Connect with us

ΕΜΠΟΡΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ & ΠΑΡΚΑ

Τα 4 μεγάλα εμπορικά κέντρα της Αθήνας που έμειναν στα χαρτιά – Πώς αξιοποιούνται τα ακίνητα σήμερα

Newsroom

Published

on

Το Ολυμπιακό Κέντρο Γαλατσίου - Πηγή: ΕΤΑΔ
Το Ολυμπιακό Κέντρο Γαλατσίου που θα γινόταν το εμπορικό κέντρο Stardome - Πηγή: ΕΤΑΔ

Τις περασμένες δύο δεκαετίες τα εμπορικά κέντρα είχαν ήδη γίνει δημοφιλή στην Ελλάδα και για πολλά ακίνητα στην Αθήνα είχαν γίνει πλάνα για τη μετατροπή τους σε σύγχρονα malls.

Λίγο η κρίση, λίγο οι συγκυρίες, τα περισσότερα από αυτά έμειναν στα χαρτιά και ακόμη και σήμερα η Ελλάδα είναι ουραγός στην Ευρώπη όσον αφορά την αναλογία εμπορικών κέντρων ανά κάτοικο.

Τέσσερα από τα παρ’ ολίγον εμπορικά κέντρα της Αθήνας είχαν προγραμματιστεί σε γνωστά ακίνητα και ανερχόμενες περιοχές της Αθήνας. Κάποια από αυτά τα ακίνητα βρήκαν τελικά σήμερα το δρόμο τους, άλλα όμως παραμένουν ακόμη αναξιοποίητα.

1. Το ημιτελές mall στο Βοτανικό

Το κατά 70% ημιτελές mall του πρώην κραταιού ομίλου real estate του Μπάμπη Βωβού αποτελεί σίγουρα ένα από τα πλέον τρανταχτά παραδείγματα της επίπτωσης που είχε η φούσκα ακινήτων μαζί με την οικονομική κατάρρευση που ακολούθησε στην Ελλάδα στις δυναμικά αναπτυσσόμενες εταιρείες real estate.

Είναι εξάλλου γνωστή η μεγάλη ταχύτητα με την οποία ο Μπάμπης Βωβός επιθυμούσε να ολοκληρώνει τα νέα projects ώστε να προχωρά στα επόμενα. Μόνο που στην περίπτωση του mall στο Βοτανικό, η κολοσσιαία επένδυση 250 εκ ευρώ “σκόνταψε” στις αντιδράσεις και προσφυγές των κατοίκων της περιοχής και τελικά ακυρώθηκε από το ΣτΕ.

Το νέο mall φιλοδοξούσε να γίνει το μεγαλύτερο εμπορικό κέντρο στην Αθήνα και την Ελλάδα, ξεπερνώντας κατά 25% σε μέγεθος το The Mall Athens στο Μαρούσι.

Είχε προβλεπόμενη επιφάνεια 70.000 τ.μ. και θα περιλάμβανε και 3.000 θέσεις στάθμευσης.

Αποτελούσε τμήμα του project της Διπλής Ανάπλασης (που τελικά ακυρώθηκε από το ΣτΕ) και είχε ξεκινήσει το 2008, ακριβώς πάνω στην αρχή της μεγάλης χρηματοοικονομικής κρίσης.

Επρόκειτο μάλιστα να ολοκληρωθεί μέσα σε ένα μόλις χρόνο, το 2009, με τους κατασκευαστικούς ρυθμούς ρεκόρ της Διεθνούς Τεχνικής. Τελικά οι κατασκευές σταμάτησαν στο 70%, με το μπλόκο του ΣτΕ, μετά από τις συνεχείς προσφυγές των κατοίκων της περιοχής.

Από το πάγωμα των εργασιών και μετά, και φυσικά με τις οικονομικές εξελίξεις γύρω από το Μπάμπη Βωβό και τη Διεθνή Τεχνική να τρέχουν, το mall ουσιαστικά αφέθηκε στην τύχη του.

Ο όμιλος κατέρρευσε και το σχέδιο εξυγίανσης του, που εγκρίθηκε πριν 5 έτη, έφερε το mall στα χέρια των νέων του ιδιοκτητών: τις τράπεζες Alpha Bank και Τράπεζα Πειραιώς.

Οι τελευταίες μάλιστα συνέστησαν την εταιρεία “ΑΕΠ Ελαιώνα” για να διαχειριστεί το project του Mall ενώ είχε γίνει και μια διετής συμφωνία με την Hines, προκειμένου η τελευταία να αναλάβει την ολοκλήρωση του έργου. Ωστόσο, και αυτή η συμφωνία εξέπνευσε πλέον με αποτέλεσμα να τεθεί πάλι το πρότζεκτ επί μηδενικής βάσης.

Το νέο Μνημόνιο Συναντίληψης και Συνεργασίας για την οριστική Διπλή Ανάπλαση σε Βοτανικό και Λ. Αλεξάνδρας που υπεγράφη το Νοέμβριο έδωσε νέες ελπίζες για την αξιοποίηση του ημιτελούς mall. Μάλιστα, το υπέγραψαν και οι δύο ιδιοκτήτριες – τράπεζες του μέσω της ΑΕΠ Ελαιώνα.

Στο νέο σχέδιο των 163,5 εκ. ευρώ περιλαμβάνεται και η αξιοποίηση του ημιτελούς mall, 52.000 τ.μ.. Το τι μέλλει γενέσθαι όμως δεν έχει οριστικοποιηθεί ακόμη.

Στο τραπέζι έχει πέσει τόσο η ολοκλήρωση του εμπορικού κέντρου όσο και η δημιουργία κτιρίου σύγχρονων γραφείων υψηλών προδιαγραφών, που παρουσιάζουν ιδιαίτερα αυξημένη ζήτηση τελευταία.

2. Το Stardome στο Γαλάτσι

Το 2006 η κοινοπραξία της Ακροπόλ – Χαραγκιώνης (50%) και της πορτογαλικής Sonae Sierra (50%), κατόπιν διαγωνισμού, κέρδισε την παραχώρηση του Ολυμπιακού Κέντρου στο Γαλάτσι για 40 χρόνια.

Σκοπός της κοινοπραξίας ήταν να μετατραπεί το ακίνητο σε Κέντρο Αθλητικών, Ψυχαγωγικών και Εμπορικών Χρήσεων. Θα ονομαζόταν Stardome.

Το νέο κέντρο θα είχε καταστήματα λιανικής, καταστήματα μεγάλων αλυσίδων, χώρους εστίασης (καφέ και εστιατόρια) αλλά και χώρους αναψυχής και ψυχαγωγίας.

Μετά από 8 ολόκληρα χρόνια μελετών και προσπάθειας της κοινοπραξίας να λάβει τις απαραίτητες άδειες για να ξεκινήσει το έργο, τα σχέδια εγκαταλείφθηκαν.

Ως αποτέλεσμα της ματαίωσης της επένδυσης λόγω γραφειοκρατικών κωλυμάτων, η κοινοπραξία διεκδίκησε από το Δημόσιο αποζημιώσεις, καθώς για όλη αυτή την περίοδο κατέβαλε κανονικά τα μισθώματα για το ακίνητο.

Το Ολυμπιακό Κέντρο Γαλατσίου εκτείνεται σε μια έκταση με συνολικό εμβαδό 91.101 τ.μ. με σύνολο δομημένης κτιριακής επιφάνειας 36.068,78 τ.μ. Κατά την περίοδο της κατασκευής του αποτέλεσε ένα πρωτοποριακό και σύγχρονο έργο, λόγω της ιδιαίτερης αρχιτεκτονικής του, του τρόπου σύνθεσής του από μεταλλικά δικτυώματα και γυαλί, αλλά και του μεγέθους του, δημιουργώντας ένα πραγματικό τοπόσημο για την ευρύτερη περιοχή.

Έχει επιφάνεια κύριας σάλας 9.000 τ.μ. και αρένα 3.700 τ.μ. με ύψος 16 μ. και χωρητικότητα 5.200 θέσεων. Στις εγκαταστάσεις του περιλαμβάνονται 2 αίθουσες 2.200 τ.μ. καθώς και χώρος στάθμευσης για 3.000 οχήματα.

Τελικά, βρήκε το ακίνητο τον τελικό του ιδιοκτήτη, το Δήμο Γαλατσίου, μετά την παραχώρησή του σε αυτόν από την ΕΤΑΔ, στην ιδιοκτησία της οποίας βρισκόταν το ακίνητο.

Το Ολυμπιακό Κέντρο Γαλατσίου - Πηγή: ΕΤΑΔ

Το Ολυμπιακό Κέντρο Γαλατσίου – Πηγή: ΕΤΑΔ

3. To Helios Plaza στην Πειραιώς

Έχει ήδη ξεκινήσει η κατασκευή του νέου εμπορικού πάρκου Piraeus Retail Park στο Φάληρο από την ολλανδική εταιρεία επενδύσεων ακινήτων, Ten Brinke.

Το νέο εμπορικό πάρκο κατασκευάζεται ήδη στο οικόπεδο που στέγαζε την ΒΙΣ (Βιομηχανία Συσκευασιών Α.Ε.) έως το 1997, στη συμβολή της οδού Πειραιώς με τη Λεωφόρο Κηφισού, στο Νέο Φάληρο, ακριβώς απέναντι από το εμπορικό συγκρότημα που στεγάζει το Leroy Merlin, τον Κωτσόβολο και το Jumbo.

Το συγκεκριμένο ακίνητο της ΒΙΣ έχει μεγάλη ιστορία καθώς από το 1999 έως το 2015 δεν κατάφερε να αξιοποιηθεί εμπορικά. Τα δύο μεγάλα αγκάθια ήταν πολεοδομικά θέματα αλλά και αρχαιολογικά ευρήματα.

Το κοινό σχήμα της ΒΙΣ με την ισραηλινή εταιρεία Plaza Centers (που κατασκευάζει εμπορικά κέντρα στην Ανατολική και Κεντρική Ευρώπη) λεγόταν Helios Plaza (όπως θα ήταν και το όνομα του εμπορικού κέντρο που θα κατασκευαζόταν).  Αρχές του 2000 η ΒΙΣ πούλησε το ποσοστό της (50%) στην Plaza Centers.

Η Plaza Centers κατέρρευσε οικονομικά και η Helios Plaza τελικά απορροφήθηκε από την Develco, η οποία ελέγχεται από την Ten Brinke Hellas.

Το νέο εμπορικό πάρκο της Ten Brinke πλέον θα καλύπτει συνολική επιφάνεια 14.800 τετραγωνικών μέτρων (τ.μ.), εκτός του υπογείου που θα είναι επιφάνειας περίπου 10.143 τ.μ. και δεν προσμετράται στον συντελεστή δόμησης.

Στο ισόγειο βρίσκονται εμπορικά καταστήματα, ένα κατάστημα μεικτών χρήσεων τροφίμων και ποτών, καθώς και καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος.

Ο πρώτος όροφος συνολικού εμβαδού τα 7.112 τ.μ. θα περιλαμβάνει εμπορικά καταστήματα και καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος.

Στο υπόγειο περιλαμβάνονται χώροι στάθμευσης κατά κύριο λόγο.

Προβλέπεται δε και ένα ανεξάρτητο κατάστημα διώροφο προς την οδό Πειραιώς, μπροστά από το ανατολικό ορθογώνιο κτίριο.

Συνολικά, στο εμπορικό πάρκο θα γίνουν 11 καταστήματα και ένα μεγάλο super market. Κατά πάσα πιθανότητα, το supermarket θα είναι της αλυσίδας ΑΒ καθώς στο παρελθόν έχει ήδη αναπτύξει και άλλα καταστήματα της συγκεκριμένης αλυσίδας.

4. Το Aegean Park στη ΧΡΩΠΕΙ

Ένα ακόμη εγκατελελειμένο πλάνο δημιουργίας εμπορικού κέντρο στην Αθήνα έχει στο ενεργητικό του ο όμιλος Χαραγκιώνη.

Το πρώην ακίνητο της ΧΡΩΠΕΙ στην Πειραιώς είχε σχεδιαστεί να γίνει το εμπορικό κέντρο Aegean Park από την κοινοπραξία Ακροπόλ Χαραγκιώνη και Sonae Sierra.

Στο ακίνητο, έκτασης 45 στρεμμάτων, θα δημιουργούνταν εμπορικό κέντρο με καταστήματα και χώρους ψυχαγωγίας αλλά και 20 στρέμματα κοινόχρηστων χώρων με ελεύθερη πρόσβαση για το κοινό.

Η επένδυση 300 εκ. ευρώ σκόνταψε τελικά στη γραφειοκρατία και στην αρνητική άποψη του Δήμου Πειραιά για την επένδυση.

Σήμερα, πλέον, θα αξιοποιηθεί με πιο σύγχρονο τρόπο, από το Κράτος που θα το μετατρέψει σε “Πολιτεία Καινοτομίας” μέσω ενός μεγάλου έργου ΣΔΙΤ, ο διαγωνισμός του οποίου είναι ήδη σε εξέλιξη.

Το κόστος του έργου έχει εκτιμηθεί σε 58,5 εκατ. ευρώ και θα είναι η πρώτη “Πολιτεία Καινοτομίας” της χώρας. Ο σχεδιασμός του υπουργείου ΑΝΕΠ, περιλαμβάνει τμήματα Έρευνας & Ανάπτυξης (R&D) εταιρειών και βιομηχανιών, ακαδημαϊκά ιδρύματα, νεοφυείς επιχειρήσεις (startups) και startup incubator/accelerators, με στόχο την ανάπτυξη καινοτομικών προϊόντων και υπηρεσιών μέσα από συνεργασίες με την επιχειρηματική κοινότητα.

Ο διαγωνισμός θα ακολουθήσει την τυπική διαδικασία τριών σταδίων των έργων-ΣΔΙΤ. Το πρώτο στάδιο, η υποβολή της εκδήλωσης ενδιαφέροντος, πραγματοποιήθηκε στις 15 Μαρτίου 2021 στα γραφεία της Γ.Γ. Έρευνας και Τεχνολογίας. Στη συνέχεια θα πραγματοποιηθεί “ανταγωνιστικός διάλογος” με τη συμμετοχή των ενδιαφερόμενων σχημάτων, της αναθέτουσας αρχής αλλά και φορέων.

Στο πλαίσιο της προτεινόμενης Σύμπραξης Δημοσίου και Ιδιωτικού Τομέα, ο Ιδιωτικός Φορέας Σύμπραξης (Ι.Φ.Σ.) θα υλοποιήσει τη μελέτη, κατασκευή, χρηματοδότηση, λειτουργία και συντήρηση των κτιριακών εγκαταστάσεων του Κέντρου Καινοτομίας στην Αθήνα, και θα αναλάβει την παροχή υπηρεσιών υποστήριξης και ανάδειξης της καινοτομίας, και εμπορικής εκμετάλλευσης των εν λόγω εγκαταστάσεων.

Δείτε ποιά ονόματα διεκδικούν το μεγάλο έργο ΣΔΙΤ για την Πολιτεία Καινοτομίας στο πρώην ακίνητο της ΧΡΩΠΕΙ στην Πειραιώς

Advertisement Macon
Advertisement
Advertisement Ergon Tzanidakis
Advertisement TÜV Austria
Advertisement Aecom
Άποψη του Πειραιά - Φωτογραφία αρχείου - Πηγή: Canva Pro
REAL ESTATE2 ώρες ago

Άνοιξε ο “δρόμος” για την πολεοδόμηση στο ακίνητο της πρώην βιομηχανίας Ρετσίνα στον Πειραιά

Sunwing Arguineguin - Πηγή: Premia Properties
REAL ESTATE2 ώρες ago

Ολοκληρώθηκε η εξαγορά ξενοδοχείου της NLTG στο εξωτερικό από την Premia Properties – Σε ποιά χώρα κάνει “ντεμπούτο” η εταιρεία

The Grid - Πηγή: ΤΕΡΝΑ
ΚΤΙΡΙΑ ΓΡΑΦΕΙΩΝ2 ώρες ago

Εντός του 2026 μετακομίζει στο The Grid στο Μαρούσι η EY – Νέα γραφεία και στη Θεσσαλονίκη

Νάξος - Φωτογραφία αρχείου - Φωτό: EUROKINISSI / ΧΑΣΙΑΛΗΣ ΒΑΪΟΣ
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ1 ημέρα ago

“Πράσινο φως” για νέο 5άστερο ξενοδοχείο στη Νάξο

Φωτογραφία αρχείου - Πηγή: ΜΟΤΙΟΝΤΕΑΜ/ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ
LOGISTICS1 ημέρα ago

Ολοκληρώθηκε το mega logistics center του Σκλαβενίτη στον Ασπρόπυργο – Ποιές άλλες επενδύσεις δρομολογεί

Το ακίνητο της Μπλε Κέδρος στην οδό Ασκληπιού 96 στα Εξάρχεια - Πηγή: Google Maps
RESIDENTIAL1 ημέρα ago

“Στα σκαριά” 8 μεγάλες επενδύσεις της Μπλε Κέδρος – Σε ποιές περιοχές επενδύει σε κατοικίες και ξενοδοχεία

Μήλος - Φωτογραφία αρχείου - Φωτό: Χρήστος Μπόνης / Eurokinissi
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ1 ημέρα ago

“Στα σκαριά” έργο για νέο ξενοδοχείο 5 αστέρων στη Μήλο – Σε ποιά περιοχή θα γίνει

Eleusis Project - Πηγή: Karpathios Development
LOGISTICS1 ημέρα ago

[VIDEO] Πώς θα γίνει το νέο έργο logistics Eleusis Project στον Ασπρόπυργο – Ποιά εταιρεία επενδύει

Ηγουμενίτσα - Φωτογραφία αρχείου - Φωτό: EUROKINISSI / ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ4 ημέρες ago

Εγκρίθηκε νέο έργο επέκτασης ξενοδοχείου στην Ηγουμενίτσα

Χίος - Φωτογραφία αρχείου - Φωτό: ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ/EUROKINISSI
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ4 ημέρες ago

Νέο ξενοδοχείο “στα σκαριά” στη Χίο – Σε ποιά περιοχή θα γίνει

Πηγή: Δήμος Χαλανδρίου
REAL ESTATE1 εβδομάδα ago

Ποιός είναι ο δεύτερος πιο περιζήτητος Δήμος στην Αττική για αγορά κατοικίας μετά το κέντρο της Αθήνας

Το ακίνητο στη συμβολή των οδών Εθνικής Αντιστάσεως και Οικονομίδου στην Τρίπολη όπου θα κατασκευαστεί νέο ξενοδοχείο - Πηγή: Google Maps
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ1 εβδομάδα ago

Ξεκινά σύντομα από τον Όμιλο AKTOR η κατασκευή του νέου ξενοδοχείου στην Τρίπολη

To Galini Wellness Spa & Resort στα Καμένα Βούρλα - Πηγή: Mitsis Hotels
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ2 εβδομάδες ago

Ανοίγει ο “δρόμος” για τις επενδύσεις του Ομίλου Μήτση στη Λουτρόπολη στα Καμένα Βούρλα

Voria Project - Πηγή: North Star Entertainment
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ1 εβδομάδα ago

Ξεκινούν από τη ΜΕΤΚΑ τα έργα για τη μεγάλη επένδυση VORIA στο Μαρούσι – Εκδόθηκαν οι οικοδομικές άδειες

Το ακίνητο στην οδό Ερμού 98 - Πηγή: Google Maps
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ3 εβδομάδες ago

Άνοιξε ο “δρόμος” για νέο ξενοδοχείο σε διατηρητέο της Ερμού – Ποιό γνωστό ακίνητο θα αξιοποιηθεί

H περιοχή που θα υλοποιηθεί το Triopetra Project - Πηγή: Εmerald Developments
RESIDENTIAL2 εβδομάδες ago

“Πράσινο φως” για το πολυτελές Triopetra Project στο Ρέθυμνο – Πού βρίσκεται και τι θα περιλαμβάνει το οικιστικό έργο

Το νέο κτίριο γραφείων MOB1 της Hellenic Properties στο Μαρούσι - Πηγή: Hellenic Properties
ΚΤΙΡΙΑ ΓΡΑΦΕΙΩΝ4 ημέρες ago

Προχωρά η κατασκευή του νέου “πράσινου” κτιρίου γραφείων MOB1 στο Μαρούσι – Που βρίσκεται το ακίνητο

To Ξενία Κύθνου - Πηγή: ΕΤΑΔ
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ1 εβδομάδα ago

Προχωρά η διαδικασία για την έναρξη της μεγάλης επένδυσης για τη μεταμόρφωση του πρώην Ξενία Κύθνου – Ποιός είναι ο επενδυτής

Τα Μεσόγεια από ψηλά - Design by Canva Pro
ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΑ ΚΤΙΡΙΑ2 εβδομάδες ago

Προχωρά η αδειοδοτική διαδικασία για το νέο Data Center στα Μεσόγεια – Ποιές εταιρείες επενδύουν

Τα σχέδια για το νέο πολυτελές ξενοδοχείο της Μπλε Κέδρος στην περιοχή του Μακρυγιάννη - Πηγή: Ble Kedros
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ3 εβδομάδες ago

Άλλαξε “χέρια” το νέο υπό κατασκευή ξενοδοχείο της Μπλε Κέδρος στο Κουκάκι – Ποιά είναι η Vivium Holding

Eleusis Project - Πηγή: Karpathios Development
LOGISTICS1 ημέρα ago

[VIDEO] Πώς θα γίνει το νέο έργο logistics Eleusis Project στον Ασπρόπυργο – Ποιά εταιρεία επενδύει

Voria Project - Πηγή: North Star Entertainment
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ1 εβδομάδα ago

Ξεκινούν από τη ΜΕΤΚΑ τα έργα για τη μεγάλη επένδυση VORIA στο Μαρούσι – Εκδόθηκαν οι οικοδομικές άδειες

Η οικιστική επένδυση της Vita Estate Development στην οδό Ιάσονος 42 στη Νέα Σμύρνη - Πηγή: Vita Estate Development
RESIDENTIAL2 εβδομάδες ago

[VIDEO] Προχωρά η νέα οικιστική επένδυση στη Νέα Σμύρνη – Σε ποιά περιοχή κατασκευάζεται

Η οικιστική επένδυση της Ten Brinke στην οδό Εθνάρχου Μακαρίου 80 στην Αργυρούπολη - Πηγή: Ten Brinke
RESIDENTIAL2 εβδομάδες ago

[VIDEO] Ολοκληρώνεται η οικιστική επένδυση της Ten Brinke στην Αργυρούπολη – Πού βρίσκεται το ακίνητο

Το νέο Hard Rock Hotel & Casino Athens στο Ελληνικό - Φωτό: Γιάννης Παναγόπουλος / Eurokinissi
RESIDENTIAL2 εβδομάδες ago

[VIDEO] The Ellinikon: προχωρούν τα έργα σε Riviera Tower, IRC και Little Athens

Filoxenia Kalamata - Πηγή: Grecotel
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ3 εβδομάδες ago

Ολοκληρώθηκε η πρώτη φάση ανακαίνισης στο εμβληματικό Filoxenia Kalamata της Grecotel – “Στα σκαριά” και η επόμενη φάση

Piraeús Gate - Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
RESIDENTIAL1 μήνα ago

[VIDEO] Δείτε πώς θα γίνουν τα νέα “πράσινα” κτίρια κατοικιών και γραφείων στο Piraeus Gate Project

Το project Nea Polis στο Περιγιάλι Καβάλας - Πηγή: Όμιλος Κουρτίδη
RESIDENTIAL1 μήνα ago

[VIDEO] Σε εξέλιξη η μεγάλη οικιστική επένδυση Nea Polis στην Καβάλα – Πώς θα αναβαθμίσει την περιοχή με 7 νέους σύγχρονους οικισμούς με κατοικίες

KERANIS Residences - Πηγή: Mercan Greece
RESIDENTIAL1 μήνα ago

[VIDEO] Στη “γραμμή εκκίνησης” το Keranis Residences με κατοικίες, γραφεία και καταστήματα στον Πειραιά – Ποιά εταιρεία επενδύει στο ιστορικό ακίνητο

The Grid - Πηγή: EY
ΚΤΙΡΙΑ ΓΡΑΦΕΙΩΝ2 μήνες ago

[VIDEO] Προχωρά η κατασκευή του νέου “πράσινου” συγκροτήματος γραφείων The Grid στο Μαρούσι – Πότε θα ολοκληρώσει την επένδυση η Noval Property

TRENDING

Επικοινωνία

Copyright © 2019-2024 Bizness.gr

Bizness.gr - Ταυτότητα
Ιδιοκτήτρια εταιρεία: «INFRA MEDIA M.I.K.E.» Διακριτικός τίτλος: «INFRA MEDIA» - Έδρα: Δήμος Αθηναίων, Αριστείδου αρ. 10-12, Τ.Κ. 10559 - ΑΦΜ: 801478591 Δ.Ο.Υ.: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ. - Τηλ. επικοινωνίας: 2130405600 - E-mail: contact@ypodomes.com Νόμιμος Εκπρόσωπος: Καραγιάννης Νικόλαος, Νόμιμος Εκπρόσωπος - Δικαιούχος του ονόματος τομέα (bizness.gr): INFRA MEDIA M.I.K.E. - Διευθυντής/Διαχειριστής: Καραγιάννης Νικόλαος - Διευθυντής Σύνταξης: Κατερίνα Παναγέα
Η Εταιρεία δηλώνει ότι έχει συμμορφωθεί με τη Σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της Επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L 63).