΑΦΕΙΩΝ1 εβδομάδα ago

“Στα σκαριά” νέα επένδυση γραφείων της Hellenic Properties στον Ταύρο – Ποιό γνωστό ακίνητο θα αξιοποιηθεί

Το οικιστικό έργο Aura Residential στο The Ellinikon - Πηγή: Aura Residential
RESIDENTIAL1 εβδομάδα ago

Σε αδειοδοτική διαδικασία η μεγάλη οικιστική επένδυση Aura Residential στο The Ellinikon – Τι θα περιλαμβάνει και ποιές εταιρείες επενδύουν

Το νέο κτίριο με seviced apartments στην οδό Πειραιώς και Γερανίου - Πηγή: Blend Development
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ2 ημέρες ago

Ολοκληρώθηκε το νέο κτίριο serviced apartments της Blend Development στην Ομόνοια – Ποιό γνωστό κτίριο μεταμορφώθηκε σε κατοικίες

Το Κτήμα Τατοΐου από ψηλά - Φωτό: Λ. Μάλαμας
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ4 ημέρες ago

Παράταση για το μεγάλο διαγωνισμό για το πρώην βασιλικό κτήμα στο Τατόι – Ποιά γνωστή εταιρεία real estate θα δηλώσει “παρών”

Το ημιτελές ξενοδοχείο στην Αγία Μαρίνα
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ1 εβδομάδα ago

Από την Ella Resorts το νέο resort της Αττικής – Ποιό γνωστό εγκαταλελειμένο ακίνητο στην Αθηναϊκή Ριβιέρα με ιστορία θα μετατραπεί σε 5άστερο ξενοδοχείο

Το νέο οικιστικό έργο της Ten Brinke στην οδό Λαζαράκη στη Γλυφάδα - Πηγή: Ten Brinke
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ3 ημέρες ago

[VIDEO] Ξεκίνησε η νέα οικιστική επένδυση της Ten Brinke στη Γλυφάδα

Η νέα επένδυση Voria στο Μαρούσι - Όμιλος Regency
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ1 εβδομάδα ago

[VIDEO] Δείτε πώς προχωρούν τα έργα για το Project VORIA στο Μαρούσι

Το νέο συγκρότημα κατοικιών και supermarket της Μασούτης στις Τρεις Γέφυρες - Πηγή: Google Maps
RESIDENTIAL2 εβδομάδες ago

[VIDEO] Προχωρά το mega project 30 εκατ. ευρώ με κατοικίες και εμπορικό κατάστημα της Μασούτης στις Τρεις Γέφυρες – Πότε θα ολοκληρωθεί

Τα έργα σε εξέλιξη στον νέο Riviera Tower στο The Ellinikon - Πηγή: Bizness.gr
RESIDENTIAL1 μήνα ago

[VIDEO] The Ellinikon: προχωρούν τα μεγάλα κτιριακά έργα – “Ψήλωσαν” και άλλο Riviera Tower, IRC και τα κτίρια κατοικιών

Green Haven Melissia - Πηγή: Ten Brinke
RESIDENTIAL2 μήνες ago

[VIDEO] Σε εξέλιξη η νέα μεγάλη οικιστική επένδυση Green Haven στα Μελίσσια

Πηγή: Dimand Real Estate
REAL ESTATE2 μήνες ago

[VIDEO] Παρουσιάστηκε το masterplan για τη μεγάλη επένδυση της Dimand στο ΦΙΞ στη Θεσσαλονίκη – Τι θα περιλαμβάνει

Conrad Athens The Ilisian - Πηγή: Hilton
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ2 μήνες ago

Τους πρώτους μήνες του 2026 θα ξεκινήσει τη λειτουργία του το νέο 5άστερο Conrad Athens The Ilisian

Piraeús Gate - Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
RESIDENTIAL3 μήνες ago

[VIDEO] Δείτε πώς θα γίνουν τα νέα “πράσινα” κτίρια κατοικιών και γραφείων στο Piraeus Gate Project

Το νέο Δικαστικό Μέγαρο Πειραιά όταν ολοκληρωθεί - Πηγή: Dimand Real Estate
ΚΤΙΡΙΑ ΓΡΑΦΕΙΩΝ3 μήνες ago

[VIDEO] Προχωρούν από την Dimand τα έργα κατασκευής του νέου Δικαστικού Μεγάρου Πειραιά

Το νέο Μινιόν, φωταγωγημένο - Πηγή: DIMAND - Φωτογραφίες: ΝΙΚΟΣ ΔΑΝΙΗΛΙΔΗΣ
VIDEOS3 μήνες ago

[VIDEO] Το όραμα της Dimand για τις πόλεις του σήμερα και του αύριο μέσα από 20 εμβληματικά έργα

TRENDING

Επικοινωνία

Copyright © 2019-2024 Bizness.gr

Bizness.gr - Ταυτότητα
Ιδιοκτήτρια εταιρεία: «INFRA MEDIA M.I.K.E.» Διακριτικός τίτλος: «INFRA MEDIA» - Έδρα: Δήμος Αθηναίων, Αριστείδου αρ. 10-12, Τ.Κ. 10559 - ΑΦΜ: 801478591 Δ.Ο.Υ.: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ. - Τηλ. επικοινωνίας: 2130405600 - E-mail: contact@ypodomes.com Νόμιμος Εκπρόσωπος: Καραγιάννης Νικόλαος, Νόμιμος Εκπρόσωπος - Δικαιούχος του ονόματος τομέα (bizness.gr): INFRA MEDIA M.I.K.E. - Διευθυντής/Διαχειριστής: Καραγιάννης Νικόλαος - Διευθυντής Σύνταξης: Κατερίνα Παναγέα
Η Εταιρεία δηλώνει ότι έχει συμμορφωθεί με τη Σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της Επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L 63).