Connect with us

ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

Τα 8+1 νέα ξενοδοχεία στον Πειραιά – Σε ποιά ακίνητα & περιοχές θα γίνουν

Newsroom

Published

on

Άποψη του Πειραιά - Πηγή: Canva
Άποψη του Πειραιά - Πηγή: Canva

Ο καταιγισμός νέων ξενοδοχειακών επενδύσεων στον Πειραιά συνεχίζεται καθώς η εκρηκτική άνοδος του τουρισμού στην Ελλάδα και η ολοκλήρωση μεγάλων έργων στην πόλη (όπως η επέκταση του μετρό μέχρι το Δημοτικό Θέατρο) έχουν δημιουργήσει ευνοικές συνθήκες για ξενοδοχειακή ανάπτυξη στην ευρύτερη περιοχή γύρω από το λιμάνι.

Το 2023 θα φιλοξενήσει ένα νέο opening ξενοδοχείου στην πόλη του Πειραιά ενώ ακόμη 7 βρίσκονται σε διάφορα στάδια αδειοδότησης ή ανάπτυξης με σημαντικές αλυσίδες, όπως η Hilton και ο Όμιλος Μήτση, να ετοιμάζονται για την κάθοδό τους στο “μεγάλο λιμάνι”.

To νέο opening του 2023

Ο λόγος για το νέο 4άστερο ξενοδοχείο σε ακίνητο που βρίσκεται επί της οδού Λεωχάρους και Ναυαρίνου, κοντά στους σταθμούς του Μετρό Πειραιά αλλά και το λιμάνι.

Το νέο ξενοδοχείο θα ονομαστεί Athenarum Portus, που σημαίνει το λιμάνι της Αθήνας και ήταν ένα από τα ονόματα του Πειραιά κατά τους ρωμαϊκούς χρόνους και έπειτα.

Θα έχει δυναμικότητα 51 δωματίων και 102 κλινών.

Η σχετική επένδυση έχει μάλιστα πρόσφατα ενταχθεί στον Αναπτυξιακό Νόμο με απόφαση του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων. Φορέας της αναφέρεται η εταιρεία MF HOTELS E.E..

To ύψος της επένδυσης ανέρχεται σε περίπου 2,5 εκατ. ευρώ και θα ενισχυθεί με το ποσό των 704.000 ευρώ με τη μορφή επιχορήγησης.

Την κατασκευή του ξενοδοχείου έχει αναλάβει η εταιρεία MF TECHNIK INTL.

Στα σκαριά το νέο Hampton by Hilton στο πρώην MISTRAL

Εγκρίθηκε η επένδυση για το νέο ξενοδοχείο Hilton στον Πειραιά.

Αφορά το νέο Hampton by Hilton Piraeus Mikrolimano το οποίο θα αναπτυχθεί και λειτουργήσει μέσα από τη συμφωνία του ομίλου Δουζόγλου και της Hilton.

Πριν από μερικές ημέρες εγκρίθηκε η σχετική επένδυση από το Υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων.

Σύμφωνα με την απόφαση, η επένδυση αφορά τον εκσυγχρονισμό ολοκληρωμένης μορφής του υφιστάμενου ξενοδοχείου Mistral στην οδό Αλ. Παπαναστασίου 105, στο Μικρολίμανο, την αναβάθμισή του από 3 σε 4 αστέρων, και την επέκταση της δυναμικότητάς του κατά 7 δωμάτια / 30 κλίνες (με συνολική τελική δυναμικότητα 81 δωματίων και 171 κλινών).

Το ύψος της επένδυσης ανέρχεται σε 4,9 εκατ. ευρώ περίπου και θα ενισχυθεί με το ποσό του 1,37 εκατ. ευρώ περίπου με τη μορφή επιχορήγησης.

Φορέας της επένδυσης εμφανίζεται η εταιρεία ΑΙΘΡΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΗ & ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΙΚΕ.

Το Hampton by Hilton Piraeus Μικρολίμανο θα βρίσκεται στην Καστέλλα, το στολίδι του Πειραιά που φημίζεται για τη νεοκλασική αρχιτεκτονική του, κοντά στη μαρίνα του Μικρολίμανου με εκπληκτική θέα στο λιμάνι.

Μετά από την ανακαίνιση ύψους 5,5 εκατομμυρίων ευρώ στην οποία θα προχωρήσει ο όμιλος SCD, το Hampton by Hilton Piraeus Μικρολίμανο θα προσφέρει την διεθνώς αναγνωρισμένη και υψηλής ποιότητας φιλοξενία των ξενοδοχείων Hampton by Hilton.

Με 4 αίθουσες συσκέψεων συνολικής επιφάνειας 120 τετραγωνικών μέτρων και μια αξιοζήλευτη εξωτερική πισίνα με εκπληκτική θέα στον Πειραιά και την Αθηναϊκή Ριβιέρα, οι ταξιδιώτες θα απολαμβάνουν τη διαμονή τους.

Οι μοντέρνες και «φρέσκες» εσωτερικές ανακαινίσεις του ξενοδοχείου θα δώσουν ζωή σε ένα 24ωρο επιχειρηματικό κέντρο που θα διαθέτει γυμναστήριο και άνετα δωμάτια, ενώ οι επισκέπτες θα επωφεληθούν επίσης από τη βραβευμένη υπηρεσία του Hampton by Hilton, που περιλαμβάνει δωρεάν ζεστό πρωινό και δωρεάν Wi-Fi.

Το Μέγαρο Μεταξά στην οδό Αριστείδου στον Πειραιά - Φωτό: Google Maps

Το Μέγαρο Μεταξά στην οδό Αριστείδου στον Πειραιά – Φωτό: Google Maps

Το νέο ξενοδοχείο του Ομίλου Μήτση στον Πειραιά

Στα σκαριά βρίσκεται νέα ξενοδοχεική επένδυση στο λιμάνι του Πειραιά με μεγάλο ξενοδοχειακό όμιλο από την Ελλάδα να σχεδιάζει το νέο ξενοδοχείο.

Πρόκειται για το Μέγαρο Μεταξά, το ακίνητο που βρίσκεται στην οδό Αριστείδου 16-18, και το ακίνητο στον αριθμό 20 της οδού.

Τα ακίνητα βρίσκονται πολύ κοντά στο λιμάνι του Πειραιά και το σταθμό μετρό “Πειραιάς”.

Σύμφωνα με απόφαση του Υπουργείου Τουρισμού, η επένδυση για τη δημιουργία τουριστικού καταλύματος υπάγεται στις πρότυπες περιβαλλοντικές δεσμεύσεις.

Ιδιοκτήτρια των ακινήτων είναι η ΜΕΚΤΗΜΑ Α.Ε. και μισθώτρια η εταιρεία ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΑΙ ΚΑΙ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ Κ. ΜΗΤΣΗΣ Α.Ε. (o γνωστός όμιλος Μήτση).

Σύμφωνα με την απόφαση, το ξενοδοχείο θα είναι 4 αστέρων και θα έχει δυναμικότητα 150 κλινών.

Σημειώνεται ότι το 2018 είχε εγκριθεί προς υπαγωγή στις ρυθμίσεις του Αναπτυξιακού Νόμου το επενδυτικό σχέδιο για τη δημιουργία ξενοδοχείου 4 αστέρων και δυναμικότητας 100 δωματίων / 100 κλινών, στο ακίνητο της Αριστείδου 16-18.

Το έργο αφορούσε στην ανακατασκευή δύο όμορων εμπορικών κτιρίων με συνολική υφιστάμενη δόμηση 3.799 τ.μ. για τη στέγαση του ξενοδοχείου. Τα δύο κτίρια κατασκευάστηκαν το 1965 και κατά τα πρώτα χρόνια λειτουργίας τους στέγασαν τις δραστηριότητες της εταιρείας παραγωγής αλκοολούχων ποτών Μεταξά.

Τα προηγούμενα χρόνια τα κτίρια είχαν συνενωθεί λειτουργικά και η ιδιοκτήτρια εταιρεία MEKTHMA A.E. ενοικίαζε ανάλογα με τις ανάγκες τμηματικές ή ενιαίες επιφάνειες ανά όροφο ως καταστήματα, αποθηκευτικούς χώρους ή γραφεία.

Πλέον το ακίνητο έχει μισθωθεί στον όμιλο Μήτση με στόχο τη δημιουργία ξενοδοχείου.

6 ακόμη νέα ξενοδοχεία στα σκαριά

  • Η εταιρεία “LEOPOLD DEVELOPMENTS Α.Ε.” με δ.τ. “LEOPOLD DEVELOPMENTS Α.Ε.”, έλαβε έγκριση από την Περιφέρεια Αττικής για υπαγωγή στις διατάξεις του ν. 4399/2016, όπως ισχύει, και ειδικότερα στο καθεστώς ενισχύσεων «Επιχειρηματικότητα Πολύ Μικρών και Μικρών Επιχειρήσεων» των άρθρων 59 έως 61 αυτού (Ε’ κύκλος), του επενδυτικού της σχεδίου το οποίο προβλέπει την δημιουργία ξενοδοχείου τριών αστέρων. Το επενδυτικό πλάνο προβλέπει την δημιουργία της ξενοδοχειακής μονάδας δυναμικότητας 14 δωματίων και 28 κλινών στον Δήμο Πειραιά της Περιφέρειας Αττικής με το συνολικό επιλέξιμο κόστος της επένδυσης να βρίσκεται, σύμφωνα με τα δημοσιευμένα στοιχεία της Περιφέρειας Αττικής, στα 934.667,29 ευρώ και το συνολικό ενισχυόμενο κόστος να βρίσκεται στα 823.867,66 ευρώ. Επίσης σύμφωνα με τα δημοσιευμένα στοιχεία της Περιφέρειας Αττικής, στο επενδυτικό πλάνο θα χορηγηθεί ενίσχυση ύψους 230.682,95 ευρώ με τη μορφή επιχορήγησης ενώ οι νέες θέσεις εργασίας που θα δημιουργηθούν από την υλοποίηση της επένδυσης ανέρχονται σε 5,50 Ετήσιες Μονάδες Εργασίας. Σύμφωνα με πληροφορίες της εταιρείας, η νέα ξενοδοχειακή μονάδα θα βρίσκεται στην οδό Καραολή και Δημητρίου στον Πειραιά πλησίον του πεντάστερου ξενοδοχείου Piraeus Theoxenia Hotel. Οι εργασίες για την κατασκευή του καταλύματος θα ξεκινήσουν τον Μάιο του 2023 σύμφωνα με τις πληροφορίες της εταιρείας και θα ολοκληρωθούν μετά από έναν χρόνο οπότε και θα ξεκινήσει η λειτουργία του ξενοδοχείου.
  • Νέο ξενοδοχείο στο κέντρο του Πειραιά ακριβώς δίπλα από το Μετρό. Το επενδυτικό σχέδιο είχε εγκριθεί από τις υπηρεσίες της Περιφέρειας Αττικής προς υπαγωγή στον Αναπτυξιακό Νόμο ενώ εκδόθηκε πρόσφατα και η σχετική οικοδομική άδεια. Η τελευταία αφορά την αλλαγή χρήσης του κτιρίου από γραφεία σε ξενοδοχείο και μεταξύ άλλων περιλαμβάνει ενίσχυση του φέροντος οργανισμού και εσωτερικές διαρρυθμίσεις. Το πρώην κτίριο γραφείων βρίσκεται σε στρατηγική θέση, δίπλα από το σταθμό του Μετρό στον Πειραιά, ακριβώς δίπλα στο κτίριο του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Πειραιά, και σε απόσταση αναπνοής από το λιμάνι του Πειραιά. Το επενδυτικό σχέδιο αφορά τη δημιουργία 5ώροφου ξενοδοχείου 3 αστέρων, δυναμικότητας 55 δωματίων και 100 κλινών. Το ύψος της επένδυσης αγγίζει τα 1,78 εκατ. ευρώ περίπου. Με την ένταξή του στον Αναπτυξιακό Νόμο θα ενισχυθεί με το ποσό των 329.635,6 ευρώ με τη μορφή επιχορήγησης. Φορέας της επένδυσης είναι η εταιρεία DF PIRAEUS ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Ι.Κ.Ε.. Σημειώνεται ότι νωρίτερα φέτος άνοιξε σε απόσταση αναπνοής το πρώτο urban smart hotel του Πειραιά, στην οδό Λουδοβίκου.
  • H επιχείρηση “ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΣΠΙΤΙ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ” με δ.τ. “BEST HOUSE Ε.Π.Ε.”, έλαβε έγκριση για υπαγωγή στις διατάξεις του ν. 4399/2016, όπως ισχύει, και ειδικότερα στο καθεστώς ενισχύσεων «Επιχειρηματικότητα Πολύ Μικρών και Μικρών Επιχειρήσεων» των άρθρων 59 έως 61 αυτού (Δ’ κύκλος), του επενδυτικού της πλάνου που αφορά την δημιουργία μιας νέας ξενοδοχειακής μονάδας τριών αστέρων στον Πειραιά. Σύμφωνα με τα δημοσιευμένα στοιχεία της Περιφέρειας Αττικής, σύμφωνα με το επενδυτικό πλάνο, η ξενοδοχειακή μονάδα προβλέπεται να είναι δυναμικότητας 8 δωματίων και 30 κλινών, στην περιοχή του Δήμου Πειραιά ενώ για την επένδυση το συνολικό επιλέξιμο κόστος είναι 733.806,75 ευρώ ενώ το συνολικό ενισχυόμενο κόστος είναι 674.364,05 ευρώ ανά τ.μ. Επίσης σύμφωνα με τα δημοσιευμένα στοιχεία της Περιφέρειας Αττικής, στο επενδυτικό πλάνο θα χορηγηθεί ενίσχυση ύψους 269.745,62 ευρώ με τη μορφή επιχορήγησης. Απο την υλοποίηηση της ξενοδοχειακής επένδυσης στον Πειραιά θα δημιουργθούν 5,00 Ετήσιες Μονάδες Εργασίας.
  • Nέα επένδυση για ξενοδοχείο στο κέντρο του Πειραιά, σε πρώην κτίριο γραφείων που θα μετατραπεί σε τουριστικό κατάλυμα. Το 8ώροφο κτίριο βρίσκεται στην οδό Μακράς Στοάς 17, στον Πειραιά, σε απόσταση αναπνοής από το λιμάνι. Στέγαζε γραφεία και ανήκει στο Χατζηκυριάκειο Ίδρυμα, το οποίο είχε διενεργήσει διαγωνισμό για την αξιοποίηση του κτιρίου μέσω μακροχρόνιας παραχώρησης. Πρόσφατα προεγκρίθηκε η οικοδομική άδεια για αλλαγή χρήσης του κτιρίου από γραφεία σε ξενοδοχείο, με φορέα της επένδυσης την εταιρεία ANVIL MANAGEMENT GROUP ΙΚΕ.

Το πρώην κτίριο γραφείων στην οδό Μακράς Στοάς 17, στον Πειραιά, που θα γίνει ξενοδοχείο

  • Μπορεί τα σχέδια για πολυτελές ξενοδοχείο στη γνωστή ως “Παγόδα” στο λιμάνι του Πειραιά να μην έχουν προχωρήσει ποτέ, ωστόσο η περιοχή της κρουαζιέρας στο λιμάνι έχει μεγάλες δυνατότητες τουριστικής ανάπτυξης, εξ ου και το νέο ξενοδοχείο 4 αστέρων που βρίσκεται στα σκαριά σε γνωστό κτίριο της Ακτής Μιαούλη. Το κτίριο στέγαζε για δεκαετίες τη γνωστή ακτοπλοϊκή εταιρεία Ηπειρωτική (Epirotiki Lines) και βρίσκεται ακριβώς απέναντι από την “Παγόδα” και σε απόσταση αναπνοής από τον προβλήτα κρουαζιέρας στο λιμάνι του Πειραιά. Με την τελευταία απόφαση του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων, εγκρίθηκε το επενδυτικό σχέδιο της εταιρείας ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΘΑΛΑΣΣΙΩΝ ΧΕΡΣΑΙΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ για ανάπτυξη νέου ξενοδοχείου στο κτίριο της Ακτής Μιαούλη 87. Το νέο ξενοδοχείο θα είναι 4 αστέρων, με δυναμικότητα 107 δωματίων και 221 κλινών. Η εταιρεία θα λάβει επιχορήγηση 2,2 εκ. ευρώ για την υλοποίηση του επενδυτικού πλάνου (επί συνολικής επένδυσης 7,9 εκ. ευρώ περίπου).

  • Το νέο ξενοδοχείο θα είναι 4 αστέρων και θα έχει δυναμικότητα 20 δωματίων και 46 κλινών. Η επένδυση 3,074 εκατ. ευρώ θα ενισχυθεί μέσω του Αναπτυξιακού Νόμου με το ποσό των 862.000 ευρώ περίπου. Φορέας της επένδυσης είναι η εταιρεία COSMAR M.I.K.E.

Advertisement Macon
Advertisement
Advertisement Omikron Kappa Consulting
Advertisement Ergon Tzanidakis
Advertisement TÜV Austria
Advertisement Aecom
Ο CEO της Trade Estates, Δημήτρης Παπούλης - Πηγή: Trade Estates
REAL ESTATE11 ώρες ago

Δυναμικό ξεκίνημα για την Trade Estates το 2026 – “Υψηλές πτήσεις” για τα εμπορικά πάρκα και τα έσοδα

Νάξος - Φωτογραφία αρχείου - Φωτό: EUROKINISSI / ΧΑΣΙΑΛΗΣ ΒΑΪΟΣ
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ14 ώρες ago

“Στα σκαριά” έργο για νέο ξενοδοχείο στη Νάξο – Πού θα γίνει

Ηράκλειο Κρήτης - Φωτογραφία αρχείου - Φωτό: ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ / EUROKINISSI
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ15 ώρες ago

Νέο ξενοδοχείο 4 αστέρων δρομολογείται στο Ηράκλειο – Σε ποιά περιοχή θα γίνει

The Grid - Πηγή: ΤΕΡΝΑ
REAL ESTATE16 ώρες ago

Προτεραιότητα της Noval για το 2026 το The Grid στο Μαρούσι και η ωρίμανση του mega project ανάπλασης στην Πειραιώς

Εικόνα αρχείου - Design by Canva Pro
RESIDENTIAL16 ώρες ago

“Στα σκαριά” 3 οικιστικά έργα από τη νεοσύστατη Taurus Development – Γιατί στοχεύει σε μικρά διαμερίσματα και σε ποιές περιοχές θα επενδύσει

Πηγή: Elatos Resort & Health Spa
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ16 ώρες ago

Με χρηματοδότηση από το Ταμείο Ανάκαμψης προχωρά η μεγάλη επένδυση χειμερινού τουρισμού της Λάμψα στον Παρνασσό

Φωτογραφία αρχείου - Πηγή: Canva
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ16 ώρες ago

Προς αδειοδότηση το νέο ξενοδοχείο 4 αστέρων στο Μυλοπόταμο Ρεθύμνου – Τι θα περιλαμβάνει

Aθηναϊκή Ριβιέρα - Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ
RESIDENTIAL1 ημέρα ago

Πρωταγωνίστρια στο luxury real estate της Μεσογείου η Αττική – Ποιά είναι τα 4 στρατηγικά πλεονεκτήματα της Αθήνας

Μεσσηνία - Φωτογραφία αρχείου - Φωτό: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ2 ημέρες ago

“Πράσινο φως” σε έργο για νέο ξενοδοχείο στη Μεσσηνία – Πού θα γίνει

Το Μέγαρο ΤΑΝΠΥ στην Ακτή Μιαούλη στον Πειραιά - Πηγή: Google Maps
ΚΤΙΡΙΑ ΓΡΑΦΕΙΩΝ2 ημέρες ago

Σε διαγωνισμό από τον EΦΚΑ ακίνητο – φιλέτο στην Ακτή Μιαούλη στον Πειραιά – Ποιό γνωστό κτίριο αφορά

To κτίριο στη Λεωφόρο Συγγρού 6 στο Σύνταγμα που θα μετατραπεί στο 5άστερο ξενοδοχείο Onoma Hotel Athens - Πηγή: Google Maps
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ7 ημέρες ago

“Πρόσω ολοταχώς” για το νέο 5άστερο ξενοδοχείο της Anatolia Hospitality στο Σύνταγμα – Ποιό γνωστό κτίριο θα αξιοποιηθεί

Design by Canva
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ2 εβδομάδες ago

Εγκρίθηκε το νέο έργο ανακαίνισης γνωστού ξενοδοχείου στη Γλυφάδα

Η νέα 5άστερη τουριστική επένδυση της Μπλε Κέδρος στη Μονεμβασιά - Πηγή: Μπλε Κέδρος
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ7 ημέρες ago

Στα “σκαριά” τα δύο πρώτα Coco-mat Village από την Μπλε Κέδρος – Πώς αλλάζουν το επενδυτικό προφίλ της εταιρείας

Η επένδυση της Dimand στο Βοτανικό - Πηγή: Dimand
ΚΤΙΡΙΑ ΓΡΑΦΕΙΩΝ3 εβδομάδες ago

Νέο “πράσινο φως” για κτιριακό έργο γραφείων στο Votanikos Business Park της Dimand

Το κτίριο στην οδό Ερμού 61 - Πηγή: Google Maps
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ2 εβδομάδες ago

“Πράσινο φως” για νέο ξενοδοχείο στην Ερμού – Ποιό κτίριο θα αξιοποιηθεί

Project VORIA - Πηγή: North Star Entertainment
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ2 εβδομάδες ago

Επεκτείνεται στα ακίνητα και τα ξενοδοχεία η Intracom – Ποιά μεγάλα έργα real estate δρομολογεί εντός και εκτός Αττικής

Το νέο 5αστέρων Infinity Porto Heli στο Πόρτο Χέλι - Πηγή: Mold Architects
Χωρίς κατηγορία2 εβδομάδες ago

“Μεγαλώνει” η mega τουριστική επένδυση Infinity Six Senses Porto Heli στην Αργολίδα

Το Μέγαρο ΤΑΝΠΥ στην Ακτή Μιαούλη στον Πειραιά - Πηγή: Google Maps
ΚΤΙΡΙΑ ΓΡΑΦΕΙΩΝ2 ημέρες ago

Σε διαγωνισμό από τον EΦΚΑ ακίνητο – φιλέτο στην Ακτή Μιαούλη στον Πειραιά – Ποιό γνωστό κτίριο αφορά

Ikos Kissamos - Πηγή: SANI / IKOS Resorts
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ1 εβδομάδα ago

Ολοκληρώνεται η μεγαλύτερη ξενοδοχειακή επένδυση που έχει γίνει ποτέ στην Κρήτη – Πότε ανοίγει το νέο Ikos Kissamos

Sitia Bay Resort - Πηγή: ΙΚΤΙΝΟΣ
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ2 εβδομάδες ago

3 νέα μεγάλα ξενοδοχειακά deals στην Κρήτη βάζουν το νησί στο ραντάρ των διεθνών επενδυτών

Η Riviera Galleria στο The Ellinikon - Πηγή: Lamda Development
Χωρίς κατηγορία3 εβδομάδες ago

[VIDEO] The Ellinikon: προχωρούν τα έργα κατασκευής της Riviera Galleria στο Ελληνικό

To logistics hub της INTERIKEA στον Ασπρόπυργο - Πηγή: Ten Brinke
LOGISTICS2 μήνες ago

[VIDEO] Ολοκληρώθηκε η mega επένδυση logistics για την IKEA στον Ασπρόπυργο

Promenade Heights - Πηγή: 314 Architecture Studio / Lamda Development
RESIDENTIAL2 μήνες ago

[VIDEO] Προχωρά η κατασκευή της οικιστικής επένδυσης Promenade Heights στο The Ellinikon

Το νέο Δικαστικό Μέγαρο Πειραιά όταν ολοκληρωθεί - Πηγή: Dimand Real Estate
ΚΤΙΡΙΑ ΓΡΑΦΕΙΩΝ2 μήνες ago

[VIDEO] Ολοκληρώνεται έως τέλος του 2026 από την Dimand το νέο Δικαστικό Μέγαρο του Πειραιά

The Syndesis Hub - Πηγή: Ten Brinke
ΚΤΙΡΙΑ ΓΡΑΦΕΙΩΝ2 μήνες ago

[VIDEO] Λίγο πριν την ολοκλήρωση το μεγάλο έργο γραφείων Syndesis Hub στο Ελληνικό

To πρώην ξενοδοχείο Civitel Olympic στο Μαρούσι - Πηγή: Google Maps
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ3 μήνες ago

[VIDEO] Ανοίγει την 1η Μαρτίου το νέο The Fiction Athens στο Μαρούσι – Πώς μεταμορφώθηκε το γνωστό ξενοδοχείο Civitel

Η Riviera Galleria στο The Ellinikon - Πηγή: Lamda Development
ΕΜΠΟΡΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ & ΠΑΡΚΑ3 μήνες ago

[VIDEO] The Ellinikon: προχωρούν τα έργα κατασκευής του εμπορικού κέντρου Riviera Galleria στο Ελληνικό

To νέο data center στα Σπάτα - Πηγή: Ten Brinke
ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΑ ΚΤΙΡΙΑ3 μήνες ago

[VIDEO] Πώς προχωρούν τα έργα για το νέο data center στα Σπάτα

To πρώην ξενοδοχείο Βέρμιον στη Νάουσα - Πηγή: Δήμος Ηρωικής Πόλης Νάουσας
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ3 μήνες ago

Προς αξιοποίηση το ακίνητο του πρώην ξενοδοχείου “Βέρμιον” στη Νάουσα – Τι αφορά ο διαγωνισμός παραχώρησης 48 εκατ. ευρώ

Etolikou 11- Πηγή: MIBS Group
RESIDENTIAL3 μήνες ago

Δύο νέες οικιστικές επενδύσεις από την MIBS στον Πειραιά – Ποιό πρώην βιομηχανικό κτίριο με ιστορία θα μεταμορφωθεί σε κατοικίες

TRENDING

Επικοινωνία

Copyright © 2019-2024 Bizness.gr

Bizness.gr - Ταυτότητα
Ιδιοκτήτρια εταιρεία: «INFRA MEDIA M.I.K.E.» Διακριτικός τίτλος: «INFRA MEDIA» - Έδρα: Δήμος Αθηναίων, Αριστείδου αρ. 10-12, Τ.Κ. 10559 - ΑΦΜ: 801478591 Δ.Ο.Υ.: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ. - Τηλ. επικοινωνίας: 2130405600 - E-mail: contact@ypodomes.com Νόμιμος Εκπρόσωπος: Καραγιάννης Νικόλαος, Νόμιμος Εκπρόσωπος - Δικαιούχος του ονόματος τομέα (bizness.gr): INFRA MEDIA M.I.K.E. - Διευθυντής/Διαχειριστής: Καραγιάννης Νικόλαος - Διευθυντής Σύνταξης: Κατερίνα Παναγέα
Η Εταιρεία δηλώνει ότι έχει συμμορφωθεί με τη Σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της Επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L 63).
Μ.Η.Τ.
Αριθμός Μ.Η.Τ. 242890