Connect with us

REAL ESTATE

Οι 4 μεγάλες επενδύσεις real estate που “μεταμορφώνουν” τη Σταδίου – Ποιές εταιρείες αξιοποιούν τα εμβληματικά ακίνητα

Παύλος Ρίζος

Published

on

Το νέο "πράσινο" κτίριο γραφείων της Eurobank στην περιοχή της Παλιάς Βουλής στη Σταδίου - Φωτό: Eurobank / ΑΠΕ ΜΠΕ
Το νέο "πράσινο" κτίριο γραφείων της Eurobank στην περιοχή της Παλιάς Βουλής στη Σταδίου - Φωτό: Eurobank / ΑΠΕ ΜΠΕ

Τέσσερις είναι τα μεγάλα, σε εξέλιξη ή υπό ολοκλήρωση, έργα real estate που αλλάζουν τη Σταδίου, καθώς εμβληματικά ακίνητα σε έναν από τους πιό κεντρικούς και εμπορικούς δρόμους της Αθήνας αλλάζουν χρήση και “μεταμορφώνονται”.

Η αλματώδης ανάπτυξη του τουρισμού στην Αθήνα τα τελευταία χρόνια προσελκύει όλο και περισσότερα κεφάλαια προς επένδυση σε ακίνητα προς τουριστική αξιοποίηση στο κέντρο της πόλης, όπως το νέο NYX Esperia Palace στη Σταδίου που άνοιξε το 2023.

Παράλληλα, η ανάγκη για σύγχρονα πλέον γραφεία έχει δώσει ώθηση στην αγορά “πράσινων γραφείων” σε όλη την Αθήνα (Λ. Συγγρού, Μαρούσι, κλπ.) αλλά και στο κέντρο.

Παρακάτω, το bizness.gr σας παρουσιάζει τα 4 μεγάλα έργα real estate της Σταδίου.

To νέο ξενοδοχείο Σταδίου & Εμ. Μπενάκη

Στα σκαριά βρίσκεται νέο ξενοδοχείο σε παλιό κτίριο γραφείων στη Σταδίου.

Το ακίνητο προβολής θα αναβαθμιστεί ενεργειακά, αλλά και ποιοτικά πριν επανατοποθετηθεί στην αγορά.

Πρόκειται για ένα παλαιό, 9ώροφο κτίριο γραφείων του 1959, συνολικού εμβαδού 5.000τ.μ. περίπου, στην Αθήνα, στη διασταύρωση των οδών Σταδίου και Εμ. Μπενάκη, που προορίζεται να διαμορφωθεί σε μοντέρνο ξενοδοχείο 4*, φιλικό προς το περιβάλλον στοχεύοντας στην απόκτηση LEED Certificate.

Πηγή: Blend Development / SIREC Energy

Πηγή: Blend Development / SIREC Energy

Η επένδυση της Sirec Energy έγινε μέσω του EuSIF, του πρώτου ελληνικού fund με ενεργητικό €70εκ. που επενδύει σε έργα αειφορίας.

Η Blend Development, των Δημήτρη και Πάρι Καλλιτσάντση, είναι η ιδιοκτήτρια και developer του έργου στο οποίο το EuSIF αποτελεί το μεγαλύτερο επενδυτή.

Η επένδυση αυτή, συνολικής αξίας €25εκ, εντάσσεται στην κυκλική οικονομία και στην ενεργειακή αναβάθμιση και καλύπτει έναν από τους σημαντικότερους στόχους του Εθνικού Σχεδίου για την Ενέργεια και το Κλίμα (ΕΣΕΚ), αυτόν της ενεργειακής αναβάθμισης του υφιστάμενου αποθέματος κτιρίων που είναι υπεύθυνο για το 40% της εθνικής ενεργειακής κατανάλωσης.

Το ακίνητο του ΕΦΚΑ στην οδό Σταδίου 58 και Αιόλου - Πηγή: Google

Το ακίνητο του ΕΦΚΑ στην οδό Σταδίου 58 και Αιόλου – Πηγή: Google

Προς αξιοποίηση ως ξενοδοχείο ακίνητο στη Σταδίου & Αιόλου

Στα σκαριά βρίσκεται νέο ξενοδοχείο στη Σταδίου καθώς γνωστό ακίνητο του ΕΦΚΑ κοντά στην Ομόνοια είχε τεθεί προς αξιοποίηση. O διαγωνισμός του 2023 αφορούσε την αξιοποίηση του ακινήτου του οργανισμού στην οδό Σταδίου 58.

Ο δημόσιος πλειοδοτικός διαγωνισμός με κατάθεση κλειστών προσφορών αφορούσε την εκμίσθωση ολόκληρου του ακινήτου με σκοπό τη δημιουργία ξενοδοχείου τουλάχιστον 4 αστέρων.

Ο μισθωτής, σύμφωνα με τους όρους του διαγωνισμού, υποχρεούται σε επενδυτικό πρόγραμμα ανακαίνισης – αναβάθμισης του ακινήτου τουλάχιστον 3,8 εκατ. ευρώ.

Η διάρκεια της μίσθωσης είχε οριστεί στα 30 έτη με δυνατότητα παράτασης για 10 επιπλέον έτη.

Πρόκειται για αυτοτελές, κεραμοσκέπαστο, τριώροφο ακίνητο με δώμα, συνολικής επιφάνειας 3.105,00 τετραγωνικών μέτρων, με υπόγειο, ισόγεια καταστήματα, ημιώροφο, τρεις άνωθεν αυτού ορόφους και δώμα.

Βρίσκεται στο κέντρο της Αθήνας, στη συμβολή των οδών Σταδίου 58 και Αιόλου 103.

Η πρόσβαση στο ακίνητο είναι ιδιαίτερα εύκολη, αφού βρίσκεται σε απόσταση 50 μέτρων περίπου από το σταθμό Μετρό και Ηλεκτρικού Σιδηρόδρομου Ομονοίας, με πολλές στάσεις λεωφορείων και τρόλεϊ προς διάφορες κατευθύνσεις, να βρίσκονται σε πολύ μικρή ακτίνα από αυτό.

Το ακίνητο ανήκει διοικητικά στον Δήμο Αθηναίων του Νομού Αττικής, με την ανέγερση του να χρονολογείται περί τα τέλη του 19ου αιώνα, πριν το 1885 και πιθανότατα πρόκειται για έργο του αρχιτέκτονα Λύσανδρου Καυτατζόγλου. Έχει χαρακτηριστεί ως διατηρητέο, αποτελώντας χαρακτηριστικό δείγμα του Αθηναϊκού νεοκλασικισμού του 19ου αιώνα.

Το κτίριο έχει ανεγερθεί με τα πολεοδομικά δεδομένα της εποχής κατασκευής του. Ο σημερινός Συντελεστής Δόμησης του οικοπέδου (5,40) δεν έχει καλυφθεί από το υφιστάμενο κτίριο. Συνεπώς υπάρχει Υπολειπόμενος Συντελεστής Δόμησης στο ακίνητο, που όμως δε μπορεί να αναπτυχθεί / υλοποιηθεί, λόγω του ότι πρόκειται για διατηρητέο κτίριο και δεν επιτρέπεται η προσθήκη δόμησης ή παρεμβάσεις σε αυτό.

Το κτίριο δεν είναι πρόσφατα ανακαινισμένο, δεν χρησιμοποιείται και επιπλέον παρουσιάζει έντονα σημάδια εγκατάλειψης, φθορών και βανδαλισμών. Χρήζει ολικής ανακατασκευής προκειμένου να χρησιμοποιηθεί ως σύγχρονο κτίριο ξενοδοχείου, η οποία ήταν και η αρχική του χρήση.

Η ανακαίνιση και επαναλειτουργία του κτιρίου, το οποίο είναι από τα πλέον εμβληματικά ακίνητα της περιοχής, αναμένεται να το καταστήσει και πάλι ως σημείο αναφοράς μιας από τις πλέον πολυσύχναστες και εμπορικές περιοχές του ιστορικού κέντρου της Αθήνας.

Αρσάκειο Μέγαρο - Φωτό: Τατιάνα Μπόλαρη / Eurokinissi

Αρσάκειο Μέγαρο – Φωτό: Τατιάνα Μπόλαρη / Eurokinissi

Το νέο Food Hall στο Αρσάκειο

Σε εξέλιξη βρίσκονται τα έργα για το νέο ελληνικό Food Hall στη Στοά Αρσακείου στην οδό Πανεπιστημίου.

Πριν το Πάσχα του 2023 είχε εκδοθεί η πολυπόθητη οικοδομική άδεια η οποία άνοιξε το δρόμο για την έναρξη των εργασιών, που αναμένεται να ολοκληρωθούν το 2024.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πρώτα θα γίνει η ανακαίνιση του ακινήτου σύμφωνα με τα όσα έχουν προβλεφθεί στην οικοδομική άδεια ενώ κατόπιν θα διαμορφωθεί ο χώρος για τη δημιουργία των καταστημάτων.

Την αρχιτεκτονική μελέτη έχει αναλάβει το γνωστό γραφείο BETAPLAN ενώ τα έργα η τεχνική εταιρεία Exinos.

Στο χώρο του Αρσακείου Μεγάρου, στο ιστορικό τετράγωνο των οδών Σταδίου, Πανεπιστημίου, Πεσμαζόγλου και Αρσάκη, θα διαμορφωθεί ένας πολυχώρος με καταστήματα πώλησης ελληνικών μεσογειακών προϊόντων, χώρους εστίασης καθώς και μαγαζιά που θα διαθέτουν το λεγόμενο fine fast food, όπως είχε παρουσιαστεί το 2020.

Γρήγορο φαγητό, μεν, υγιεινό και προσαρμοσμένο στην ελληνική μεσογειακή διατροφή δε. Αυτός, άλλωστε, είναι και ο απώτερος σκοπός. Να προβληθούν τα ελληνικά προϊόντα και η ελληνική μεσογειακή δίαιτα σε μία ευρύτερη αγορά που θα δίνει τη δυνατότητα και του ηλεκτρονικού εμπορίου (σ.σ. πέραν της φυσικής παρουσίας κάθε πιθανού επισκέπτη ή καταναλωτή), ώστε τα προϊόντα της χώρας να ταξιδεύουν και να γίνονται διαθέσιμα σε όλο τον κόσμο.

Το Πρόγραμμα Αξιοποίησης περιλαμβάνει την αναδιαμόρφωση της Στοάς Βιβλίου, της Στοάς Ορφέως και του Αίθριου του Αρσακείου, συνολικής έκτασης 11.000 τ.μ., ενώ θα παραμείνουν ως έχουν οι χώροι που μισθώνει από το 1984 το Συμβούλιο της Επικρατείας.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, το ύψος της επένδυσης για την πρώτη αυτή φάση υπολογιζόταν στα 12 εκατ. ευρώ ενώ αναμένεται να δημιουργηθούν 500 άμεσες θέσεις εργασίας.

Η Legendary Food, η οποία έχει μισθώσει το χώρο από την Φιλεκπαιδευτική Εταιρεία για τα επόμενα 35+2 έτη για 1,2 εκ. ευρώ ετησίως, θα κρατήσει η ίδια ένα ποσοστό της τάξης του 30% της εμπορικής εκμετάλλευσης του χώρου, ενώ θα διαθέσει προς μίσθωση το υπόλοιπο 70% σε άλλες επιχειρήσεις. Με βασικό γνώμονα, πάντοτε, την προώθηση και ανάδειξη της ελληνικής μεσογειακής δίαιτας.

Σημειώνεται ότι τα παραπάνω προέβλεπαν τα αρχικά πλάνα που είχαν ανακοινωθεί κατά την παρουσίαση της επένδυσης.

Το νέο “πράσινο” κτίριο γραφείων της Eurobank στη Σταδίου & Ομήρου

Πρόκειται για το κτίριο στη συμβολή των οδών Ομήρου 2 και Σταδίου 12, απέναντι από την Παλαιά Βουλή, που από τις αρχές του 2024 στεγάζονται τα γραφεία ανώτατης διοίκησης της τράπεζας Eurobank.

Στην παρουσίαση του κτιρίου σε εκπροσώπους του Τύπου, παρουσία της διοίκησης της τράπεζας, του διευθύνοντος σύμβουλού Φωκίωνα Καραβία, του αναπληρωτή διευθύνοντα συμβούλου Σταύρου Ιωάννου, ανώτατων στελεχών της τράπεζας και εκπροσώπων των αρχιτεκτονικών γραφείων, τον Ιανουάριο του 2024, αναδείχθηκαν τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του νέου πράσινου κτιρίου στο κέντρο της Αθήνας.

Το κτίριο που σήμερα έχει περάσει στην ιδιοκτησία της Eurobank, σχεδιασμένο αρχικά από το γραφείο του Ιωάννη Βικέλα αποτελούσε στο παρελθόν την έδρα της ασφαλιστικής εταιρείας Φοίνιξ. Στη νέα, ριζικά ανακαινισμένη μορφή του, στεγάζει τα γραφεία της ανώτατης διοίκησης της τράπεζας.

Η ανάπτυξη του κτιρίου επιτυγχάνει την αισθητική αναβάθμιση και την ένταξή του στον αστικό ιστό με μια νέα, δυναμική, σύγχρονη και ταυτόχρονα περιβαλλοντικά και ενεργειακά ευαισθητοποιημένη ταυτότητα.

Αναλυτικότερα, το αυτοτελές πολυώροφο κτίριο των 4.500 τ.μ. σε οικόπεδο 430 τ.μ. απέκτησε η Grivalia Properties ΑΕΕΑΠ τον Ιούνιο του 2018. Το επενδυτικό πλάνο της Grivalia (η οποία απορροφήθηκε από τον όμιλο Eurobank το 2019) περιελάμβανε τη ριζική ανακατασκευή τού κτιρίου και την ενεργειακή του αναβάθμιση, με σημείο αναφοράς την αισθητική αναβάθμιση των όψεων. Στόχος ήταν να μετατραπεί σε ένα σύγχρονο κτίριο υψηλών προδιαγραφών με βιοκλιματικά χαρακτηριστικά, σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα βιωσιμότητας.

Τον σχεδιασμό του κτιρίου ανέλαβε το αρχιτεκτονικό γραφείο Alexandros N. Tombazis & Associates Architects. Η κατασκευή του έργου ανατέθηκε στην Contractor Ltd, ενώ η διαχείριση του έργου έγινε από την Grivalia Management.

Όπως επισημάνθηκε, το νέο Κτίριο Διοίκησης της Eurobank, αποτελεί έργο υψηλού συμβολισμού, προωθεί την επανατοποθέτηση και επαναδραστηριοποίηση των επιχειρήσεων στο κέντρο της Αθήνας, προάγει ένα νέο μοντέλο ήπιας και βιώσιμης λειτουργίας επαγγελματικών ακινήτων και αναδεικνύει τις προοπτικές ανάπτυξης από την αξιοποίηση των κτιρίων του κέντρου.

Τα νέα μορφολογικά στοιχεία του κελύφους, σύμφωνα με ενημέρωση από μέρους της τράπεζας, επιλέχθηκαν με μια προσέγγιση σύγχρονη αλλά και ταυτόχρονα διαχρονική και λειτουργική, αποφεύγοντας τον εφήμερο εντυπωσιασμό σε φόρμες και υλικά. Αποδίδουν και συστήνουν ξανά το κτίριο στην πόλη και τους χρήστες του, βελτιωμένο ενεργειακά και λειτουργικά, προσεκτικά συναλλασσόμενο με τα γειτονικά του κτίρια δεδομένου του κομβικού σημείου στο οποίο βρίσκεται.

Επίσης επιτυγχάνεται η ολική αναβάθμιση των εσωτερικών χώρων και η δημιουργία πράσινου δώματος με γνώμονα την επίτευξη της βέλτιστης λειτουργικότητας και ενεργειακής απόδοσης, ενός σύγχρονου και πράσινου κτιρίου γραφειακών χώρων με περιβαλλοντική πιστοποίηση κατά το πρότυπο LEED.

Το σύνολο του κτιρίου ενισχύθηκε στατικά και εκσυγχρονίστηκαν όλες οι Η/Μ εγκαταστάσεις. Δημιουργήθηκαν νέοι πυρήνες κυκλοφορίας ώστε να ικανοποιούνται οι σύγχρονες απαιτήσεις πυρασφάλειας. Το κτίριο έχει περίπου 100 θέσεις εργασίας, ενώ στην ταράτσα του το δώμα αποτελεί χώρο πρασίνου και αναψυχής των χρηστών του κτιρίου.

Advertisement

Advertisement Macon
Advertisement
Advertisement
Advertisement TÜV Austria
Advertisement Aecom
Advertisement Δέλτα Τεχνική
REAL ESTATE8 ώρες ago

Ξεκίνησε η διαδικασία συγχώνευσης δύο θυγατρικών με την Trade Estates

Φωτογραφία αρχείου - Designed by Canva Pro
REAL ESTATE11 ώρες ago

Φοιτητική κατοικία: οι ακριβότερες και φθηνότερες περιοχές για ενοικίαση – Σε ποιές φοιτητουπόλεις μειώθηκε η προσφορά

To ακίνητο του ΤΑΙΠΕΔ στο Ποσείδι της Χαλκιδικής - Πηγή: ΤΑΙΠΕΔ
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ15 ώρες ago

“Πράσινο φως” για την αξιοποίηση της Ακτής και Κάμπινγκ Ποσειδίου – Πρόβλεψη για νέο 5άστερο ξενοδοχείο

Το νέο Δικαστικό Μέγαρο Πειραιά όταν ολοκληρωθεί - Πηγή: Dimand Real Estate
ΚΤΙΡΙΑ ΓΡΑΦΕΙΩΝ18 ώρες ago

“Ανοίγει ο δρόμος” για την οικοδομική άδεια για τα νέα Δικαστήρια Πειραιά από την Dimand

Club Hotel Casino Loutraki - Πηγή: Comer Group
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ19 ώρες ago

Σε νέα “εποχή” το Club Hotel Casino Loutraki μετά την έγκριση της συμφωνίας εξυγίανσης

Φωτογραφία αρχείου - Designed by Canva
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ20 ώρες ago

Με διαγωνισμό η αξιοποίηση ακινήτου – φιλέτου για νέο 5άστερο ξενοδοχείο στη Χαλκιδική

Αργολική Ριβιέρα - Πηγή: Canva Pro
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ2 ημέρες ago

Νέα Στρατηγική Επένδυση 5 αστέρων δρομολογείται στην Αργολίδα – Τα σχέδια για ξενοδοχείο & κατοικίες σε εγκαταλελειμένο αεροδρόμιο

Κουφονήσια - Φωτογραφία αρχείου - Design by Canva Pro
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ2 ημέρες ago

Εγκρίθηκε επένδυση για νέο ξενοδοχείο στα Κουφονήσια

Μύκονος - Φωτό: Χρήστος Μπόνης / Eurokinissi
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ2 ημέρες ago

Νέο ξενοδοχείο “στα σκαριά” στη Μύκονο – Δείτε σε ποιά περιοχή

Το Logistics Park της BriQ Properties στον Ασπρόπυργο - Πηγή: BriQ Properties
LOGISTICS3 ημέρες ago

[VIDEO] Προχωρά η επένδυση logistics της BriQ στον Ασπρόπυργο

To 5 αστέρων Athens Capital Hotel - MGallery Collection - Πηγή: Accor
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ1 εβδομάδα ago

Ανοίγει έως τέλος του 2024 το νέο ξενοδοχείο με σουίτες στο Σύνταγμα – Ποιός όμιλος επενδύει

Πηγή: DKG Development
ΚΤΙΡΙΑ ΓΡΑΦΕΙΩΝ1 εβδομάδα ago

Ολοκληρώνεται το 2025 η νέα επένδυση γραφείων σε πρώην εμπορικό κέντρο στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης

Φωτογραφία αρχείου - Designed by Canva
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ2 εβδομάδες ago

“Πράσινο φως” για δύο νέα ξενοδοχεία πολυτελείας στην Ηγουμενίτσα – Ποιά εταιρεία επενδύει

To Ξενία Κύθνου - Πηγή: ΕΤΑΔ
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ1 εβδομάδα ago

“Πράσινο φως” τελικά για τη μεγάλη επένδυση των Ισραηλινών στο Ξενία της Κύθνου

Χαλκιδική - Πηγή: Unsplash
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ6 ημέρες ago

Ποιό νησάκι στη Χαλκιδική αποτελεί το νέο επενδυτικό προορισμό για ξενοδοχεία 5 αστέρων – Ποιές εταιρείες επενδύουν

Αργολική Ριβιέρα - Πηγή: Canva Pro
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ2 ημέρες ago

Νέα Στρατηγική Επένδυση 5 αστέρων δρομολογείται στην Αργολίδα – Τα σχέδια για ξενοδοχείο & κατοικίες σε εγκαταλελειμένο αεροδρόμιο

The Ilisian - Πηγή: Ionian Hotel Enterprises
RESIDENTIAL1 εβδομάδα ago

[ΦΩΤΟ – VIDEO] Δείτε πώς θα γίνει το The Ilisian, η μεγάλη επένδυση στο πρώην Hilton της Αθήνας

SEAFOS Luxury Resort & Spa Nafplio - Πηγή: Fattal / Leonardo Hotels
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ3 εβδομάδες ago

Άνοιξε το νέο 5άστερο ξενοδoχείο της Fattal στο Ναύπλιο

Φωτογραφία αρχείου - Designed by Canva
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ1 εβδομάδα ago

“Εκτοξεύεται” το χαρτοφυλάκιο ξενοδοχείων της Hilton στην Ελλάδα – Ποιά γνωστά ξενοδοχεία εντάσσονται

Little Athens Project - Ελληνικό - Πηγή: Lamda Development
RESIDENTIAL1 εβδομάδα ago

The Ellinikon: νέες οικιστικές αναπτύξεις “στα σκαριά” – Μετά το 2027 τυχόν επενδύσεις σε κτίρια γραφείων στο Ελληνικό

Το Logistics Park της BriQ Properties στον Ασπρόπυργο - Πηγή: BriQ Properties
LOGISTICS3 ημέρες ago

[VIDEO] Προχωρά η επένδυση logistics της BriQ στον Ασπρόπυργο

The Ilisian - Πηγή: Ionian Hotel Enterprises
RESIDENTIAL1 εβδομάδα ago

[ΦΩΤΟ – VIDEO] Δείτε πώς θα γίνει το The Ilisian, η μεγάλη επένδυση στο πρώην Hilton της Αθήνας

Στο εργοτάξιο του έργου για τα νέα "πράσινα" γραφεία του ΤΕΕ στο Μαρούσι - Πηγή: ΤΕΕ
ΚΤΙΡΙΑ ΓΡΑΦΕΙΩΝ2 εβδομάδες ago

Σε εξέλιξη τα έργα για το νέο project γραφείων του ΤΕΕ στο Μαρούσι – Ο ρόλος των Dimand & ΤΕΡΝΑ

The Syndesis Hub - Πηγή: Ten Brinke
ΚΤΙΡΙΑ ΓΡΑΦΕΙΩΝ3 εβδομάδες ago

[VIDEO] Ξεκίνησαν τα έργα για το νέο κτίριο γραφείων The Syndesis Hub στο Ελληνικό

Το ιστορικό ακίνητο του ΦΙΞ στη Δυτική Θεσσαλονίκη - Φωτό: ΜΟΤΙΟΝΤΕΑΜ/ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ
REAL ESTATE4 εβδομάδες ago

Με 4 μεγάλα real estate έργα η στρατηγική συνεργασία Dimand – Τράπεζας Πειραιώς – Ποιά ακίνητα θα αξιοποιηθούν και πώς

To ανάγλυφο σήμα του Μινιόν στην πρόσοψη του κτιρίου - Πηγή: bizness.gr
ΚΤΙΡΙΑ ΓΡΑΦΕΙΩΝ1 μήνα ago

[ΦΩΤΟ] Ξαναπαίρνει σιγά σιγά “ζωή” το Μινιόν μετά από 26 χρόνια – Η ΔΕΗ, η Zara και ο κήπος με θέα την Ακρόπολη

Πηγή: Ten Brinke
ΕΜΠΟΡΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ & ΠΑΡΚΑ1 μήνα ago

[VIDEO] Δείτε πώς προχωρά η εμπορική επένδυση της Ten Brinke στους Αγίους Αναργύρους

The Grid - Πηγή: ΤΕΡΝΑ
ΚΤΙΡΙΑ ΓΡΑΦΕΙΩΝ1 μήνα ago

[VIDEO] Στο νέο “πράσινο” κτίριο γραφείων The Grid στο Μαρούσι θα μετακομίσει η EY το 2026

Πηγή: Piraeus Tower
ΕΜΠΟΡΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ & ΠΑΡΚΑ2 μήνες ago

Piraeus Tower: μετά από 50 χρόνια αναμονής και 4 χρόνια έργων έγινε σύγχρονος και “πράσινος”

REAL ESTATE2 μήνες ago

Και επίσημα στο Χρηματιστήριο από σήμερα η Noval Property

Advertisement

TRENDING