Connect with us

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΝΕΑ

Χρονιά – ρεκόρ για την ανάπτυξη της Radisson το 2023 με 30.000 νέα δωμάτια

Newsroom

Published

on

Radisson Theatrou Square Athens - Πηγή: Radisson
Radisson Theatrou Square Athens - Πηγή: Radisson Hotels Group

Το 2023, η Radisson Hotel Group κατέγραψε νέο εταιρικό ρεκόρ με την προσθήκη του μεγαλύτερου αριθμού “κλειδιών” στο χαρτοφυλάκιό της, που ανέρχεται σε πάνω από 30.000 μέσω νέων ξενοδοχειακών ανοιγμάτων και συμφωνιών.

Ταυτόχρονα, το flagship brand Radisson Blu, για 12η συνεχόμενη χρονιά είναι το μεγαλύτερο brand στην κατηγορία των πολυτελών ξενοδοχείων στην Ευρώπη.

Ο κ. Elie Younes, Executive Vice President και Global Chief Development Officer, Radisson Hotel Group, υπογραμμίζει:

«Είμαστε ιδιαίτερα ευγνώμονες προς όλους τους συνεργάτες μας, ιδιοκτήτες και συναδέλφους, που μας βοήθησαν να επιτύχουμε ένα δυναμικό έτος, με περισσότερες από 250 συμφωνίες και νέα ξενοδοχεία, αλλά και 30.000 νέα δωμάτια που προστέθηκαν στο χαρτοφυλάκιό μας – το υψηλότερο νούμερο μέχρι στιγμής. Αναμένουμε το 2024 να είναι μια συνέχεια του 2023, με μείωση του πληθωρισμού και συνεχείς επενδύσεις. Θα συνεχίσουμε να καινοτομούμε και να ανταποκρινόμαστε στο μεταβαλλόμενο περιβάλλον της αγοράς, προκειμένου να δημιουργήσουμε περισσότερες ευκαιρίες για τους ιδιοκτήτες μας και δυνατότητες για τους επισκέπτες μας.»

Οι επιτυχίες του 2023 σε ολόκληρο το χαρτοφυλάκιο του Ομίλου και οι πιο δυνατοί προορισμοί:

Το ξενοδοχείο Berlin, Berlin, το πρώτο ξενοδοχείο του Radisson Individuals στη γερμανική πρωτεύουσα, άνοιξε τις πύλες του ως το τέταρτο μεγαλύτερο ξενοδοχείο στο Βερολίνο, με περισσότερα από 700 δωμάτια και σουίτες. Ο Όμιλος επεκτάθηκε, επίσης στο Παρίσι και την Ταϋλάνδη, με τα ξενοδοχεία Hotel YAC Paris Clichy, μέλος της Radisson Individuals, και Lewit Hotel Pattaya, μέλος της Radisson Individuals, αντίστοιχα. Στην Ινδία, ο Όμιλος επεκτάθηκε με δύο νέα ξενοδοχεία, το Uday Palace Navsari, μέλος της Radisson Individuals στο Navsari, και το Palchan Hotel & Spa, μέλος της Radisson Individual Retreats στην πόλη Manali.

Το 2023 σηματοδότησε μια ακόμη επιτυχημένη περίοδο ανάπτυξης για το brand Radisson Collection, με νέες συμφωνίες σε αγορές, όπως η Ινδία, η Νιγηρία, η Αίγυπτος και η Λιθουανία. Επιπλέον, πραγματοποιήθηκε επέκταση σε ήδη υπάρχουσες αγορές, με την ενσωμάτωση του νέου ξενοδοχείου The National Hotel στο Βέλγιο, ενώ ολοκληρώθηκε το πολυαναμενόμενο opening του Santa Sofia Milan, το δεύτερο εμβληματικό ξενοδοχείο της Radisson Collection στην πρωτεύουσα του design και της μόδας, αλλά και το πέμπτο συνολικά στην Ιταλία.

Μετά την αρχική ανακοίνωση τον Μάιο του 2022, ο Όμιλος Radisson Hotel Group επιτάχυνε την παγκόσμια ανάπτυξη του premium brand art’otel το 2023, σε συνεργασία με την PPHE. Η ενσωμάτωση του art’otel επέκτεινε το χαρτοφυλάκιο του Ομίλου, με 10 ξεχωριστά ξενοδοχειακά brands κάτω από την εμπορική ομπρέλα Radisson Hotel Group, προσφέροντας μια μοναδική και διαχρονική εμπειρία για τους επισκέπτες και τους ιδιοκτήτες, συνδυάζοντας την τέχνη με το lifestyle. Μετά το εντυπωσιακό άνοιγμα του art’otel London Battersea Power Station αλλά και του πιο πρόσφατου opening art’otel στο Ζάγκρεμπ, τα επερχόμενα σχέδια του Ομίλου περιλαμβάνουν νέα ξενοδοχεία στη Ρώμη και το Λονδίνο.

Ο περασμένος Νοέμβριος αποτέλεσε εμβληματική στιγμή για τον Όμιλο, με την άφιξη του Radisson Blu Hotel at Porsche Design Tower στη Στουτγκάρδη. Η υπογραφή του νέου ξενοδοχείου Radisson Blu στο Triangle project στο Παρίσι, σχεδιασμένο από τους πολυβραβευμένους και παγκοσμίου φήμης αρχιτέκτονες Herzog & de Meuron, αναμένεται να αποτελέσει τον νέο προορισμό – ορόσημο για τη γαλλική πρωτεύουσα. Επιπλέον, ανακοινώθηκαν νέες αφίξεις και συμφωνίες, που αφορούν τα νέα ξενοδοχεία της Radisson Blu στην Ιορδανία, το Μαρόκο, την Ινδία, την Τουρκία, την Πολωνία, τη Σαουδική Αραβία και τη Νιγηρία.

Η Radisson συνεχίζει να είναι το ταχύτερα αναπτυσσόμενο brand στον κλάδο του. Το 2023, η Radisson πρόσθεσε σχεδόν 40 καταλύματα στο χαρτοφυλάκιό της μέσω νέων ανοιγμάτων και συμφωνιών. Στην Ελβετία, ο όμιλος άνοιξε το μεγαλύτερο ξενοδοχείο στη Ζυρίχη. Νέα καταλύματα προστέθηκαν στο Ηνωμένο Βασίλειο, ενώ το brand κάνει επίσης το ντεμπούτο του σε νέους προορισμούς, όπως το τροπικό νησί της Ρεϊνιόν, τη Βουδαπέστη και το Μπακού. Στην Ινδία, ο Όμιλος ενίσχυσε ακόμη περισσότερο την παρουσία του με το άνοιγμα του Radisson Hotel Sonamarg, του έβδομου ξενοδοχείου στην περιοχή του Κασμίρ.

Το δυναμικό brand του Ομίλου Radisson RED μπήκε στην αγορά της Σερβίας με το Radisson RED Belgrade. Επίσης, το Radisson RED έκανε το ντεμπούτο του στο Ελσίνκι, την πράσινη πρωτεύουσα της χώρας που θεωρείται η πιο ευτυχισμένη στον κόσμο, με το Radisson RED Helsinki. Επίσης, μπήκε στην αγορά της Γεωργίας με το Radisson RED Tbilisi και υπέγραψε συμφωνία στην Ταϊλάνδη, στον δημοφιλές προορισμό Πουκέτ.

Η κατηγορία Resort, συνεχίζει να είναι σημαντική για τους ιδιοκτήτες των ξενοδοχείων του Ομίλου και τους επισκέπτες. Νέες προσθήκες στον όμιλο έγιναν με το Radisson Blu Resort, Mani στην Ελλάδα, το Radisson Blu Resort, Kumbhalgarh στην Ινδία, και το Fridays Boracay, A Radisson Collection Resort στις Φιλιππίνες, καθώς και στους προορισμούς Φίτζι, Τουρκία και Πολωνία, όπου ο Όμιλος είναι πρώτος στην κατηγορία θέρετρο. Το 2024, τα θέρετρα θα συνεχίσουν να παίζουν σημαντικό ρόλο στο στρατηγικό σχέδιο ανάπτυξης της Radisson Hotel Group.

Η Radisson Hotel Group τιμήθηκε επίσης με κορυφαία βραβεία, συμπεριλαμβανομένης της αναγνώρισης της ως ο 3ος καλύτερος εργοδότης στον κλάδο τουρισμού και αναψυχής, από το περιοδικό Forbes. Αυτό είναι το τρίτο συνεχόμενο έτος που η Radisson Hotel Group αναγνωρίζεται ως ένας από τους καλύτερους εργοδότες στον κόσμο, υπογραμμίζοντας τη δέσμευση του Ομίλου προς τα μέλη του.

Επιπλέον, ο Όμιλος έλαβε το Βραβείο Βιώσιμης Επιχειρηματικότητας στο Global Travel Hall of Fame, επικυρώνοντας την αφοσίωση της εταιρείας στον υπεύθυνο τουρισμό. Ο Όμιλος αναγνωρίστηκε επίσης στο A World for Travel με το Βραβείο Περιβαλλοντικής Επίδρασης για τον ρόλο του στην ανάπτυξη των Βασικών Αρχών Αειφορίας των Ξενοδοχείων. Επιπλέον, το RadissonHotels.com, η κορυφαία ιστοσελίδα και η αντίστοιχη εφαρμογή της, κέρδισαν πέντε σημαντικά βραβεία για το πρωτοποριακό περιεχόμενο τους.

Advertisement Macon
Advertisement
Advertisement Ergon Tzanidakis
Advertisement TÜV Austria
Advertisement Aecom
ΚΤΙΡΙΑ ΓΡΑΦΕΙΩΝ5 ώρες ago

Στην πώληση κτιρίου γραφείων στο Μαρούσι προχώρησε η Trastor

Πηγή: Prodea Investments
LOGISTICS6 ώρες ago

Προχωρά η διαδικασία για την απόσχιση του κλάδου logistics της Prodea

Μήλος - Φωτογραφία αρχείου - Φωτό: Χρήστος Μπόνης / Eurokinissi
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ1 ημέρα ago

“Πράσινο φως” για νέο ξενοδοχείο 5 αστέρων στη Μήλο

To νέο "πράσινο" κτίριο γραφείων της BriQ Properties στη Λ. Ποσειδώνος - Πηγή: mtarchitects
REAL ESTATE1 ημέρα ago

Ολοκληρώνεται η επένδυση γραφείων της BriQ στη Λεωφόρο Ποσειδώνος – Ποιά άλλα έργα real estate δρομολογεί

The Ilisian - Πηγή: Ionian Hotel Enterprises
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ1 ημέρα ago

Conrad Athens The Ilisian: πώς το ιστορικό Hilton επανατοποθετήθηκε στην αγορά της Αθήνας με φιλοξενία, branded residences και λέσχες

Ανάφη - Φωτογραφία αρχείου - Φωτό: EUROKINISSI
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ1 ημέρα ago

“Στα σκαριά” 9 νέες ξενοδοχειακές επενδύσεις στις Κυκλάδες – Σε ποιά νησιά θα γίνουν

REAL ESTATE1 ημέρα ago

Πώς επηρέασαν τα ξενοδοχεία και εμπορικά ακίνητα τα μεγέθη του Ομίλου Centric το 2025

Φωτογραφία αρχείου - Designed by Canva
ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΝΕΑ2 ημέρες ago

Συμφωνία για ενσωμάτωση της Hotel Insider με την IDeaS – Ποιά τα οφέλη για τους ξενοδόχους

Πηγή: Premia Properties
REAL ESTATE2 ημέρες ago

Χαρτοφυλάκιο 39 ακινήτων 49 εκατ. ευρώ από την Πειραιώς θα αποκτήσει η Premia Properties

Φωτό: Γιώργος Κονταρίνης / Eurokinissi
REAL ESTATE2 ημέρες ago

Γιατί παραμένει αναξιοποίητο το 32% των ακινήτων στην Ελλάδα – Μόλις 1 στα 10 κλειστά ακίνητα άμεσα αξιοποιήσιμο

Φωτορεαλιστική απεικόνιση του νέου έργου γραφείων της Hellenic Properties στον Ταύρο - Πηγή: Hellenic Properties
ΚΤΙΡΙΑ ΓΡΑΦΕΙΩΝ2 εβδομάδες ago

“Στα σκαριά” νέα επένδυση γραφείων της Hellenic Properties στον Ταύρο – Ποιό γνωστό ακίνητο θα αξιοποιηθεί

Design by Canva
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ4 ημέρες ago

Εγκρίθηκε το νέο έργο ανακαίνισης γνωστού ξενοδοχείου στη Γλυφάδα

Το ακίνητο στη συμβολή της Λεωφόρου Συγγρού με την οδό Πετμεζά - Πηγή: Google Maps
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ2 εβδομάδες ago

“Στα σκαριά” νέο ξενοδοχείο στη Λεωφόρο Συγγρού – Ποιό ακίνητο θα αξιοποιηθεί και ποιά εταιρεία επενδύει

Η επένδυση της Dimand στο Βοτανικό - Πηγή: Dimand
ΚΤΙΡΙΑ ΓΡΑΦΕΙΩΝ1 εβδομάδα ago

Νέο “πράσινο φως” για κτιριακό έργο γραφείων στο Votanikos Business Park της Dimand

Το κτίριο στην οδό Ερμού 61 - Πηγή: Google Maps
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ4 ημέρες ago

“Πράσινο φως” για νέο ξενοδοχείο στην Ερμού – Ποιό κτίριο θα αξιοποιηθεί

Φωτογραφία αρχείου - Designed by Canva
ΚΤΙΡΙΑ ΓΡΑΦΕΙΩΝ2 εβδομάδες ago

Προχωρά η επένδυση της Hellenic Properties στο κτίριο γραφείων LK119 – Πού βρίσκεται και ποιός είναι ο μισθωτής

Φωτογραφία αρχείου - Πηγή: Canva
ΕΜΠΟΡΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ & ΠΑΡΚΑ2 εβδομάδες ago

Πώς προχωρά η επέκταση της ΙΚΕΑ στην Ελλάδα – Σε ποιού είδους εμπορικά ακίνητα θα επενδύσει και σε τι στάδιο βρίσκεται το project στο The Ellinikon

Nautilus Project - Πηγή: ΣΜΠΕ/ΕΣΧΑΣΕ/Υπουργείο Ανάπτυξης
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ2 εβδομάδες ago

Ξανά “στα σκαριά” η mega τουριστική επένδυση στον Αστακό Αιτωλοακαρνανίας – Τι θα περιλαμβάνει και ποιοί επενδύουν

Conrad Athens The Ilisian - Πηγή: Hilton
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ1 εβδομάδα ago

Νέα εποχή για το ιστορικό Hilton της Αθήνας – Ανοίγει στις 23 Απριλίου το νέο 5άστερο Conrad Athens The Ilisian

To νέο Bob W Stadiou 54 - Πηγή: BLEND Development
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ1 εβδομάδα ago

“Πράσινο φως” για το νέο ξενοδοχείο Bob W στη Σταδίου – Τι θα περιλαμβάνει και ποιά εταιρεία επενδύει

Η Riviera Galleria στο The Ellinikon - Πηγή: Lamda Development
Χωρίς κατηγορία1 εβδομάδα ago

[VIDEO] The Ellinikon: προχωρούν τα έργα κατασκευής της Riviera Galleria στο Ελληνικό

To logistics hub της INTERIKEA στον Ασπρόπυργο - Πηγή: Ten Brinke
LOGISTICS1 μήνα ago

[VIDEO] Ολοκληρώθηκε η mega επένδυση logistics για την IKEA στον Ασπρόπυργο

Promenade Heights - Πηγή: 314 Architecture Studio / Lamda Development
RESIDENTIAL2 μήνες ago

[VIDEO] Προχωρά η κατασκευή της οικιστικής επένδυσης Promenade Heights στο The Ellinikon

Το νέο Δικαστικό Μέγαρο Πειραιά όταν ολοκληρωθεί - Πηγή: Dimand Real Estate
ΚΤΙΡΙΑ ΓΡΑΦΕΙΩΝ2 μήνες ago

[VIDEO] Ολοκληρώνεται έως τέλος του 2026 από την Dimand το νέο Δικαστικό Μέγαρο του Πειραιά

The Syndesis Hub - Πηγή: Ten Brinke
ΚΤΙΡΙΑ ΓΡΑΦΕΙΩΝ2 μήνες ago

[VIDEO] Λίγο πριν την ολοκλήρωση το μεγάλο έργο γραφείων Syndesis Hub στο Ελληνικό

To πρώην ξενοδοχείο Civitel Olympic στο Μαρούσι - Πηγή: Google Maps
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ2 μήνες ago

[VIDEO] Ανοίγει την 1η Μαρτίου το νέο The Fiction Athens στο Μαρούσι – Πώς μεταμορφώθηκε το γνωστό ξενοδοχείο Civitel

Η Riviera Galleria στο The Ellinikon - Πηγή: Lamda Development
ΕΜΠΟΡΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ & ΠΑΡΚΑ2 μήνες ago

[VIDEO] The Ellinikon: προχωρούν τα έργα κατασκευής του εμπορικού κέντρου Riviera Galleria στο Ελληνικό

To νέο data center στα Σπάτα - Πηγή: Ten Brinke
ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΑ ΚΤΙΡΙΑ3 μήνες ago

[VIDEO] Πώς προχωρούν τα έργα για το νέο data center στα Σπάτα

To πρώην ξενοδοχείο Βέρμιον στη Νάουσα - Πηγή: Δήμος Ηρωικής Πόλης Νάουσας
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ3 μήνες ago

Προς αξιοποίηση το ακίνητο του πρώην ξενοδοχείου “Βέρμιον” στη Νάουσα – Τι αφορά ο διαγωνισμός παραχώρησης 48 εκατ. ευρώ

Etolikou 11- Πηγή: MIBS Group
RESIDENTIAL3 μήνες ago

Δύο νέες οικιστικές επενδύσεις από την MIBS στον Πειραιά – Ποιό πρώην βιομηχανικό κτίριο με ιστορία θα μεταμορφωθεί σε κατοικίες

TRENDING

Επικοινωνία

Copyright © 2019-2024 Bizness.gr

Bizness.gr - Ταυτότητα
Ιδιοκτήτρια εταιρεία: «INFRA MEDIA M.I.K.E.» Διακριτικός τίτλος: «INFRA MEDIA» - Έδρα: Δήμος Αθηναίων, Αριστείδου αρ. 10-12, Τ.Κ. 10559 - ΑΦΜ: 801478591 Δ.Ο.Υ.: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ. - Τηλ. επικοινωνίας: 2130405600 - E-mail: contact@ypodomes.com Νόμιμος Εκπρόσωπος: Καραγιάννης Νικόλαος, Νόμιμος Εκπρόσωπος - Δικαιούχος του ονόματος τομέα (bizness.gr): INFRA MEDIA M.I.K.E. - Διευθυντής/Διαχειριστής: Καραγιάννης Νικόλαος - Διευθυντής Σύνταξης: Κατερίνα Παναγέα
Η Εταιρεία δηλώνει ότι έχει συμμορφωθεί με τη Σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της Επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L 63).
Μ.Η.Τ.
Αριθμός Μ.Η.Τ. 242890