Connect with us

ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

Ολοκληρώθηκε το έργο ανακαίνισης στο ξενοδοχείο NJV Athens Plaza

Newsroom

Published

on

Πηγή: NJV Athens Plaza
Πηγή: NJV Athens Plaza

Ολοκληρώθηκε το έργο ανακαίνισης στο ξενοδοχείο NJV Athens Plaza.

Προσφέροντας ακόμα πιο άνετες διανυκτερεύσεις, με 33 νέα, πλήρως ανακαινισμένα δωμάτια, το NJV Athens Plaza θέλγει τους business and leisure travelers να διαμείνουν σε ένα ξενοδοχείο που καλύπτει όλες τις ανάγκες τους.

Η ανακαίνιση των δωματίων ολοκληρώθηκε στο τέλος Μαρτίου 2024, βάσει της αρχικής ανακοίνωσης του ξενοδοχείου.

«Στο επίκεντρό μας είναι πάντα να φροντίζουμε τις ανάγκες του σύγχρονου ταξιδιώτη, είτε πρόκειται για επαγγελματικό ταξίδι είτε για οικογενειακές διακοπές, επιθυμούμε να του προσφέρουμε μια πιο άνετη διαμονή σε μια εκλεπτυσμένη ατμόσφαιρα!» δήλωσε η Γενική Διευθύντρια Βάνα Λαζαράκου και συνεχίζει: «Με την ολοκλήρωση αυτής της υπέροχης ανακαίνισης των 33 Classic Business δωματίων, θέλω να διαβεβαιώσω όλους τους διακεκριμένους επισκέπτες μας, επαναλαμβανόμενους και μελλοντικούς, ότι θα συνεχίσουμε να επιτυγχάνουμε νέους στόχους».

Το κόστος του έργου ανέρχεται σε 2,5 εκατομμύρια ευρώ.

Μελέτη Έργου: AirTec

Στα πλαίσια σταδιακής ανακαίνισης και αναβάθμισης του ξενοδοχείου NJV Athens Plaza, η κατασκευαστική εταιρία AirTec μελετά και επιβλέπει την πλήρη ανακαίνιση, 33 συνολικά δωματίων, προκειμένου να μετασχηματιστούν ολοκληρωτικά σε ένα σύγχρονο φιλόξενο χώρο πολυτελούς διαβίωσης με πλήρεις εκσυγχρονισμένες υποδομές. Με γνώμονα την διατήρηση του διαχρονικού και κλασσικού χαρακτήρα του ξενοδοχείου, οι επεμβάσεις ήταν τέτοιες, ώστε να εισαχθεί το μοντέρνο στοιχείο, με τρόπο που ο επισκέπτης θα νιώθει πάντα ευπρόσδεκτος.

Πέρα από τις ανέσεις που προσφέρουν τα δωμάτια και οι σουίτες, ο κομψός σχεδιασμός τους ολοκληρώνει την ζεστή και εκλεπτυσμένη ατμόσφαιρα των χώρων. Οι απαλές, γήινες αποχρώσεις των δρύινων επενδύσεων, οι ταπετσαρίες, οι τοίχοι βαμμένοι σε φωτεινά χρώματα, οι ζεστές αποχρώσεις των ξύλινων δαπέδων, υλικό διαχρονικό και οικολογικό, συνθέτουν την αίσθηση της ηρεμίας και της πολυτέλειας. Συγχρόνως στα λουτρά έχουν επιλεγεί επιβλητικές μαρμάρινες επενδύσεις, που τονίζουν την καθαρότητα του χώρου και με τις χρωματικές εναλλαγές μεταξύ φωτεινών και σκούρων αποχρώσεων, δημιουργούν αντιθέσεις που δένουν αρμονικά μεταξύ τους.

Τα νέα δωμάτια διαθέτουν σύγχρονο τεχνολογικό εξοπλισμό και οπτικοακουστικά μέσα, σύστημα φωτισμού πλήρως αυτοματοποιημένο και ελεγχόμενο, κουφώματα αλουμινίου νέας τεχνολογίας με θερμοδιακοπή και ενεργειακά κρύσταλλα, και άρτιο κλιματισμό, παροχές που προσδίδουν ευεξία και άνεση στον χώρο.

Η εταιρεία Airtec έχει δώσει ιδιαίτερη σημασία στο να εναρμονίζεται η αρχιτεκτονική μελέτη και η διακόσμηση των δωματίων με τις μελέτες των σουιτών του ξενοδοχείου, της προεδρικής σουίτας καθώς και των κοινόχρηστων χώρων υποδοχής, lobby, cafe, εστιατόριο και των αιθουσών συνεδριάσεων. Όλοι οι παραπάνω χώροι, έχουν μελετηθεί, διακοσμηθεί και κατασκευαστεί από την εταιρεία Airtec, ακολουθώντας απλές γεωμετρικές γραμμές, που προσδίδουν αίσθηση λιτής πολυτέλειας με προσεγμένες λεπτομέρειες και σύγχρονα στοιχεία.

Υλοποίηση Έργου: Diolkos Development IKE

Η diolkos development IKE ανακοινώνει με χαρά την επιτυχή ολοκλήρωση του έργου ανακαίνισης στο NJV Athens Plaza, με έμφαση στην τεχνική αρτιότητα και την εφαρμογή τεχνολογικών καινοτομιών. Με αυστηρή τήρηση του χρονοδιαγράμματος και αφοσίωση στην ποιότητα, επιτεύχθηκε μια εντυπωσιακή αναβάθμιση σε 33 δωμάτια του ξενοδοχείου που αναδεικνύει την ακόμη πιο πολυτελή διαμονή για τους επισκέπτες.

Τα ανακαινισμένα δωμάτια διαθέτουν σύγχρονες ανέσεις, εκλεπτυσμένη διακόσμηση και προσεκτικά επιλεγμένες λεπτομέρειες, προσφέροντας στους επισκέπτες έναν εξαιρετικά ευχάριστο χώρο διαμονής και ανανέωσης.

Οι εργασίες ανακαίνισης εστίασαν στην αισθητική, ενεργειακή και τεχνολογική αναβάθμιση των δωματίων. Ο κύριος χώρος των δωματίων καθαιρέθηκε από όλα τα περιττά διακοσμητικά στοιχεία και αναδείχθηκε με γνώμονα την απλότητα, δίνοντας την αίσθηση της ήσυχης πολυτέλειας και οικειότητας. Έγινε εφαρμογή φυσικών υλικών, η παλιά μοκέτα αντικαταστάθηκε από δρύινο δάπεδο, οι τοίχοι επενδύθηκαν με ξύλινες δρύινες επενδύσεις, ταπετσαρία σε γήινα χρώματα και υφασμάτινα στοιχεία διαμορφώνοντας έναν αρμονικό συνδυασμό με την εναλλαγή μεταξύ σκληρών και μαλακών επιφανειών.

Τα λουτρά ανακατασκευάστηκαν πλήρως, με την αποξήλωση όλης της παλιάς υδραυλικής εγκατάστασης και αντικατάσταση με μία νέα, σύγχρονη εγκατάσταση που συμβάλει στην άνεση του δωματίου με τη χρήση ηχομονωτικών σωληνώσεων και επιτρέπει την εύκολη συντήρηση τους, καθώς η νέα εγκατάσταση του κεντρικού δικτύου ύδρευσης επιτρέπει την αποκοπή του κάθε δωματίου ξεχωριστά αλλά και της κάθε παροχής.

Η εγκατάσταση του συστήματος αυτοματισμού KNX αποτελεί τον πυρήνα της τεχνολογικής αναβάθμισης που πραγματοποιήθηκε. Μέσω αυτού του προηγμένου συστήματος, επιτεύχθηκε άμεση αύξηση της άνεσης των επισκεπτών, προσφέροντας ένα εξατομικευμένο και πολυτελές περιβάλλον διαμονής.

Το σύστημα σχεδιάστηκε από την εταιρεία μας ώστε να ενσωματώνει διάφορες λειτουργίες όπως ο αυτόματος έλεγχος του φωτισμού, του κλιματισμού και τη κεντρική διαχείριση των δωματίων. Προγραμματίστηκαν και εφαρμόστηκαν σενάρια καλωσορίσματος, master off και απουσίας από το δωμάτιο.

Μια από τις βασικές λειτουργίες του KNX είναι η αυτοματοποίηση του φωτισμού και του κλιματισμού, επιτρέποντας στο ξενοδοχείο να προσφέρει ένα εξατομικευμένο περιβάλλον σε κάθε επισκέπτη. Κατά την άφιξη του, ο φωτισμός ενεργοποιείται αυτόματα σε κατάλληλα σημεία του δωματίου, δημιουργώντας μια φιλόξενη ατμόσφαιρα. Ταυτόχρονα, ο κλιματισμός ρυθμίζεται στην ιδανική θερμοκρασία για άνετη διαμονή, ενώ ο επισκέπτης έχει τη δυνατότητα να προσαρμόσει αυτές τις ρυθμίσεις σύμφωνα με τις προτιμήσεις του.

Εκτός από την αύξηση της άνεσης των επισκεπτών, με το σύστημα KNX οι διαδικασίες διαχείρισης και παρακολούθησης γίνονται αυτοματοποιημένες και διαδικτυακές. Αυτό σημαίνει ότι οι υπεύθυνοι μπορούν να ελέγχουν και να ρυθμίζουν τις λειτουργίες του κτιρίου από οπουδήποτε με τη χρήση ειδικών εφαρμογών ή διαδικτυακών πλατφορμών. Αυτή η ευελιξία διευκολύνει τη διαχείριση του ξενοδοχείου και επιτρέπει την άμεση ανταπόκριση σε οποιεσδήποτε ανάγκες ή αλλαγές. Έτσι το προσωπικό του ξενοδοχείου μπορεί να παρέχει πιο εξατομικευμένες υπηρεσίες, όπως την προετοιμασία του δωματίου πριν την άφιξη του επισκέπτη ή την παρακολούθηση λειτουργιών όπως “make my room” και “do not disturb” σύμφωνα με τις προτιμήσεις του κάθε επισκέπτη.

Η επιτυχημένη ολοκλήρωση αυτού του έργου αποτελεί αναμφισβήτητη απόδειξη της δεξιοτεχνίας και της δέσμευσης της diolkos development IKE στην παροχή υψηλής ποιότητας κατασκευαστικών υπηρεσιών.

Advertisement

Advertisement Macon
Advertisement
Advertisement
Advertisement TÜV Austria
Advertisement Aecom
Advertisement Δέλτα Τεχνική
Η Riviera Galleria στο The Ellinikon - Πηγή: Lamda Development
ΕΜΠΟΡΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ & ΠΑΡΚΑ10 ώρες ago

[ΦΩΤΟ] Στη ΜΕΤΚΑ το έργο κατασκευής του Riviera Galleria στο The Ellinikon

Φωτογραφία αρχείου - Design by Canva Pro
REAL ESTATE13 ώρες ago

Οι top περιοχές στην Ελλάδα με μεγάλη ζήτηση από το εξωτερικό για εξοχική κατοικία

Streem Global
ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΝΕΑ15 ώρες ago

Σε εξαγορά εταιρείας logistics στη Σερβία προχώρησε η Streem Global

Φωτογραφία αρχείου - Designed by Canva
ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΝΕΑ15 ώρες ago

Πρώτη συμμετοχή της Enterprise Greece στο κορυφαίο διεθνές συνέδριο IHIIC για τον τουρισμό

InterContinental Resort Crete - Πηγή: IHG
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ16 ώρες ago

Άνοιξε το νέο Intercontinental Resort στην Κρήτη – Τι περιλαμβάνει το νέο 5άστερο ξενοδοχείο

Design by Canva
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ19 ώρες ago

Νέο 5άστερο ξενοδοχείο βρίσκεται “στα σκαριά” στη Θάσο

Design by Canva Pro
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ20 ώρες ago

Προς πλειστηριασμό οδεύει ακίνητο ξενοδοχείου στη Χαλκιδική

Το ακίνητο γραφείων στη Λ. Βουλιαγμένης 152 στη Γλυφάδα - Πηγή: Google Maps
ΚΤΙΡΙΑ ΓΡΑΦΕΙΩΝ21 ώρες ago

Νέο ακίνητο γραφείων στη Γλυφάδα απέκτησε η BriQ Properties

Φωτό: ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ/EUROKINISSI
REAL ESTATE2 ημέρες ago

Real estate broker αναζητούν τα ΕΛΤΑ – Πώς θα αξιοποιηθούν τα 80 ακίνητα

Η επένδυση στο Ελληνικό - Πηγή: Lamda Development
RESIDENTIAL2 ημέρες ago

Στρατηγική συνεργασία Lamda – ΖΕΡΚΟ για εκπαιδευτικό ίδρυμα και έργα γραφείων και κατοικιών στο The Ellinikon

Τα νέα "πράσινα" κτίρια της ΔΕΗ στη Λεωφόρο Μεσογείων - Πηγή: ΜΠE
ΚΤΙΡΙΑ ΓΡΑΦΕΙΩΝ2 εβδομάδες ago

Οι δύο μεγάλες κινήσεις real estate της ΔΕΗ για κτίρια γραφείων – Γιατί επιμένει Αθήνα

Πηγή: DKG Development
RESIDENTIAL2 εβδομάδες ago

Ολοκληρώνεται το 2025 η νέα οικιστική επένδυση Laurel στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης – Τι θα περιλαμβάνει

Νέα Οικιστική επένδυση από την Wealth Avenue στην Αττική - Πηγή: Wealth Avenue
RESIDENTIAL1 εβδομάδα ago

Nέα οικιστική επένδυση “στα σκαριά” στο Πόρτο Ράφτη – Ποιά εταιρεία επενδύει

Numo Ierapetra Beach Resort Crete, Curio Collection by Hilton - Πηγή: Hilton
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ3 εβδομάδες ago

Ανοίγει το καλοκαίρι το νέο resort της Hilton στην Ιεράπετρα

H νέα εμφάνιση του Μινιόν.
ΕΜΠΟΡΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ & ΠΑΡΚΑ6 ημέρες ago

Το Δεκέμβριο τα εγκαίνια του νέου Μινιόν στην Πατησίων – Ξεκίνησε η σταδιακή παράδοση γραφείων

Κατοικία - Designed by Canva Pro
RESIDENTIAL3 εβδομάδες ago

Νέα “χρυσή εποχή” για την αγορά κατοικίας στην Αττική – Στο επίκεντρο η Αθηναϊκή Ριβιέρα

Πάρος - Πηγή: Unsplash
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ3 εβδομάδες ago

Προς υλοποίηση οδεύει επένδυση για νέο ξενοδοχείο στην Πάρο

Elissa Lifestyle Resort - Πηγή: Ella Resorts
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ3 εβδομάδες ago

Οι 6 νέες ξενοδοχειακές επενδύσεις της H.I.G. Capital – Σε ποιά νησιά θα ανοίξουν νέα Ella Resorts

To κτίριο σύγχρονων γραφειακών χώρων της VIOS στο Μαρούσι - Πηγή: VIOS
ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΝΕΑ1 εβδομάδα ago

Δύο νέες αναπτύξεις σύγχρονων γραφειακών χώρων σε Μαρούσι και κέντρο Αθήνας

Φωτογραφία αρχείου - Designed by Canva
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ3 εβδομάδες ago

“Στα σκαριά” 3 νέες ξενοδοχειακές επενδύσεις στην Πελοπόννησο – Δείτε πού θα γίνουν

Πηγή: Ten Brinke
ΕΜΠΟΡΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ & ΠΑΡΚΑ7 ημέρες ago

[VIDEO] Δείτε πώς προχωρά η εμπορική επένδυση της Ten Brinke στους Αγίους Αναργύρους

The Grid - Πηγή: ΤΕΡΝΑ
ΚΤΙΡΙΑ ΓΡΑΦΕΙΩΝ1 εβδομάδα ago

[VIDEO] Στο νέο “πράσινο” κτίριο γραφείων The Grid στο Μαρούσι θα μετακομίσει η EY το 2026

Πηγή: Piraeus Tower
ΕΜΠΟΡΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ & ΠΑΡΚΑ2 εβδομάδες ago

Piraeus Tower: μετά από 50 χρόνια αναμονής και 4 χρόνια έργων έγινε σύγχρονος και “πράσινος”

REAL ESTATE2 εβδομάδες ago

Και επίσημα στο Χρηματιστήριο από σήμερα η Noval Property

Το σύγχρονο κτίριο γραφείων της Noval στο Χαλάνδρι - Πηγή: Noval Property
REAL ESTATE4 εβδομάδες ago

Ξεκινά 29/5 η Δημόσια Εγγραφή για την εισαγωγή της Noval Property στο Χρηματιστήριο

Το ιστορικό ακίνητο του ΦΙΞ στη Δυτική Θεσσαλονίκη - Φωτό: ΜΟΤΙΟΝΤΕΑΜ/ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ
ΕΜΠΟΡΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ & ΠΑΡΚΑ4 εβδομάδες ago

[VIDEO] Δείτε το ακίνητο ΦΙΞ στη Θεσσαλονίκη που θα μεταμορφώσει η Dimand σε ξενοδοχεία, καταστήματα και γραφεία

Πηγή: Noval Property
REAL ESTATE4 εβδομάδες ago

Προχωρά την εισαγωγή στο Χρηματιστήριο η Noval Property – Πώς θα γίνει η Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου των 43,5 εκατ. ευρώ

Πηγή: North Star Entertainment / ΜΠΕ / ASPA KST
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ2 μήνες ago

[VIDEO – ΦΩΤΟ] Ξεκινά έως τέλος του 2024 η μεγάλη τουριστική επένδυση Voria στο Μαρούσι – Πώς θα μετεγκατασταθεί εκεί το Καζίνο της Πάρνηθας

Piraeus Tower. ο νέος Πύργος του Πειραιά – Πηγή: ypodomes.com
VIDEOS2 μήνες ago

[VIDEO] Δείτε τον νέο Piraeus Tower από μέσα λίγο πριν την ολοκλήρωση του

Το Athens Heart που θα μετατραπεί σε σύγχρονο κτίριο γραφείων - Φωτό: A&S Architects / Πηγή: Premia Properties
ΚΤΙΡΙΑ ΓΡΑΦΕΙΩΝ3 μήνες ago

Προς ολοκλήρωση η επένδυση μετατροπής του Athens Heart στην Πειραιώς σε “στρατηγείο” της ΑΑΔΕ

Advertisement

TRENDING