Connect with us

ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

Τα 8+1 νέα ξενοδοχεία στον Πειραιά – Σε ποιά ακίνητα & περιοχές θα γίνουν

bizness.gr

Published

on

Άποψη του Πειραιά - Πηγή: Canva
Άποψη του Πειραιά - Πηγή: Canva

Ο καταιγισμός νέων ξενοδοχειακών επενδύσεων στον Πειραιά συνεχίζεται καθώς η εκρηκτική άνοδος του τουρισμού στην Ελλάδα και η ολοκλήρωση μεγάλων έργων στην πόλη (όπως η επέκταση του μετρό μέχρι το Δημοτικό Θέατρο) έχουν δημιουργήσει ευνοικές συνθήκες για ξενοδοχειακή ανάπτυξη στην ευρύτερη περιοχή γύρω από το λιμάνι.

Το 2023 θα φιλοξενήσει ένα νέο opening ξενοδοχείου στην πόλη του Πειραιά ενώ ακόμη 7 βρίσκονται σε διάφορα στάδια αδειοδότησης ή ανάπτυξης με σημαντικές αλυσίδες, όπως η Hilton και ο Όμιλος Μήτση, να ετοιμάζονται για την κάθοδό τους στο “μεγάλο λιμάνι”.

To νέο opening του 2023

Ο λόγος για το νέο 4άστερο ξενοδοχείο σε ακίνητο που βρίσκεται επί της οδού Λεωχάρους και Ναυαρίνου, κοντά στους σταθμούς του Μετρό Πειραιά αλλά και το λιμάνι.

Το νέο ξενοδοχείο θα ονομαστεί Athenarum Portus, που σημαίνει το λιμάνι της Αθήνας και ήταν ένα από τα ονόματα του Πειραιά κατά τους ρωμαϊκούς χρόνους και έπειτα.

Θα έχει δυναμικότητα 51 δωματίων και 102 κλινών.

Η σχετική επένδυση έχει μάλιστα πρόσφατα ενταχθεί στον Αναπτυξιακό Νόμο με απόφαση του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων. Φορέας της αναφέρεται η εταιρεία MF HOTELS E.E..

To ύψος της επένδυσης ανέρχεται σε περίπου 2,5 εκατ. ευρώ και θα ενισχυθεί με το ποσό των 704.000 ευρώ με τη μορφή επιχορήγησης.

Την κατασκευή του ξενοδοχείου έχει αναλάβει η εταιρεία MF TECHNIK INTL.

Στα σκαριά το νέο Hampton by Hilton στο πρώην MISTRAL

Εγκρίθηκε η επένδυση για το νέο ξενοδοχείο Hilton στον Πειραιά.

Αφορά το νέο Hampton by Hilton Piraeus Mikrolimano το οποίο θα αναπτυχθεί και λειτουργήσει μέσα από τη συμφωνία του ομίλου Δουζόγλου και της Hilton.

Πριν από μερικές ημέρες εγκρίθηκε η σχετική επένδυση από το Υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων.

Σύμφωνα με την απόφαση, η επένδυση αφορά τον εκσυγχρονισμό ολοκληρωμένης μορφής του υφιστάμενου ξενοδοχείου Mistral στην οδό Αλ. Παπαναστασίου 105, στο Μικρολίμανο, την αναβάθμισή του από 3 σε 4 αστέρων, και την επέκταση της δυναμικότητάς του κατά 7 δωμάτια / 30 κλίνες (με συνολική τελική δυναμικότητα 81 δωματίων και 171 κλινών).

Το ύψος της επένδυσης ανέρχεται σε 4,9 εκατ. ευρώ περίπου και θα ενισχυθεί με το ποσό του 1,37 εκατ. ευρώ περίπου με τη μορφή επιχορήγησης.

Φορέας της επένδυσης εμφανίζεται η εταιρεία ΑΙΘΡΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΗ & ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΙΚΕ.

Το Hampton by Hilton Piraeus Μικρολίμανο θα βρίσκεται στην Καστέλλα, το στολίδι του Πειραιά που φημίζεται για τη νεοκλασική αρχιτεκτονική του, κοντά στη μαρίνα του Μικρολίμανου με εκπληκτική θέα στο λιμάνι.

Μετά από την ανακαίνιση ύψους 5,5 εκατομμυρίων ευρώ στην οποία θα προχωρήσει ο όμιλος SCD, το Hampton by Hilton Piraeus Μικρολίμανο θα προσφέρει την διεθνώς αναγνωρισμένη και υψηλής ποιότητας φιλοξενία των ξενοδοχείων Hampton by Hilton.

Με 4 αίθουσες συσκέψεων συνολικής επιφάνειας 120 τετραγωνικών μέτρων και μια αξιοζήλευτη εξωτερική πισίνα με εκπληκτική θέα στον Πειραιά και την Αθηναϊκή Ριβιέρα, οι ταξιδιώτες θα απολαμβάνουν τη διαμονή τους.

Οι μοντέρνες και «φρέσκες» εσωτερικές ανακαινίσεις του ξενοδοχείου θα δώσουν ζωή σε ένα 24ωρο επιχειρηματικό κέντρο που θα διαθέτει γυμναστήριο και άνετα δωμάτια, ενώ οι επισκέπτες θα επωφεληθούν επίσης από τη βραβευμένη υπηρεσία του Hampton by Hilton, που περιλαμβάνει δωρεάν ζεστό πρωινό και δωρεάν Wi-Fi.

Το Μέγαρο Μεταξά στην οδό Αριστείδου στον Πειραιά - Φωτό: Google Maps

Το Μέγαρο Μεταξά στην οδό Αριστείδου στον Πειραιά – Φωτό: Google Maps

Το νέο ξενοδοχείο του Ομίλου Μήτση στον Πειραιά

Στα σκαριά βρίσκεται νέα ξενοδοχεική επένδυση στο λιμάνι του Πειραιά με μεγάλο ξενοδοχειακό όμιλο από την Ελλάδα να σχεδιάζει το νέο ξενοδοχείο.

Πρόκειται για το Μέγαρο Μεταξά, το ακίνητο που βρίσκεται στην οδό Αριστείδου 16-18, και το ακίνητο στον αριθμό 20 της οδού.

Τα ακίνητα βρίσκονται πολύ κοντά στο λιμάνι του Πειραιά και το σταθμό μετρό “Πειραιάς”.

Σύμφωνα με απόφαση του Υπουργείου Τουρισμού, η επένδυση για τη δημιουργία τουριστικού καταλύματος υπάγεται στις πρότυπες περιβαλλοντικές δεσμεύσεις.

Ιδιοκτήτρια των ακινήτων είναι η ΜΕΚΤΗΜΑ Α.Ε. και μισθώτρια η εταιρεία ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΑΙ ΚΑΙ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ Κ. ΜΗΤΣΗΣ Α.Ε. (o γνωστός όμιλος Μήτση).

Σύμφωνα με την απόφαση, το ξενοδοχείο θα είναι 4 αστέρων και θα έχει δυναμικότητα 150 κλινών.

Σημειώνεται ότι το 2018 είχε εγκριθεί προς υπαγωγή στις ρυθμίσεις του Αναπτυξιακού Νόμου το επενδυτικό σχέδιο για τη δημιουργία ξενοδοχείου 4 αστέρων και δυναμικότητας 100 δωματίων / 100 κλινών, στο ακίνητο της Αριστείδου 16-18.

Το έργο αφορούσε στην ανακατασκευή δύο όμορων εμπορικών κτιρίων με συνολική υφιστάμενη δόμηση 3.799 τ.μ. για τη στέγαση του ξενοδοχείου. Τα δύο κτίρια κατασκευάστηκαν το 1965 και κατά τα πρώτα χρόνια λειτουργίας τους στέγασαν τις δραστηριότητες της εταιρείας παραγωγής αλκοολούχων ποτών Μεταξά.

Τα προηγούμενα χρόνια τα κτίρια είχαν συνενωθεί λειτουργικά και η ιδιοκτήτρια εταιρεία MEKTHMA A.E. ενοικίαζε ανάλογα με τις ανάγκες τμηματικές ή ενιαίες επιφάνειες ανά όροφο ως καταστήματα, αποθηκευτικούς χώρους ή γραφεία.

Πλέον το ακίνητο έχει μισθωθεί στον όμιλο Μήτση με στόχο τη δημιουργία ξενοδοχείου.

6 ακόμη νέα ξενοδοχεία στα σκαριά

  • Η εταιρεία “LEOPOLD DEVELOPMENTS Α.Ε.” με δ.τ. “LEOPOLD DEVELOPMENTS Α.Ε.”, έλαβε έγκριση από την Περιφέρεια Αττικής για υπαγωγή στις διατάξεις του ν. 4399/2016, όπως ισχύει, και ειδικότερα στο καθεστώς ενισχύσεων «Επιχειρηματικότητα Πολύ Μικρών και Μικρών Επιχειρήσεων» των άρθρων 59 έως 61 αυτού (Ε’ κύκλος), του επενδυτικού της σχεδίου το οποίο προβλέπει την δημιουργία ξενοδοχείου τριών αστέρων. Το επενδυτικό πλάνο προβλέπει την δημιουργία της ξενοδοχειακής μονάδας δυναμικότητας 14 δωματίων και 28 κλινών στον Δήμο Πειραιά της Περιφέρειας Αττικής με το συνολικό επιλέξιμο κόστος της επένδυσης να βρίσκεται, σύμφωνα με τα δημοσιευμένα στοιχεία της Περιφέρειας Αττικής, στα 934.667,29 ευρώ και το συνολικό ενισχυόμενο κόστος να βρίσκεται στα 823.867,66 ευρώ. Επίσης σύμφωνα με τα δημοσιευμένα στοιχεία της Περιφέρειας Αττικής, στο επενδυτικό πλάνο θα χορηγηθεί ενίσχυση ύψους 230.682,95 ευρώ με τη μορφή επιχορήγησης ενώ οι νέες θέσεις εργασίας που θα δημιουργηθούν από την υλοποίηση της επένδυσης ανέρχονται σε 5,50 Ετήσιες Μονάδες Εργασίας. Σύμφωνα με πληροφορίες της εταιρείας, η νέα ξενοδοχειακή μονάδα θα βρίσκεται στην οδό Καραολή και Δημητρίου στον Πειραιά πλησίον του πεντάστερου ξενοδοχείου Piraeus Theoxenia Hotel. Οι εργασίες για την κατασκευή του καταλύματος θα ξεκινήσουν τον Μάιο του 2023 σύμφωνα με τις πληροφορίες της εταιρείας και θα ολοκληρωθούν μετά από έναν χρόνο οπότε και θα ξεκινήσει η λειτουργία του ξενοδοχείου.
  • Νέο ξενοδοχείο στο κέντρο του Πειραιά ακριβώς δίπλα από το Μετρό. Το επενδυτικό σχέδιο είχε εγκριθεί από τις υπηρεσίες της Περιφέρειας Αττικής προς υπαγωγή στον Αναπτυξιακό Νόμο ενώ εκδόθηκε πρόσφατα και η σχετική οικοδομική άδεια. Η τελευταία αφορά την αλλαγή χρήσης του κτιρίου από γραφεία σε ξενοδοχείο και μεταξύ άλλων περιλαμβάνει ενίσχυση του φέροντος οργανισμού και εσωτερικές διαρρυθμίσεις. Το πρώην κτίριο γραφείων βρίσκεται σε στρατηγική θέση, δίπλα από το σταθμό του Μετρό στον Πειραιά, ακριβώς δίπλα στο κτίριο του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Πειραιά, και σε απόσταση αναπνοής από το λιμάνι του Πειραιά. Το επενδυτικό σχέδιο αφορά τη δημιουργία 5ώροφου ξενοδοχείου 3 αστέρων, δυναμικότητας 55 δωματίων και 100 κλινών. Το ύψος της επένδυσης αγγίζει τα 1,78 εκατ. ευρώ περίπου. Με την ένταξή του στον Αναπτυξιακό Νόμο θα ενισχυθεί με το ποσό των 329.635,6 ευρώ με τη μορφή επιχορήγησης. Φορέας της επένδυσης είναι η εταιρεία DF PIRAEUS ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Ι.Κ.Ε.. Σημειώνεται ότι νωρίτερα φέτος άνοιξε σε απόσταση αναπνοής το πρώτο urban smart hotel του Πειραιά, στην οδό Λουδοβίκου.
  • H επιχείρηση “ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΣΠΙΤΙ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ” με δ.τ. “BEST HOUSE Ε.Π.Ε.”, έλαβε έγκριση για υπαγωγή στις διατάξεις του ν. 4399/2016, όπως ισχύει, και ειδικότερα στο καθεστώς ενισχύσεων «Επιχειρηματικότητα Πολύ Μικρών και Μικρών Επιχειρήσεων» των άρθρων 59 έως 61 αυτού (Δ’ κύκλος), του επενδυτικού της πλάνου που αφορά την δημιουργία μιας νέας ξενοδοχειακής μονάδας τριών αστέρων στον Πειραιά. Σύμφωνα με τα δημοσιευμένα στοιχεία της Περιφέρειας Αττικής, σύμφωνα με το επενδυτικό πλάνο, η ξενοδοχειακή μονάδα προβλέπεται να είναι δυναμικότητας 8 δωματίων και 30 κλινών, στην περιοχή του Δήμου Πειραιά ενώ για την επένδυση το συνολικό επιλέξιμο κόστος είναι 733.806,75 ευρώ ενώ το συνολικό ενισχυόμενο κόστος είναι 674.364,05 ευρώ ανά τ.μ. Επίσης σύμφωνα με τα δημοσιευμένα στοιχεία της Περιφέρειας Αττικής, στο επενδυτικό πλάνο θα χορηγηθεί ενίσχυση ύψους 269.745,62 ευρώ με τη μορφή επιχορήγησης. Απο την υλοποίηηση της ξενοδοχειακής επένδυσης στον Πειραιά θα δημιουργθούν 5,00 Ετήσιες Μονάδες Εργασίας.
  • Nέα επένδυση για ξενοδοχείο στο κέντρο του Πειραιά, σε πρώην κτίριο γραφείων που θα μετατραπεί σε τουριστικό κατάλυμα. Το 8ώροφο κτίριο βρίσκεται στην οδό Μακράς Στοάς 17, στον Πειραιά, σε απόσταση αναπνοής από το λιμάνι. Στέγαζε γραφεία και ανήκει στο Χατζηκυριάκειο Ίδρυμα, το οποίο είχε διενεργήσει διαγωνισμό για την αξιοποίηση του κτιρίου μέσω μακροχρόνιας παραχώρησης. Πρόσφατα προεγκρίθηκε η οικοδομική άδεια για αλλαγή χρήσης του κτιρίου από γραφεία σε ξενοδοχείο, με φορέα της επένδυσης την εταιρεία ANVIL MANAGEMENT GROUP ΙΚΕ.

Το πρώην κτίριο γραφείων στην οδό Μακράς Στοάς 17, στον Πειραιά, που θα γίνει ξενοδοχείο

  • Μπορεί τα σχέδια για πολυτελές ξενοδοχείο στη γνωστή ως “Παγόδα” στο λιμάνι του Πειραιά να μην έχουν προχωρήσει ποτέ, ωστόσο η περιοχή της κρουαζιέρας στο λιμάνι έχει μεγάλες δυνατότητες τουριστικής ανάπτυξης, εξ ου και το νέο ξενοδοχείο 4 αστέρων που βρίσκεται στα σκαριά σε γνωστό κτίριο της Ακτής Μιαούλη. Το κτίριο στέγαζε για δεκαετίες τη γνωστή ακτοπλοϊκή εταιρεία Ηπειρωτική (Epirotiki Lines) και βρίσκεται ακριβώς απέναντι από την “Παγόδα” και σε απόσταση αναπνοής από τον προβλήτα κρουαζιέρας στο λιμάνι του Πειραιά. Με την τελευταία απόφαση του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων, εγκρίθηκε το επενδυτικό σχέδιο της εταιρείας ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΘΑΛΑΣΣΙΩΝ ΧΕΡΣΑΙΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ για ανάπτυξη νέου ξενοδοχείου στο κτίριο της Ακτής Μιαούλη 87. Το νέο ξενοδοχείο θα είναι 4 αστέρων, με δυναμικότητα 107 δωματίων και 221 κλινών. Η εταιρεία θα λάβει επιχορήγηση 2,2 εκ. ευρώ για την υλοποίηση του επενδυτικού πλάνου (επί συνολικής επένδυσης 7,9 εκ. ευρώ περίπου).

  • Το νέο ξενοδοχείο θα είναι 4 αστέρων και θα έχει δυναμικότητα 20 δωματίων και 46 κλινών. Η επένδυση 3,074 εκατ. ευρώ θα ενισχυθεί μέσω του Αναπτυξιακού Νόμου με το ποσό των 862.000 ευρώ περίπου. Φορέας της επένδυσης είναι η εταιρεία COSMAR M.I.K.E.

Advertisement

The Green Office

Advertisement Macon
Advertisement
Advertisement The Green Office
Advertisement TÜV Austria
Advertisement Aecom
Πηγή: ΟΛΠ
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ14 ώρες ago

4 νέα ξενοδοχεία στο Λιμάνι του Πειραιά με το νέο master plan – Πού θα γίνουν

Άποψη της Θεσσαλονίκης - Πηγή: Canva
REAL ESTATE15 ώρες ago

Άλλαξε χέρια το βιομηχανικό ακίνητο της Φιλκεραμ Johnson στην Ανατολική Θεσσαλονίκη

Το ακίνητο του ΕΦΚΑ στην οδό Σωκράτους 53 και Ζήνωνος στην Ομόνοια - Πηγή: Google Maps
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ16 ώρες ago

Νέος διαγωνισμός για ξενοδοχείο σε ακίνητο – φιλέτο του ΕΦΚΑ στην Ομόνοια

Φωτογραφία αρχείου - Πηγή: Canva
SPECIAL EDITIONS1 ημέρα ago

Πώς το γνωστό σύστημα LEED αξιολογεί τα νέα “πράσινα” κτίρια γραφείων και ξενοδοχείων

Φωτό: Arbitrage Real Estate
SPECIAL EDITIONS1 ημέρα ago

Επεκτείνεται στην Ελλάδα η Colliers μέσω συμφωνίας με την Arbitrage Real Estate

Πηγή: Lamda Development
RESIDENTIAL1 ημέρα ago

Προχωρούν οι 8 μεγάλες εμπορικές & οικιστικές επενδύσεις στο Ελληνικό – Για ποιές ξεκίνησαν ήδη έργα

Το νέο πολυτελές Mandarin Oriental Costa Navarino - Πηγή: ΤΕΜΕΣ
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ2 ημέρες ago

Ανοίγει το καλοκαίρι το νέο 5άστερο ξενοδοχείο στο Costa Navarino – Νέες επενδύσεις της ΤΕΜΕΣ στα σκαριά

Villa Selena - Φωτό: Aria Hotels
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ2 ημέρες ago

Νέο boutique ξενοδοχείο στη Σύρο εντάχθηκε στο χαρτοφυλάκιο των Aria Hotels

Smart Park - Πηγή: Eurokinissi
REAL ESTATE2 ημέρες ago

Χρηματοδότηση 71,4 εκατ. ευρώ για το Smark Park μέσω REDS

Το Ολυμπιακό Κέντρο Μαρκόπουλου - Πηγή: ΤΑΙΠΕΔ
REAL ESTATE2 ημέρες ago

Μια προσφορά για την αξιοποίηση του ακινήτου στο πρώην Ολυμπιακό Ιππικό Κέντρο στο Μαρκόπουλο

Hilton Athens - Φωτό: bizness.gr
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ2 εβδομάδες ago

Σε εξέλιξη η μεταμόρφωση του Hilton Athens σε υπερπολυτελές Conrad – Πότε θα ολοκληρωθεί η επένδυση

Το νέο ξενοδοχείο της Brown Hotels στην οδό Πειραιώς 44 - Πηγή: Liakos Architects / WH Europe
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ2 εβδομάδες ago

Στα σκαριά το νέο condo hotel της Brown Hotels στην οδό Πειραιώς

Η περιοχή του Βοτανικού από ψηλά - Πηγή: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI
ΚΤΙΡΙΑ ΓΡΑΦΕΙΩΝ7 ημέρες ago

[VIDEO] Ανοίγει ο δρόμος για τη μεγάλη επένδυση της Dimand στο ακίνητο της Softex στο Βοτανικό

Πηγή: Canva
LOGISTICS2 εβδομάδες ago

Στα σκαριά η νέα μεγάλη επένδυση logistics στον Ασπρόπυργο – Ποιό fund επενδύει σε πρώην ακίνητο χαλυβουργίας

The Social Hotel Athens - Φωτό: Radisson
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ2 ημέρες ago

[ΦΩΤΟ] Άνοιξε το νέο ξενοδοχείο The Social Athens Hotel της Radisson στο Κολωνάκι

Άποψη της πόλης της Καλαμάτας - Φωτό αρχείου - Πηγή: Canva Pro
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ2 εβδομάδες ago

Εγκρίθηκαν επενδύσεις για νέα ξενοδοχεία 5 αστέρων σε Λακωνία και Μεσσηνία 

RESIDENTIAL7 ημέρες ago

[VIDEO] Σχεδόν έτοιμη η εμπορική επένδυση στο κέντρο του Χαλανδρίου – Ξεκίνησε και η οικιστική

Το ιστορικό ξενοδοχείο "Βιέννη" στη Θεσσαλονίκη που θα γίνει ξενοδοχείο της Brown Hotels - Πηγή: Brown Hotels
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ1 εβδομάδα ago

Το 2024 ανοίγουν τα 2 νέα ξενοδοχεία της Brown Hotels στη Θεσσαλονίκη – Σε ποιά ιστορικά κτίρια θα γίνουν

Meliá Athens - Πηγή: Meliá Hotels International
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ3 εβδομάδες ago

Στόχος για 4 νέα ξενοδοχεία Meliá Hotels στην Ελλάδα έως το 2025

Το νέο HUB 26 Thessaloniki Office Complex στη Θεσσαλονίκη - Πηγή: Dimand Real Estate
ΚΤΙΡΙΑ ΓΡΑΦΕΙΩΝ2 εβδομάδες ago

Μεγάλωσε η επένδυση Hub26 της Dimand στη Θεσσαλονίκη

Η περιοχή του Βοτανικού από ψηλά - Πηγή: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI
ΚΤΙΡΙΑ ΓΡΑΦΕΙΩΝ7 ημέρες ago

[VIDEO] Ανοίγει ο δρόμος για τη μεγάλη επένδυση της Dimand στο ακίνητο της Softex στο Βοτανικό

RESIDENTIAL7 ημέρες ago

[VIDEO] Σχεδόν έτοιμη η εμπορική επένδυση στο κέντρο του Χαλανδρίου – Ξεκίνησε και η οικιστική

Η νέα μεγάλη τουριστική και οικιστική επένδυση The Hamptons Greece στην Καβάλα - Πηγή: The Hamptons Greece
RESIDENTIAL4 εβδομάδες ago

[VIDEO – ΦΩΤΟ] Από τη Νέα Υόρκη… στην Καβάλα – Η νέα μεγάλη τουριστική επένδυση The Hamptons Greece

O Piraeus Tower φωταγωγημένος για τις γιορτές - Πηγή: Nikos Daniilidis / Eurokinissi
VIDEOS1 μήνα ago

[VIDEO] Πρωτοχρονιά από τον ανακαινισμένο Piraeus Tower

H εμπορική επένδυση της Ten Brinke στο Αγρίνιο - Πηγή: Ten Brinke
ΕΜΠΟΡΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ & ΠΑΡΚΑ1 μήνα ago

[VIDEO] Ολοκληρώθηκε η επένδυση της Ten Brinke για νέο εμπορικό ακίνητο στο Αγρίνιο

O Piraeus Tower φωταγωγημένος για τις γιορτές - Πηγή: Nikos Daniilidis / Eurokinissi
VIDEOS2 μήνες ago

[VIDEO] Piraeus Tower: φωταγωγήθηκε ο νέος Πύργος του Πειραιά 12 μήνες πριν την ολοκλήρωσή του

Η νέα Αγορά Μοδιάνο στη Θεσσαλονίκη - Πηγή: Όμιλος Fais
ΕΜΠΟΡΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ & ΠΑΡΚΑ2 μήνες ago

[VIDEO] Άνοιξε ανανεωμένη μετά από χρόνια η ιστορική Αγορά Μοδιάνο στη Θεσσαλονίκη

To διατηρητέο της Ερμού που θα αξιοποιηθεί από την Ten Brinke
ΕΜΠΟΡΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ & ΠΑΡΚΑ2 μήνες ago

Ξεκίνησε η νέα επένδυση της Ten Brinke στην Ερμού – Ποιό γνωστό ακίνητο θα αξιοποιηθεί

Piraeus Retail Park - Φωτό: Ten Brinke
VIDEOS2 μήνες ago

[VIDEO] Δείτε το ολοκληρωμένο Piraeus Retail Park στην Πειραιώς

Το νέο πολυτελές Mandarin Oriental Costa Navarino - Πηγή: ΤΕΜΕΣ
VIDEOS3 μήνες ago

[VIDEO] Δείτε το νέο υπόσκαφο ξενοδοχείο Mandarin Oriental στο Costa Navarino

ΔΗΜΟΦΙΛΗ