Connect with us

REAL ESTATE

Αυξάνεται η ζήτηση και μαζί οι τιμές πώλησης για νεόδμητες κατοικίες στην Αττική – Τι συμβαίνει στη Θεσσαλονίκη

Newsroom

Published

on

Τα Μεσόγεια από ψηλά - Design by Canva Pro
Design by Canva Pro

Ανοδική ήταν η πορεία στις τιμές πώλησης των ακινήτων πανελλαδικά και το 2024, με τη μέση αύξηση να διαμορφώνεται στο 6,5% σε σχέση με το 2023, σύμφωνα με τα στοιχεία της RE/MAX Ελλάς.

Βάσει των χιλιάδων αγοραπωλησιών που πραγματοποιήθηκαν το περασμένο έτος από το μεγαλύτερο κτηματομεσιτικό δίκτυο της χώρας, η αύξηση αυτή καταγράφηκε σε όλες τις κατηγορίες ακινήτων, ανεξαρτήτως έτους κατασκευής.

Αναλυτικότερα, σύμφωνα με τα στοιχεία του δικτύου, η μέση τιμή για νεόδμητα ακίνητα έως πέντε (5) ετών το 2024 υπερέβη οριακά τα 3.000 ευρώ ανά τετραγωνικό μέτρο (τ.μ.), ενώ για τα παλαιότερα ακίνητα ξεπέρασε ελαφρώς τα 2.000 ευρώ ανά τ.μ.. Πρόκειται για ετήσια αύξηση 6,1% και 6,8% αντίστοιχα.

Η ανοδική πορεία των τιμών συνεχίστηκε το 2024 όχι μόνο στα μεγάλα αστικά κέντρα, αλλά και σε δημοφιλείς τουριστικές περιοχές, καθώς η ζήτηση παρέμεινε έντονη και η προσφορά περιορισμένη. Με τη συνολική εικόνα της ελληνικής οικονομίας να παρουσιάζει βελτίωση και με τους πολίτες να αναζητούν σταθερές επενδυτικές επιλογές, τα ακίνητα εξακολούθησαν να αποτελούν ένα ασφαλές «καταφύγιο» για τους Έλληνες, είτε για ιδιοκατοίκηση είτε για επένδυση.

Σημαντικό ρόλο στην ενίσχυση της αγοράς διαδραματίζει και η συνεχώς αυξανόμενη παρουσία ξένων επενδυτών. Είτε ενδιαφέρονται για την απόκτηση εξοχικής κατοικίας είτε για επενδύσεις ενόψει συνταξιοδότησης είτε για καθαρά επιχειρηματικούς σκοπούς, το ελληνικό Real Estate αναδεικνύεται ολοένα και περισσότερο σε ελκυστικό προορισμό.

Το ενδιαφέρον αυτό εκτείνεται πλέον και σε νέες, λιγότερο προβεβλημένες περιοχές της χώρας, και δεν οφείλεται μόνο στη γοητεία του ελληνικού τοπίου και του τρόπου ζωής, αλλά και στις ανταγωνιστικές τιμές των ακινήτων, καθώς και σε επενδυτικά κίνητρα, όπως το πρόγραμμα Golden Visa, που καθιστούν την Ελλάδα ιδιαίτερα ελκυστική για επενδύσεις.

Στο πλαίσιο της γενικής αυτής εικόνας, παρουσιάζει ενδιαφέρον η αναλυτική καταγραφή των τάσεων ανά γεωγραφική περιοχή.

Αττική

Στον νομό Αττικής, σύμφωνα με τα στοιχεία που προκύπτουν από τις αγοραπωλησίες του δικτύου της RE/MAX Ελλάς, καταγράφηκε αύξηση στις τιμές των παλαιότερων ακινήτων ηλικίας άνω των πέντε ετών κατά μέσο όρο 6,5%. Αντίστοιχα, η αύξηση στα νεόδμητα ακίνητα ηλικίας έως πέντε ετών ανήλθε κατά μέσο όρο στο 6%. Η μέση τιμή ανά τ.μ. στην Αττική για τα νεόδμητα ακίνητα διαμορφώνεται στα 3.706 ευρώ, ενώ για τα παλαιότερα στα 2.460 ευρώ.

Ειδικότερα, στο κέντρο της Αθήνας, καταγράφηκε αύξηση 6,3% στα ακίνητα ηλικίας πέντε ετών και άνω, με τη μέση τιμή πώλησης να διαμορφώνεται στα 2.443 ευρώ ανά τ.μ.. Αξίζει να σημειωθεί ότι η μεγαλύτερη μεταβολή τιμής ανά τ.μ. σε ακίνητα ηλικίας άνω των πέντε ετών καταγράφεται στις περιοχές Νέος Κόσμος και Κουκάκι. Παράλληλα, στα νεόδμητα ακίνητα έως πέντε ετών παρατηρήθηκε αύξηση της τάξεως του 5,7%, διαμορφώνοντας τη μέση τιμή πώλησης στα 3.633 ευρώ ανά τετραγωνικό μέτρο. Η ανοδική τάση ήταν αποτέλεσμα της αύξησης των τιμών σε όλες τις περιοχές του κέντρου, με τις μεγαλύτερες αυξήσεις να σημειώνονται στις περιοχές της Κυψέλης και του Ζωγράφου.

Στα Βόρεια Προάστια Αθηνών, τόσο τα νεόδμητα όσο και τα παλαιότερα ακίνητα παρουσιάζουν αυξήσεις στις τιμές σε σχέση με το 2023. Συγκεκριμένα, στα νεόδμητα, καταγράφεται μέση αύξηση 6,6%, ενώ στα παλαιότερα 4,5%. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα οι μέσες τιμές να διαμορφώνονται στα 4.691 ευρώ ανά τ.μ. και 3.039 ευρώ ανά τ.μ. αντίστοιχα. Για τα ακίνητα έως πέντε ετών μεγαλύτερες αυξήσεις παρατηρούνται σε Χαλάνδρι και Βριλήσσια, ενώ για τα ακίνητα άνω των πέντε ετών στο Χαλάνδρι.

Υψηλές τιμές καταγράφονται και στα Νότια Προάστια της Αθήνας, σημειώνοντας αυξήσεις κατά μέσο όρο στα παλαιότερα 8,7%, με τη μέση τιμή ανά τ.μ. να διαμορφώνεται στα 2.995 ευρώ. Οι μεγαλύτερες αυξήσεις στις τιμές των αγοραπωλησιών παρατηρήθηκαν στις περιοχές του Ελληνικού και της Νέας Σμύρνης. Στα νεόδμητα, η μέση τιμή ανά τ.μ. ανήλθε στα 4.550 ευρώ, με αύξηση κατά μέσο όρο στο 6,9%, ενώ τη μεγαλύτερη αύξηση στην τιμή τετραγωνικού μέτρου παρουσίασαν οι περιοχές του Αλίμου και της Καλλιθέας.

Στα Δυτικά Προάστια, η μέση τιμή ανά τ.μ. φτάνει τα 2.887 ευρώ στα νεόδμητα, δηλαδή υψηλότερα κατά 7,9% σε σχέση με το 2023. Στα παλαιότερα ακίνητα, η μέση τιμή ανά τ.μ. αυξήθηκε κατά μέσο όρο 7,4%, στα 1.678 ευρώ. Και για τις δύο κατηγορίες ακινήτων, οι μεγαλύτερες αυξήσεις στις τιμές παρατηρούνται σε Αιγάλεω και Περιστέρι.

Στον Πειραιά και στις όμορες περιοχές, στα νεόδμητα ακίνητα, η μέση τιμή διαμορφώθηκε στα 3.476 ευρώ ανά τ.μ., ενώ στα παλαιότερα στα 2.570 ευρώ ανά τετραγωνικό μέτρο. Πρόκειται για αύξηση 5,2% και 3,2% αντίστοιχα. Οι μεγαλύτερες αυξήσεις στις τιμές των ακινήτων έως πέντε ετών παρατηρούνται σε Νίκαια και Πειραιά, ενώ για τα παλαιότερα ακίνητα σε Πειραιά και Νέο Φάληρο.

Στο υπόλοιπο Αττικής, στα παλαιότερα ακίνητα, παρατηρήθηκε αύξηση 10,1%, με τη μέση τιμή να ανέρχεται στα 2.037 ευρώ ανά τετραγωνικό μέτρο. Αντίθετα, στα νεόδμητα, η μέση τιμή κυμαίνεται στα 3.000 ευρώ ανά τετραγωνικό μέτρο, παρουσιάζοντας αύξηση 3,4%.

Με βάση όλα τα παραπάνω, στα Βόρεια και στα Δυτικά Προάστια, αλλά και στον Πειραιά, οι τιμές στα νεόδμητα ακίνητα είχαν μεγαλύτερη αύξηση σε σχέση με την αύξηση των τιμών στα παλαιότερα, συγκριτικά με το 2023.

Θεσσαλονίκη

Ανάλογες τάσεις καταγράφηκαν και στη δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της χώρας, τη Θεσσαλονίκη, με σημαντικές διακυμάνσεις ανά περιοχή. Σύμφωνα με τα στοιχεία της RE/MAXΕλλάς, στον νομό Θεσσαλονίκης, η μέση τιμή πώλησης νεόδμητων ακινήτων ανέρχεται στα 2.597 ευρώ ανά τ.μ., παρουσιάζοντας αύξηση 6,1%. Στα μεγαλύτερης ηλικίας ακίνητα, η μέση τιμή ανά τ.μ. ανήλθε στα 1.798 ευρώ, δηλαδή 6,4% υψηλότερα σε σχέση με το 2023. Με εξαίρεση τη δυτική πλευρά της πόλης, σε όλες τις υπόλοιπες περιοχές, οι μεγαλύτερες αυξήσεις σημειώθηκαν σε ακίνητα ηλικίας από πέντε ετών και άνω.

Αναλυτικότερα, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, στα παλαιότερα ακίνητα η μέση τιμή πώλησης ανά τ.μ. αυξήθηκε κατά 4,6% για να διαμορφωθεί σε 2.645 ευρώ ανά τετραγωνικό μέτρο. Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι οι μεγαλύτερες αυξήσεις παρατηρήθηκαν, κυρίως, στις περιοχές Τούμπα και Χαριλάου. Στα νεόδμητα, καταγράφεται αύξηση κατά 3,2%, με τη μέση τιμή πώλησης να διαμορφώνεται σε 3.635 ευρώ ανά τετραγωνικό μέτρο και τις μεγαλύτερες αυξήσεις να παρατηρούνται στο Φάληρο.

Αντίστοιχες διαφοροποιήσεις στις τιμές παρατηρήθηκαν και στην Ανατολική και στη Βόρεια πλευρά της πόλης. Αναλυτικότερα, στα Ανατολικά, η μέση τιμή πώλησης νεόδμητων ακινήτων αυξήθηκε κατά 7,1% και ανήλθε στα 2.736 ευρώ ανά τ.μ., με τις μεγαλύτερες αυξήσεις να παρατηρούνται στο κέντρο της Καλαμαριάς και στο Καραμπουρνάκι. Στα παλαιότερα ακίνητα, η μέση τιμή διαμορφώθηκε στα 1.785 ευρώ ανά τ.μ., δηλαδή 9,1% υψηλότερα από την προηγούμενη χρονιά, με τις μεγαλύτερες αυξήσεις να καταγράφονται σε Κηφισιά και Καραμπουρνάκι.

Στα Βόρεια, η μέση τιμή πώλησης νεόδμητων ακινήτων ανήλθε στα 2.000 ευρώ ανά τ.μ. και στα παλαιότερα η μέση τιμή ανά τ.μ. έφτασε τα 1.500 ευρώ ανά τετραγωνικό μέτρο. Πρόκειται για αύξηση κατά 8,1% και 9,1% αντίστοιχα.

Αντίθετα, στα Δυτικά, μεγαλύτερη αύξηση παρατηρήθηκε στις τιμές των νεόδμητων ακινήτων. Συγκεκριμένα, η μέση αύξηση διαμορφώθηκε στο 8% συγκριτικά με το 2023, με τη μέση τιμή ανά τ.μ. να φτάνει τα 2.016 ευρώ και οι περιοχές Σταυρούπολη και Πολίχνη να πρωταγωνιστούν στις αυξήσεις αυτές. Όσον αφορά στα ακίνητα ηλικίας άνω των πέντε ετών, καταγράφηκε κατά μέσο όρο αύξηση 3,4%, με τη μέση τιμή να διαμορφώνεται στα 1.260 ευρώ ανά τ.μ. και τις μεγαλύτερες αυξήσεις στις τιμές να παρατηρούνται στις περιοχές Μενεμένης και Ελευθερίου – Κορδελιού.

Υπόλοιπη Ελλάδα

Στην υπόλοιπη Ελλάδα, με βάση τα στοιχεία της RE/MAX Ελλάς, εξίσου σημαντικές αυξήσεις παρατηρήθηκαν και στα νεόδμητα και στα παλαιότερα ακίνητα. Ειδικότερα, η μέση τιμή ανά τετραγωνικό στα παλαιότερα ακίνητα διαμορφώθηκε στα 1.759 ευρώ ανά τ.μ. και στα ακίνητα έως πέντε ετών στα 2.723 ευρώ ανά τ.μ., αυξήσεις 7,6% και 6,3% αντίστοιχα.

Ενδεικτικό της δυναμικής που επικρατεί στην αγορά του Real Estate είναι και το γεγονός ότι η RE/MAX Ελλάς, με 86 γραφεία και περισσότερους από 1.200 συμβούλους ακινήτων σε ολόκληρη την επικράτεια, σημείωσε συνολική αύξηση πωλήσεων κατά 35,66% το 2024. Αντίστοιχα, η αύξηση στον αριθμό των συναλλαγών (πράξεις) ανήλθε στο 28,78%.

Advertisement Macon
Advertisement
Advertisement Ergon Tzanidakis
Advertisement TÜV Austria
Advertisement Aecom
Το ακίνητο της ΕΤΑΔ στην Παραλία Ποροβίτσας στην Αχαΐα - Πηγή: ΕΤΑΔ
Χωρίς κατηγορία1 ημέρα ago

“Στον αέρα” νέος διαγωνισμός της ΕΤΑΔ για την εκμίσθωση τουριστικού ακινήτου στην Αχαΐα

Σχοινούσα - Φωτογραφία αρχείου - Φωτό: EUROKINISSI
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ1 ημέρα ago

Νέα ξενοδοχειακή επένδυση δρομολογείται στη Σχοινούσα – Πώς θα χρηματοδοτηθεί μέσω Αναπτυξιακού

Λήμνος - Φωτογραφία αρχείου - Φωτό: Βασίλης Πρωτόπαπας / Eurokinissi
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ1 ημέρα ago

“Στα σκαριά” έργο για νέο ξενοδοχείο 4 αστέρων στη Λήμνο

Φωτογραφία αρχείου - Designed by Canva
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ1 ημέρα ago

Εγκρίθηκε ως Στρατηγική Επένδυση το νέο mega τουριστικό έργο PHĀEA 121 εκατ. ευρώ στη Νότια Κρήτη

Οι νέες σουίτες στο Avant Mar στην Πάρο - Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ1 ημέρα ago

Επεκτάθηκε και εισήλθε στην επόμενη φάση ανάπτυξής του το 5άστερο Avant Mar στην Πάρο – Πώς ανακαινίσθηκε και ενσωματώθηκε το πρώην Ξενία Πάρου

To ανακαινισμένο Ξενία στην Πάρο - Watt Group
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ1 ημέρα ago

Ολοκληρώθηκε η ανακαίνιση του πρώην Ξενία στην Πάρο – Ποιές εταιρείες υλοποίησαν την επένδυση

Ο CEO της Trade Estates, Δημήτρης Παπούλης - Πηγή: Trade Estates
REAL ESTATE2 ημέρες ago

“Πράσινο φως” για την κάλυψη ομολογιακού δανείου 5 εκατ. ευρώ της Evitenco από την Trade Estates

Premia Properties
REAL ESTATE2 ημέρες ago

Ποιοί επενδυτές θα συμμετάσχουν στη νέα Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου 40 εκατ. ευρώ της Premia Properties

Κέρκυρα - Φωτογραφία αρχείου - Φωτό: ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ / EUROKINISSI
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ2 ημέρες ago

Εγκρίθηκε προς χρηματοδότηση από τον Αναπτυξιακό Νόμο νέα ξενοδοχειακή επένδυση στην Κέρκυρα

YOTELPAD Athens - Πηγή: YOTEL
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ2 ημέρες ago

Ντεμπούτο της Yotel στην Ελλάδα με το 3-σε-1 YOTELPAD Athens – Σε ποιά 3 κτίρια και περιοχές στο κέντρο θα αναπτυχθεί

Saladi Project - Πηγή: Gnosis Investments
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ1 εβδομάδα ago

[ΦΩΤΟ] Δείτε πώς θα μεταμορφωθεί το “ιστορικό” ξενοδοχείο Saladi στην Αργολίδα – Ποιά εταιρεία δρομολογεί την mega επένδυση

Φωτογραφία αρχείου - Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΛΙΜΕΝΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ/STR
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ2 εβδομάδες ago

Οι 7 νέες ξενοδοχειακές επενδύσεις που προχωρούν στον Πειραιά – Σε ποιά σημεία θα γίνουν και ποιές εταιρείες επενδύουν

H Marina Galleria στο Ελληνικό - Πηγή: Lamda Development
VIDEOS3 εβδομάδες ago

The Ellinikon: δείτε που ακριβώς θα γίνουν όλα τα μεγάλα έργα – Σε ποιά σημεία θα γίνουν τα ξενοδοχεία και malls

Το κτίριο επί της οδού Μάρνη 45 κοντά στην Πλατεία Βάθης - Φωτό: Google Maps
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ2 εβδομάδες ago

Νέο ξενοδοχείο “στα σκαριά” στην Πλατεία Βάθης – Ποιό κτίριο γραφείων θα αξιοποιηθεί τουριστικά

Η τοποθεσία της τουριστικής επένδυσης Hydra Rock στην Αργολίδα - Πηγή: Enterprise Greece
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ2 εβδομάδες ago

“Πρόσω ολοταχώς” για τη Στρατηγική Τουριστική Επένδυση Hydra Rock σε Πόρο – Ερμιονίδα

Τα νέα κτίρια γραφείων της PwC που θα αναπτύξει στο Μαρούσι η Dimand - Πηγή: Dimand
ΚΤΙΡΙΑ ΓΡΑΦΕΙΩΝ3 εβδομάδες ago

[VIDEO] Τα 4+2 μεγάλα συγκροτήματα γραφείων στο Μαρούσι – Ποιά βρίσκονται υπό κατασκευή και πώς προχωρούν

Costa Nopia - Πηγή: Cretan Sea & Sun Development
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ2 εβδομάδες ago

Άνοιξε ο δρόμος για την mega τουριστική επένδυση Costa Nopia στην Κρήτη

Athens Sansevieria - Athens Riviera Falirikon - Φωτό: Bizness.gr
RESIDENTIAL1 εβδομάδα ago

[ΦΩΤΟ] Σε εξέλιξη η κατασκευή της μεγάλης οικιστικής επένδυσης Athens Sansevieria στο Παλαιό Φάληρο – Ποιά εταιρεία επενδύει στο έργο

YOTELPAD Athens - Πηγή: YOTEL
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ2 ημέρες ago

Ντεμπούτο της Yotel στην Ελλάδα με το 3-σε-1 YOTELPAD Athens – Σε ποιά 3 κτίρια και περιοχές στο κέντρο θα αναπτυχθεί

Η έκταση στη Βόρεια Αφάντου στη Ρόδο - Πηγή φωτό: ΤΑΙΠΕΔ
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ5 ημέρες ago

Πρώτο “πράσινο φως” για τη μεγάλη τουριστική επένδυση στη Βόρεια Αφάντου – Ποιός μεγάλος όμιλος θα επενδύσει στο ακίνητο

Η οικιστική επένδυση της Vita Estate Development στην οδό Ιάσονος 42 στη Νέα Σμύρνη - Πηγή: Vita Estate Development
RESIDENTIAL4 ημέρες ago

[VIDEO] Προχωρά η νέα οικιστική επένδυση στη Νέα Σμύρνη – Σε ποιά περιοχή κατασκευάζεται

Riviera Tower - Πηγή: Lamda Development
RESIDENTIAL4 ημέρες ago

The Ellinikon: έφτασε ήδη στα μισά ο “πράσινος” ουρανοξύστης κατοικιών Riviera Tower – Ξεπέρασε τα 113 μέτρα ύψος

The Grid - Πηγή: EY
ΚΤΙΡΙΑ ΓΡΑΦΕΙΩΝ2 εβδομάδες ago

[VIDEO] Προχωρά η κατασκευή του νέου “πράσινου” συγκροτήματος γραφείων The Grid στο Μαρούσι – Πότε θα ολοκληρώσει την επένδυση η Noval Property

Τα νέα κτίρια γραφείων της PwC που θα αναπτύξει στο Μαρούσι η Dimand - Πηγή: Dimand
ΚΤΙΡΙΑ ΓΡΑΦΕΙΩΝ3 εβδομάδες ago

[VIDEO] Τα 4+2 μεγάλα συγκροτήματα γραφείων στο Μαρούσι – Ποιά βρίσκονται υπό κατασκευή και πώς προχωρούν

Τα έργα σε εξέλιξη στον νέο Riviera Tower στο The Ellinikon - Πηγή: Bizness.gr
RESIDENTIAL4 εβδομάδες ago

[VIDEO] The Ellinikon: και επίσημα το νέο υψηλότερο κτίριο στην Ελλάδα ο ουρανοξύστης κατοικιών Riviera Tower στο Ελληνικό

Athens Riviera Falirikon - QG Investments / 314 Architecture Studio
RESIDENTIAL1 μήνα ago

[VIDEO] Ξεκίνησαν τα έργα για τη νέα οικιστική επένδυση Athens Sansiveria στην Λεωφόρο Ποσειδώνος

Τα έργα σε εξέλιξη στον νέο Riviera Tower στο The Ellinikon - Πηγή: Bizness.gr
RESIDENTIAL1 μήνα ago

[VIDEO] The Ellinikon: προχωρούν τα έργα στον “πράσινο” ουρανοξύστη κατοικιών Riviera Tower στο Ελληνικό

Το project Nea Polis στο Περιγιάλι Καβάλας - Πηγή: Όμιλος Κουρτίδη
RESIDENTIAL2 μήνες ago

[VIDEO] Σε εξέλιξη η μεγάλη οικιστική επένδυση Nea Polis στην Καβάλα – Πώς θα αναβαθμίσει την περιοχή με 7 νέους σύγχρονους οικισμούς με κατοικίες

Eleusis Project - Πηγή: Karpathios Development
LOGISTICS2 μήνες ago

[VIDEO] Πώς θα γίνει το νέο έργο logistics Eleusis Project στον Ασπρόπυργο – Ποιά εταιρεία επενδύει

Piraeús Gate - Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
RESIDENTIAL2 μήνες ago

[VIDEO] Δείτε πώς θα γίνουν τα νέα “πράσινα” κτίρια κατοικιών και γραφείων στο Piraeus Gate Project

TRENDING

Επικοινωνία

Copyright © 2019-2024 Bizness.gr

Bizness.gr - Ταυτότητα
Ιδιοκτήτρια εταιρεία: «INFRA MEDIA M.I.K.E.» Διακριτικός τίτλος: «INFRA MEDIA» - Έδρα: Δήμος Αθηναίων, Αριστείδου αρ. 10-12, Τ.Κ. 10559 - ΑΦΜ: 801478591 Δ.Ο.Υ.: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ. - Τηλ. επικοινωνίας: 2130405600 - E-mail: contact@ypodomes.com Νόμιμος Εκπρόσωπος: Καραγιάννης Νικόλαος, Νόμιμος Εκπρόσωπος - Δικαιούχος του ονόματος τομέα (bizness.gr): INFRA MEDIA M.I.K.E. - Διευθυντής/Διαχειριστής: Καραγιάννης Νικόλαος - Διευθυντής Σύνταξης: Κατερίνα Παναγέα
Η Εταιρεία δηλώνει ότι έχει συμμορφωθεί με τη Σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της Επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L 63).